Sveriges 100 mest populära podcasts

Spökpodden

Spökpodden

Spökpodden är en intervju-podcast med gäster inom det ockulta och övernaturliga. Oscar Panizza och Fredrik Kopp åker även till hemsökta hus med medium och spelar in podd och youtube.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-466813528

Avsnitt

120. Elsa Pettersson- Somatic hypnos

I dagens avsnitt så möter Oscar o Fredrik Hypnosis Soul Coachen Elsa Pettersson. 

Elsa är b la jobbar med Somatic Hypnos och vad det innebär får du lyssna om i podden. Vi pratar även om Human Design och hur det påverkar oss som personer och hur vi ibland handlar i olika situationer i livet.
Välkommen att lyssna på detta väldigt givande samtal.
2021-10-20
Länk till avsnitt

119. Lena Åberg

 I dagens avsnitt möter Oscar o Fredrik Lena Åberg från Helande rum
Lena är b la ett clairvoyant medium och healer. Hon är även väldigt duktig på att hitta borttappade saker.
Lena berättar flera roliga historier kring borttappade kossor till förlagda vigselringar. Vi pratar även om Voodoo och mycket mer.
www.patreon.com/spokpodden Köp biljett till vår Livepodd i Trollhättan
https://nortic.se/dagny/event/33850
2021-10-13
Länk till avsnitt

118. Mystiska & Oförklarliga ljud

I dagens avsnitt så pratar Fredrik och Oscar om mystiska och oförklarliga ljud.
Har du hört talas om the hum? Vet du man tror att det finns en ?ensam? val med ett eget språk som ingen annan val förstår eller att man faktiskt kan får kraftiga fysiska reaktioner även nervsammanbrott från ljud?
Detta och mycket mer i avsnittet - Lyssna nu!

Köp din biljett till Spökpoddens Live podd på Brasseriet i Trollhättan i länken nedan!

https://www.nortic.se/dagny/event/33850
2021-10-06
Länk till avsnitt

117. De fyra elementen

I dagens avsnitt pratar Fredrik och Oscar om det fyra elementen, om vad står för och hur dom påverkar dom som personer i deras handlande.

Vi får även höra om några oförklarliga händelser där några element är inblandade.

Spökpodden kör Live podd på Brasseriet i Trollhättan kl 19.30 6 nov biljetter går att köpa på https://www.nortic.se/dagny/event/33850

Vi ser fram emot att träffa er där!


2021-09-29
Länk till avsnitt

116. 4 Element Retreat. Nordic Light Warriors

I dagens avsnitt pratar Oscar och Fredrik öppenhjärtligt om hur det var när dom var inbjudna till Nordic Light Warrior på Sju sjöar och deras 4-Element Retreat. Vi får höra hur Fredrik och Oscar berättar om när dom gick på glödande kol, var med om sin första skakmeditation, bröt pilar med halsen och mycket mer!
2021-09-22
Länk till avsnitt

115. Simon - Tadpole Prince

I dagens avsnitt träffar Fredrik och Oscar Simon. Simon har skapat en serie (SKRÖMT) med leksaksmodeller som föreställer mytomspunna figurer från vår gamla folktro, såsom Näcken, Lindorm, Myling m fl. Simon berättar om vilka våra väsen är, varför dom finns i vår folktro och flera intressanta berättelser. Gillar du Nordisk mytologi är detta avsnitt ett måste att lyssna på!!
2021-09-15
Länk till avsnitt

114. Bonus- Oscar & Fredrik testar cellmemories

Oscar & Fredrik blev medbjudna av Ann-Louise (cellmemories) att vara med en gruppsession för att återställa sina cellminnen, lyssna på hur dom upplevde sessionen före och under och efter.
2021-09-14
Länk till avsnitt

113. Madeleine Walles-Tidningen Nära

I dagens avsnitt möter Oscar o Fredrik Madeleine Walles från tidningen Nära Hon var med och grundade tidningen Nära och vi för höra berättelsen hur allt började från idé till verklighet. Hon berättar vidare om hur hennes tro på andra sidan har utvecklats genom åren, att hon är väldigt mörkrädd och mycket mer? In och lyssna på detta fantastiska möte med Madeleine --
2021-09-08
Länk till avsnitt

