Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Sex på riktigt - med Marika Smith

Sex på riktigt - med Marika Smith

Vi drunknar i myter och missuppfattningar om sex, och det pajar våra relationer. I den här podden får vanliga människor hjälp med sina sovrumsbekymmer - av Marika Smith, sexinspiratör och samtalspartner. De får tips och råd kring sex och lust och hur det funkar egentligen. Men framför allt någon som lyssnar.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

kit.se/story/5cb5de2f9e9e8a4fa483e01c/sex-pa-riktigt/

Avsnitt

4. Hur byter jag från bekräftelsesex till kåt-och-glad-sex?

Är det alltid destruktivt att ha sex för att dämpa ångest? Och vilka anledningar att ha sex är egentligen bra? Sanna har haft som vana att ha sex för bekräftelse, vilket har satt henne i en del knepiga situationer. Hur vet man om man har sex av rätt anledningar och hur gör man om man vill ha sex för att det är skönt och kul, istället för att det känns som ett krav?

2019-05-20
Länk till avsnitt

3. Hur slipper jag tidig utlösning utan att behöva tänka på deklarationen?

Daniel gästar podden för att prata om tidig utlösning. Ibland händer det att han kommer innan samlaget knappt hunnit börja och han vill kunna njuta längre. Kan man träna på att bli uthålligare för sin egen njutnings skull? Och vem bestämmer egentligen hur länge man förväntas "hålla ut"? Marika Smith dissekerar myten om att män är vinnarna när det kommer till sex och ifrågasätter varför mäns sexualitet är så fokuserad på prestation istället för njutning?

2019-05-13
Länk till avsnitt

2. Hur bejakar jag min inre domina?

Hur bejakar man sin egen sexualitet i ett långt förhållande? Och hur närmar man sig en ny sexuell identitet som singel? Efter ett äktenskap med vaniljsex har Kitty börjat dejta igen och upptäckt en massa nytt om sin lust som hon stuvat undan för att funka ihop med sin exman. Kitty vill dominera i sängen och utforska sitt spirande intresse för BDSM. Hur ska hon gå till väga?

2019-05-06
Länk till avsnitt

1. Kan jag ge oskulden till mig själv?

Vad betyder det egentligen att vara oskuld? Och hur gör man om man inte vill ha sex med vem som helst men ändå inte vara oerfaren när man väl blir kär? Marika Smith träffar Emelie som älskar att onanera, men ännu inte har delat sin sexualitet med någon annan. Tillsammans slår de hål på myten om att man inte är sexuell på riktigt förrän man haft sex med andra.

2019-04-29
Länk till avsnitt

Trailer: Sex på riktigt - med Marika Smith

Sex på riktigt - med Marika Smith. Premiär 29 april!

2019-04-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.