Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Spill the Tea

Spill the Tea

En podd där namnet talar, här spills the tea om allt mellan himmel och jord. Välkommen till en podd där inget ämne är tabubelagt. Kontakt: Hannabodelson @ instagram Idaasperud @ instagram

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/133723/spill-the-tea

Avsnitt

S03E10. Q&A - Min flört ska åka och spela in Paradise Hotel

Det traditionella Q&A-avsnittet är tillbaka. Vad är det sjukaste som hänt tjejerna under TV-inspelningar, men som blivit bortklippt? Vilka speciella händelser i livet har sårat tjejerna mest? Och vad gör man om killen man dejtar ska åka och spela in Paradise Hotel? Utöver dessa frågor som tjejerna svarar på i veckans avsnitt så diskuterar dom Hanna och Josies bråk, de nya deltagarna för våren 2021?s säsong utav Paradise Hotel och att man som vänner ska kunna ta en diskussion med varandra utan att sluta upp som ovänner. Och det är även då Ida och Hanna erkänner att dom två hamna i en diskussion med varandra rätt nyligen..
2020-10-21
Länk till avsnitt

S03E09. Några utav er kommer hata det här..

Efter att ha läst poddens recensioner kommer Ida med sin veckans diss. Hon förstår verkligen inte hur vissa utav lyssnarna tänker, och väljer att ta upp denna diskussion med Hanna. Detta är ett avsnitt som i grund och botten handlar om killar. Varför säger TikTok att Ida hatar killar? Varför tar tjejerna upp avsnittet ?man vill inte få hem fem klamydia-test i veckan? igen? Och hur går egentligen tjejernas dejtingliv? Tjejerna diskuterar även om de har dejtat någon som dom vet om lyssnar på podden, och ifall dom tror att podcasten kanske cockblockar dom lite.
2020-10-14
Länk till avsnitt

S03E08. Angående Hanna & Bassen

Det är dags för lite tyngre och djupare snack. Säsongens Paradise Hotel har dragit igång, och med det kommer oftast psykisk ohälsa. Hanna öppnar upp sig om sitt välmående, både innan inspelningen men idag efteråt - och bryter ihop under inspelningen. Varför mår Hanna så dåligt som hon gör, och varför åkte hon ens till Mexiko i första hand om hon redan mådde dåligt? Tjejerna har ett ordentligt deeptalk i dagens avsnitt kring psykisk ohälsa och varför vi tar mer åt oss av negativa kommentarer än fina komplimanger.
2020-10-07
Länk till avsnitt

S03E07. Hur mycket betalt kräver Exonphspoiler?

Hon är ÄNTLIGEN här! Hjärnan bakom succékontot Exonphspoiler, även kallad Nessa, gästar dagens avsnitt. Det var 2018 som Nessa valde att starta kontot, och två år senare sitter hon med över 200.000 följare som dagligen är intresserade utav hennes åsikter och avslöjanden kring reality-världen. Varför startade hon sidan, och varför gick hon ett år senare ut med vem hon är? Vilket program har frågat henne att vara programledare och hur mycket pengar skulle hon ta betalt för att själv vara med i reality? Nessa berättar om framgångens baksida och hur allt förändrades under en natt.
2020-09-30
Länk till avsnitt

S03E06. Vi har insett att vi själva är stalkers

En av tjejerna är nydumpad och en av tjejerna har varit ute på stan och bråkat. Hanna berättar vad som hände med hennes Instagram-konto som försvann i några dagar medan Ida berättar vad som hände på Instagram under den perioden. Dramat har lett till Idas veckans diss: reality-världens syn på girl power och feminism. Sedan är. det populära temat STALKERS är tillbaka! Tjejerna går in på deras egna stalkande, är det normalt att ha upp till fem fake-konton och är det normalt att söka upp folk på hitta.se? Är det stalking eller är det FBI-jobb? Sedan läser tjejerna självklart upp era historier varav Hanna har fått skickat ett röstmemo inspelat på en stalker vilket får Ida att tuppa av.
2020-09-23
Länk till avsnitt

S03E05. Är du personlighetslös om du är snäll?