112. Elisabeth Edborg

Elisabeth Edborg Idag möter Fredrik och Oscar Elisabeth Edborg. Hon jobbade i många år som bl.a. chef på IBM inom data och IT Idag har Elisabeth en helt annan inriktning i sitt arbetsliv, hon driver företaget Seven Stars - andlig och personlig utveckling, hon är även ett av våra medium på Seansonline.se I dagens avsnitt berättar Elisabeth b la om hur hon kom i kontakt med sina mediala förmågor, hur går en seansonline till och mycket mycket mer! Välkommen in och lyssna ?
2021-09-01
Länk till avsnitt

111. Therese Madeleine

Therese Madeleine I dagens avsnitt träffar Oscar och Fredrik Therese. Therese har gjort en andlig resa med hjälp av Spökpodden! Therese berättar att hon fått till sig saker under sitt liv, men varit osäker och lite ?rädd? Therese har lyssnat på Spökpodden nästan sedan start och har fått en helt annan syn på det andliga. Therese kommer öppna en andlig butik i Karlstad nu i höst och det hade aldrig hänt utan Spökpodden menar hon. Vi får även höra Therese berätta om flera spännande möten inom det mediala. Vi är så tacksamma för detta ???
2021-08-25
Länk till avsnitt

110. Anne-Louise- Cell Memories

Anne-Louise - Cell Memories I dagens avsnitt träffar Oscar och Fredrik Anne-Louise från Cell Memories. Anne-Louise berättar att alla människor nedärver cellminnen från sina släktingar i olika led. Dessa minnen kan skapa ?blockeringar? hos dig som individ. Om du känner att du inte når din fulla pontential eller är nöjd med livet du lever så kan det vara att dina cellminnen behöver återställas. Anne-Louise är utvald för att hjälpa dig att rensas från det som inte tillhör dig så att även du kan få leva ditt liv i din fulla potential. Lyssna på dagens intressanta samtal!!
2021-08-18
Länk till avsnitt

109: Hemsökta föremål

Hemsökta föremål I dagens avsnitt pratar Fredrik och Oscar om hemsökta föremål. Vad tror ni om att det finns föremål som är hemsökta eller har förbannelser på sig så att dom påverkar dom som finns i dess närhet till den grad att hemska saker inträffar? Oscar och Fredrik berättar b la om en hemsökt våningssäng, en staty och en byrå som sägs ha tagit över 15 liv! In och lyssna på detta mycket spännande avsnitt och skriv gärna dina tankar om saken
2021-08-11
Länk till avsnitt

108. Pierre Hesselbrandt - Medial insikt

Pierre Hesselbrandt Idag träffar Spökpodden Pierre för andra gången i poddsammanhang. Spökpodden pratar bl a om Pierres andra bok Medial insikt samt att han berättar om första gången han spådde någon i handen och upplevelser han haft av tidigare liv
2021-08-04
Länk till avsnitt

107. Friendly Ghosts

Friendly Ghosts I dagens avsnitt träffas Oscar o Fredrik i Fredriks nya lägenhet för att spela in ett mycket intressant avsnitt! Snälla spöken - Finns dom? Självklart gör dom det. Oscar o Fredrik berättar flera olika historier där snälla spöken kommit tillbaka till jordelivet på ett eller annat sätt för att hjälpa till. In och lyssna på avsnittet och lyssna på dessa intressanta historier.
2021-07-28
Länk till avsnitt

106. Laxton Ghost Sweden

Laxton I dagens avsnitt gästar Niclas och Tony från Laxton Ghost Sweden Spökpodden. Samtalet både berikar och berör, vi får reda på hur allt startade en gång för längesedan med ett mycket tragisk händelse, vi pratar naturligtvis om spökjakt och allt vad det kan föra med sig. Vi ställer vidare många frågor som vi fått från er lyssnare.
2021-07-21
Länk till avsnitt

