Sveriges 100 mest populära podcasts

Spökpodden

Spökpodden

Spökpodden är en intervju-podcast med gäster inom det ockulta och övernaturliga. Oscar Panizza och Fredrik Kopp åker även till hemsökta hus med medium och spelar in podd och youtube.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-466813528

Avsnitt

160.Forntida astonauter

Forntida Astronauter är ett betalavsnitt. Kostar 35 kr 

Är den historien kring mänskligheten du fått lära dig verkligen sann?
Varför säger många tidiga civilisationer att det landade aliens på jorden som hjälpte dem bygga vår civilisation?
Innehåller våra religiösa skrifter tidiga försök att beskriva aliens, ufos och teknologi?
I veckans avsnitt samtalar vi med @forrntidaastronauter

för att lyssna måste du gå in på Patreon och välja guldmedlemskap

https://www.patreon.com/spokpodden

2022-06-15
Länk till avsnitt

159 Övertagandet Anette Kihlen-Antonsen

I dagens avsnitt möter Oscar och Fredrik författaren Anette Kihlen-Antonsen. Anette har b la skrivit boken Övertagandet. Anette berättar att hon hade hjälp av Obelix att skriva sin bok. Obelix är en "guide" som Anette mötte under en meditation - "Hennes egna spökskrivare"...

Övertagandet:
Vi befinner oss på Utusil, en av alla de planeter i Universum, som är befolkad av mänskligt liv. Men något är fel på Utusil och den känslan sprider sig snabbt över planeten. En grupp forskare bestämmer sig för att göra något åt situationen. De beslutar sig för att utföra en intellektuell revolution eller ett Övertagande av planeten. Ett Övertagande fyllt av kärlek, ljus och tillit och en förhoppning om en god värld.
2022-06-08
Länk till avsnitt

158 Recap

I dagens avsnitt gör Oscar och Fredrik en tillbakablick på tidigare inspelningar och gäster dom mött i podden. Dom pratar bla bankrån, synkronicitet och att gå vidare. Många reflektioner, tankar och skratt utlovas.

Stöd Oscar & Fredrik på https://www.patreon.com/spokpodden
2022-06-01
Länk till avsnitt

157 Black Zodiac

I dagens avsnitt hör du Oscar och Fredrik prata om att vi har alla en mörk eller ondskefull sida som vi skulle vilja dölja. Vi vet alla om de vanliga egenskaperna hos stjärntecknen. Visste du att det finns en elak, mörkare sida av dem alla? Detta är också känt som de svarta stjärntecknen eller den mörka zodiaken. Denna zodiaken är den mörkare motsvarigheten till den västerländska astrologiska zodiaken. Den svarta zodiaken representerar onda anlag hos människor baserat på deras födelsedatum.

2022-05-25
Länk till avsnitt

156 Åsa Danielsson Grimpe - Hon kallar mig dotter

I dagens avsnitt möter Oscar och Fredrik författaren Åsa Danielsson Grimpe (Hon kallar mig dotter). Åsa drabbades av utmattningssyndrom och psykisk ohälsa i början av 2000-talet som drog med sig flera följdsjukdomar. Detta ledde till att hon gick en kurs i inkaindianernas filosofi och deras sätt att arbeta med energier och hon fick kunskapen att hela sig själv och bli fri från sin kroniska reumatism och IBS . Åsa berättar öppenhjärtligt om sin resa och självklart om sin nya bok.
2022-05-18
Länk till avsnitt

155 Roger Gotthardsson - Outside Reality

I dagens avsnitt möter Fredrik och Oscar fjärrskådaren Roger Gotthardsson. Roger har skrivit boken Outside Reality som är en bok som kommer att erbjuda dig ett nytt sätt att se på saker som omger dig. det är nästan som en sinnesövning där du kommer att lära dig att lämna din gamla trossystem bakom dig och själv inse att verkligheten inte är som du trott att den är. 

