Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Cigarett med Tommie X

Cigarett med Tommie X

Cigarett är en samtalspodd mellan kreatören Tommie X och kända profiler som berättar personligt om sina relationer till rökning. Om att vara beroende, om att till slut lyckas sluta, om ciggens status, det allra första blosset och mer därtill.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/cigarett-med-tommie-x

Avsnitt

Kristoffer "Värvet" Triumf och mystiska Stockholmsprofilen Oda

Varför panikrökte Kristoffer Triumf 19 cigaretter på en flygplats? Borde cigg förbjudas för alla födda efter år 2000? Detta och mycket mer i denna podcast, som spelades in live på Stockholmsklubben Trädgården, de sista skälvande timmarna innan rökförbudet på uteserveringar trädde i kraft.
2019-07-24
Länk till avsnitt

Julia Frändfors

Tommie X möter sin gamla kollega och vän Julia Frändfors. Tillsammans dyker de ner i sin gemensamma minnesbank av långa festnätter och rökiga hemmafester.
2019-07-02
Länk till avsnitt

Hedda Stiernstedt

Filmstjärnan Hedda Stiernstedt tycker att hon är bäst på att röka. Hon tar oss med bakom kulisserna på succén "Vår tid är nu" och berättar allt om Nina Löwanders rökning kopplat till hennes psyke. Vi har grävt i arkiven och hittat en bild där tonåriga Hedda är klädd i en t-shirt med texten "Onanist javisst" vad var grejen med det?
2019-06-25
Länk till avsnitt

Tone Schunnesson

Ett avsnitt om Paris, droger, små paket och barnrökning. Tommie X avslöjar vad Tone Schunnesson sa, som påverkade honom i rätt riktning och hjälpte honom ur sin ätstörning.
2019-06-18
Länk till avsnitt

Sandra Beijer

Sandra Beijer började röka i tonåren för att få hångla. Nu har Tommie X fått henne att sluta röka. Kommer det att hålla över sommaren och varför finns det ingen som röker i hennes nya roman?
2019-06-11
Länk till avsnitt

Hanna Hellquist

Hanna Hellquist har slutat dricka men cigaretten släpper hon inte. Kan samtalet med Tommie få henne på nya tankar? Och måste man bli en trist renlevnadsmänniska bara för att man försöka leva mer hälsosamt?
2019-06-04
Länk till avsnitt

Trailer

Ny podd med Tommie X! Första avsnittet kommer 5 juni.
2019-05-28
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.