105. Jeanette Hedström - Healing docka

Denna veckan får Spökpodden träffa entreprenören Jeanette Bergelin Hedström. Jeanette berättar om en svår bilolycka som hon överlevde mirakulöst vi pratar även självklart om hennes senaste projekt som hon lansera förra veckan "Healing dockan" som är ett hjälpmedel för att alla ska kunna fokusera på sin egna självläkningskraft. Jeanette driver även Sju sjöar och är en av dom som ligger bakom Wake Up Festival som va 9-11 juli 2021.
2021-07-14
Länk till avsnitt

104. Ulrika Drevhage "Från Chef Världen till Nordisk Völva Prästinna"

Ulrika Drevhage Från chef världen till Völva prästinna I dagens avsnitt träffar Fredrik och Oscar Ulrika Drevhage från Nordic Light Warriors Ulrika berättar om sin väg från Framgångsrik VD i ett investment bolag till att hennes vardagliga verklighet ändras. Förändringen leder henne på rätt spår för att bli en Völva prästinna. Lyssna på detta gripande och varma samtal
2021-07-07
Länk till avsnitt

Wake Up Festival

Nordic Light Warriors lottar tillsammans med Spökpodden ut ett festivalpass till WAKE UP festival 9-11 juli 2021 som äger rum på Sju Sjöar, Marks kommun! WAKE UP festivalen vill öppna upp för uppvaknande, gemenskap, nyfikenhet och mod! Är du redo? Du får i din biljett tillträde till samtliga workshops, artister och ceremonier. IAMAEON från Nya Zeeland, Thomas DI Leva, Eric Amarillo och The Babes är några av artisterna. Rape, nymåne, soundhealing och kakao är några av ceremonierna och du kan gå på meditation, yoga, gång, trumresa, slackline yoga, skapa egen drömfångare mm i någon av våra ca 60 workshops under helgen! Du kan vinna 1 helgpass samt två nätters tältplats( värde 4000kr) Vi syns där?
2021-07-02
Länk till avsnitt

103. Helena-Magdalena Astrologi

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt I dagens avsnitt möter Fredrik och Oscar Helena-Magdalena, som b la skriver för tidningen Nära och Tidningen Tara. Dom pratar om astrologi och horoskop. Kan man byta stjärntecken om man inte är nöjd, kan man se vem man passar ihop med och går det använda stjärnorna för att spela på hästar? Detta är bara några av frågorna som ställs under samtalet?
2021-06-30
Länk till avsnitt

102. Tanja Dyredand Vardagsmagi

Tanja Dyredand I dagens avsnitt träffar Oscar o Fredrik Tanja Dyredand som b la skrivit boken Vardags magi. Dom pratar såklart om magi i vardagen och även om man kunde hitta ett ?modernare? ord till ?andlighet? - Tanja utlyste en insta och fb tävling till er lyssnare, den som hittar ett bra ord för detta, vinner en privat sittning med Tanja. Så missa inte detta sett fina avsnitt med Tanja Dyredand
2021-06-24
Länk till avsnitt

Guidad vardagsmagi för överflöd (meditation)

En perfekt guidad magisk stund inför midsommar samt även för hela sommaren. Unik guidad & kanaliserad Magi av Tanja Dyredand för mer magi www.stressaav.nu Stort tack även till Nativ drum sound by Sandyrb via Freesound.org Tack Tanja Dyredand och Sandyrb för detta samarbete!
2021-06-22
Länk till avsnitt

101. Linn Rhegallé

I dagens avsnitt möter Fredrik och Oscar Linn Rhegalle, som driver Amigo Minerals Dom pratar b la om hur Linn gjorde sina egna tarotkort när hon var barn, om träd kunde prata och daggmaskar!
2021-06-16
Länk till avsnitt

100. Recap

I dagen avsnitt pratar Fredrik & Oscar om tankar, upplevelser och avsnitt som dom spelat in under våren 2021. Här får du en liten lagom summering av avsnitt 83-99
2021-06-09
Länk till avsnitt

99. Jörgen Gustavsson

Idag möter Fredrik och Oscar Jörgen Gustavsson känd bl a det okända och förnimmelse av mord. Jörgen berättar om hur det kommer sig att jobbar som medium, hur han hamnade i Japan och hur han blev överkörd av ett militärfordon under sin militärtjänstgöring.
2021-06-02
Länk till avsnitt