I samtalet med Roger pratar vi bla om C.I.A desclassified Gateway Experience , Monroe institutet  och binaural beats 
och mycket mer! 
Rogers hemsida: https://outsidereality.se/
Instagram: https://www.instagram.com/se.miranon/
Mail: [email protected]
2022-05-11
Länk till avsnitt

154 Johan Glans Parasitenergier

I dagens avsnitt möter Oscar och Fredrik Johan Glans. Johan är b la hypnotisör och hjälper till med att få bort parasitenergier. Vad är då parasitenergier och hur skyddar vi oss från dessa? Dessa och många andra frågor får du svar på i dagen avsnitt.

http://www.kanhypnos.se/skyddamig.mp3
2022-05-04
Länk till avsnitt

153 Frida Psykologutbildad medial astrolog

I dagens avsnitt möter Oscar och Fredrik Frida som är utbildad psykolog och medial astrolog. Frida berättar b la om astrologi och hennes sätt att se på det. Frida är utbildad psykolog och har ju även det vetenskapliga bakom sig.

Fredrik och Oscar får även sina horoskop ställda så in och lyssna på detta intressanta avsnitt.

Vill du kontakta Frida? Kika på länkarna nedan!
https://www.esotericadventures.com/

instagram @esoteric_adventures
2022-04-27
Länk till avsnitt

152 Livsöden Lars-Ivar Kopp

I dagens avsnitt möter Oscar och Fredrik Lars-Ivar Kopp. Lars-Ivar berättar b la om hur han utsattes för två olika bankrån under 1970-talet och hur det är att förlora sin livskamrat och vad det innebar för honom. Lyssna på detta mycket fina avsnitt och hur Lars-Ivar idag kunnat gå vidare och uppskata livet.
2022-04-20
Länk till avsnitt

151 Fira in påsken med Oscar och Fredrik

Fira in påsken med Fredrik och Oscar i detta avsnitt som b la handlar om Blåkulla, Märet Jonsdotter och den stora häxprocessen i Sverige under 1600 talet.


Följ gärna Spökpodden på Facebook, Instagram och Patreon

2022-04-14
Länk till avsnitt

150 Sofie Strandlind Livsöden

I dag presenterar vi detta andra gripande avsnittet av livsöden!
Oscar och Fredrik möter Sofie Strandlind. Sofie berättar detaljerat om hur det var när hennes mamma fick sitt första cancerbesked, sitt andra cancerbesked, det slutar tyvärr inte där... Hur detta påverkat hennes liv, och hur hon gått vidare. Sofie ville gärna dela sin historia för att hjälpa andra som kanske är i den situationen som hon var i och kan finna stöd i det..
2022-04-06
Länk till avsnitt

149 Lyssnarberättelser från Göteborg

I dagens avsnitt pratar Fredrik och Oscar med besökare på Alternativmässan i Göteborg. Vi möter b la Stefan som berättar om när han kom tillbaka från döden och Alice som berättar om upplevelser hon haft.

Vi söker alltid efter lyssnarberättelser och historier så känner du dig manad att dela med dig så hör av dig till oss på [email protected]
2022-03-30
Länk till avsnitt

148 Camilla Elfving

I dagen avsnitt möter Oscar och Fredrik Camilla Elfving. Camilla är bl a initiativtagare till Svenska mediumförbundet, författare till flera böcker om mediumskap och andlighet och en del av mediumpodden som hon driver tillsammans med Vivi Linde.

Camilla berättar lite om sin resa, meningen med mediumförbundet, astralresor och mycket mer. In och lyssna på detta mycket intressanta avsnitt med Camilla.
2022-03-23
Länk till avsnitt

147 Mikael Bülov Livsöden

I dagens avsnitt är det världspremiär för Spökpodden, vi presenterar det första avsnittet av Livsöden!
Oscar och Fredrik möter den certifierade livscoachen Mikael Bülov. Mikael berättar b la om sin tuffa barndom, hur den påverkat hans liv med depressioner och psykisk ohälsa. Mikael berättar vidare om hur han tog sig ur denna tuffa situation och hur han idag arbetar för att hjälpa andra människor till att nå sin fulla potential!
2022-03-16
Länk till avsnitt

146 LivePodd Alternativa mässan

I dagens avsnitt sitter Oscar och Fredrik i Göteborg på Alternativa mässan.
Dagens ämne är alternativ medicin, visste du att att man kan se yngre ut av bigift eller att det finns en man som druckit bröstmjölk i 20 år för att hålla sin cancer i schack?

