Sveriges 100 mest populära podcasts

KPodden

KPodden

Här pratar vi på KP om allt som är viktigt i livet ? och mycket annat. Vi svarar på läsarfrågor och berättar hur det går till bakom kulisserna på Sveriges största, äldsta och bästa barntidning. Kontakt: [email protected]

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/137303/kpodden

Avsnitt

Likgiltig inför sylt

KP-Lukas känner en som känner en zedonk, KP-Jossan hatar att hänga upp och ner på en vind och KP-Ludvig fan-boyar inte längre krispiga morgnar. Detta och annat obegripligt i det ovanligt pratiga oktober-avsnittet av KPodden!
2021-10-01
Länk till avsnitt

Just idag hund

KP-Lukas äger, KP-Jossan spolar med foten och KP-Ludvig ålar under ottomaner. Detta och annat märkligt i september-avsnittet av KPodden!
2021-09-01
Länk till avsnitt

Ägge-pägge

KP-Jossan vill så gärna gnägga, KP-Lukas tänker tillbaka på patiensen han la 1996 och KP-Ludvig har fel. Detta och mycket annat i augusti-avsnittet av KPodden!
2021-08-09
Länk till avsnitt

Lucka 3: Soliga hälsningar från måsland

Maxa lovet med KPoddens juli-kalender! I tredje och sista luckan: Tar KP-Jossan med sig en korg när hon handlar mat? Stämmer det att KP-Ludvig rör sig väldigt lite i bondgårdsmiljö? Och varför känner sig plötsligt KP-Lukas som Aquaman? Nu kommer svaren.
2021-07-23
Länk till avsnitt

Lucka 2: Svala kyssar i lindens skugga

Maxa lovet med KPoddens juli-kalender! I andra luckan: KP-Lukas stärker sig med marmeladkulor, KP-Jossan blir glad på riktigt och KP-Ludvig drömmer sig tillbaka till muddrandets era.
2021-07-15
Länk till avsnitt

Lucka 1: Löpande hjort

Maxa lovet med KPoddens juli-kalender! I första luckan: KP-Lukas umgås med steklar, KP-Ludvig tror sig ha viss talang för kulstötning och KP-Jossan minns inget.
2021-07-08
Länk till avsnitt

Tusen gånger rosa hår

KP-Jossan har aldrig bott på Auvägen, KP-Ludvig är team gul och KP-Lukas är den skumma killen som gör allt i slowmotion. Detta och en hel del annat i det solvarma juli-avsnittet av KPodden!
2021-07-01
Länk till avsnitt

Den inre Marianergraven

KP-Lukas sjunger sina bästa italienska visor, KP-Jossan har tampats med tropisk frukt och KP-Ludvig vill ta sig ner till botten och rafsa runt i dyn. Detta och annat märkligt i juni-avsnittet av KPodden!
2021-06-01
Länk till avsnitt

Det här fixar Bellemannen

KP-Jossan är uppe FÖRE tuppen, KP-Lukas skriver fan-fiction om diskuskastning och KP-Ludvigs chokladboll fyller 8 månader. Detta och ännu mer i maj månads avsnitt av KPodden.
2021-05-01
Länk till avsnitt

Bu för fönster

KP-Ludvig bor inte i ett pepparkakshus, KP-Jossan äter macka mitt i natten och KP-Lukas är sugen på blod. Detta och en hel del annat i april-avsnittet av KPodden!
2021-04-01
Länk till avsnitt

Håll lutan!

KP-Jossan har fått skäll för att hon är så slö, KP-Lukas har gömt sig i skogen och KP-Ludvig ser ut som en sengångare. Detta och mycket mer i mars-avsnittet av KPodden!
2021-03-01
Länk till avsnitt

En lemur i ansiktet

KP-Jossan sniffar på kackerlackor, KP-Lukas avslöjar vilket som är hans favorit-grundämne och KP-Ludvig sträcker armen åt nordost. Detta och mycket annat i februari-avsnittet av KPodden!
2021-02-01
Länk till avsnitt

Gänget på båten

KP-Lukas har lungor av stål, KP-Jossan är slöast på Insta och KP-Ludvig lyssnar hellre på låtar om choklad än om fiskpudding. Detta och mycket mer i årets första avsnitt av KPodden!
2021-01-01
Länk till avsnitt

Bävrar! Morötter! Sovande sniglar!