I dagens avsnitt så diskuterar tjejerna om personlighetstyper. Är man personlighetslös bara för att man är snäll och konflikträdd? Och är man falsk bara för man kan anpassa sin personlighet beroende på olika situationer och grupper? Måste man lägga ner all sin energi på anda människor, och varför säger Ida till Hanna att hon ska vara mer självisk? Utöver att detta är ett avsnitt som grundar sig i de två olika personlighetsdragen extrovert och introvert så diskuteras även män med makt, pengar och droger. Efter en kväll ute så dissar Ida just det här beteendet och berättar hur hon fick cockblocka dessa gifta män som glömde bort deras fruar efter lite för mycket alkohol.
2020-09-16
Länk till avsnitt

S03E04. Våra ex är psykopater med Alicia Lauterbach

Säsongens första gäst är Alicia Lauterbach som förra sommaren slog igenom på Tiktok. I detta avsnitt berättar Alicia hur hon fick alla sina hundratusentals följare, hur hon hanterar hat och vad killar ska göra för att få henne på fall. Alicia berättar även vad man som kille absolut INTE ska göra, och tjejerna inser att dom har en sak gemensamt - deras ex är psykopater. Hanna har sedan förra veckans avsnitt fått intresse för en kille på tinder, men de visade sig att han var någon helt annan person. Och Ida, hon berättar om historian när ett av hennes exs bästakompis fick intresse för henne och bröt bro code.
2020-09-09
Länk till avsnitt

S03E03. Tinder takeover & Tindermördare

Ida får makten över Hannas tinderkonto och går igenom allt. Vilka har Hanna matchat med? Hur bra är hennes egna bio? Och vad har alla högerswipes gemensamt? Ida hittar även ett guldkorn till Hanna, och nu har Hanna lovat en specifik sak till podden nästa vecka. Tjejerna går även igenom lyssnares olika historier kring Tinder och inser att Tinder är farligt. Kan man verkligen lita på personen man bestämmer att träffa genom appen?
2020-09-02
Länk till avsnitt

S03E02. MVH, två avdankade PH-deltagare

I veckans avsnitt bjuds det både på skratt men även en viss frustration. Tjejerna diskuterar ångesten kring den nya PH-säsongen som Hanna är med i, dramat om tröjan på instagram och att inte tacka nej till sex. Hanna har varit i Visby och berättar om hur hennes mentala breakdown slutade i skrattfest, och Ida har spenderat sina dagar med en ny inspelning.
2020-08-26
Länk till avsnitt

S03E01. Vem är killen i trapphuset?

Tjejerna är tillbaka efter ett sommaruppehåll! Hur har Hannas och Idas sommar varit? Är det den bästa eller sämsta sommaren någonsin? Hanna lägger alla korten på borden angående sitt mående. I detta avsnitt lämnar vi även "kaffekillen" i säsong 2 bakom oss för att ge utrymme för den nya killen i säsong 3, vi kallar honom för "Trapphus-killen" Vem är killen i Idas trapphus? Varför har Ida fått ett handskrivet brev av denna kille? Varför håller han upp porten klockan 03.00 när Ida är påväg hem från en utekväll i Stockholm? Hur kommer det sig att denna kille även har tagit kontakt med Hanna? Sist men inte minst så pratar vi om saker vi tycker är oattraktivt med det könet vi dejtar.
2020-08-19
Länk till avsnitt

S02E25. Hur får man alla killar att bli kära i en?

