Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Måndagsvibe med Hannalicious och Lojsan

Måndagsvibe med Hannalicious och Lojsan

Följ med bakom kontona i Hanna ?Hannalicious? Fribergs och Lovisa ?Lojsan? Wallins liv. Det bjuds på pinsamma historier och starka åsikter. Och DU kan alltid vara med och styra samtalet. Behöver du hjälp med något eller har önskemål om vad vi ska prata om? Tveka inte att höra av dig på [email protected] Här ska vi ha kul tillsammans och börja veckan på rätt sätt. För du vet väl om veckan börjar bra... då blir den bra!! Vi älskar måndagar. Make Mondays Great Again.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/mandagsvibe-med-hannalicious-och-lojsan

Avsnitt

22. Tre dejter på en dag

Hanna har nyheter som gör Lojsan väldigt glad! Så svarar vi på era frågor om kroppsideal, hälsa, träning och mat.
2019-10-13
Länk till avsnitt

21. Det stora New York-avsnittet

Äntligen måndag! Och vi ger er allt från New York och hur Hanna har det. Glöm inte att du alltid kan ställa frågor till oss på [email protected] eller @mandagsvibe på Instagram. Nu börjar vi veckan på bästa sätt - tillsammans!
2019-10-06
Länk till avsnitt

20. Världens största penis

Allt från Hannas Birthday Week i New York! Vem har spårat mest? Har Hanna fått ligga? Och framförallt har hon lyckats tvätta?
2019-09-29
Länk till avsnitt

19. När Lojsan blev bedragen

Vi pratar otrohet och det blir vårt mest känslofyllda avsnitt hittills. Lojsan berättar hela historien om när hon blev bedragen och Hanna om när hon var "the other woman". Som sagt mycket känslor - men vi älskar att dela med våra Vibbare och starta veckan tillsammans mer er. Måndag. "Vi är här nu!"
2019-09-22
Länk till avsnitt

18. "Jag har aldrig" med JLC

"Göteborg vi är här nu!". Och i Göteborg möter vi upp humortrion JLC och leker "jag har aldrig".
2019-09-16
Länk till avsnitt

17. "Skulle köra the game på Alesso"

Lojsan levererar ett nytt lifehack och Hanna berättar om när hon skulle köra "the game" på Alesso. Så har det varit bröllop, bröllop, BRÖLLOP! Det är måndag och vi startar veckan på bästa sätt - tillsammans!
2019-09-08
Länk till avsnitt

16. "To do lists som kommer göra dig våt"

Det peppigaste avsnittet hittills. "Kan de bli mer peppiga?", tänker du. Lyssna och se! Vi pratar om att sätta mål. Våra mål för hösten. Och ger våra bästa tips för att peppa sig själv. Så blir det hela tre frågor i veckans terapisnack. Happy måndag!
2019-09-01
Länk till avsnitt

15. Det övernaturliga avsnittet!

Ett något senare Måndagsvibe men fortfarande den bästa starten på veckan! Idag med ett medium som hjälper oss att svara på era frågor. Och hon får Hanna och Lojsan att bli helst ställda och tårögda.
2019-08-26
Länk till avsnitt

14. Vad hände egentligen på årets kräftskiva?

Lojsan har varit värd för en episk kräftskiva och podden spelas in morgonen efter. Vi svarar på frågor i DMs och hjälper Hanna som hamnat i en mindre kris. Sådärja. Äntligen måndag igen!
2019-08-18
Länk till avsnitt

13. Det sexiga avsnittet

Hannalicious och Lojsan svara på alla er frågor om sex och relationer! Såklart warning för explicit content så kanske inte avsnittet du vill pumpa högt första dagen tillbaka från semestern, men kanske också det du borde göra för en bättre måndagsvibe!!
2019-08-12
Länk till avsnitt

12. Straight outta Ibiza!

Lojsan och Hanna ger en uppdatering från veckan i Ibiza och så är Moa Mattson med som poddens allra första gäst!!
2019-08-04
Länk till avsnitt

11. Influenceravsnittet!

Lojsan och Hanna besvarar alla era frågor om influencerlivet och ger sin ärliga bild av hur det yrket fungerar!
2019-07-29
Länk till avsnitt

10. Allergisk mot sex eller choklad?

Det är hybris hos Lojsan efter att tjejerna gästade Alice & Bianca, den brända sommarhjärnan håller på att ta över och en livsavgörande omgång pest eller kolera. Kom i måndagsvibe med oss!
2019-07-21
Länk till avsnitt

9. Kroppshets, gossip och den viktigaste personen

Måndag vi är här nu! Vi svarar på fråga om komplex, kropphets och självbild. Sen blir det lite gossip och Lojsan har två låtar hon verkligen vill att vi ska starta veckan med :)
2019-07-14
Länk till avsnitt

8. Unpopular opinions och "allt är en lögn"

Hanna är rädd att hon drabbats av förgiftning! Vi berättar våra unpopular opinions! Fantastiska menshistorier! Ska sluta använda utropstecken till allt men är så glad att det är måndag igen! Ha måndagsvibe med oss :)
2019-07-07
Länk till avsnitt

7. Födelsedag, frågor och en fet diss

Lojsan har fyllt år! Hanna har lanserat kollektion! Vi svarar på era frågor och hur är det nu... är Hanna fortfarande silvernunna? Ny vecka och Måndagsvibe är här. Make mondays great again.
2019-06-30
Länk till avsnitt

6. Midsommaravsnittet med utmaningar och livvakter

"Landet vi är här nu!" Podd från midsommarfirande på landet. Vi pratar livvakter, den perfekta möhippan och så har Bianca och Alice utmanat och det kommer att go down! Känner du den? Måndagsviben är här.
2019-06-23
Länk till avsnitt

5. Uppväxt, otrohet och när Lojsan åkte fast

Känner du den? Visst är det Måndagsvibe igen! Allt om våra uppväxter, otrohet vi utsatts för och Lojsan berättar om när hon åkte fast. För vad? Säger jag inte. För jag lovar att du inte vill missa den historien och många fler i veckans avsnitt. Så häng med oss!
2019-06-16
Länk till avsnitt

4. Hybrisavsnittet från Summerburst

Det dricks mimosas och poddas från ett hotellrum i Göteborg under Summerburst och det blir ett... ehhh... liiiite annorlunda avsnitt. Haha. Kom i Måndagsvibe med oss!
2019-06-09
Länk till avsnitt

3. Avundsjuka, stress och 69:an

Sådärja. Vi är där igen. Det är måndag och vi börjar veckan på bästa sätt. Det är Måndagsvibe helt enkelt! Avundsjuka mot kollegor erkänns, deodorant i r*ven diskuteras... och så svarar vi på era frågor om stress. Häng med oss
2019-06-02
Länk till avsnitt

2. Hannas ligglista och Lojsan i slagsmål

Äntligen måndag och avsnitt två är här. Ni har skickat in era fördomar och via dem får vi veta hur många Hanna legat med och när Lojsan hamnade i slagsmål. En del bajs och trekanter blir det också. Känner du den? Måndagsviben!
2019-05-26
Länk till avsnitt

1. Make Mondays Great Again

Äntligen är vi igång! Vi får veta vad Hanna ljuger om. Vad det vidrigaste Lojsan kan tänka sig är. Och så pratar vi dirty talk och lanserar ett nytt motto. Känner ni den? Måndagsviben! Nu kör vi!
2019-05-19
Länk till avsnitt

Trailer!

Trailer för "Måndagsvibe". Första avsnittet kommer den 20 maj.
2019-05-14
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.