Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Tillåt kakor

Tillåt kakor

Tillåt Kakor är en ny bakpodd med bakbloggarna och hemmabakarfantasterna Camilla Hamid och Emma Brink Rask. I podden kommer de att vända ut och in på allt som har med bakning att göra. Baktrender, recepttips, hur man lyckas med bakbilder på Instagram, hur skapas nya recept och hur är det egentligen att jobba som bakbloggare.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-850773725

Avsnitt

4. Så lyckas du med maräng!

Har du alltid undrat hur det kommer sig att äggvita blir maräng, hur man åstadkommer spröda eller sega maränger, hur man får till de där riktigt vita marängerna eller något annat marängrelaterat? I det här avsnittet besvarar vi allt och lite till om maränger, både om den bakade och obakade varianten.
2019-06-20
Länk till avsnitt

3. Hemligheten bakom perfekta chocolate chip cookies

Vi gottar oss i chocolate chip cookies och avslöjar alla våra hemligheter om hur man lyckas med den perfekta kakan.
2019-06-14
Länk till avsnitt

2. Vi krossar myten om fluff!

I det här avsnittet gör vi en djupdykning i temat fluff, krossar myter, snackar cravings, testar choklad och mycket mer!
2019-06-07
Länk till avsnitt

1. Premiär!

I det första avsnittet av Tillåt Kakor, får ni lära känna kvinnorna bakom podden: Hur hamnade vi här? Hur kommer det sig att vi jobbar med bakning idag? Hur blev vi vänner och vad gör vi när chokladen tar slut? Svaret på allt detta och mycket mer får ni lyssna på i vårt premiäravsnitt. Varmt välkomna!
2019-05-29
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.