Säsongens sista avsnitt är här och just därför Hanna lägger alla korten på bordet kring henne och Lennie. Tjejerna diskuterar att vara en i mängden för personen man dejtar, att få alla killar kära i en och ifall det är dags att börja spela spelet. Det är helt enkelt dags att sluta att vara blåögd och att sluta bli playad!
2020-06-24
Länk till avsnitt

S02E24. Q&A - bråk, dumpning & dejtlivet

Det är dags för en Q&A! Hur går det egentligen mellan Hanna och Lennie? Varför blev det drama efter tjejernas avsnitt för två veckor sedan? Och har Ida och Adrian träffats efter Brasilien-resan? Dessa frågor får ni svar på i veckans avsnitt, tillsammans med massa flera saftiga frågor och svar.
2020-06-17
Länk till avsnitt

S02E23. Att hota med livet när man blir dumpad

Säsongen börjar lida mot sitt slut och innan tjejerna går på semester så kör det ett till avsnitt utav "stalkerhistorier". Folks som hotar med självmord, swishar pengar för att ha en viss kontakt och ditt livs största kärlek kan bli ditt livs största fiende. Utöver obehagliga historier är Ida otroligt irriterad över ett aktuellt drama på sociala medier - och läser upp sms som hon får skickade till sig mitt under veckans inspelning av podden.
2020-06-10
Länk till avsnitt

S02E22. Vem var Hannas blind-date?

Det var längesedan tjejerna bara satt ner och pratade om livet, så i dagens avsnitt bjuds på en ordentlig life-update. Vem är killen Hanna dejtat, och vad är deras aktuella status? Hur gick det på exen berättar allt och vem är killen Ida absolut inte vill sova med igen? Förutom en ordentlig genomgång på vad som skett sedan sist, går tjejerna igenom att ha höga eller rättare sagt normala krav hos en partner.
2020-06-03
Länk till avsnitt

S02E21. Sjuka jäkla stalkers

I veckans avsnitt går tjejerna in på ett lite mer kusligt med spännande ämne - nämligen stalkers. Ett helt avsnitt med lyssnarberättelser, egna berättelser och kända fall där alla har en gemensam sak och det är stalking. Att glo in i folks fönster, att få sin mobil sönder bombad med sms och att leva med någon som ljugit ihop hela sin livshistoria. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-05-27
Länk till avsnitt

S02E20. Lisa Maria Jönsson diskuterar killars bekräftelsebehov

Ett extra långt avsnitt denna vecka där Lisa Maria Jönsson gästar tjejerna och diskuterar allt från ångest som inte visades i TV till relationen med Jasse idag. Hur lite får tittarna egentligen se och hur gick det egentligen till det kvällen Lisa hamnade i sängen med Adrian? Ida berättar även om sin träff ute när hon träffade på Jasse efter Brasilien, och hur deras samtal gick till. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Kontakt: [email protected]
2020-05-20
Länk till avsnitt

S02E19. Att älska sig själv med Nina Glimsell

Äntligen är hon här, Nina Glimsell! Nina tog svenska folket med storm i tv-rutan redan 2018 och har sedan dess blivit ett omtalat namn. Hon är känd som en tjej som står upp för sig själv in i det sista och är en tjej som inte tar någon skit. Men vad är bakgrunden till det egentligen? I dagens avsnitt går vi djupare in på vem Nina är. Hur var det att växa upp med skyddad identitet? Hur mådde hon som liten? Och hur är hennes relation till sin familj? Vi går även in på kärleken till sin partner och kärleken till sig själv.
2020-05-13
Länk till avsnitt

S02E18. Att vara porrskadad och att spela spelet

Efter flera förfrågningar utav mer "löser era problem"-avsnitt så har tjejerna äntligen spelat in ett sådant avsnitt. I dagens avsnitt diskuterar man varför man inte ska spela spelet kärleksmässigt, avundsjuka på grov nivå och att ha hjärnspöken. Hanna öppnar även upp sig om sina ätstörningar, och hur det dagligen är något hon kämpar med. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-05-06
Länk till avsnitt

S02E17. Lisa Sidén om Paradise Hotel

Det var i våras Lisa Sidén steg in i TV-rutan och det visade sig att det var ett namn vi alla kommer komma ihåg. I veckans avsnitt berättar Lisa om hur det kändes att känna sig missuppfattad, hennes relation till de övriga deltagarna och hur det känns att se allting på TV i efterhand. Lisa berättar även om den gången hon tabbade sig totalt, och råkade skicka med hela hennes ligg-lista till killen hon tänkte kärleks-förklara till.
2020-04-29
Länk till avsnitt

S02E16. Varför fick Monalisa lämna EOTB?

