Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Tantra Podden

Tantra Podden

Tantra Podden. Sveriges första podcast om tantra, spiritualitet och medveten sexualitet. Med Nathanel Goldman. Nytt avsnitt varje söndag. Producerat av tantraisland.se

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

tantraisland.se

Avsnitt

Asvnitt 13: Polyamori & öppna förhållanden - med Lin Holmqvist

I det här avsnittet pratar vi om polyamorösa och öppna förhållanden och fri kärlek VS monogami och stängd kärlek. Vad är fördelarna och vad är nackdelarna? Och kan man ha ett tryggt förhållande och samtidigt ha det öppet? Med Lin Holmqvist som gäst.
2019-06-30
Länk till avsnitt

Avsnitt 12: Guide med 7 enkla steg till tantrasex - med Sanna Sanita

I det här avsnittet ger Sanna Sanita en guide med 7 enkla steg till att börja ha tantrasex. Varit nyfiken men inte vetat hur du ska börja? Då är det här avsnittet för dig!
2019-06-23
Länk till avsnitt

Avsnitt 11: Celibat & avhållsamhet som andlig praktik - med Erik Adelsohn

I det här avsnittet pratar Erik Adelsohn om sitt 1 år långa celibat och avhållsamhet från sex som han genomgick efter att ha utforskat tantra och sexualitet i många år och hur celibat kan hjälpte honom att nå djupare nivåer inom sig själv och bli fri från sexfiltret han hade på allt i livet.
2019-06-16
Länk till avsnitt

Avsnitt 10: Från Stureplan till Tantragurus - Erik Adelsohns tantriska resa

Erik Adelsohn växte upp med sina föräldrar som var partiledare för moderaterna och ministrar i regeringen. Själv fick han jobb på Stureplan som VD för fastighetsbolag och hade livet och karriären utstakad. Men något fattades och Erik gav sig ut på en tantrisk, sexuell och andlig resa som helt förändrande hans liv. I det här avsnittet delar han med sig av sina historia och sina upplevelser.
2019-06-09
Länk till avsnitt

Avsnitt 9: Helkroppsorgasmer - med Sanna Sanita

I det här avsnittet pratar vi om helkroppsorgasmer, alltså energiorgasmer som man får i hela kroppen, inte bara i könet, och hur man kan höja sin njutning och sitt sex till oanade höjder!
2019-06-02
Länk till avsnitt

Avsnitt 8: Nakenhet, skuld & skam - med Sanna Sanita

I det här avsnittet pratar vi om nakenhet och varför vi känner en sådan skuld och skam kring våra kroppar. Vi pratar om hur man kan hela detta genom tantra, nakenyoga och nakna sessioner.
2019-05-26
Länk till avsnitt

Avsnitt 7: Yoni & Lingam Massage (penis & vagina healing) - med Sanna Sanita

I det här avsnittet pratar vi om yoni och lingam massage, eller penis och vagina healing som man skulle kunna säga på svenska. Det här kan låta väldigt konstigt om man inte känner till det, men våra kön lagrar väldigt mycket anspänningar, stress och sorg som behöver lösas upp, likt spänningar man har i rygg och nacke, särskilt om man varit med om sexuella övergrepp. Vi är heller inte vana att vidröra våra kön annat än i sexuellt syfte, så här pratar vi om hur man kan komma i djupare och mer kärleksfull kontakt med sitt kön, med sin kropp och med sitt inre
2019-05-19
Länk till avsnitt

Avsnitt 6: Kärlek på riktigt och andliga parrelationer

Här kommer Tantra Poddens kanske viktigaste avsnitt som handlar om kärlek och relationer. Vad är kärlek egentligen och vad betyder det att älska en annan människa? Och hur har man andliga parrelationer istället för våra traditionella behovsrelationer?
2019-05-12
Länk till avsnitt

Avsnitt 5: 10 tantra orgasmer

I det här avsnittet pratar vi de 10 olika orgasmerna en kvinna kan få, och om vilka manliga orgasmer som finns utöver utlösningsorgasmen och hur vi kan lära kära våra kroppar så vi får skönare sex!
2019-05-05
Länk till avsnitt

Avsnitt 4: Utlösning, klitorisorgasmer & chakran

I det här avsnittet pratar vi om hur man förflyttar energier i kroppen genom att använda chakran och om vilka orgasmer som är bra att ha och vilka orgasmer man ska undvika. Om varför killar inte alls ska ejakulera och varför tjejer inte ska ha klitorisorgasmer, och hur allt det här hjälper kroppen att bygga energier och skapa både bättre sex men även mer energi och andlighet i våra liv.
2019-04-28
Länk till avsnitt

Avsnitt 3: Nybörjarguide till tantrasex - med Charlotte Cronquist

I detta avsnitt ger vi en nybörjarguide till tantriskt sex. Hur kan man börja om man är nyfiken och vad exakt är det man gör? Gäst är Charlotte Cronquist, författare, journalist och tantralärare.
2019-04-21
Länk till avsnitt

Avsnitt 2: Grundläggande tantrasex

I det här avsnittet pratar vi om vad som egentligen är tantarsex, vad är själva grunden, vad ska man tänka på och hur kan man börja ha det? Vi pratar även om den mest grundläggande övningen i tantrasex, något som kallas transfiguration.
2019-04-14
Länk till avsnitt

Avsnitt 1: Introduktion till Tantra

Första avsnittet av Tantra podden med en introduktion till Tantra från tantraläraren Nathanel Goldman.  Vad är tantra? Är det bara hippies som har gruppsex med varann, eller kan det också vara en djup andlig upplevelse?  Vi ska prata om både sex och andlighet. Om vad riktig kärlek egentligen är, om hur man kan ha spirituella parrelationer och tantrasex med 10 olika typer av orgasmer.
2019-04-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.