98. Från Kändisar till mystiska dörrar

Från kändisar till mystiska dörrar! idag pratar Oscar och Fredrik bl a om andekontakt med kändisar, hur dom vill bli begravda och vad som gömmer sig bakom mystiska dörrar.
2021-05-27
Länk till avsnitt

97. Therese-Elisabeth- Livsinspiration

I dagens avsnitt träffar Oscar & Fredrik Therese-Elisabeth från Livsinspiration. Hon berättar b la om hur de kommer sig att hon bytt namn, att hennes guide "lämnade" henne och mycket mer.
2021-05-19
Länk till avsnitt

96. Anna Strandlind - Andekontakt

I dagens avsnitt har Oscar och Fredrik med sig Anna Strandlind från Inre Visdomar. Dom pratar bl.a om olika andekontaker, är de skillnad när man får kontakt vid en seans eller när man "rensar" hus?
2021-05-12
Länk till avsnitt

95.Fenomen

I dagens avsnitt pratar Oscar och Fredrik om olika fenomen. Såsom superkrafter, telepati och brustet hjärta. Är dessa övernaturliga eller finns det en naturlig förklaring, vad tror du?
2021-05-05
Länk till avsnitt

94. Lyssnarberättelser

I dagens avsnitt pratar Oscar & Fredrik om lyssnarberättelser som skickats in ifrån våra lyssnare. Vi pratar även bl.a. om Fredriks och Annas Strandlinds senaste affirmation och visualisering.
2021-04-28
Länk till avsnitt

93.Varulvar

Varulvar I veckans avsnitt pratar Oscar och Fredrik om varulvar! Hur blir man en varulv, om man blivit en varulv är man det då ?livet? ut, detta och mycket mer avslöjas i dagens samtal. Vill du läsa mer om spökpodden besök vår hemsida på www.spokpodden.se
2021-04-21
Länk till avsnitt

92. Bonus. Wash- Kristofer Kiggs

Kristofer Kiggs I dagens bonusavsnitt möter vi skaparen av kortfilmen Wash, Kristofer Kiggs. Filmen finns att se på youtube! Oscar, Fredrik oC Kristofer pratar b la om handlingen i filmen, vi får även höra Kristofer berätta om att det finns planer för en Hollywood version av filmen Wash. Missa inte detta spännande möte!
2021-04-19
Länk till avsnitt

91.Vampyrer

Vampyrer I veckans avsnitt pratar Oscar o Fredrik om vampyrer! Fungerar det med vitlök för att hålla vampyren borta? Visste du att du måste bjuda in en vampyr i ditt hem för att den skall komma över tröskeln, detta och mycket annat får du svar på när du lyssnar avsnitt...
2021-04-14
Länk till avsnitt

90. Mystiska Platser

I dagens avsnitt pratar Oscar o Fredrik om mystiska platser såsom Djävulsvägen, katakomberna under Paris gator, Stonehenge m fl. Visste du t ex att katakomberna under Paris gator sträcker sig närmare 30 mil? Detta är nästan lika långt som route 666!
2021-04-07
Länk till avsnitt

89. Påsktraditioner

Spökpodden pratar om påsken och dess traditioner, påskminnen och ägg såklart. Vet du varför vi firar påsk eller varför det heter dymmelonsdagen? Spökpodden önskar er en Glad Påsk!
2021-03-31
Länk till avsnitt

88. Susanna Klingborn. Gruff och vättarna

Susanna Klingborn berättar om sitt möte med Gruff och när hon fikade med vättarna.
2021-03-24
Länk till avsnitt

87. Susanna Klingborn- Som i sagorna fast på riktigt

I dagens avsnitt träffar vi Susanna Klingborn Vi pratar bl.a om hennes guide målningar och självbiografiska debutroman Naturens magi , Som i sagorna -fast på riktigt som tar dig med på en magisk resa där du bjuds in i bland annat alvernas, kentaurernas och trollens riken. I sina möten och de många illustrationerna öppnar Susanna dina ögon för möjligheten att vi människor lever sida vid sida med många olika sorters naturväsen, och att det är möjligt att kommunicera och samverka med dem.
2021-03-17
Länk till avsnitt