Monalisa Skinnari är tjejen som tog svenska folket med storm när hon klev in i EOTB-huset 2019, och blev snabbt en tittarfavorit. I dagens avsnitt berättar hon skillnaden mellan hennes första säsong och den senaste säsongen, varför hon tror hon fick lämna så fort och om hennes tidigare kärleksrelationer. Vi får även en djupare insyn i hennes liv som DJ, vad hennes mål är och vilka tips hon skulle ge till de personer som vill börja jobba med musik. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-04-22
Länk till avsnitt

S02E15. Bella Andersson svarar på era frågor

I veckans avsnitt gästar ingen mindre än Gabriella "Bella" Andersson som är aktuell i årets Ex on the Beach. Lyssnarna har fått ställa frågor till Bella inför avsnittet och vill veta vem Bella är utanför TV'n. Hur är hennes relation idag med Arvid och Emma? Och hur mår hon idag efter resan till Brasilien? Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-04-15
Länk till avsnitt

S02E14. NU KÖR VI!!! - Celebrity Ex on the Beach

Hemligheten är avslöjad! Imorgon släpps första avsnittet utav Celebrity Ex on the Beach och Ida är en utav årets deltagare. I veckans avsnitt pratar tjejerna om förväntningarna kring årets säsong, om känslorna som bubblar upp och hur det kom sig att Ida satte sig på ett flyg till Brasilien. Och tjejerna avslöjar även vem som kommer vara säsongens första gäst från programmet.. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected] Se programmet här: https://www.dplay.se/program/eotb
2020-04-08
Länk till avsnitt

S02E13. Hannas dejt med Post Malone

Hanna kommer med en bomb från hennes London-resa som hon inte berättat: hennes dejt med Post Malone. Ida blir självklart både chockad men irriterad över att Hanna hållit detta hemligt så länge, men Hanna berättar exakt varför hon inte berättat detta tidigare för någon. Annars så snackar tjejerna om hur lätt det är att bilda en egen bild utav en person, och istället bli kär i bilden av en person istället för verkligheten. I det berättar de varsina historier, där ena låg med killen som hon träffade då's bästavän och den andra berättar om killen som istället försökte ligga med henne även fast hon hade dejtat hans bästavän.
2020-04-01
Länk till avsnitt

S02E12. Twitter-drama, förhållande-drama och corona-drama

Viruset har gjort att tjejerna är tillbaka hemma hos Hanna och poddar med vin. De diskuterar hur Ida hamnade i drama på twitter i veckan på grund av hennes hår, är det nu folk startar drama för de inte har något bättre för sig hemma i karantän? Hanna har skrivit till killen som hade flickvän och har en update kring hela den situationen. Och vilka sex tips har tjejerna inför de kommande ensamma dagarna?
2020-03-25
Länk till avsnitt

S02E11. Idas oturs-trosor

Ida är frustrerad då hennes sexigaste underkläder har blivit till oturs-underkläder. Varje kväll de används är det något negativt som sker vilket gör att Hanna tycker att hon borde ta och slänga dom. Förutom att trosor är ett hett samtalsämne i veckans avsnitt, så diskuteras hybrisen hos Big Brother-deltagarna. De snackar om hypen inför BB, vem som gått från favorit till minst omtyckt och hur svårt det är att leka någon man kanske inte är.
2020-03-18
Länk till avsnitt

S02E10. Är det nu Hanna blir svensk hollywood-fru?

