Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Wiss & Swärm - On The Run

Wiss & Swärm - On The Run

En podd om löpning/träning, hälsa, familjeliv och livspusslet i stort.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

wissochswarm.libsyn.com/website

Avsnitt

10. Att jobba med löpning och instagram

I dagens avsnitt pratar vi om hur vi tänker kring våra jobb, att bygga varumärke samt att jobba med träning och sociala medier. Hur har våra vägar sett ut till att jobba med det vi gör idag, och hur fick Josefine över 100 000 följare på instagram?

 

2019-07-13
Länk till avsnitt

9. Semesterplaner

I det här avsnittet får vi höra hur det gick för Josefine hos naprapaten och Sara berättar om helgens tävling i Göteborg. Tjejerna delar också med sig av sina sommarplaner där Sara har höga förväntningar på sina två största tävlingsmål för säsongen. Josefine planerar lugn sommarlöpning kombinerat med styrka och rehab. Härlig lyssning! 

2019-07-06
Länk till avsnitt

8. Prestation och att ge tillbaka till kroppen

Sara har tävlat två gånger, slagit personrekord och är nu klar för finska mästerskapen. Josefine har varit på en drömmig surfresa i Portugal och fortsatt vila från löpningen pga knät som ömmar efter Stockholm Marathon.

2019-06-29
Länk till avsnitt

7. Frågeavsnittet

I det här avsnittet svarar Josefine och Sara på en massa lyssnarfrågor  som bland annat handlar om löparskador, bästa loppen och tjejernas personliga rekord på olika distanser.

2019-06-22
Länk till avsnitt

6. Träningsupplägg

I dagens avsnitt pratar vi om träningsupplägg. Vad kan vara bra att tänka på när man följer program? Vad skiljer sig åt för nybörjare och den som tränar för prestation? Vi delar dessutom med oss av hur våra träningsupplägg ser ut i dagsläget.

2019-06-16
Länk till avsnitt

5. Känslofylld lopprapport från Stockholm marathon

Josefine har genomfört Stockholm marathon och landar i poddstudion bara timmar efter loppet. Hon reflekterar över loppet som varit och delar med sig av sina känslor innan, under och efter. För er som gillar loppberättelser så får ni bara inte missa detta avsnitt!

2019-06-08
Länk till avsnitt

4. Pers och att våga ta chansen

Hur var Saras upplevelse på BAUHAUS-galan? Hon imponerade med ett personbästa och berättar hur det var att springa på Stockholm stadion med världseliten. Josefine har tävlingsnerver inför morgondagens maratonlopp. Dom diskuterar också kring hur man boostar sig själv inför stora prestationer.

2019-06-04
Länk till avsnitt

3. Preggoträning

I dagens avsnitt pratar vi om löpning och träning under graviditet samt vad man ska tänka på för att komma igång igen. Hur ser de generella rekommendationerna ut och hur gjorde Sara och Josefine?

 

2019-05-25
Länk till avsnitt

2. Stockholm Marathon special

I avsnitt två av Wiss & Swärm: Sthlm Marathon special!

2019-05-18
Länk till avsnitt

1. Premiäravsnittet

Premiär för nya löparpodden Wiss & Swärm - On the run! Här kommer ni får lära känna Josefine Swärm och Sara Wiss när hälsa, löpning och livspusslet i största allmänhet diskuteras! 

2019-05-11
Länk till avsnitt

KOMMER SNART

[]
2019-05-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.