Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Spökpodden

Spökpodden

Spökpodden är en intervju-podcast med gäster inom det ockulta och övernaturliga. Martins & Oscar åker även till hemsökta hus med medium och spelar in podd och youtube.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-466813528

Avsnitt

032. Alexander Catalan

Avsnitt 032: Alexander Catalan Vi blev hembjuden till skönhets & doft-experten Alexander Catalan och pratade om magkänsla, tarot med mera. Alexander har länge känt mycket och får ofta olika tecken från andra sidan.
2020-04-01
Länk till avsnitt

031. Familjen Nordberg

Avsnitt 031: Familjen Nordberg Hemma hos familjen Nordberg händer det mystiska och märkliga saker. Dörrar öppnas och stängs, grejor flyttas omkring. Vi på Spökpodden tog med oss Anna Strandlind för att undersöka vad som händer hemma hos familjen Nordberg. Husrensning finns att kolla på spökpoddens youtube.
2020-03-25
Länk till avsnitt

030. Zombieöverlevnad med Herman Geijer

Avsnitt 030: Zombieöverlevnad med Herman Geijer För att överleva när en katastrof kommer behöver du vara förberedd. Men att förbereda så för det är inte alltid så enkelt eftersom människans hjärna går in i panikinställning när vi tänker på verkliga katastrofer. Genom att göra som Herman och fokusera på en fiktiv katastrof, så är det enklare att ta till sig de tips för att överleva en riktig katastrof. Så förbered er för zombieattacken, det gör så du klarar alla katastrofer! Avsnittet med Herman spelades in 27 januari.
2020-03-18
Länk till avsnitt

029. Garpenbergs slott del 2

Avsnitt 029: Garpenbergs slott del 2 Vi blev kontaktade och tipsade om att det spökar på Garpenbergs slott, när vi åkte dit för att se över vad det var för något mystiskt som händer på slottet träffade vi också två besökare till slottet, lyssna på deras upplevelser från Garpenberg slott För att boka och läsa mer om eventet på gå in på garpenbergsslott.se
2020-03-11
Länk till avsnitt

028. Garpenbergs slott del 1

Avsnitt 028: Garpenbergs slott del 1 Vi blev kontaktade och tipsade om att det spökar på Garpenbergs slott, när vi åkte dit för att se över vad det var för något mystiskt som händer på slottet träffade vi också två anställda som jobbar där, lyssna på deras upplevelser från Garpenberg slott.
2020-03-04
Länk till avsnitt

027. Terry Evans

Avsnitt 027: Terry Evans Vi åkte till Creative Experiences och träffade Terry Evans. På plats fick vi reda på vad som gjorde att Terry valde att gå den väg han gjorde, och vilka händelser och upplever som övertygande honom om att livet handlar om som så mycket mer än vi kan se med blotta ögat.
2020-02-26
Länk till avsnitt

026. Helsinglight del 5 - Folktro med Thomas von Wachenfeldt

Avsnitt 026: Helsinglight del 5 - Folktro med Thomas von Wachenfeldt Spökpodden åkte till House of Helsinglight och spelade in en serie på 5 avsnitt där alla gäster har en koppling till Helsinglight eller Hälsingland. I del 5 träffar vi Thomas von Wachenfeldt som är folktro-expert och musiker.
2020-02-19
Länk till avsnitt

025. Helsinglight del 4 - Astrologi med Tor

Avsnitt 025: Helsinglight del 4- Astrologi med Tor Spökpodden åkte till House of Helsinglight och spelade in en serie på 5 avsnitt där alla gäster har en koppling till Helsinglight eller Hälsingland. I del 4 träffar vi Tor Tolander som gör horoskop till Aftonbladet och Veckorevyn. Hur gör man för att lägga horoskop på en stor grupp människor, och används astrologi till att ta viktiga samhällsbeslut i dagens samhälle är några av frågorna vi får svar på.
2020-02-12
Länk till avsnitt

024. Helsinglight del 3 - Snickaren Matte

Avsnitt 024: Helsinglight del 3 - Snickaren Matte Spökpodden åkte till House of Helsinglight och spelade in en serie på 5 avsnitt där alla gäster har en koppling till Helsinglight eller Hälsingland. I del 3 träffar vi Matte som har varit och snickrat på Helsinglight. Matte har upplevt märkliga saker i hela sitt liv och vi får ta en del av dessa berättelser i avsnittet.
2020-02-05
Länk till avsnitt

