Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Ridklubben med Gry och Rebecca

Ridklubben med Gry och Rebecca

Ridklubben är en intervjupodd i ledning av Gry Forssell och Rebecca Lagin där hästen verkligen står i fokus. Träffa de största namnen inom ridsporten här i en unik podcast för den passionerade hästentusiasten.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/ridklubben

Avsnitt

Malin Baryard om att leva för sporten

Vi får finbesök i studion av Malin Baryard-Johnsson, vi pratar om tävlingar, framtida mål, att hantera lite mer speciella hästar och glädjen inför sporten och livet med hästar.
2019-06-10
Länk till avsnitt

Axel Wallman svarar på dina veterinärfrågor!

Vi är ute på Mälaren Hästklinik och träffar veterinären Axel Wallman som berättar allt du behöver veta inför köp av häst, vilka frågor man ska ställa om skadehistorik och saker du bör veta om hästen innan du köper den. Han svarar också på era frågor om allt som har med hästhälsa att göra! Lyssna även på bonusavsnittet för mer med Axel, men var förberedd på lite ljudstrul!
2019-05-27
Länk till avsnitt

BONUS: Hör allt med Veterinären Axel Wallman

Bonusavsnittet för dig som vill höra allt från veterinären Axel Wallman och som står ut med lite ljudstrul!
2019-05-27
Länk till avsnitt

Sylve Söderstrand om vikten av laganda

Vi gästas av den legendariske Sylve Söderstrand och vi frågar vad man ska göra om man vill bli uttagen till landslaget, vilka frågor man ska ställa när man köper häst och hur det fungerar att tävla utomlands!
2019-05-20
Länk till avsnitt

Kajsa Boström: "Det är aldrig hästens fel"

Vi träffar dressyrtränaren Kajsa Boström och diskuterar ridskolans historia, god ridning och att man aldrig ska vara arg på sin häst!
2019-05-13
Länk till avsnitt

Lisen Bratt - Den mest inflytelserika kvinnan inom ridsporten

Vi träffar Lisen Bratt under Gothenburg Horse Show och pratar företagsamhet, hur man tänker när man köper och säljer hästar ochvikten av att omringa sig med bra människor med bra energi.
2019-05-06
Länk till avsnitt

Ann-Sofie Oscarsson brinner för tränarrollen

När vi var i Göteborg passade vi på att prata med Ann-Sofie Oscarsson, vi pratar om hennes fokus på att träna nya talanger och utmaningen med att förmedla kunskap på alla nivåer, hur hon tränade bort sin ryggsmärta och hennes kärlek av lussekatter.
2019-04-29
Länk till avsnitt

Nina Rademaekers drömde om hästar varje natt

Vi träffar Nina Rademaekers, den unga talangen som delar allt kring hennes stall-liv på sociala medier! Innan Nina började rida drömde hon alltid om hästar, men vad drömmer hon om nu? Varför bör man diska hovarna och hur modern är egentligen dressyrvärlden?
2019-04-22
Länk till avsnitt

Irma Karlsson siktar mot toppen!

Vi åkte till Gothenburg Horse Show för att se på tävlingarna men också träffa många intressanta talanger! Irma Karlsson var en av dem, den unga nya världsstjärnan inom hoppning. Vi pratar envishet, tävlingar och mental träning!
2019-04-15
Länk till avsnitt

Lotta & Kajsa Björe del 2 - Tävling

Vi är kvar hos Lotta och Kajsa Björe på deras gård utanför Eskilstuna, i denna del fokuserar vi på tävlingar, träningar och struktur. Hur behåller man inspiration och fokus hela säsongen, om det är nervöst att vara ryttarmamma och hur ska man se på misslyckanden? Del 2
2019-04-08
Länk till avsnitt

Lotta & Kajsa Björe del 1 - Familjen

Vi beger oss hem till Lotta Björe och hennes dotter Kajsa utanför Eskilstuna, vi pratar om relationen mellan mor och dotter i stallmiljön, hur man blir en framgångsrik tränare, hur olika men ändå lika man kan vara som ridfamilj och undrar om Lotta är lite av en pyroman? Del 1.
2019-04-08
Länk till avsnitt

Anna Hassö rider vidare trots bruten rygg

Vi gästas av Anna Hassö som gång efter gång bevisat att hon inte ger upp sin karriär inom fälttävlan trots flera allvarliga skador. Nu delar hon med sig av sina träningstips och vi diskuterar hur man hanterar en rädd eller nervös häst, hur den redan tuffa fälttävlan blir tuffare och att man aldrig får vara rädd att be om hjälp i stallet. Följ oss på Instagram: @ridklubbenpodden
2019-04-01
Länk till avsnitt

Kristian von Krusenstierna om hur du blir vän med din häst

Vi bjuder in Kristian von Krusenstierna och pratar allt kring dressyr och träning. Kristian påminner också om att aldrig glömma bort hästen och inte enbart fokusera på resultat. Följ oss på Instagram: @ridklubbenpodden
2019-03-25
Länk till avsnitt

Välkommen till Ridklubben!

I första avsnittet lär du känna oss, Gry Forssell och Rebecca Lagin som kommer leda podden. Vilka erfarenheter har vi haft inom ridvärlden, är att rida verkligen "som att cykla" och varför är den första ponnyn alltid den bästa? Följ oss på Instagram: @ridklubbenpodden
2019-03-18
Länk till avsnitt

Ridklubben - Trailer!

Gry Forssell och Rebecca Lagin pratar om allt som har med hästar och ridsport att göra, de träffar dessutom några av de största namnen inom ridsporten. Premiär 19:e mars.
2019-03-12
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.