Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Roger & Laila

Roger & Laila

Roger Nordin & Laila Bagge, det äkta radioparet från RIX MorronZoo, pratar fritt och ärligt om relationer, dejting och det som händer på radioredaktionen till Sveriges största morgonprogram efter att on-air-lampan har slocknat. I Roger och Lailas podcast kan vad som helst hända.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

ilikeradio.se/podcasts/roger-laila/

Avsnitt

12. Den hemliga dansbandskoden

Personlig hygien i sommar, vad gäller egentligen? Våra konstigaste jobbförslag och är inte alla som dansar Lindy-hop lite märkliga? Roger föredrar dansbandsveckan i Malung men har inte klippt hål i fickan, än!
2019-05-12
Länk till avsnitt

11. Jag är inte till salu jävla snuskgubbe!

Laila får skamliga förslag från torskar i Göteborg och Roger tvingas åtgärda sin klädstil efter att ha blivit misstänkt för att vara "undercover" under en utekväll. Sanningen om hur SAS behandlar sina anställda och det fantastiska i att de anställda ändå är så trevliga. Dessutom ALLT om Rogers nya lägenhet.
2019-05-05
Länk till avsnitt

10. Stryptag, kränkningar och förföljelse

Laila berättar om ett tidigare förhållande där hon utsattes för psykisk och fysisk misshandel. Det närmar sig även Valborg och Roger & Laila talar ut om första fyllan. Dessutom diskuteras det varför vi svenskar har så svårt för att hylla människor som gör något bra.
2019-04-28
Länk till avsnitt

9. Lailas försvunna miljoner

Laila berättar historien om hur hon blev av med 8 miljoner kr över en natt. Roger har en idé till en app för nyförälskade och tycker att man borde förbjuda elcyklar. Vi ringer till Lailas bästa kompis som berättar om Lailas misslyckade kräftskiva.
2019-04-21
Länk till avsnitt

8. Ge mig kikaren å va tyst!

Laila gillar inte när det är för många stolar i ett rum och Roger avskyr röda mattor men köpte en ändå. Förutom inredning så pratar vi klädsel på stan på sommaren och Roger avslöjar en nudiststrand bara ett par hundra meter från Drottningholms slott i Stockholm.
2019-04-14
Länk till avsnitt

7. Det hade kunnat gå RIKTIGT illa

Lailas bästa kompis Hanna från gymnasiet berättar om hur det gick till När Laila körde av vägen och voltade med sin bil. Roger blir hetsad av Laila att radera alla sina bilder på sitt ex på Instagram men då kommer Zara Larsson till oväntad räddning. Ingen kunde dock hjälpa Roger när han av misstag åt en ett år gammal, öppnad, sillburk!
2019-04-07
Länk till avsnitt

6. Min penisradar är min superkraft

En av Rogers äldsta vänner berättar om när Roger fällde ett träd över taket till hans hus och Laila avslöjar hur mycket pengar hon tjänar på sitt vinmärke. Producent-Olas 100%-iga penisradar imponerar dessutom på alla i studion och det här skrev jag själv, men det betyder inte att det inte är sant! /Ola
2019-03-31
Länk till avsnitt

5. Lailas vita lögn

Laila berättar anledningen till varför hon inte har åkt tunnelbana på 20 år och Roger har gjort en RIKTIGT dålig affär i veckan. Dessutom handlar det om Peg Parneviks tuttbild på Instagram och en gammal kompis berättar när Laila drog en vit lögn för sin ex-man och blev avslöjad av polisen.
2019-03-24
Länk till avsnitt

4. Come fuck me-boots

Vi får äntligen svar på gåtan varför Laila hatar att tälta och varför Anders Bagge sjöng en låt, som Laila skrivit, till sin nya fru på bröllopet hon inte var bjuden på. En gammal kompis avslöjar dessutom varför Roger kom till jobbet med riv och klösmärken över hela kroppen.
2019-03-17
Länk till avsnitt

3. Donald Trump är mitt frikort

Roger är orolig för Sverige och allt är Bianca Ingrossos fel! Laila berättar om varför Donald Trump är hennes frikort och Liam, Lailas son är med på telefon och berättar om det stora sveket från Laila som gör att han aldrig mer kommer att lita på henne.
2019-03-10
Länk till avsnitt

2. Lailas tillbaka-kaka

Laila ger svar på tal till exmaken som uttalat sig om deras relation i tidningen. Roger blir konfronterad av en kvinna som han dejtade för 20 år sedan och Laila berättar om när hon blev uppraggad av en MYCKET känd Hollywoodskådis i Los Angeles.
2019-03-03
Länk till avsnitt

1. De försvunna nakenbilderna

I premiäravsnittet av Roger och Lailas podcast avslöjar Lailas syster Linda en tidigare okänd historia om en nakenfotografering som slutade på värsta tänkbara sätt. Roger berättar om hur han gjort för att komma över sin separation och vad han alltid tittar efter första gången han kommer hem till en dejt.
2019-02-24
Länk till avsnitt

Trailer

Roger & Laila, det äkta radioparet från RIX MorronZoo pratar fritt och ärligt om relationer, dejting och det som händer på radioredaktionen till Sveriges största morgonprogram efter att on-air-lampan har slocknat.
2019-02-22
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.