023. Helsinglight del 2 - Ystergårn

Avsnitt 023: Helsinglight del 2 - Ystergårn Spökpodden åkte till House of Helsinglight och spelade in en serie på 5 avsnitt där alla gäster har en koppling till Helsinglight eller Hälsingland. I del 2 träffar vi Josefin Mörk, ägare av Ystergårn. I avsnittet får vi höra om Josefins berättelser och vad hon har upplevt kring Ystergårn. Missa inte videon på youtube där vi får en rundtur i lokalerna som nämns i avsnittet.
2020-01-29
Länk till avsnitt

022. Helsinglight del 1 - Petra Stoor

Avsnitt 022: Helsinglight del 1 - Petra Stoor Spökpodden åkte till House of Helsinglight och spelade in en serie på 5 avsnitt, där alla gäster har en koppling till Helsinglight eller Hälsingland. Först ut är Petra som är en av grundarna till Helsinglight. Vi får höra historien bakom Helsinglight, vad som kan hända efter att Petra har skapa konst, och höra om hur Petra drömde om hennes dotter flera år innan graviditeten kom.
2020-01-22
Länk till avsnitt

021. Familjen Jansson

Avsnitt 021: Familjen Jansson Familjen Jansson har länge känt av en närvaro i deras hus som inte har varit behaglig. Spökpodden åker dit med tidningen Näras profil Anna Strandlind för att rensa huset från dåliga energier. Hör familjen berätta hur det kändes före och under vårat besök.
2020-01-15
Länk till avsnitt

020. Ayahuasca retreats

Avsnitt 020: Ayahuasca retreats Taru är aktiv på ett retreat i Spanien där fokus ligger på vägledningen. Man kan bland annat göra en sittning som påbörjas med att man dricker en dryck som heter Ayahuasca. Ayahuasca hjälper till med att rena och rensa det inre och efter en sådan sittningen är det vanligt att man känner sig pånyttfödd. Vi får också höra om hur Taru vid flera tillfällen har ändrat sitt liv med hjälp av tankekraft.
2020-01-08
Länk till avsnitt

019. Chakran

Avsnitt 19: Chakran Ett nytt år och dags att skapa balans i livet. För att få ordning på alla känslor behöver vi veta hur våra chakran fungerar och sitter ihop med varandra, vilket Diana hjälper oss med i detta avsnitt. Vi får också veta vad för inre hus Martin & Oscar bor i.
2020-01-01
Länk till avsnitt

018. Jul med Martin & Oscar

018: i veckans avsnitt firar vi jul med Martin & Oscar och går igenom lite mystiska händelser som har hänt kring juletider.
2019-12-25
Länk till avsnitt

017. Guide till ökat medvetande

Avsnitt 17: Guide till ökat medvetande För att ändra gamla vanor behöver man ha förståelse för livets struktur och gång, att vi tillslut kommer lämna livet på jorden är ingen tragedi utan vad vi är designade för. Genom att öka sitt medvetande kommer man lättare kunna bryta gamla mönster och vanor samtidigt som man får en förståelse att vi har ett högre syfte än vad vi kan förstå.
2019-12-18
Länk till avsnitt

016. Hypnos

Avsnitt 16: Hypnos Spökpodden träffar Elisabeth Olsson och lär sig allt om hypnos, hur det fungerar och vad man kan använda hypnos till. Kan vem som helst hamna i hypnos? Går det att försätta en person i hypnos och låta denna göra handlingar mot sin vilja?
2019-12-11
Länk till avsnitt

015. Änglarna Angelica

Avsnitt 15: Änglarna Angelica Att få cancer innebär många jobbiga sjukhusbesök, men är alltid doktorns behandling den bästa? Marias vän led av svår cancer men med hjälp av Änglarna Angelica kunde denna övervinnas, lyssna på avsnittet och hör mer om dessa krafter.
2019-12-04
Länk till avsnitt

014. Världens första zombie

Avsnitt 14: Världens första zombie Finns zombies på riktigt? Kan en människa dödförklaras av två läkare för att sedan grävas upp från sin grav och väckas till liv igen? Clairvius Narcisse har upplevt detta och levde i ett zombie-liknade tillstånd under ett par år innan han lyckades fly.
2019-11-27
Länk till avsnitt