Det är dags för KPoddens nyårskarameller! KP-Lukas, KP-Jossan och KP-Ludvig firar med att lyssna på några guldkorn från de senaste två åren. Gott nytt!
2020-12-31
Länk till avsnitt

Lucka 4: Skräp-kingen

Julafton närmar sig även i KPoddens adventskalender! I fjärde och sista luckan: KP-Ludvig vill vara 5 centimeter lång, KP-Lukas minns de skrattande monster-tofflorna och KP-Jossan vill ha ett mer säl-likt namn. Dessutom: Tysken vill gå techno-parad med Bellman.
2020-12-20
Länk till avsnitt

Lucka 3: Captain Lucia

Peppa inför julen med KPoddens adventskalender! I tredje luckan: KP-Jossan bjuder på ett sällsynt vackert tåg, KP-Lukas vill inte prata med mullvaden och KP-Ludvig är en snåljåp. Dessutom: Bellman går på skolans julfest.
2020-12-13
Länk till avsnitt

Lucka 2: Hårdrockshanden

Peppa inför julen med KPoddens adventskalender! I andra luckan: KP-Jossan får svindel, KP-Lukas sjunger så ljuvt att han får gåshud och KP-Ludvig får äntligen bestämma. Dessutom: Bellman har blivit youtuber.
2020-12-06
Länk till avsnitt

Jag var en hamster redan som barn

KP-Jossan gömmer sig under köksbordet, KP-Lukas får ingen luft och KP-Ludvig bjuder sig själv på choklad. Detta och annat gött i månadens avsnitt av KPodden.
2020-12-01
Länk till avsnitt

Lucka 1: En kilometer korv

Peppa inför julen med KPoddens adventskalender! I första luckan: KP-Lukas har stenkoll på elefanterna, KP-Jossan drar märkliga ramsor och KP-Ludvig har bestigit ett berg. Dessutom: Bellman och Tysken julshoppar.
2020-11-29
Länk till avsnitt

Partyansikte med partyhorn

KP-Lukas öppnar bananer med tänderna, KP-Ludvig breder ut vingarna som en kondor och KP-Jossan är mer populär än någonsin. Detta och mycket annat i det maffiga november-avsnittet av KPodden.
2020-11-02
Länk till avsnitt

Gugelhupfen kallar

Varför smög KP-Jossan i buskarna i stället för att gå in på festen? Vill KP-Lukas verkligen ha wasabi i öronen? Och varför väljer KP-Ludvig bort de stora skratten? Dessutom: Tysken har sockerstopp och Bellman har inspirerats av Jon Henrik Fjällgren. Allt detta i oktober-avsnittet av KPodden!
2020-10-02
Länk till avsnitt

Nu pickar vi lite i marken

Sover KP-Jossan med en påse frysta ärtor under huvudkudden? Har KP-Lukas äntligen köpt en kilt? Och cyklade verkligen KP-Ludvig 100 000 mil på ettans växel? Svar på allt detta får du i september-avsnittet av KPodden!
2020-09-01
Länk till avsnitt

KPodden räddar världen

KP-Lukas gillar geparder, KP-Jossan gråter med örat och KP-Ludvig känner ingen som heter Edda. Det är dags för augusti-avsnittet av KPodden ? fyllt till bredden av lyssnarfrågor!
2020-08-01
Länk till avsnitt

Stor bäver-aura

KP-Jossan har stirrat in i en myrstack, KP-Lukas skriver på världens roligaste bok och ingen skrattar åt KP-Ludvigs skämt. Detta och en hel del annat i juli-avsnittet av KPodden.
2020-07-01
Länk till avsnitt

Hundra glassar, tack!

