Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Klagopodden

Klagopodden

Välkommen till Klagopodden med Andrea Hägg. Podden där det klagas på allt och ingenting. Bad vibes only!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-996637267

Avsnitt

Jag har panikångest... Lycka till

I dagens avsnitt av klagopodden talar vi om om en oönskad vän vars besök aldrig är välkommet. Många har det, många talar om det och nu gör vi det med. För visst är det för jävligt när ens tillsynes okomplicerade liv känns som en personlig krigszon? När mörkret slår över en och vad som från en början var en bagatell till slut blir ens personliga Mount Everest? När småskit blir storskit och eeeehh..... skitsamma. Ångest! Det suger.
2019-05-30
Länk till avsnitt

The Bee's Knees

I dagens avsnitt klagar vi på den ansamling människor som bildat vad somendast kan liknas vid en ny religion kring fenomenet Beyoncé. Varför är folk så besatta, varför tycks hon inte kúnna göra något fel och varför sätter folk i halsen av förundran så fort människan lägger ut en ny instagrambild? Det och mycket mer i dagens avsnitt av klagopodden.
2019-04-25
Länk till avsnitt

Where there's smoke there's fire

I dagens avsnitt klagar vi på den värsta av världens alla dåliga vanor. En bokstavligt talad cancer på samhället som vi tvingas vara på tok för toleranta till. Det finns få saker som kan få annars till synes normalt folk att tappa allt folkvett på samma sätt som rökning. Glöm miljöhänsyn och respekt för medmänniskor. Länge leve cancerpinnen!
2019-04-11
Länk till avsnitt

Syskonkärlek

Det finns få saker härligare än syskonkärlek. Det firas i dagens avsnitt när Andrea och Yolanda får gå loss med att klaga på varandra. Efter en tumultartad barndom fylld med slagsmål och glåpord är det kanske inte så konstigt att dagens avsnitt är det längsta än så länge. Från barndomsbråk till nutida irritationsmoment har vi mycket att säga om varandra helt enkelt.
2019-03-28
Länk till avsnitt

Den som väntar, väntar alltid för länge

I veckans avsnitt av klagopodden diskuteras det hur det kommer sig att en del människor tycks leva i en annan tidszon än resten av oss. Varför är de oförmögna att komma tid och hur kommer det sigt att trots att man agerar förälder och ringer för att verkligen se till att de börjar göra sig iordning i god tid står man där likt förbannat och väntar två timmar senare?
2019-03-15
Länk till avsnitt

Bland vulvor och penisinspektörer

Att vara kvinna är inte alltid så lätt. Från mens till män finns det en oändlig kavalkad av olägenheter att kämpa sig igenom. Vad gör man när gynekologens instrument fastnar där saker aldrig bör fastna och hur hittar man rätt i djungeln av preventivmedel? I en värld där en kvinna inte kan få cykla hem utan att bli slagen på rumpan eller jagad av äckliga vider kan det konstateras att livet som kvinna kan liknas med att vara neck deep in shits creek with your mouth wide open.
2019-03-01
Länk till avsnitt

Working hard or hardly working

I dag klagar vi på överdrivet motiverade människor vars scheman alltid är fullspäckade men som ändå lyckas briljera i vad de än tar sig an. Varför verkar de ha många fler timmar på dygnet än vi vanliga dödliga och vilken trolldryck använder Paolo Roberto för att alltid orka vara igång?
2019-02-22
Länk till avsnitt

Mänsklighetens största sekt

I dagens avsnitt av klagopodden talar vi om vårt samhälles största och mest accepterade sekt, föräldraskapet. Vad gör att folk dras in på denna mörka väg och varför blir de förändrade människor när de nått andra sidan? Varför kan Kenza inte sluta fota sin mage och är det normalt att inte flyga med sin partner ifall att planet skulle krascha? Det och mycket mer i Klagopoddens tredje avsnitt.
2019-02-15
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.