Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Momsplaining

Momsplaining

Det här är en podd av och med Lisa aka 'Knivlisa' och Louise aka 'Hej hej vardag' som genom sina sociala medier och bloggar engagerar ett stort antal följare dagligen med sina träffsäkra betraktelser av vardagslivet, relationer och småbarnsår. Du har också möjlighet att dela med dig av dina egna storys och ställa frågor som besvaras med värme och humor efter bästa förmåga: Vad är det värsta man har kallat sina barn? Vad stör man ihjäl sig på hos sin partner? Vad är det värsta man har sagt och gjort in the name of PMS? Med sig i studion har de "Daniel" som läser upp lyssnarfrågor och storys och som försöker hålla ordning. Vid behov får han dessutom representera och stå till svars för alla världens män. Podcasten produceras av produktionsbolaget Poddagency.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

poddenmomsplaining.libsyn.com/website

Avsnitt

3# PMS/Hormonbryt

Hormoner, hormoner! Här var det hormoner!!!

Det fullkomligt sprutar av dom i veckans avsnitt! Både från Lisa, som har PMS och Louise som var höggravid när vi spelade in.

Vi får höra storys om tulpaner som bryts itu, fiskpinnar i fejset, om svartsjuka, ilska och såklart -om tårar.

Har Lisa en affär med Louise kille? Är IKEA-bruksanvisningarna sorgliga? Och hur säger man egentligen "guacamole" i Gnesta?

PS. Bring the tissues!

 

2019-07-10
Länk till avsnitt

#2 Semester (eller kanske snarare "semester")

I veckans avsnitt pratar vi om semester!

Den där sköna perioden när man myser med barn, en eventuell partner, släkt och vänner. När man gör härliga utflykter och resor och där harmoni och lugn är de genomgående känslorna. Eller?

Hur är det egentligen att ha semester med barn och familj? Borde man ha en semester efter semestern och vad bör man tänka på inför och under ledigheten?

Louise (aka Hej hej vardag) och Lisa (aka Knivlisa) svarar på frågor och ger tips och vi får höra semesterstorys både från lyssnarna och tjejerna! 

OBS! Varning för sarkasm och generaliseringar!

 

 

 

2019-06-26
Länk till avsnitt

#1 Sexlust!! (eller kanske snarare sexbrist)

I premiäravsnittet pratas det sex!

Är liggschema en bra lösning? Hur får man till sexet när barnen är hemma? Hur pratar man om sex med sin partner? 

Den ena tål inte att höra nåt ord som används när man pratar sex och den andra har hormonpåslag och svettas och generas om vartannat.

OBS! Varning för snusk! 

2019-06-12
Länk till avsnitt

TRAILER!!!

Snart är den här! Podden som ni väntar på! Där Louise aka Hej hej vardag och Lisa aka Knivlisa svarar på allt ni velat veta. Och mer. Stay tuned och tryck på prenumereraknappen så missar du inget avsnitt! 

 

2019-06-10
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.