2022-03-09
Länk till avsnitt

145 Spökpodden blir intervjuade

I dagens avsnitt får du lyssna på en personlig och nära intervju med Oscar och Fredrik! Deras nya manager ville lära känna Fredrik och Oscar bättre och ställer många frågor som dom inte var beredda på att få, det blir många skratt men även allvar!

Vill du lära känna Oscar och Fredrik bättre så är detta avsnitt ett måste..

Önskar du stötta Oscar och Fredrik så är du varmt välkommen att besöka https://www.patreon.com/spokpodden
2022-03-02
Länk till avsnitt

144 Japanska Spökhistorier

I dagens avsnitt berättar Fredrik och Oscar om japanska spökhistorier. Visste du att japanska spöken nästan alltid kommer tillbaka för att hämnas en oförrätt eller har du kanske hört talas om tunneln som man inte riktigt vet om kan kommer ut ur om man väl kör in i den?

Dessa med flera spökhistorier får du ta del av i dagens avsnitt, väl mött!
2022-02-23
Länk till avsnitt

143 Konspirationsteorier del 2

Dagens avsnitt är en fortsättning på torsdagens avsnitt om konspirationsteorier. Fredrik och Oscar pratar bl a om månlandningen och elfte september.

Mycket spännande avsnitt
2022-02-20
Länk till avsnitt

142 Konspirationsteorier del 1

I dagens avsnitt pratar Oscar och Fredrik om konspirationsteorier. Vad är en konspirationsteori? Hur skall man bemöta dessa teorier, går det ens att bemöta dessa och i så fall hur?

Vet vi vem som dödade Olof Palme, lyssna på detta riktigt intressanta avsnitt!!
2022-02-16
Länk till avsnitt

141 Familjen Svensson

I dagens avsnitt möter Oscar och Fredrik Familjen Svensson, som precis varit med om en husrensning med Spökpodden och Charlotte från Heart Diamond.

Familjen berättar om tidigare upplevelser i huset b la om hur man känner sig iakttagen i speglar, att dottern inte får sova på nätterna och mycket mer. Vill ni se husrensningen så kan ni gå in på Spökpodden youtube och se den här: https://www.youtube.com/c/Sp%C3%B6kpodden
2022-02-09
Länk till avsnitt

140 Stammar

I dagens avsnitt pratar Oscar & Fredrik om olika stammar. Har du hört talas om Sentileneserna, som är "fredade" av den Indiska regeringen och kommer undan med mord eller kanske Andamanerna vilka inte kunde göra upp eld förrän till 1800-talet?

Dessa med fler stammar får du höra om i dagens spännande avsnitt!
2022-02-02
Länk till avsnitt

139 Mystiska platser i Indien

I dagens avsnitt listar Oscar och Fredrik flera olika mystiska platser i Indien. Känner du till The Abandoned Village of Kuldhara eller kanske The Skeleton Lake? Vad är det som är så mystiskt med dessa platser då, in och lyssna på avsnittet så får du veta!

www.spokpodden.se
Lämna gärna ett bidrag på vår Patreon sida
www.patreon.com/user?u=33756148
2022-01-26
Länk till avsnitt

138 Ann-Christine Magnusson Din Sanna Livsuppgift

I dagens avsnitt träffar Oscar o Fredrik Ann-Christine Magnusson som skrivit boken Din sanna livsuppgift. Ann-Christine berättar självklart om sin bok. Vi får även höra hur man kan "klippa" bort oönskade band som man har, att livet är förutbestämt Ann-Christine är även astrolog och hon berättar hur det står skrivet i stjärnorna om hur våra liv skall bli...

Du kan kontakta Ann-Christine på insta om du vill köpa boken. @annch99

Följ Spökpodden på insta och på Facebook. 
@spökpodden.se 
2022-01-19
Länk till avsnitt

137 Mystiska arkeologiska fynd

I dagens avsnitt pratar Oscar och Fredrik om olika arkeologiska fynd, som omhöljs av mystik. Visste du att det första batteriet är över 2000 år gammalt eller att det faktiskt var regnskog i Giza innan pyramiderna byggdes?