De senaste veckorna har varit otroligt händelserika för tjejerna efter två veckors paus från podden. Hanna har fått kontakt med en utav killarna i den populära serien "Love is Blind" och har fått en invite hem till honom. Ida har med fått en invite, men från sitt ex som vill börja träffas igen. Och tjejerna trodde i helgen att dom tillsammans kommer bli mördade då dom kände sig placerade mitt i en skräckfilm.
2020-03-11
Länk till avsnitt

S02E09. "Jag är kär i två killar, och dom är tvillingar"

Det är dags för tjejerna att leka psykologer i den populära "löser era problem". Lyssnarna har fått skicka in deras privata historier som tjejerna diskuterar och försöker lösa. Vad ska du göra om du är kär i två personer samtidigt, som dessutom är tvillingar? Hur hanterar du om din pojkvän inte vill ha sex längre? Och hur hanterar du om din partner vill helt plötsligt vill ha space? Dessutom har Hanna ett eget problem tjejerna diskuterar om, där en kille med flickvän inte verkar kunna släppa Hanna riktigt.. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-03-04
Länk till avsnitt

S02E08. Baksidan av denna perfekta och lyxiga värld

I dagens avsnitt pratar tjejerna om lite mer seriösa ämnen efter kritik från lyssnarna. Stress, ångest och att leva upp till en perfekt bild som samhället format. Hur många outfitbilder måste tas innan den kommer upp på instagram? Hur ser en vanlig jobbdag ut? Och varför rubbas ens egna självbild? Tjejerna berättar baksidan av denna "perfekta och lyxiga" vardag som de ska leva i.
2020-02-26
Länk till avsnitt

S02E07. PARADISE HOTEL, NU KÖR VI

I måndags började årets första säsong utav Paradise Hotel, och som tradition reagerar tjejerna på de nya deltagarnas intro. Vem klarar Ida absolut inte av? Vem är tjejernas gemensamma favorit? Och vem av killarna är snyggast? Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-02-19
Länk till avsnitt

S02E06. ?Folk vägrade sätta sig bredvid mig på bussen? ft. Josef Loco

Josef Loco är säsongens första gäst, och i dagens avsnitt får vi en djupare inblick i Josefs liv. Han öppnar upp sig om sin historia och rädslan av att låta folk veta om hans förflutna. Hur är Josefs relation till sin mamma idag? Ångrar han sin medverkan i Ex on the Beach? Och hur lyckas man som kreatör enligt honom? Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-02-12
Länk till avsnitt

S02E05. Ex on the ART

I lördags styrde tjejerna fest på ART för att fira podden. Väl på plats kryllade det med gamla ex, haff och ligg vilket gjorde stämningen extra rolig för tjejerna. Vem stod och kramades med ett gammal ligg, samtidigt som hon ringde ett annat ligg? Och vem av tjejerna blev nekad i hotellporten? Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-02-05
Länk till avsnitt

S02E04. Ligga med varandras ex

I veckans avsnitt tar tjejerna kär tjejerna den gamla hedliga Q&A?n. Vi får reda på att Hanna inte alls har problem med att svara på vilka av Idas gamla haff hon skulle kunna tänka sig ligga med, vilket program en av tjejerna tidigare sökt till men inte kom med i SAMT vad tjejerna tycker är dåligt med varandra. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-01-29
Länk till avsnitt

S02E03. Ses i helvetet

Det är onsdag och tjejerna snackar om one-night stands, ligg som de ångrar och sexpositioner. Är sex mest nice på morgonen eller kvällen? Vem av tjejerna har legat med flest? Och hur går det för Hannas triangeldrama? Instagram: Podcast.Spillthetea Hannabodelson Idaasperud Kontakt: [email protected]
2020-01-22
Länk till avsnitt

S02E02. Vi är inte kära, vi vill bara ligga

Planen var att diskutera sjuka dejting-historier, men när tjejerna började läsa in lyssnarnas DM?s ändrades hela planen. I dagens avsnitt snackas det om otrohet, turn-offs och manipulation.
2020-01-15
Länk till avsnitt

S02E01. Triangeldrama, tinder & minnesluckor

Tjejerna är tillbaka och går igenom det dom minns från senaste gången de sågs. Med alldeles för mycket festande så har kärlekslivet fått sig en rejäl åktur och en av tjejerna sitter i ett triangeldrama. Det pratas killar, tinder och dejting. Är det lönsamt att ha tinder? Varför ljög Hanna om relationen med Bachelor-Simon? Och varför ringde Ida till Hanna och grät påväg hem från krogen? VÄLKOMMEN TILL SÄSONG 2. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2020-01-08
Länk till avsnitt