013. Salemkyrkan - Johan

Avsnitt 13: Salemkyrkan - Johan Som 16 åring hittade Johan och gud varandra genom ett väldigt tydligt tecken. Sedan dess har Johan levt efter kristen tro och är idag pastor i Salemkyrkan. Men hur var det att gå från ett liv där gud inte fanns till ett liv med ständig närvaro av gud. Hur pratar man egentligen till gud och vi får också Johans syn på spöken och det ockulta.
2019-11-20
Länk till avsnitt

012. Medium Max

Avsnitt 12: Medium Max Hur är det när ett medium väljer sin väg och får till sig att de ska utvecklas till medium. För Max började resan redan som barn men efter en nära döden upplevelse i yngre vuxen-åren avgjorde för att Max verkligen skulle förstå vad han var menad till att göra med sitt liv
2019-11-13
Länk till avsnitt

011. Astrologi med Josefin

Avsnitt 11 - Astrologi med Josefin Spelar det någon roll hur solsystemets himlakroppar är placerade när vi föds? Har det något som har inverkan på hur vi blir som personer och vilka händelser som kommer i våra liv? Spökpodden åkte till Josefin för att få svar på våra frågor kring astrologi och hur astrologiska konsultationer fungerar.
2019-11-06
Länk till avsnitt

010. Anna Strandlind

Avsnitt 10 - Anna Strandlind Anna Strandlind är en andlig profil för tidningen nära, i avsnitt 10 gästar hon Spökpodden och pratar om att ha balans i livet, i både kropp och själ.
2019-10-30
Länk till avsnitt

009. Minnen från framtiden

Avsnitt 9: Minnen från framtiden När man tänker på minnen så är det på saker vi har upplevt och känt, men hur är det, finns det någon som har minnen från framtiden?
2019-10-23
Länk till avsnitt

008. Seriemördare - Lenore

Avsnitt 8: Seriemördare - Lenore Vad händer egentligen när seriemördare dör? Går de vidare till andra sidan tillsammans med människor som levt ett fredligare liv?
2019-10-16
Länk till avsnitt

007. Häxor - Emelie Berg

Avsnitt 7: Häxor - Emelie Berg Häxa är ett ord som förknippas som något dåligt och hemskt. Med vad gör egentligen en riktigt häxa? Veckans gäst Emelie hjälper oss reda ut detta, för visst gör häxor mer än att brinna på bål.
2019-10-09
Länk till avsnitt

006. Husrensningar - Ulle Wageborn

Avsnitt 6: Medium - Ulle Wageborn Spökpodden träffar Ulle Wageborn och pratar bland annat om husrensningar och flygande batterier. Vi får också lära oss var i husen energier trivs bäst och en snabbskola i de egenskaper Ulles olika verktyg har.
2019-10-02
Länk till avsnitt

005. 100 samtal med Claes - Birgitta Segerblom

Avsnitt 5: 100 samtal med Claes - Birgitta Segerblom 2 år efter Claes omkom i en motorcykelolycka kontaktar Claes sin svärmor Birgitta Segerblom. Claes vill berätta sin historia om vad som hände efter sin död, vad han gör nu och samtidigt ge hopp och trygghet till människorna han lämnade efter sig här på jorden.
2019-09-25
Länk till avsnitt

004. Familjen Augustsson

Avsnitt 4 - Familjen Augustsson har länge känt av aktivitet att något övernaturligt hemsöker deras hem, vissa gånger är känslan inte obehaglig medans den andra gånger upplevs som väldigt skrämmande. Vad är det som skapar denna obehagskänsla hos familjen?
2019-09-18
Länk till avsnitt

003. Tidigare liv

Avsnitt 3 gästar Anna Ödegaard Spökpodden och berättar om sina tidigare liv och vi får också höra om hennes första möte med vad som skulle kunna vara änglar.
2019-09-11
Länk till avsnitt

002. Ronnums Herrgård med Ylva Lichtenberg

Avsnitt 2 - Ronnums Herrgård med Ylva Lichtenberg Spökpodden åker till Ronnums Herrgård med mediumet Ylva Lichtenberg. Avsnittet spelades in i herrgårdens mest aktiva rum, svit 3. Vi får höra vad Ylva har för känsla i kroppen när hon går in i rummet, Martin blir spådd under avsnittet och vi pratar om Ylvas upplevelser från det okända. Notis: Mannen som börjar på V som nämns i avsnittet är Verner och har tidigare ägt Herrgården (1868-1916)
2019-08-28
Länk till avsnitt

001. Diana Wahlborg

Spökpodden är en intervju podcast med gäster inom det ockulta och övernaturliga.
2019-08-14
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.