Detta och mycket mer får du höra om i dagens avsnitt.

Vill du stötta Spökpodden så lämna gärna ett bidrag på:
https://www.patreon.com/spokpodden
2022-01-12
Länk till avsnitt

136 Planetära händelser och Nyårslöften med Tanja Dyredand

I dagens avsnitt möter Fredrik och Oscar Tanja Dyredand. Dom pratar b la om nyårslöften, planetära händelser för 2022 och vad det nya året har att erbjuda. Det är många 2:or i 2022, vad betyder det?
Detta och mycket mer får du höra om i detta avsnitt med Tanja
2022-01-05
Länk till avsnitt

135 Recap/Gott & Blandat

I dagens avsnitt pratar Fredrik och Oscar om avsnitt och upplevelser dom haft under det gångna året
2021-12-29
Länk till avsnitt

134 Julaftons Quiz

I dagens avsnitt bjuder Oscar o Fredrik på en julaftonsquiz med frågor kring julen mm. Fredrik och Oscar får massa roliga minnen kring frågorna som dom pratar och diskuterar om.
Välkommen att vara med och spela Spökpoddens julquiz
2021-12-24
Länk till avsnitt

133 Blacked Eye Children

I dagens avsnitt pratar Fredrik och Oscar om Blacked Eye Children eller BEC som det förkortas. Visste du att du måste bjuda in dessa barn i ditt hem, precis som med vampyrer eller att dessa barn alltid kommer med en oskyldig fråga för att lura sig in i ditt hem!

Lyssna på detta spännande avsnitt med Oscar och Fredrik om BEC
2021-12-22
Länk till avsnitt

132 4:e Advent

I dagens advents avsnitt berättar Oscar b la mer om Jesus släktingar och alla hans syskon, Fredrik fortsätter sin följetong om vad advent kommer med varje söndag. Detta och mer för du höra om när du lyssnar på detta avsnitt
2021-12-19
Länk till avsnitt

131. 6:e Sinnet/Intuition

I dagens avsnitt pratar Oscar och Fredrik om 6:e sinnet. Vad är det egentligen? Kan man öva upp sin intuition, har alla denna förmågan, kan man förbättra den? Detta och många fler frågor benas ut i detta avsnitt..
2021-12-15
Länk till avsnitt

130 3:e Advent

I dagens advent avsnitt pratar Fredrik o Oscar b la om jultraditioner. Ni får även veta vem som är kusin med Jesus, varför man kan dekorera julgranen med spindelnät och vem det var som uppfann julgransljusen...

In och lyssna på detta mysiga adventsavsnitt
2021-12-12
Länk till avsnitt

129. Min själ är en diamant - Låt mitt sanna jag lysa Med Rita Borenstein

Vi träffar ännu en gång Rita Borenstein för ännu ett givande samtal. Vi pratar bl.a om LBL (Life Between Lives) och om hennes nya bok "Min Själ är en diamant - Låt mitt sanna jag lysa"

Läs mer om Rita Borenstein
https://www.ritaborenstein.se/

Köp boken bla.a på Adlibris
https://www.adlibris.com/se/bok/min-sjal-ar-en-diamant---lat-mitt-sanna-jag-lysa-9789198649802

Följ Spökpodden på https://www.instagram.com/spokpodden.se/2021-12-08
Länk till avsnitt

128 2:a Advent

I dagens 2:a advent avsnitt pratar killarna b la om när man skall ta in julgranen, adventsfasta och när börjar egentligen julen? Leker ni julklappsleken? Oscar och Fredrik gör det, men med olika regler - Hur gör ni?
2021-12-05
Länk till avsnitt

127. Gästas av UFO Bortom rimlig tvivel.

I dagens avnsitt gästas vi av Peder och Tomas ifrån podcasten "UFO Bortom rimlig tvivel"

Vi pratar om olika mystiska ufo sightseeing runt om i världen och om vad Peder & Tomas tror och tänker om UFO:N

Vill du lyssna mer ifrån UFO Bortom rimlig tvivel klicka länken nedan.
https://open.spotify.com/show/6sKw8N17MiBP7s0AoPZzzY