S01E18. Tack till just DIG

Tjejerna går igenom säsongen som gått och deras minnen dom skapat tillsammans. Hur de hade stora problem i början och hur dom fick kämpa och kämpa. I säsongsavslutningen berättar tjejerna sina planer över julen och hur de ska njuta av denna ledighet. VI SES I SÄSONG 2!!! Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-12-04
Länk till avsnitt

S01E17. Vad hände egentligen i Mexiko?

Redan efter andra veckan åkte Ida ut från Paradise Hotel, men det tittarna inte fick se var att Ida hade åkt på någon slags sjukdom. I dagen avsnitt berättar Ida hur det egentligen låg till, och hur produktionen inte hjälpte. Och när man inte kunde tro att det skulle bli värre, jo, då blev det värre. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-11-27
Länk till avsnitt

S01E16. Hanna kommer aldrig mer kunna ge en handtralla

Tjejerna har samlat ihop de mest frågade frågor och kör ett vinnande koncept: Q&A. Vem är Ida ovän med från sin PH-säsong? Vad är det Hanna skäms sååå mycket över som får Ida helt chockad? Och Ida förstör Hannas syn på förspel innan sex. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-11-20
Länk till avsnitt

S01E15. Hur mår du egentligen?

När Ida var och kollade på bion Joker så väcktes tankarna om psykiskt ohälsa. I dagens avsnitt diskuterar tjejerna om barndom, terapisnack och hur filmer kan påverka både negativt och positivt. Tjejerna diskuterar även innebörden i frågan ?hur mår du?? och ger sig själva en läxa i framtiden. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-11-13
Länk till avsnitt

S01E14. De stora PH-avsnittet

Hur går en synk till? Hur lång tid tar det att spela in en parcermoni? Och hur riggat är egentligen Paradise Hotel? Tjejerna har samlat de vanligaste frågorna kring Paradise Hotel och svarar på alla era frågor. Välkommen till det mest efterfrågade och efterlängtade avsnittet. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-11-06
Länk till avsnitt

S01E13. Har Ida gjort en BBL-operation?

S01E13. Har Ida gjort en BBL-operation? Tjejerna ger svar på tal kring de rykten som cirkuleras runt tjejerna. Är Hanna och Bachelor-Simon ett par? Har Ida gjort en BBL-operation? Och vem av tjejerna värdesätter inte den andra lika mycket? Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-10-30
Länk till avsnitt

S01E12. Middag med mitt ex

Hanna är tillbaka i TV-rutan! I premiäravsnittet av ?Middag med mitt ex? får vi följa Hanna och hennes ex relation. Det är ett otroligt känslosamt avsnitt som leder till tårar för både Ida och Hanna. Tjejerna diskuterar allt från otrogenhet samt om det finns någon framtid tillsammans. Och vad är det som får Ida vilja stoppa en gaffel i Hannas ex öga? Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-10-23
Länk till avsnitt

S01E11. ?Vi plockar fram djävulen i varandra? ft. Jesper Bengtsson

Jesper Bengtsson gästar tjejerna och dagens ämne är givet Paradise Hotel. Han ger en ny syn på wolfpack, varför han höjde rösten på Camilla och chocken när Nina klev in på hotellet. Jesper har varit med de två senaste säsongerna, och i den aktuella har han sin vapendragare vid sin sida som enligt Jesper ?plockar fram djävulen ur honom?. Vem är egentligen Jesper hemma i Sverige Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-10-16
Länk till avsnitt

S01E10. ?Det är som ett vackert fängelse? ft. Bachelor-Simon

I veckan har premiären utav årets Bachelor varit, och årets Bachelor Simon gästar podden. Hur reagerade Simon när han fick reda på att han INTE är säsongens enda Bachelor? Hade han fått någon förvarning om situationen och hur blev stämningen mellan grabbarna? Hanna ställer Simon lite mot väggen angående situationen mellan Bella och Johanna. Hur tänkte Simon när han bjöd ut Bella på första dejten och är det okej att en vän gör så? Och vad fick tittarna inte se? Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-10-09
Länk till avsnitt

S01E09. ?Man vill ej få hem 5 klamydiabrev i veckan?

