Sveriges 100 mest populära podcasts

FalkEngberg Podcast

FalkEngberg Podcast

Det här är en podcast med komikerna Jens Falk, Viktor Engberg och gäster. Kolla även in våra sketcher vi gör varje vecka på instagram: viktor_engberg jensmedj_falk Stöd oss på patreon: https://www.patreon.com/FALKENGBERG

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

falkengbergpodcast.libsyn.com/website

Avsnitt

#138 Julia Frej

Julia Frej är en otrolig artist och en otrolig person. Lyssa på hennes musik på Spotify och följ henne även där! Vi pratar bla om hur Jens totalbommade sin tjejs födelsedag.

Bli 45-kronors patreon för att ta del av ett extra avsnitt med Julia redan idag där hon bla spår Viktor och Jens i Tarot-kort.

2021-10-13
Länk till avsnitt

#137 Jens Trosor

Jens har ett lifehack som innebär att han ibland innebär att han har trosor, viktor stökar till det när han ska bli avsläppt efter resan till Norrköping, och kan Vilks död bli en konspirationsteori?

Bli 45-kronors påhttps://patreon.com/falkengberg för att ta del avv ett extra avsnitt till helgen!

2021-10-06
Länk till avsnitt

#136 Gammal och ensam

Bor du i Stockholm kom till Riva Comedy Onsdag 29/9 kl 19, bor du i Norrköping kom till Bahamas Comedy 1/10 kl 19 biljetter på https://billetto.se/e/bahamas-comedy-falkengberg-1-a-oktober-biljetter-565903?utm_campaign=Search&utm_content=SE+Instant+Search&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto

Viktor och Jens pratar bla om att bli ensam när man blir gammal och bilen blir som ett sällskap i brist på annat.

Bli 45-kronors på https://www.patreon.com/falkengberg och ta del av ett extraavsnitt till helgen.

2021-09-29
Länk till avsnitt

#135 På gott och ont

Viktor och Jens samtalar om både ditten och datten som vanligt, viktor har skaffat pass och har premiär för sin nya klubb RIVA i veckan, Jens tar tempen på viktor. Nån ramlade ur en helikopter och så spekulerar de om hur det är med Schumacher egentligen efter att ha sett den nya dokumentären som finns ute på netflix nu.

För ett extra avsnitt som kommer ut till helgen bli 45-kronors på https://patreon.com/falkengberg

2021-09-22
Länk till avsnitt

#134 Jonas Strandberg

Jonas Strandberg är komiker och har sveriges mysigaste youtubekanal och gör podden Rätt upp i verkligheten tillsammans med Johan Hurtig. Vi pratar bla om att deala med panikångestattacker.

Bli 45-kronors patreon för ett extra avsnitt som kommer ut på fredagar på https://patreon.com/falkengberg

2021-09-15
Länk till avsnitt

#133 Eric Sporrong

Härliga Eric Sporrong är i stan och även i vår podd denna vecka som spelades in på Snotty Seaside där Kathryn Leroux har startat en klubb som kör kl 19 varje måndag så ni får även höra henne lite kort, Jonas Strandberg tittar även förbi en liten stund!

Bli 45-kronors på https://patreon.com/falkengberg för att ta del av en massa exlusiva avsnitt samt ett extra avsnitt som kan komma på lördag denna vecka!

2021-09-08
Länk till avsnitt

#132 Helikopter

I veckans avsnitt berättar Jens om sin tid som brevbärare, Viktor är orolig över att Jens tror att jorden är ihålig, Brad Pitt håller på att bli en jävla gubbe och så går tar de reda på helikopterns historia.

För att ta del av ett extra avsnitt som kommer på fredagar bli 45-kronorspatreon på https://patreon.com/falkengberg

2021-09-01
Länk till avsnitt

#131 Branne Pavlovic och Jörn Falk

I veckans avsnitt har vi fin besök av Branne Pavlovic som är komiker och poddare och enligt han själv Alfa och Omega. Han är med i humortrion SEMST och gör poddarna Bc Budz Live tillsammans med Ahmed Berhan och Kult Med Branne tillsammans med Jens. 

Jörn Falk är ingen komiker men rätt rolig ändå och är vår eminenta ljudtekniker. Han jobbar även som ljud tekniker på riktigt och kan massa skit om frekvenser och kompressorer och sånt. Viktor är en åsna och Jens är dum i huvet men de visste ni innan.

