Sveriges 100 mest populära podcasts

Jakten på mördaren

Jakten på mördaren

I true crime-podden "Jakten på mördaren" får du varje vecka ta del av ett mordfall. Tillsammans med journalisten Saga Springcorn får du åka tillbaka till tiden då händelsen inträffade och följa med under utredningens gång. Denna podcast tar endast upp fall som är lösta. Podden hette tidigare "Värsta morden".

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/139375/varsta-morden

Avsnitt

3. Campingmordet + mamman som försvann

17-åringen Terry Lee Hurst ska campa tillsammans med sina tre vänner. Men kvällen slutar i en mardröm. Latisha Frazier försvinner spårlöst efter sitt arbetspass på Mcdonalds. Flera månader passerar och ett anonymt samtal gör det möjligt för polisen att slutligen finna gärningsmännen. Producent: Saga Lindqvist Springcorn Kontakt: [email protected]
2021-07-22
Länk till avsnitt

2. Bröllopsmordet

Jordan Graham och Cody Johson gifter sig en vacker sommardag. Men åtta dagar senare försvinner plötsligt Cody under mystiska omständigheter. Ingen hade kunnat föreställa sig att romanser skulle övergå i något så fruktansvärt. Det blir en kamp för polisen att finna gärningsmannen. Producent: Saga Lindqvist Springcorn Kontakt: [email protected]
2021-07-15
Länk till avsnitt

1. 8-åringen i Norge - självmord eller dråp?

8-åringen Monica Sviglinskaja hittas hängd i sitt hem. Polisen har två teorier att gå efter. Antingen har Monica tagit sitt liv eller så har något mördat henne. Fallet ska bli ett av Norges största rättsliga skandaler. Producent: Saga Lindqvist Springcorn Kontakt: [email protected]
2021-07-08
Länk till avsnitt

Sommarsäsong och nytt namn

Torsdagen den 8 juli är podden tillbaka med en ny säsong. Nytt för denna säsong är att podden byter namn från Värsta morden till Jakten på mördaren.
2021-06-11
Länk till avsnitt

10. Kvinnan och barnen som försvann

En kvinna och hennes två små barn försvinner spårlöst. Anhöriga är oroade då kvinnan mått dåligt tiden dessförinnan försvinnandet. Vad har egentligen hänt?
2021-05-13
Länk till avsnitt

9. Morden på studentboendet

Fem studenter avlider under en studentfest. Men vad har egentligen hänt? Och varför? Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-05-06
Länk till avsnitt

8. Polisen som mördade, del 2

En man har satt skräck i norra delen av Kalifornien. Och nu ska hans brottsliga handlingar eskalera. Våldtäkterna övergår nu i mord. Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-04-29
Länk till avsnitt

7. Polisen som mördade, del 1

En man sätter skräck i ett område i norra Kalifornien. Gärningsmannen bryter sig in i hus och våldtar ensamma kvinnor. Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-04-29
Länk till avsnitt

6. 10-åringarna som försvann

Jessica och Holly ska smita ut och köpa godis. Men något går fel, och snart letar alla efter dem två tioåringarna. Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-04-22
Länk till avsnitt

5. Skolpojken som mördade

Man letar efter en man. En man som begått två brutala knivdåd och attackerat slumpmässiga offer. Men när man hittar rätt gärningsman kan man inte tro sina ögon. Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-04-15
Länk till avsnitt

4. Flickan som dödade sin familj

Tre medlemmar ur familjen Richardson har hittas brutalt mördade i sitt hem. Men var är den 12 åriga dotter Jasmin? Polisen tror att hon blivit kidnappad men det ska visa sig vara långt ifrån sanningen. Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-04-08
Länk till avsnitt

3. Tiktokmördaren

Isabella bor tillsammans med sin mamma och styvfar. I flera år har situationen i hemmet varit problematiskt. Och nu ska allt få sig ett drastiskt slut. Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-04-01
Länk till avsnitt

2. 3-åringen som försvann i köpcentrumet

3-åringen James är i ett köpcentrum tillsammans med sin mamma. Men en stund senare är han spårlöst försvunnen. Polisen letar intensivt efter pojken och snart förstår man att det är två tioåriga pojkar som ligger bakom hans försvinnande. Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-03-25
Länk till avsnitt

1. 17-åringen som var på väg hem

Junko är på väg hem från sitt arbete. Snart sparkar någon på hennes cykel och hon faller. En kille ser händelsen och föreslår att han ska följa Junko hem, så att hon kan känna sig trygg. Men han har egentligen något annat i åtanke. Alla avsnitt från säsong fyra finns redan nu på plattformen Podplay.
2021-03-18
Länk till avsnitt

10. Flickan som försvann

Sara är ute och leker med sina storasyskon. Plötsligt är hon spårlöst försvunnen och det ska snart visa sig att en känslokall gärningsman bragt henne om livet.
2020-10-29
Länk till avsnitt

9. 10-åringen som dog under terapin

Efter en uppväxt fyllt utav övergrepp skulle flickan Candace äntligen få ett nytt liv. Men saker blev inte så som det var tänkt. Och det som egentligen skulle hjälpa henne, blev hennes död.
2020-10-22
Länk till avsnitt

8. Sjukhusmorden

På sjukhuset Stepping Hill i England dör patient efter patient. Något är inte som det ska, och med tiden förstår polisen att det handlar om ett flertal förgiftningar. Polisen måste arbeta snabbt för att hitta en gärningsman. Avsnittet är skrivet av: Lisa Törnlöf
2020-10-15
Länk till avsnitt

