Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Eskilstuna-Kurirens fotbollspodcast

Eskilstuna-Kurirens fotbollspodcast

Hallå där. I den här podden så surrar vi om Eskilstunas hetaste sport, nämligen fotboll. Vi snackar om Eskilstuna United, AFC, Triangeln Dam, Eskilstuna City, IFK Eskilstuna och Syrianska Eskilstuna

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

eskilstunakurirensfotbollspodcast.podomatic.com

Avsnitt

16. Bulten


Hallå där. I det 16:e avsnittet har vi med oss Martin Tolèn i studion. Vi surrar om all Eskilstunafotboll men framför allt snackar vi om ett derby mellan Stenkvista och Jäder! Och som avsnittet heter, så ringer vi upp Stenkvistas stenhårda back Bulten! Tack för att ni lyssnar.
2019-06-21
Länk till avsnitt

15. Derbyspecial, Del 4


Podden har bjudit in Antonius Alias från Syrianska Eskilstuna och Eskilstuna Citys Antonius Acar för att snacka om fredagens tunga derby mellan lagen. Tack för att ni lyssnar.
2019-06-13
Länk till avsnitt

14. Makan Keita stod för ett par riktigt fina räddningar.


Johan och Jon diskuterar vilt om City är i en formsvacka eller inte. Sen så snackar vi om Triangelns damer som återigen (tyvärr!) åkte på en förlust. Och såklart pratar vi om att Syrianska återigen tappade en klar ledning i slutminuterna. Vi ringer även upp Triangelns herrars, stora fixstjärna, Sebastian Lundberg som berättar om den makalösa vändningen laget stod för. Tack för att ni lyssnar.
2019-06-12
Länk till avsnitt

13. En söndag på Skogsängens IP


Johan och Jon är på Skogsängens IP för att kolla på seriefinalen i division 7 mellan Södra FF och Kurdtuna. Tack för att ni lyssnar.
2019-06-10
Länk till avsnitt

12. Jag fokuserar bara på IFK


Hallå. För er som undrar så spelade vi in detta avsnitt i Stadsparken. I detta sprakande avsnitt ringer vi upp AFC:s Jacob Lackell för att surra lite om den allsvenska debuten. Vi ringer även upp IFK Eskilstunas målspottare, Emil Fritzell. Listan är även tillbaka där Johan tar fram stora motorsågen. Tack för att ni lyssnar.
2019-06-08
Länk till avsnitt

11. En match från Europa


I det här avsnittet så ringer vi upp AFC:s målvakt, Ole Söderberg ,som delar med sig lite av sina tankar inför Cupfinalen på torsdag. Sen som vi tidigare har lovat, så ringer vi upp Rebecca Mellqvist eftersom Triangeln vann i helgen och såklart snackar vi om divison 3 lagens framfart i helgen. Tack för att ni lyssnar. Vill ni skriva någonting till oss, så når ni oss lättast på : Johan.fredrik.englund@gmail.com eller via vårt instagramkonto, Ekurirens_fotbollspodcast
2019-05-28
Länk till avsnitt

10. Det var heta känslor på Fröslunda IP


Gud vilken helg det var. Triangeln tog sin första seger,Abassi levererar som vanligt, derbyt i Fröslunda var lika het som en bakugn. Vi tar upp AFC:s och Uniteds kräftgångar och så ringer vi upp Triangelns lagkapten Rebecca Mellqvist för att snacka om segermatchen. Tack för att ni lyssnar!
2019-05-23
Länk till avsnitt

9. Derbyspecial. Del 3


I det här avsnittet ringer vi upp Syrianska Eskilstunas tränare Sami Hanna, han lovar full rulle och en tuff match på söndag. Vi ringer även upp Syrianskaspelaren Oliver Podmenik, som pratar lite om sin skada och om söndagens derby mellan Syrianska Eskilstuna och IFK Eskilstuna.
2019-05-18
Länk till avsnitt

8. Det är hög klass på det målet!


I det här avsnittet pratat vi såklart om derbyt mellan IFK Eskilstuna och Eskilstuna City. Vi tar även upp AFC:s mindre bra match mot Falkenberg samt att det råder måltorka på så många håll i stadens alla lag och så klart, mycket mycket mer.
2019-05-15
Länk till avsnitt

7. Derbyspecial, Del 2


Vi ringer upp Eskilstunabekantingarna Kennet Andersson och Djurgårdens lagkapten Marcus Danielson, för att fråga vad dom tror om söndagens HETA match. Sen så har vi bjudit in Lasse Ström som pratar derbyfotbollsminnen från förr.
2019-05-10
Länk till avsnitt

6. Derbyspecial, Del 1


Podden snackar upp den första derbymatchen mellan IFK Eskilstuna och Eskilstuna City på 10 år. Med oss i studion har vi Citys tränare Aziz Halimi och på telefon har vi IFK:s Andreas Fröjdfeldt.
2019-05-10
Länk till avsnitt

5. "Vilken klasslirare"


Vi går igenom helgens matcher. Vi pratar bl a om Lolo Chanko , Triangelns måltorka, AFCs torsk mot gnaget och att Eskilstuna United äntligen vann sin första match!
2019-05-08
Länk till avsnitt

4. Är det gnissel i IFK?


Avsnitt 4 bjuder på lite snack med Citys tränare Aziz Halimi och Triangelns dito Jocke Helgstrand. Vi tar upp Uniteds och AFC:s torskar samt så undrar vi om det är lite gnissel i maskineriet i IFK Eskilstuna?
2019-05-02
Länk till avsnitt

3. Det värsta jag sett på en fotbollsplan


I detta avsnitt tar vi upp ALLT inom Eskilstunafotbollen. Framför allt tar vi upp Miljevic och Hodzic ganska pinsamma incident mot Hammarby. Johan har besökt fotbollen på dom lägre nivåerna och Jon snackar om Eskilstuna Uniteds match mot Kopparberg/Göteborg. Men lyssna bara =)
2019-04-25
Länk till avsnitt

2. Emelie Lundberg: Jag rörde inte bollen en gång.


Poddens första gäst är inte mindre än Eskilstuna Uniteds målvakt , Emelie Lundberg! Vad vi pratar om? Äsch in och lyssna så får du veta. Sen så går vi igenom helgens matcher och så följer vi upp IFK Eskilstunas och AFC:s kommande samarbete där IFK Eskilstunas tränare Andreas Fröjdfeldt rätar ut en del frågetecken.
2019-04-18
Länk till avsnitt

1. Premiärpodden!

Det första avsnittet är här! Jon och Johan surrar lite om AFC:s bravader så här långt och om Eskilstuna Uniteds premiärhelg. Sen så tar vi oss en titt på den stekheta division 3 serien där Eskilstuna City, Syrianska Eskilstuna och IFK Eskilstuna huserar och sist men inte minst, så snackar vi om Triangelns premiär i division 1. Sen så tar vi oss ett snack med IFK Eskilstunas Markus Wahlström.
2019-04-11
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.