För att ta del av ett extra patreonavsnitt med Jens och viktor bli 45-kronorspatreon på https://www.patreon.com/falkengberg

2021-08-25
Länk till avsnitt

#130 Tänk om det kommer en komet

I veckans avsnitt gör bla Jens och Viktor en jävligt svajig sammanfattning av läget i afganistan samt pratar om kometen Apophis som kanske slår ner år 2036 rätt ner i slussen.

Bli 45-kroners patreon för att höra patreon avsnittet om två båtägare som failat samt att Jens tar 4000% rdi D-vitamin vilket kanske är lite i överkant. https://www.patreon.com/falkengberg

2021-08-18
Länk till avsnitt

#129 Robot Wars-maskinen

Jens och Viktor pratar bland annat om att de varit på återvinningscentralen, Jens kattungar och den nya dokumentärserien om Top Secret UFO Projects: Declassified som finns på netflix.

Bli 45-kronors patreon för att höra en halvtimme om en 5-plus filmidé som Viktors farsa kommit på och att vi inte sett OS.  https://www.patreon.com/falkengberg

2021-08-11
Länk till avsnitt

#128 Patrick Kjellander

Vi är tillbaka! Börja inte meningen med Och har det stora nöjet att ha besök av Proffessor Patrick Kjellander aka PRANGTRINK KJRENGLANGDER . Patrick är Jens gammla kompis från tiden på Selecta som flyttat till Kalifornien och blivit proffessor i kommunikation.

För att ta del av en riktigt smutt extratimme bli 50-kronors Patreon https://www.patreon.com/falkengberg

 

2021-08-04
Länk till avsnitt

#127 David Asp

David Asp är en ny komiker vi lärt känna och en jävligt lovande sådan dessutom, lägg namnet på minnet!

Podden finns även filmad på vår youtubekanal

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av en andra del samt en massa exlusiva avsnitt!

2021-07-07
Länk till avsnitt

#126 Felicia Jackson

Felicia jackson som är komiker och poddare är äntligen tillbaka i podden!

Podden finns även filmad på vår youtubekanal.

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av bonusavsnitt och del två av detta avsnitt!

2021-06-29
Länk till avsnitt

#125 Jocke "BMX" Olsson

I veckans avsnitt gästar bmx-legend Jocke Olsson han berättar om olika tillbud när han kört pistmaskin och hur det är att sitta i en sportstudio som expert under OS och X-games.

Podden finns filmad på youtube och bli 45 sek-patreon på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av ett extra avsnitt samt en massa andra exlusiva avsnitt !

2021-06-23
Länk till avsnitt

#124 Viktor och Jens

Johannes Brenning är på Laugh House och bygger grejer köp biljett. Så Jens och Viktor gör en pod tillsammans som back in the the days och dom hade flow så det blev bra, trots att varken gäst eller Johannes fanns med.

Stötta gärna podden genom att bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av del 2 samt en massa annat patreonexlusivt material!

2021-06-09
Länk till avsnitt

#123 Adrian Boberg

Adrian Boberg är radiopratare samt aktuell som manusförfattare för den nya Bert-serien som finns på C-more.  Adrian en av de mest sympatiska personerna i branschen och Jens har hittat på ett gäng snälla fördommar om Adrian lyssna och se vilka som stämmer!

Bli 5-dollars https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av en andra del med Adrian samt en massa extraavsnitt.

Podden finns som vanligt även filmad på youtube.

2021-06-02
Länk till avsnitt

#122 Felicia Tomala & Clara Kristiansen

Clara Kristiansen är komiker och och är med och driver magasinet Nisch, Felicia Tomala är även hon komiker och jobbar på Alla Mot Alla-redaktionen.

Podden finns i vanlig ordning filmad på youtube.

För att ta del av en timme extra samt en massa andra exlusiva avsnitt bli 5-dollars patreon på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2021-05-26
Länk till avsnitt

#121 Josefin Sonck

Josefin Sonck är komiker och författare, hon har även skrivit den kritikerrosade boken "Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren".

Podden finns även filmad på youtube!

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av ett extraavsnitt samt en massa skoj patreonexlusiva avsnitt!

2021-05-19
Länk till avsnitt

#120 Sandra Ilar

Sandra Ilar är komiker och poddare samt även skådis numera något hon berättar lite om i podden! Kolla in hennes pod Smultronstället samt hennes två specials på youtube "BALLA BALLA BALLA!" och "Läckert"! Podden finns även filmad på youtube!