Missa inte följa Spökpodden på sociala medier @spökpodden.se
Hemsidor
Spökpodden.se
Seansonline.se
Newkindof.se 

2021-12-01
Länk till avsnitt

126 1:a Advent

I dagens avsnitt pratar killarna om 1:a advent och lite om vad det står för. Vi får även höra legenden om julgranen och egna tankar kring julpynt mm
2021-11-28
Länk till avsnitt

125. Sekter - Med Stella Fadel från Celestial Podcast

Sekter
I dagens avsnitt gästas Spökpodden av Stella från celestial podcast.
Trion pratar om vad sekter är och vad som definierar en sekt. Vi får även en djupdykning i sekten Heavens Gate!
Har ni några erfarenheter utav sekter, hör gärna av er till oss på Spökpodden och berätta.

Följ oss på Insta och FB @spökpodden.se 
Boka din seans på Seansonline.se

För att lyssna mer i från Celestial Podcast 
https://poddtoppen.se/podcast/1534274264/celestial-podcast
Följa Celestial Podcast på insta @_celestialpodcast


2021-11-24
Länk till avsnitt

124. Exorcism & Demoner

Tyvärr har detta avsnitt märkliga brus och ljud. Vi vet inte vad det beror på men vi släpper det som det är och det är upp till var och en att lyssna eller inte. 

I dagens avsnitt pratar Oscar och Fredrik om exorcism, andeutrivningar Och demoner. Vad tror du om detta?
I Sverige slutade kyrkan med exorcism i början på 1800-talet men i den katolska kyrkan är det fortvarande vedertaget, men man behöver få det godkänt av biskopen först.
Detta och mycket mer i dagens avsnitt
2021-11-18
Länk till avsnitt

123.Numerologi

I dagens avsnitt pratar Oscar och Fredrik om numerologi vilket är tron på olika tals betydelse.
Varje tal har en betydelse och olika kombinationer betyder olika saker.
Vilket är t ex ditt Livstal, ödestal eller namntal? Vet du vad talet 666, 999 betyder eller varför Fredrik grät till siffran 18 när han var 3-4 år gammal?
Lyssna på podden så får du reda på allt detta och mycket mer --

Instagram Spokpodden.se

Hemsidor
Spökpodden.se
Seansonline.se
Newkindof.se

2021-11-10
Länk till avsnitt

122: Urban Legends

I dagen avsnitt pratar Fredrik och Oscar om Urban Legends.
Vad är en Urban Legend, vart kommer dom ifrån? Har du hört talas om The Green Man, The Rake eller Mal mannen?
Detta med mera får du svar på när du lyssnar på denna veckas avsnitt om Urban Legends
2021-11-03
Länk till avsnitt

121: Synkronicitet och tecken från andra sidan

I dagens avsnitt pratar Oscar o Fredrik b la om tillfälligheter - finns det tillfälligheter eller? Vad är synkronicitet, varför upprepar sig historien igen? Får du tecken från andra sidan som du inte är medveten om? Vad skall jag se efter?
 http://www.sommarteater.nu/för mer information

Köp biljetter till live podden i Trollhättan 6 nov

https://www.nortic.se/dagny/event/33850
2021-10-27
Länk till avsnitt

120. Elsa Pettersson- Somatic hypnos

I dagens avsnitt så möter Oscar o Fredrik Hypnosis Soul Coachen Elsa Pettersson. 

Elsa är b la jobbar med Somatic Hypnos och vad det innebär får du lyssna om i podden. Vi pratar även om Human Design och hur det påverkar oss som personer och hur vi ibland handlar i olika situationer i livet.
Välkommen att lyssna på detta väldigt givande samtal.
2021-10-20
Länk till avsnitt

119. Lena Åberg

 I dagens avsnitt möter Oscar o Fredrik Lena Åberg från Helande rum
Lena är b la ett clairvoyant medium och healer. Hon är även väldigt duktig på att hitta borttappade saker.
Lena berättar flera roliga historier kring borttappade kossor till förlagda vigselringar. Vi pratar även om Voodoo och mycket mer.
www.patreon.com/spokpodden Köp biljett till vår Livepodd i Trollhättan
https://nortic.se/dagny/event/33850
2021-10-13
Länk till avsnitt

118. Mystiska & Oförklarliga ljud

I dagens avsnitt så pratar Fredrik och Oscar om mystiska och oförklarliga ljud.
Har du hört talas om the hum? Vet du man tror att det finns en ?ensam? val med ett eget språk som ingen annan val förstår eller att man faktiskt kan får kraftiga fysiska reaktioner även nervsammanbrott från ljud?
Detta och mycket mer i avsnittet - Lyssna nu!