Trekanter, sexleksaker och avtändande meningar under sexakten. Tjejerna delar med sig utav sina egna privata stunder i sängkammaren, vad gör du när du hamnar i sängen tillsammans med din bästavän och killen som du träffars bästavän? Och vad gör du när du inser att sexleksaken du och din sexpartner använder, används på massa andra tjejer? På tal om sex så kör tjejerna klassikerna ?Fuck, Marry, Kill? på svenska profiler. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-10-02
Länk till avsnitt

S01E08. Allt är fake i denna värld

Stanna upp! Det är kalabalik i reality-Sverige. I helgen utlöstes ett drama mellan en av årets deltagare i Paradise Hotel och en nöjesreporter som tjejerna snabbt la märke till. Vad var det som hände? Och vems sida står tjejerna på? Tjejerna snackar även om hur influencers påverkar andra, och frågan har även ställts till er lyssnare. Allt från att följa senaste trenderna, kroppshets och att redigera sina bilder tas upp. Och allt har en gemensam nämnare: SPONS.
2019-09-25
Länk till avsnitt

S01E07. Influencers är ett problem kring kroppshetsen

I veckans avsnitt diskuterar tjejerna om samhällets skeva ideal på hur en människa ska se ut för att passa in. Hanna öppnar upp sig om hur jobbigt det var att åka ner till Mexiko, och berättar hur produktionen hjälpte henne på plats. Tjejerna diskuterar även hur viktig roll influencer har i det här problemet, men nästa istället är problemet. Är det ok att ge ut tips på sin instagram hur du snabbare blir mätt? Är det ok att berätta hur man ska ligga på en bild för se smalare ut? Och är det ok att ge ut rabattkoder för ingrepp? Välkommen till ett seriöst poddavsnitt. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-09-18
Länk till avsnitt

S01E06. Ida = Regina George i Mean Girls

Efter en veckas paus är tjejerna tillbaka. Och för att gottgöra kommer ett helt avsnitt där tjejerna ställer varandra mot väggen med tuffa frågor. Vem är den otrevligaste kändisen i verkligheten? Vad för taskig sak har Ida gjort mot sitt ex ligg? Och vem är Hannas drömligg i Paradise Hotel? Dessa är bara några av frågorna som ni får svar på imorgon. Som grädde på moset får Hanna en slags inbjudan för en dejt mitt i podden. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-09-11
Länk till avsnitt

S01E05. Dags för Paradise Hotel

Ida har fyllt 21 år och är fortfarande bakis från helgens firande. Alla smaskiga (och osmakliga) detaljer ges ut och Hanna berättar något för Ida som hon absolut inte minns från kvällen. Det diskuteras även om nya säsongen av Paradise Hotel där tjejerna ger sina första intryck av deltagarna. Vem vill dom ska åka ut först? Skulle dom själva åkt efter sitt ex ner till Mexiko? Och vem är deras favorit? Tjejerna berättar även hur det faktiskt går till när man spelar in sina intros till programmet.. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Podcast.Spillthetea Kontakt: [email protected]
2019-08-28
Länk till avsnitt

S01E04. Snefylla i Spanien

Tjejerna har varit i Spanien. Ena har haft en lugn mysig resa där inget gått fel, medan den andra har haft kaos från första dagen. Hanna kan ha blivit drogad och berättar hur utekvällen slutar i katastrof. Idas enda problem är att hon är förälskad i två olika killar och vet inte vad hon ska göra. Hon behöver ERAN hjälp. Instagram: Hannabodelson Idaasperud Kontakt: [email protected]
2019-08-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.