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av en andra del samt en massa exlusiva avsnitt!

2021-05-12
Länk till avsnitt

#119 Petrina Solange

Petrina är flerfaldig vinnare av årets kvinnliga komiker på svenska standupgalan, hon är standup-komiker och har podden Måndag. Veckans avsnitt är nog det roligaste på länge och för att även ta del av ett jävligt kul patreonavsnitt så bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden finns även filmad på vår youtube-kanal!

 

2021-05-05
Länk till avsnitt

#118 EXTRASODE med Carl Dackö

Ett extraavsnitt denna vecka som man redan kunnat se på youtube men om man inte har det så kan man lyssna på det nu i vanlig hedlig podform!

2021-04-30
Länk till avsnitt

#117 Carl Dackö

Okej riktigt stökigt nu håll i er. Veckans avsnitt spelades in som ett patreonavsnitt men var tänkt som ett bonusavsnitt men pga technical difficulties så blir det avsnittet här nu. Sen kommer ett bonusavsnitt på fredag som egentligen skulle vara det här avsnittet PLUS att ni som är 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning kan höra ett exlusivt avsnitt där Simon Gärdenfors hoppar in. Hur det blir på youtube har ingen någon aning om men där finns vår pod också. Jag fattar inte heller nått men här är ett avsnitt.

2021-04-28
Länk till avsnitt

#116 Johannes Finnlaugsson

JOFI är enligt många en av sveriges bästa skämtskrivare han gör poddarna Måndag samt Palmemordspodden. Vi pratar bla om palmemordet samt när han och Petrina körde Roast Battle i LA framför Jeff Ross! STORT TACK till Abbe och PRANKTRINK för vårt nya intro!

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av ett extra avsnitt även denna vecka!

Podden finns även filmad på Youtube in och prenummerera!

2021-04-21
Länk till avsnitt

#115 Ellinor Svensson

Jas39kuken in the house! Ellinor Jävelberg Svensson är komiker och driver tillsammans med Johanna Wagrell den oerhört populära podcasten "Vad Blir Det För Mord"! Ellinor berättar om hur hon trillade påväg till studion och sen pratade vi om framfall men det kan ha varit i patreondelen som man kan ta del av om man blir 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Avsnittet finns även filmat på youtube.

2021-04-14
Länk till avsnitt

#114 Från den nya soffan

I veckans avsnitt så pratar vi om problemet med netflixdokumentärer, lite lösa tankar om Star Wars samt att om det inte fanns städer skulle de bara va skog överallt.

Podden finns även filmad på youtube!

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av ett extra avsnitt!

2021-04-07
Länk till avsnitt

#113 Branne Pavlovic

Branne Pavlovic är komiker och en del av SEMST. Han gör även poddarna Bc Budz Live, LBA snacka NBA och Kult Med Branne som Jens numera är med och gör varje vecka.

Podden finns även filmad på youtube!

För att ta del av en extra timma som blev jävligt rolig så bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2021-03-31
Länk till avsnitt

#112 Dessi Hietala

Dessi Hietala är komiker och har podden Franska Tjejer där de pratar om Leonardo Di Caprio.

Podden finns även filmad på Youtube.

För att ta del av ett extra avsnitt även denna vecka bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning 

2021-03-24
Länk till avsnitt

#111 Clara Kristiansen

Clara Kristiansen är komiker och har poddarna Lyckans ost samt Två Härliga Tjejer Med Ädla Motiv samt är med och driver Magasinet Nisch!

Ta del av en extra en och en halv timme genom att bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden finns även filmad på Youtube.

 

2021-03-17
Länk till avsnitt

#110 Carl Stanley & Flakrim Fejzullahu

Carl Stanley är komiker och har podcasten Tombola och Carl Stanley Podcast. Flakrim Fejzullahu är komiker och svinstor på tiktok.

För att ta del av ett extra avsnitt med dessa legender bli 5 dollars patreon där finns en massa extraavsnitt uppe. https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden finns även filmad på vår youtubekanal!

2021-03-10
Länk till avsnitt

#109 Petter Bristav

Petter Bristav som är komiker och poddlegend gör oss den äran och gästar denna vecka. Vi pratar om en massa skoj! 

Podden finns som vanligt även filmad på Youtube, bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av en timme extra med Petter där även Brenning-kingen hann vara med!