Köp din biljett till Spökpoddens Live podd på Brasseriet i Trollhättan i länken nedan!

https://www.nortic.se/dagny/event/33850
2021-10-06
Länk till avsnitt

117. De fyra elementen

I dagens avsnitt pratar Fredrik och Oscar om det fyra elementen, om vad står för och hur dom påverkar dom som personer i deras handlande.

Vi får även höra om några oförklarliga händelser där några element är inblandade.

Spökpodden kör Live podd på Brasseriet i Trollhättan kl 19.30 6 nov biljetter går att köpa på https://www.nortic.se/dagny/event/33850

Vi ser fram emot att träffa er där!


2021-09-29
Länk till avsnitt

116. 4 Element Retreat. Nordic Light Warriors

I dagens avsnitt pratar Oscar och Fredrik öppenhjärtligt om hur det var när dom var inbjudna till Nordic Light Warrior på Sju sjöar och deras 4-Element Retreat. Vi får höra hur Fredrik och Oscar berättar om när dom gick på glödande kol, var med om sin första skakmeditation, bröt pilar med halsen och mycket mer!
2021-09-22
Länk till avsnitt

115. Simon - Tadpole Prince

I dagens avsnitt träffar Fredrik och Oscar Simon. Simon har skapat en serie (SKRÖMT) med leksaksmodeller som föreställer mytomspunna figurer från vår gamla folktro, såsom Näcken, Lindorm, Myling m fl. Simon berättar om vilka våra väsen är, varför dom finns i vår folktro och flera intressanta berättelser. Gillar du Nordisk mytologi är detta avsnitt ett måste att lyssna på!!
2021-09-15
Länk till avsnitt

114. Bonus- Oscar & Fredrik testar cellmemories

Oscar & Fredrik blev medbjudna av Ann-Louise (cellmemories) att vara med en gruppsession för att återställa sina cellminnen, lyssna på hur dom upplevde sessionen före och under och efter.
2021-09-14
Länk till avsnitt

113. Madeleine Walles-Tidningen Nära

I dagens avsnitt möter Oscar o Fredrik Madeleine Walles från tidningen NäraHon var med och grundade tidningen Nära och vi för höra berättelsen hur allt började från idé till verklighet.Hon berättar vidare om hur hennes tro på andra sidan har utvecklats genom åren, att hon är väldigt mörkrädd och mycket mer?In och lyssna på detta fantastiska möte med Madeleine--
2021-09-08
Länk till avsnitt

112. Elisabeth Edborg

Elisabeth Edborg Idag möter Fredrik och Oscar Elisabeth Edborg. Hon jobbade i många år som bl.a. chef på IBM inom data och ITIdag har Elisabeth en helt annan inriktning i sitt arbetsliv, hon driver företaget Seven Stars - andlig och personlig utveckling, hon är även ett av våra medium på Seansonline.seI dagens avsnitt berättar Elisabeth b la om hur hon kom i kontakt med sina mediala förmågor, hur går en seansonline till och mycket mycket mer!Välkommen in och lyssna ?
2021-09-01
Länk till avsnitt

111. Therese Madeleine

Therese MadeleineI dagens avsnitt träffar Oscar och Fredrik Therese. Therese har gjort en andlig resa med hjälp av Spökpodden!Therese berättar att hon fått till sig saker under sitt liv, men varit osäker och lite ?rädd? Therese har lyssnat på Spökpodden nästan sedan start och har fått en helt annan syn på det andliga.Therese kommer öppna en andlig butik i Karlstad nu i höst och det hade aldrig hänt utan Spökpodden menar hon.Vi får även höra Therese berätta om flera spännande möten inom det mediala.Vi är så tacksamma för detta ???
2021-08-25
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.