KP-Jossan stör sig på den gröna filten, KP-Lukas sjunger ljuvt och KP-Ludvig har fått en råtta att somna. Detta och mycket annat i månadens avsnitt av KPodden.
2020-06-01
Länk till avsnitt

Ett riktigt tillgjort skratt

Ska KP-Jossan på party hos Kungen? Vad gör KP-Lukas uppe mitt i natten? Och har KP-Ludvig blivit lite FÖR förtjust i Bellman? Svar kommer i maj månads avsnitt av KPodden!
2020-05-01
Länk till avsnitt

Wroaaaaar!

Vad är det som får KP-Lukas att vråla så förfärligt? Varför vill plötsligt KP-Jossan bli kallad för Hildegard? Och vad var det för monster KP-Ludvig mötte i skogen? Svaren får du i månadens avsnitt av KPodden.
2020-04-01
Länk till avsnitt

Skillnaden på spagetti och mask

KP-Lukas har fastnat i djurens värld och kommer inte loss, KP-Jossan är cool och KP-Ludvig har fått kalla in extrahjälp för att säkra Flams-teatern. Detta och en hel del annat kul i månadens avsnitt av KPodden! Obs! Kom till Skansen och häng med KP! All info finns i podden i tidningen och på KPwebben.se.
2020-02-24
Länk till avsnitt

En kryllande varg

Tanken på lejon får KP-Lukas att fälla en tår, KP-Jossan äter karameller så det knakar och KP-Ludvig härmar djur igen. Detta PLUS Bellman-maraton, fler hiphop-namn, spännande fakta om exakt var kompositören Mozart föddes och mycket annat skoj. Det är dags för februari-avsnittet av KPodden
2020-02-01
Länk till avsnitt

Finns det någon hårigare mat?

KP-Jossan har varit ute och rest med sin morot, KP-Lukas äter i snitt 50 päron om året och KP-Ludvig har åkt buss. Detta och mycket annat kul i årets första avsnitt av KPodden!
2020-01-01
Länk till avsnitt

Uttrar! Alpackor! Dansande apor!

Det är dags för KPoddens nyårsavsnitt. KP-Lukas, KP-Jossan och KP-Ludvig firar med att prata om roliga saker som har hänt de senaste tio åren. Gott nytt!
2019-12-31
Länk till avsnitt

Jag äter allt med sked

KP-Jossan härmar en flamingo, KP-Lukas spelar peppig musik och KP-Ludvig kan bara inte fläta. Detta och en hel del annat i december-avsnittet av KPodden!
2019-12-01
Länk till avsnitt

När gick du OOH i morse?

KP-Lukas avslöjar sanningen om sitt clown-hår, KP-Jossan får inte stiga ur sängen före klockan 4 på morgonen och KP-Ludvig byter namn. Detta och en hel del annat i månadens avsnitt av KPodden.
2019-11-01
Länk till avsnitt

Önske-önske-önskedröm

KP-Lukas har läst 800 noveller och fyllts av kärlek, KP-Jossan har läst om rektor Humlesnurr och de andra magiska figurerna på skolan Galtvort och KP-Ludvig har tröttnat på både uttrar och rävar. Detta och mycket annat i månadens avsnitt av KPodden!
2019-10-01
Länk till avsnitt

Bli en hob

KP-Jossans strumpor är borta, KP-Lukas undrar om KP-Ludvig verkligen finns och KP-Ludvig har lyssnat jättenoga på Samir & Viktor. Detta och annat kul i september-avsnittet av KPodden.
2019-09-01
Länk till avsnitt

Varken get eller man

KP-Ludvig har ätit äcklig mat, KP-Jossan har INTE sovit på en lamas rygg och KP-Lukas gillar kentaurer. Detta och mycket annat i månadens avsnitt av KPodden.
2019-08-23
Länk till avsnitt

Den hemska tigerkoppen

KP-Ludvig tänker på Katlas tassar, KP-Lukas funderar över huttrande varulvar och KP-Jossan berättar om den blodsugande igelkorren. Detta och mycket annat i månadens ovanligt flamsiga avsnitt av KPodden.
2019-07-01
Länk till avsnitt

