Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Paranormalt

Paranormalt

Vad händer när vi dör? Kan tarotkort säga något om din framtid och finns det en vetenskaplig förklaring på UFO:n? Paranormalt rör sig i världen där vissa saker fortfarande inte går att förklara. i I podcasten så går Caroline Giertz, tillsammans med gäster, forskare och experter, på djupet för att hitta svar på det hittills oförklarliga. Nytt avsnitt varannan fredag på PodMe!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podme.com/Paranormalt

Avsnitt

Avsnitt 8: Exorcism - kan djävulen ta över?

På https://podme.com/paranormalt-med-caroline-giertz/hittar du samtliga avsnitt av Paranormalt med Caroline Giertz!

Föreställningen om att någon är besatt av en ond ande och att man endast genom exorcism kan driva ut detta väsen är urgammal och finns bland de flesta religioner. Det sker såklart även nu i vårt moderna samhälle. Men hur går det till? Och kan det bli lika otäckt i verkligheten som i filmen Exorcisten? I det här avsnittet undersöker Paranormalt de frågorna med hjälp av Michael Marlow, lektor vid institutionen för religionshistoria vid Stockholms universitet och som forskat om exorcism och besatthet, Anders Knutas exorcist och Ralph Jenkins, exorcist och healer.

2019-11-01
Länk till avsnitt

Avsnitt 1: Vad händer när vi dör?

Vad händer egentligen när vi dör? Går Nära döden-upplevelser att förklara med vetenskap, eller finns där något andligt och för vetenskapen oförklarligt? Dessa frågor ställer vi oss i premiäravsnittet av Paranormalt med Caroline Giertz.

Vi får bland annat träffa Agneta som efter en allvarlig allergisk reaktion upplevt att hon lämnat sin kropp och sett sig själv utifrån. Läkaren Göran Grip berättar om sina personliga upplevelser och efterforskningar inom området och hjärnforskaren Pontus Wassling presenterar ny forskning om vad som kan orsaka dessa speciella upplevelser.

Välkomna till Paranormalt med Caroline Giertz!

Vill du lyssna vidare så finns fler avsnitt på PodMe.com!

2019-07-12
Länk till avsnitt

Paranormalt med Caroline Giertz - Premiär 12 juli

Välkommen till en värld av paranormala fenomen. I podcasten Paranormalt utforskar Caroline Giertz tillsammans med experter det oförklarliga. I första säsongen kommer du bland annat att få höra om nära döden-upplevelser, ufon och kommunikation med djur.

2019-07-04
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.