Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Roger & Laila

Roger & Laila

Roger & Laila, det äkta radioparet från RIX MorronZoo pratar fritt och ärligt om relationer, dejting och det som händer på radioredaktionen till Sveriges största morgonprogram efter att on-air-lampan har slocknat. I Roger och Lailas podcast kan vad som helst hända.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

ilikeradio.se/podcasts/roger-laila/

Avsnitt

04. Come fuck me-boots

Vi får äntligen svar på gåtan varför Laila hatar att tälta och varför Anders Bagge sjöng en låt, som Laila skrivit, till sin nya fru på bröllopet hon inte var bjuden på. En gammal kompis avslöjar dessutom varför Roger kom till jobbet med riv och klösmärken över hela kroppen.
2019-03-17
Länk till avsnitt

03. Donald Trump är mitt frikort

Roger är orolig för Sverige och allt är Bianca Ingrossos fel! Laila berättar om varför Donald Trump är hennes frikort och Liam, Lailas son är med på telefon och berättar om det stora sveket från Laila som gör att han aldrig mer kommer att lita på henne.
2019-03-10
Länk till avsnitt

02. Lailas tillbaka-kaka

Laila ger svar på tal till exmaken som uttalat sig om deras relation i tidningen. Roger blir konfronterad av en kvinna som han dejtade för 20 år sedan och Laila berättar om när hon blev uppraggad av en MYCKET känd Hollywoodskådis i Los Angeles.
2019-03-03
Länk till avsnitt

01. De försvunna nakenbilderna

I premiäravsnittet av Roger och Lailas podcast avslöjar Lailas syster Linda en tidigare okänd historia om en nakenfotografering som slutade på värsta tänkbara sätt. Roger berättar om hur han gjort för att komma över sin separation och vad han alltid tittar efter första gången han kommer hem till en dejt.
2019-02-24
Länk till avsnitt

Trailer

Roger & Laila, det äkta radioparet från RIX MorronZoo pratar fritt och ärligt om relationer, dejting och det som händer på radioredaktionen till Sveriges största morgonprogram efter att on-air-lampan har slocknat.
2019-02-22
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.