86. Mysterium

Oscar & Fredrik berättar om 4 st olika mystiska händelser.
2021-03-10
Länk till avsnitt

85. Trei- Bonusavsnitt

I dagens bonusavsnitt pratar vi med Trei ifrån Energi i balans. Liv berättar om vikingen Harald och Omid om sitt kraftdjur. Sist men inte minst berättar Lars om sitt möte med guden Thor.
2021-03-07
Länk till avsnitt

84. Trei- Energi i Balans

I dagens avsnitt träffar vi Lars , Liv och Omid ifrån Energi i Balans. Tillsammans bildar dom Trei. Vi pratar bl.a om hur Liv och Omid träffas på deras Astrala resor och Lars berättar om markhealing och om sina träffar med skogsväsen.
2021-03-03
Länk till avsnitt

83. Recap

I dagen bonusavsnitt pratar Oscar & Fredrik om tankar, upplevelser och avsnitt som dom spelat in sedan Fredrik tagit plats i Spökpodden. Här går du perfekt summering av avsnitten 68-82
2021-03-01
Länk till avsnitt

82. Mirakler

Idag pratar Oscar & Fredrik om mirakler. Vad är en mirakel? Finns mirakler? Tror dom på mirakler.
2021-02-24
Länk till avsnitt

81. Mattias Andersson

Vi träffar Mattias Andersson och det blir väldigt intressant samtal där både Oscar & Fredrik får en glimt av sina tidigare liv. Kan detta påverkat hur Oscar och Fredrik är idag? Vad tror ni?
2021-02-17
Länk till avsnitt

80. Houska/Spökjakt med Andreas Österlund

I dagens avsnitt får vi bl.a höra Andreas berätta om när han va på inspelningen med spökjakt på Houska Slott i Tjeckien. Han berättar även om en händelse där det kunde sluta riktigt illa för en av Sveriges största Youtuber.
2021-02-15
Länk till avsnitt

79.Andreas Österlund

I dagens avsnitt pratar vi med Andreas Österlund! Andreas berättar öppet om hur det var när han växte upp. Visste du att Andreas rymde hemifrån och blev hämtad av ?socialtjänsten?? Hur blev han castad till det okända?
2021-02-10
Länk till avsnitt

78. Jenny Hamrén -Psykisk ohälsa & Tvillingarsjälar

I Dagens avsnitt träffar vi Jenny Hamrén. Jenny berättar om det var att att leva i ett medberoende och historien bakom hur de va att leva med sin man som mådde så dåligt att han till slut valde att sitt egna liv. Går även in på skillnaden på mellan själsfrände och Tvillingsjälar
2021-02-03
Länk till avsnitt

77. Staffan Stridsberg - Tarot & Symboler

I dagens avsnitt träffar vi Staffan Stridsberg. Staffan driver b la tarotskolan, komponerar musik och är otroligt duktig på symboler och dess betydelser. Hur kan vi ha nytta av tarotkorten för att utveckla oss själva? Tolkar man tarotkort likadant? Vad står vissa symboler för?
2021-01-27
Länk till avsnitt

76. Mika Månerlid

I dagens avsnitt träffar Oscar o Fredrik Mika Månerlid. Mika berättar b la om sin resa ur ett tufft missbruk och vägen tillbaka genom Yoga.
2021-01-20
Länk till avsnitt

75. Reinkarnation

Oscar & Fredrik pratar om själavandring eller reinkarnation; från latin: re: åter och karnis: kött, det vill säga "åter i köttet", är ett begrepp för trosföreställningar som innebär att en människas själ inte dör med kroppen.
2021-01-13
Länk till avsnitt

74. Oidentifierat Flygande Föremål

Fredrik är lite snuvig så Spökpodden bestämmer att spela in ett UFO avsnitt på distans.
2021-01-06
Länk till avsnitt

73. Tjernobyl/Houska Slott

Fredrik och Oscar berättar lite om Tjernobyl och Houska Slott.
2021-01-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.