Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Advokatpodden

Advokatpodden

Podcast by Elias Bulale

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-580144603

Avsnitt

Avsnitt 3: F.d. Kammaråklagaren Ola Tingvall ? Tiden som åklagare och bytet till försvararbanan

I detta avsnitt av Advokatpodden gästas vi av före detta kammaråklagaren Ola Tingvall som har jobbat särskilt med grov brottslighet. Nu har han ändrat bana för att bli försvarsadvokat och jobbar i dag som biträdande jurist på advokatbyrån FIRMAN advokaterna Fialdini Dahlqvist. Han berättar bland annat om sin dåvarande roll som åklagare, hans syn på Sveriges långa häktningstider samt varför han valde att sluta som åklagare för att istället bli försvarsadvokat och mycket mer! Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram samt att dela avsnittet vidare till familj och vänner! Ni hittar oss under namnet ?Advokatpodden?. Trevlig lyssning!
2019-06-21
Länk till avsnitt

Avsnitt 2: Försvarsadvokaten Viktor Banke - Livsstilen som försvarsadvokat

I detta avsnitt av Advokatpodden gästas vi av försvarsadvokaten Viktor Banke. På bara några år har han lyckats blivit författare, rättsexpert på Aftonbladet, delägare samt grundare av advokatbyrån Dubio. Han berättar bland annat om sin tid på juristprogrammet, vad det var som fick honom att vilja bli försvarsadvokat och mycket mer. Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram samt att dela avsnittet vidare till familj och vänner! Ni hittar oss under namnet @advokatpodden. Trevlig lyssning!
2019-05-25
Länk till avsnitt

Avsnitt 1: Juristprogrammet i Stockholm

I detta avsnitt talar vi om hur det är att plugga på Juristprogrammet i Stockholm. Vi pratar om våra egna erfarenheter under vår studietid och bemöter olika myter om Juristprogrammet. Glöm inte att följa podden på Facebook och Instagram @Advokatpodden. Trevlig lyssning!
2019-05-10
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.