2021-03-03
Länk till avsnitt

#108 Carl Dackö

Carl Dackö som är komiker gästar denna vecka plus ett extra långt patreon-avsnitt som man kan ta del av om man är 5-dollars patreon! https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden finns även filmat på vår youtubekanal!

2021-02-24
Länk till avsnitt

#107 Isak Wahlberg

Isak Wahlberg är komiker och driver CB comedy som 2020 utseddes till årets standup-klubb samt har hammarbypodden Just idag! och tv-spelspodden kontrollbehov!

Avsnittet finns även filmat på youtube!

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av ett extraavsnitt med isak samt en hel del andra exlusiva avsnitt!

2021-02-17
Länk till avsnitt

#106 Kirsty Armstrong & Daniel Sanchez

Kirsty Armstrong är komiker och fett awesome, Daniel Sanchez är också komiker och även han fett awesome. Bli 5-dollars patreon för att ta del av TVÅ extra timmar exlusiv podd med veckans gäster. Finns även en massa andra exlusiva avsnitt där om man som sagt blir 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Glöm inte bort att podden även finns filmad på Youtube!

2021-02-10
Länk till avsnitt

#105 Isak Jansson

Isak Jansson är Stand up-komiker, men inte vilken komiker som helst utan årets manliga komiker 2019. Han driver även den oerhört populära podden Rollspelsklubben. Podden finns som vanligt filmad på youtube.

Bli 5-dollars patreon för att ta del av ännu ett extraavsnitt med Jens, Viktor och Johannes samt en massa annat exlusivt material. https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2021-02-03
Länk till avsnitt

#104 Carl Dackö & Claes Kjellberg

Carl vet ni redan allt om han kör stand up blabla. Claes är vår hyresvärd men framförallt en riktigt god vän till oss och en all around kanon-snubbe.

Podden finns även filmad på vår youtube-kanal in och prenumerera!

Bli 5-dollarspatreon för att ta del av den riktigt sliriga andra delen av detta avsnitt på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning där finns även en massa exlusivt matrerial!

2021-01-27
Länk till avsnitt

#103 Fritte Fritzson

Fritte är en riktig legend. Han driver tillsammans med Marcus Johansson klubben Oslipat, han är även en av grundarna till AMK, gör podden Allt du velat veta samt Fyra Meter tillsammans med Anders Sparring. Fritte berättar bla om arkitektur och är allmänt allmänbildad genom detta svinhärliga avsnitt.

Podden finns som vanligt på youtube

Bli 5-dollars patreon för att ta del av en halvtimme extra av detta avsnitt på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2021-01-20
Länk till avsnitt

#102 Jocke Olsson BMX

Jocke Olsson som är BMX proffs och PS5-ägare och därmed Legend kom förbi och berätta om hur det är att bryta foten vilket han gjort nyligen. 

Podden finns även filmad på youtube som vanligt, in och prenumerera på vår kanal!

Bli 5-dollarspatreon för att ta del av en timme extra på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2021-01-13
Länk till avsnitt

#101 Erik Burger & August Rydell

Grabbarna från podden Salong Stolpskott kom förbi och vi pratade bla om när Jens och Johannes fick snutjag och att Johannes även är emot våld.

Podden finns även filmad på vår youtubekanal

Stötta oss och podden genom att bli 5-dollars patreon så får man även tillgång till exlusiva avsnitt https://patreon.com/falkengberg

2021-01-06
Länk till avsnitt

#100 Martin Soneby

Vi firar avsnitt 100 med Martin Soneby. Som de flesta vet är han komiker och AMK Morgon. Martin var tvungen att springa efter första timmen men 5-dollars patreons får en timme till med oss tre plus tillgång till Johannes nya special Ultra Tropical!

https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden finns som vanligt filmad på vår youtube-kanal!

2020-12-30
Länk till avsnitt

#99 Essy Klingberg & Simon Gärdenfors

Essy Klingberg är komiker samt filmrecensent på Nöjesguiden. Simon G är allkonstnär. Vi försöker bla uppskatta hur woke vi alla är var och en för sig. Bli 5-dollars patreon för att ta del av 1h40m rent guld från andra halvan av detta avsnitt.

Podden finns även filmad på vår youtubekanal, in och prenumerera!

Stötta oss jättegärna på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2020-12-23
Länk till avsnitt

#98 Födelsedagsspecial

Johannes Brenning som är legend fyller år och får nästan bestämma om allt vi pratar om i detta avsnitt!

