Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Kära Astrid

Kära Astrid

Skicka frågor till psykologen Astrid Forslund så svarar vi i podden Kära Astrid. DMa på instagram där vi heter karaastridpodden eller maila karaastridpodden@gmail.com Du är självklart anonym! Medverkande: Astrid Forslund & Elin Hagström Producent: Samuel Hemmilä

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/karaastridpodden

Avsnitt

#8 Det förkylda avsnittet!

Let?s talk about sex och relationer. Vi svarar på frågor om sex, ålderskillnad och om att göra slut med någon som inte går med på att det är slut.
2019-06-10
Länk till avsnitt

#7 Kärlek, space och elaka rykten

I avsnitt sju svarar psykologen Astrid på tre nya frågor. Hur mycket space ska man ge sin partner? Är man skyldig att fixa ihop sin kompis med en kille som man själv är kär i? Hur hanterar man att någon sprider falska rykten om en?
2019-05-24
Länk till avsnitt

#6 It's not a bug, it's a feature!

Hur dealar man med en kompis som är lite för på? Astrid ger sin syn på saken och Elin skäms över något elakt hon har gjort i en liknande situation. Fråga två handlar om självskadebeteende. Om du tycker det är obehagligt eller triggande, spola till 22.03. Vi avslutar med kroppskomplex och orealistiska kroppsideal. Embracea ditt utseende! Love your quirks! It?s not a bug, it?s a feature!
2019-05-09
Länk till avsnitt

#5 Straight A?s och riktiga känslor

I avsnitt fem pratar vi förälskelserus, betyg och depression. Hur vet man att man har riktiga känslor för någon? Hur får man A i alla ämnen? Hur stor är återfallsrisken för depression? Har du en fråga du vill ställa till oss? Maila på karaastridpodden@gmail.com eller skicka DM på instagram, där heter vi karaastridpodden. Du är självklart anonym när du ställer din fråga. Tack så mycket för att du lyssnar! Medverkande: Astrid Forslund & Elin Hagström Producent: Samuel Hemmilä
2019-04-25
Länk till avsnitt

#4 Vi har varit på turné!

I avsnitt 4 pratar vi om rätt laddade ämnen. Vi försöker reda ut hur många kön det finns (spoiler alert: fler än två!) och pratar om skillnaden mellan damp och ADHD. Vi har dessutom varit på kort världsturné (till Kungsholmen) och imponerats av smarta ungdomar. Har du en fråga du vill ställa till oss? Maila på karaastridpodden@gmail.com eller skicka DM på instagram, där heter vi karaastridpodden. Du är självklart anonym när du ställer din fråga. Tack så mycket för att du lyssnar! Medverkande: Astrid Forslund & Elin Hagström Producent: Samuel Hemmilä
2019-04-11
Länk till avsnitt

#3 I början av relationen, depression och kärlek

I det här avsnittet pratar vi om vad folk gör i början av en relation, vad depression kan bero på, och pratar kärlek. Från och med idag kommer vi släppa ett nytt avsnitt varannan torsdag, så se till att prenumerera där du hittar poddar. Har du en fråga du vill ställa till oss? Maila på karaastridpodden@gmail.com eller skicka DM på instagram, där heter vi karaastridpodden. Tack så mycket för att du lyssnar!
2019-03-28
Länk till avsnitt

#2 Kärlekstips och serotonin

Astrid förklarar vad neurotransmittorer är och ger råd om deppighet, hur man dumpar sin psykolog och bjuder på kärlekstips. Elin uttalar ordet serotonin fel under ett helt samtal och berättar om varför hon gjorde slut med sin första pojkvän. Inga av dagens tips handlar om glass eller film!
2019-03-13
Länk till avsnitt

#1 Göra slut, säga nej, konflikträdsla och olycklig kärlek

Första avsnittet av kära Astrid.
2019-02-18
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.