Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Olsson & Wiklund - en podcast om mental träning

Olsson & Wiklund - en podcast om mental träning

En podcast av längdskidåkarna Johan & Anna Olsson och deras mentale coach Stig Wiklund.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/olsson-wiklund

Avsnitt

Hur har man hållbara målsättningar?

Är det okej att bryta ihop ibland? Och hur gör man för att inte tappa hoppet när de långsiktiga målen känns så långt bort? Anna berättar hur det gick på Vårruset, och Johan får i uppgift att inte lägga ut texten så mycket jämt. Men han får tillrättavisa Anna när hon använder det norrländska ordet för napp...

2019-06-14
Länk till avsnitt

Grit del 2 och konsten att bli framgångsrik

Johan berättar sina känslor för Stig och Anna så han slipper disken i veckan och får istället massor med kärlek och omtanke. Vilken fråga ställer Anna till Stig som får honom att känna sig värdelös. Det och mycket mer pratar vi om i dagens avsnitt.

2019-06-07
Länk till avsnitt

Grit - Vad handlar det om, och varför bidrar det till framgång?

I veckans avsnitt startar vi det digra arbetet att bena igenom ämnet "grit". Vad är det? Vad handlar det om? Varför är det så viktigt för framgång? Vi svarar även på några frågor från er lyssnare.

2019-05-31
Länk till avsnitt

Kan vi vinna på våra olikheter?

Stig och Johan tar ett omtag efter förra veckan, och tar upp diskussionen om hur olikheter gör oss starkare som team. Johan och Anna tar ett långt snack och svarar på frågor från er lyssnare, bland annat tankar från femmilen i Val di Fiemme och hur livet som elitskidåkare med livet i kappsäck kan te sig.

2019-05-24
Länk till avsnitt

Hur olika är vi egentligen?

Anna och Stig pratar om hur våra olikheter kan göra oss starkare som grupp eller partners. Johan då? Hans tjurskallighet gör att han lämnar poddstudion och går och tar en fika!

2019-05-17
Länk till avsnitt

Alla har talang

I det femte avsnittet av Olsson & Wiklund pratar vi om talang. Vad är talang och hur får man ut det mesta av den? Stig ställer en svår coachfråga, men frågan är om inte Stig själv har allra mest svårt med att sitta still.

2019-05-03
Länk till avsnitt

Våga vara långsiktig.

Anna och Stig försöker spela in podden på egen hand när Johan ligger hemma och är sjuk. De får ge upp och bege sig hem till Olssons popup-studio för att prata om hur långsiktighet faktiskt kan göra att man är mer motiverad och närvarande i varje dag. Det blir även första gången vi kör "Stigs tips" på er lyssnares begäran.

2019-04-19
Länk till avsnitt

Förstå dig själv

I detta avsnitt ställer Stig en riktigt svår coachfråga, och Johan berättar om skadan som han hemlighöll under VM i Val di Fiemme 2013.

2019-04-05
Länk till avsnitt

Vikten av rätt människor runt sig.

Olsson & Wiklund är en podcast om mental träning. I det här avsnittet bjuder Stig på tårta, vi pratar om vikten av att ha rätt människor runt sig och vi har en spännande intervju med en av Sveriges mest framgångsrika idrottare genom tiderna: Charlotte Kalla!

2019-03-22
Länk till avsnitt

Premiär för Olsson & Wiklund!

Olsson & Wiklund är en podcast om mental träning.

2019-03-08
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.