Bli 5-dollarspatreon eller mer för att ta del av extraavsnittet som denna vecka innehåller bla när Viktor såg ett jävla UFO med sin farsa när de var i spanien. https://patreon.com/falkengberg

Podden finns även filmad på youtube in och prenumerera på vår kanal!

2020-12-16
Länk till avsnitt

#97 Carl Dackö

Brenning är och ramlar på snowboard i Sälen så Carl Dackö hoppar in och berättar hur han faila mönstringen. Jens är förbannad på den nya Alien World-serien på netflix. Det och mycket mer i ett pangavsnitt!

Stötta oss på patreon med 5 dollar eller mer för extraavsnitt varje vecka https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Avsnittet finns även filmat på vår youtube-kanal!

2020-12-09
Länk till avsnitt

#96 Vi älskar våra patreons

Vi sitter och myser bara vi tre och skrattar och tramsar och pratar om allt möjligt. Lite extra långt avsnitt för er som är 5-dollars patreons eller mer denna vecka som en liten gest av uppskattning plus att vi va rätt beerade.

https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden kommer även ut på youtube som vanligt prenumerera på kanalen för lite allt möjligt skoj.

2020-12-02
Länk till avsnitt

#95 Tjack matt

Vi pratar bla om schack och den nya serien Queens Gambit, Jens har fått för sig att han saknar när folk rökte inomhus Viktor och Johannes håller inte med.

Podden finns även filmad på vår youtube-kanal in och prenumerera på den!

För att ta del av extraavsnitt bli 5-dollars patreon på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning då stöttar man även vår studio

2020-11-25
Länk till avsnitt

#94 Anton Estby & Viktor Elsnitz

Anton Estby är komiker och svinstor på tiktok där han gör asdampiga videos. Viktor Elsnitz är komiker och har sveriges cleanaste jävla koftor. Det här är det absolut stökigaste avsnittet hittills ingen aning vad vi pratade om.

Podden finns filmad på youtube. In och prenumerera på vår kanal!

För att ta del av andra delen bli 5-dollars patreon då stötar du oss och vår studio i dess skittider https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2020-11-18
Länk till avsnitt

#93 Kirsty Armstrong & Olivia Steinbüchel

Kirsty Armstrong & Olivia Steinbüchel är standup-komiker och jävligt härliga. Brenning är på landet men har skickat några otroligt stabila frågor som alla får svara på.

Avsnittet är även filmat och finns på vår youtube-kanal!

För att ta del av extraavsnittet bli 5-dollarspatreon då stöttar ni även oss och vår studio

2020-11-11
Länk till avsnitt

#92 Robin Berglund

Robin Berglund förgyller detta avsnitt, han berättar bla om sitt bokprojekt "2020 tänkte jag såhär" stötta det projektet på https://www.kickstarter.com/projects/tanktejagsahar/2020-tankte-jag-sahar-bok-av-robin-berglund

Denna vecka är vi äntligen tillbaka med bild in och prenumerera på https://www.youtube.com/channel/UCgBTjzC9cLcHCpI0NvZ_NRA?view_as=subscriber

För att ta del av andra delen av detta avsnitt och stötta oss och vår studio bli 5-dollars patreon på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2020-11-04
Länk till avsnitt

#91 Jens och Viktor

Denna vecka är det bara Jens och Viktor precis som förr i tiden vilket innebar de såklart åsnade till videoinspelningen så att den blev suddig så endast ljud denna vecka med tyvärr men nästa vecka är Johannes tillbaka och då blir det ordning på den youtubebiten.

Stöd oss gärna på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning som 5-dollarspatreon för att ta del av extra avsnitt!

2020-10-28
Länk till avsnitt

#90 Estonia

Viktor och Jens har tittat på den nya Estoniadokumentären och är jätteivriga att få berätta om den för Johannes. Sedan pratar de även om ett T-rex skelett som kostar satan.

Denna vecka är avsnittet endast ljud men annars finns vi även på youtube!

Tack till alla som är Patreon! Om man är 5-dollars kan man ta del av ett extra avsnitt varje vecka! https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

2020-10-21
Länk till avsnitt

#89 Simon Gärdenfors

Simon Gärdenfors är tillbaka och berättar bla om sitt senaste avsnitt av Mina Problem som Sven Melander medverkade i. Sedan berättar Simon även om sin knepiga relation till standuptävlingar.

Bli 5-dollar patreon eller mer för att ta del av andra delen på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden finns även filmad på youtube

2020-10-14
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.