Sveriges 100 mest populära podcasts

Bandit Rockumentär

Bandit Rockumentär

Bandit Rockumentär lyfter fram de stora ikoniska rockbanden och deras resa från replokalen till rockarenorna presenterat av Bandits programledare.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Array

Avsnitt

11. Kiss - Del 2

I andra delen av Bandit Rockumentär om Kiss följer vi bandet från det att de visade upp sig osminkade för omvärlden för första gången, fram till idag - med alla turer kring medlemsbyten, återföreningar, avskedsturnéer, upp- och nedgångar, dödsfall och succésinglar. Hör del två av historien om The Hottest Band in the World!
2019-06-24
Länk till avsnitt

10. Kiss - Del 1

Fyra killar från New York bildar bandet de själva skulle vilja se live. De sminkar sig hårdare än någon annan, döper bandet till Kiss och slår igenom över en natt. Eller var det egentligen så enkelt? Historien om Kiss är så fylld av detaljer och vändor att ett rockumentäravsnitt inte räcker till. Här är del ett av två. You wanted the best, you got the best! The hottest band in the world!
2019-06-07
Länk till avsnitt

9. Metallica

Som en del av The Big Four, grundare av thrash metal-genren i Bay Area-trakten tidigt 80-tal har Metallica med tiden blivit en av världens bäst säljande akter någonsin, med över 125 miljoner sålda album världen över, med en fanbase som är lika lojal mot dem som de är mot sina fans. Med en karriär kantad av såväl upp- som nedgångar både musikaliskt och emotionellt så kvarstår faktum att de är ett av världens största band.
2019-05-27
Länk till avsnitt

8. Tankard

I en värld där lagar och regler från 1516 bryts utan minsta tanke på konsekvenserna för de människor som har lite smak och klass, måste någon stå upp för det de verkligen tror på. Det här är historien om bandet som blir portade från sina egna efterfester för att de är för fulla. Tankard!
2019-05-13
Länk till avsnitt

7. Sonata Arctica

Följ "världens bästa bands" resa. Från raka rör i Kemi, till progressiv, dystopisk lägereldsmagi i Uleåborg och allt där emellan. Det här är storyn om Sonata Arctica, rockvärldens kameleonter.
2019-05-13
Länk till avsnitt

6. Linkin Park

Få band som föddes ur nu-metal-vågen runt millennieskiftet överlevde genrens storhetstid. Linkin Park lyckades ta sig förbi nyhetens behag och har ständigt utmanat sina fans och lyssnare och utvecklat sitt sound. Men med sångaren Chester Benningtons bortgång blev bandets framtid väldigt osäker. Hör när vi blickar tillbaka på bandets historia i ett nytt avsnitt av Bandit Rockumentär.
2019-04-29
Länk till avsnitt

5. Guns N' Roses

Få band har omgärdats av så många och galna rykten som Guns ?N Roses. I Bandit Rockumentär: Guns ?N Roses går vi till botten av några dessa historier när vi leder er genom bandets historia från bakgatorna i Los Angeles till arenorna världen över.
2019-04-15
Länk till avsnitt

4. Green Day

Historien om den uppkäftiga trion från East Bay, Kalifornien som började spela punk och slog igenom stort i mitten av nittiotalet och dessutom skulle ge upphov till en Broadwaymusikal och mycket annat!
2019-04-01
Länk till avsnitt

3. Mötley Crüe

Bilkrascher, slagsmål, droger, överdoser, groupies, dödsfall, Playboy- och Baywatch-brudar, platinaskivor och världsturnéer. Historien om Mötley Crüe skulle kunna bli en riktigt bra film?
2019-03-18
Länk till avsnitt

2. Foo Fighters

I det andra avsnittet av Bandit Rockumentär hör du historien om bandet som började som ett enmansprojekt från ?The nicest guy in rock?, Nirvana-trummisen Dave Grohl och deras resa till att bli ett av de mest älskade rockbanden av såväl publik som kritiker och till och med andra stjärnor!
2019-03-04
Länk till avsnitt

1. Iron Maiden

Bandit Rockumentär lyfter fram de stora ikoniska rockbanden och deras resa från replokalen till rockarenorna presenterat av Bandits programledare. I premiäravsnittet får vi följa prisbelönta brittiska hårdrocksbandet Iron Maiden som alltid låtit fansen vara deras bästa marknadsföringskanal.
2019-02-15
Länk till avsnitt

Trailer

Lyssna på historien bakom världens största band i Bandit Rockumentär. Från replokalen till de stora rockarenorna. Först ut är bandet som vägrar följa trender och tack vare det har en extremt hängiven publik i hela världen. Här är ett smakprov från premiäravsnittet!
2019-02-14
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.