Ohyra gör jag mig av med

Det visar sig att KP-Jossan aldrig gjort ett mål, KP-Sara berättar om sina stora skräck för varulvar, KP-Lukas älskar inte alls potatisgratäng jättejättemycket och KP-Ludvig har bakat en kaka. Detta och en hel del annat i månadens avsnitt av KPodden.
2019-06-01
Länk till avsnitt

Här sitter jag och nästan sover

KP-Lukas har varit på tivoli, KP-Jossan har hypnotiserat sig själv och KP-Ludvig har kommit på vem som är KP:s egen Bellman. Detta och mycket annat i månadens avslappnande avsnitt av KPodden.
2019-05-09
Länk till avsnitt

Bit mig inte, tack

KP-Jossan berättar om ett stelt möte med en barndomsförälskelse, KP-Ludvig härmar djur igen och KP-Lukas drar ramsor från 80-talets Stenhamra. Men framför allt: Vi får finbesök av kåpearna Lovisa och Hanna! Och de fullkomligt pepprar med kluriga frågor.
2019-04-01
Länk till avsnitt

Som en sorts pelikan

KP-Jossan har besökt en annan podd och blivit inspirerad, KP-Lukas pratar om suuji wa dokushin ni kagiru och KP-Ludvig rotar i brevhögen. Detta och mycket annat i månadens avsnitt av KPodden.
2019-03-01
Länk till avsnitt

Ett pannband av ögon

KP-Jossan pratar om grisar, KP-Ludvig pratar om ugglor och KP-Lukas sjunger om drömmar som blir sanna. Detta och mycket annat i månadens avsnitt av KPodden.
2019-02-01
Länk till avsnitt

Baklängespodden

KP-Lukas, KP-Jossan och KP-Ludvig firar in det nya året med att prata om Ed Sheerans brorsa, om att KP har flyttat och om att springa (och trilla) i trappor.
2019-01-01
Länk till avsnitt

Kropp & Knopp med Fox

Hur frågar man chans? Hur går det till att svara på Kropp & Knopp frågorna i KP? I avsnitt 33 av KPodden har vi besök av Kropp & Knopp-experten Fox Foxhage.
2018-12-01
Länk till avsnitt

Höstrys

Vi laddar för ett rysligt bad. KP-Jossan, KP-Lukas, KP-Ludvig och prao-Safiye spelar läskiga låtar, dricker blutsaft och planerar sina rysligaste badoween-outfits.
2018-11-01
Länk till avsnitt

Frida från Fålhagen

Hur ska man fråga för att få veta så mycket som möjligt om en person? KP-Jossan, KP-Ludvig och KP-Lukas testar. I Avsnitt 31 av KPodden får vi lära känna KP-Frida.
2018-10-01
Länk till avsnitt

Iglar under stenar

Hur hälsar du? Beachen ? bu eller bä? Vilket djur skulle du vilja ha hemma? KPodd-gänget svarar på frågor från KP. I avsnitt 30 av KPodden får ni veta mer om KP-Jossan , KP-Ludvig och KP-Lukas.
2018-09-01
Länk till avsnitt

Svar på Allt

Hur högt kan bin flyga? Hur funkar KP Fixar och hur många ben har en tusenfoting? KP-Jossan och KP-Ludvig läser lyssnar frågor och svarar på allt.
2018-08-01
Länk till avsnitt

Gamlingar

Världens äldsta djur, riktigt gammalt fikabröd och KP-Jossan som har fyllt år. Avsnitt 28 av KPodden handlar om ålder. Dessutom håller vi ett löfte från avsnitt 22 och framför en hyllningslåt. Hör KP-Jossan spela melodika, KP-Ludvig joddla och KP-Lukas rappa.
2018-07-01
Länk till avsnitt

Flamsmusik och en sopig felhörning

Månadens podd handlar om musik. KP-Ludvig tipsar om låtar som underlättar inlärning. KP-Arvid bjuder på en felhörning och KP-Lukas testar hur bakgrundsmusik påverkar ett flams. Det här är avsnitt 27 av KPodden.
2018-06-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.