Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Bandit Rockumentär

Bandit Rockumentär

Bandit Rockumentär lyfter fram de stora ikoniska rockbanden och deras resa från replokalen till rockarenorna presenterat av Bandits programledare.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

ilikeradio.se/podcasts/bandit-rockumentar/

Avsnitt

05. Guns N' Roses

Få band har omgärdats av så många och galna rykten som Guns ?N Roses. I Bandit Rockumentär: Guns ?N Roses går vi till botten av några dessa historier när vi leder er genom bandets historia från bakgatorna i Los Angeles till arenorna världen över.
2019-04-14
Länk till avsnitt

04. Green Day

Historien om den uppkäftiga trion från East Bay, Kalifornien som började spela punk och slog igenom stort i mitten av nittiotalet och dessutom skulle ge upphov till en Broadwaymusikal och mycket annat!
2019-03-31
Länk till avsnitt

03. Mötley Crüe

Bilkrascher, slagsmål, droger, överdoser, groupies, dödsfall, Playboy- och Baywatch-brudar, platinaskivor och världsturnéer. Historien om Mötley Crüe skulle kunna bli en riktigt bra film?
2019-03-17
Länk till avsnitt

02. Foo Fighters

I det andra avsnittet av Bandit Rockumentär hör du historien om bandet som började som ett enmansprojekt från ?The nicest guy in rock?, Nirvana-trummisen Dave Grohl och deras resa till att bli ett av de mest älskade rockbanden av såväl publik som kritiker och till och med andra stjärnor!
2019-03-03
Länk till avsnitt

01. Iron Maiden

Bandit Rockumentär lyfter fram de stora ikoniska rockbanden och deras resa från replokalen till rockarenorna presenterat av Bandits programledare. I premiäravsnittet får vi följa prisbelönta brittiska hårdrocksbandet Iron Maiden som alltid låtit fansen vara deras bästa marknadsföringskanal.
2019-02-14
Länk till avsnitt

Trailer

Lyssna på historien bakom världens största band i Bandit Rockumentär. Från replokalen till de stora rockarenorna. Först ut är bandet som vägrar följa trender och tack vare det har en extremt hängiven publik i hela världen. Här är ett smakprov från premiäravsnittet!
2019-02-14
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.