7. Kärleksmordet

De var som gjorda för varandra - det var i alla fall vad alla trodde. Men paret skulle med tiden separera, något som den ena av dem inte kunde acceptera.
2020-10-08
Länk till avsnitt

6. Torterad av sina vänner

Han hittas inlindad i sovsäckar. En testikel är avskuren, knappt några tänder kvar i munnen. Varför skulle någon vilja döda en så oskyldig man?
2020-10-01
Länk till avsnitt

5. Studenten på golvet

En ung kvinna hittas mördad i kollektivet som hon bor i. Hennes kvinnliga rumskamrat döms gång på gång för mordet, men är det verkligen hon som utfört dådet?
2020-09-24
Länk till avsnitt

4. 8-åriga flickan som försvann

En hel familj blir mördad, framför en 8-årig flickas ögon. Hon ser hur den där mannen tar ifrån henne allt som hon håller kärt. Mannen som iakttagit henne under flera dagars tid. Kanske lyckas hon överleva?
2020-09-17
Länk till avsnitt

3. Paret som mördade på semestern

Ett par träffar nya bekantskaper under sin semester. Men ingen vet vad som väntar, och snart hittas två livlösa kroppar på en soptipp.
2020-09-10
Länk till avsnitt

2. Pojken som torterades

En pojke andas inte. Hans mamma ringer till larmcentralen och när vårdpersonal kommer fram till den livlösa kroppen får de en chock. Pojkens kropp vittnar om flera brutala attacker. Och den som egentligen skulle ge honom mest kärlek i livet är gärningsmannen.
2020-09-03
Länk till avsnitt

1. 9-åriga flickan som mördades av ett barn

En 9-årig flicka försvinner plötsligt efter att hon varit hos sin kompis och lekt. Men har hon verkligen varit ute och lekt med sin kompis?
2020-08-27
Länk till avsnitt

Värsta morden säsong 3 - Trailer

Torsdagen den 27 augusti är Värsta morden tillbaka med tio nya avsnitt.
2020-08-20
Länk till avsnitt

12. Våldtäktsmordet hos adoptivfamiljen

Grace och hennes bror har fått två nya adoptivföräldrar. Äntligen ska alltid bli bra. Men bra, det blir det inte. Och redan när Grace är fyra år gammal våldtas hon för första gången.
2020-04-16
Länk till avsnitt

11. Barnet som skars ut ur magen

En kvinna vid namn Bobbie är gravid i åttonde månaden. För att tjäna lite extra pengar innan hennes barn kommer till världen har hon fött upp hundar. Och en dag knackar en kund på dörren hemma hos Bobbie, en kund som vill köpa en hundvalp. Men det blir inte riktigt som Bobbie hade tänkt sig, och snart ligger hon död på marken utan sitt barn i magen.
2020-04-09
Länk till avsnitt

10. Skolskjutningen på Chardon High School

Det är en tillsynes vanlig måndagsmorgon på Chardon High School, men snart ska allt förändras. En kille som sitter för sig själv i skolans cafeteria reser sig plötsligt upp och börjar skjuta en efter en. Flera elever har fallit mot marken, och tre kommer inom loppet av två dagar att vara döda.
2020-04-02
Länk till avsnitt

9. Mamman som dödade sitt barn med salt

I december 2014 åker mamman Lacey in med sin femåriga son Garnett till akuten. Han läggs in för observation, men läkarna kan inte hitta något fel på den lilla pojken. Han är glad, framåt och hoppar upp och ner i sängen. Men när mamman Lacey och Garnett får besked om att de kan åka hem från sjukhuset, vänder allt. Plötsligt ligger det en dödssjuk pojke på sängen, och snart är han död. Läkarna förstår inte hur hans mående kunde vända på bara tio minuter.
2020-03-26
Länk till avsnitt

8. Varulven på tysklands gator

Några barn hittar ett kranium i en flod i Tyskland. Och det ska visa sig att det finns många fler kranium i floden som tillhör flera unga män och pojkar.
2020-03-19
Länk till avsnitt

7. Jigsaw-mordet

Ett flertal kroppsdelar hittas styckade i ett område norr om London. Polisen vet inte var de ska börja, men efter ett telefonsamtal från en orolig anhörig, börjar bitarna sitta på plats.
2020-03-12
Länk till avsnitt

6. Två flickor i Slendermans värld

Två 12-åriga flickor planerar att döda sin bästa vän. Om de inte gör det kommer Slenderman att skada dem och deras familjer. Det finns ingen annan utväg.
2020-03-05
Länk till avsnitt

5. Gubben i garderoben

En äldre man dödas i sitt hem, men det finns inga spår efter en gärningsman. Efter flera månaders ovisshet står det klart att mördaren varit närmre än vad man någonsin hade kunnat tro.
2020-02-27
Länk till avsnitt

4. Tortyrmordet på 16-åriga Sylvia

Sylvia och hennes syster tvingas att flytta till en ny familj. Men den nya familjesituationen blir allt annat än bra, och snart kommer Sylvia att mista sitt liv.
2020-02-20
Länk till avsnitt

3. Gameingmordet på 14-åringen Breck

14-åriga Breck lär känna en kille vid namn Lewis via internet. De pratar med varandra under flera månaders tid, och bestämmer sig slutligen för att träffas på riktigt. Men är Lewis verkligen den personen som han utgett sig för att vara?
2020-02-13
Länk till avsnitt

2. Ungdomskärleken slutade i självmord

Conrad och Michelle fattar tyckte för varandra. Men deras relation ska i slutändan leda till att den ena avslutar sitt liv. Nu är frågan om självmordet hade kunnat stoppats?
2020-02-06
Länk till avsnitt

1. Mordet på 8-åriga Sandra

Sandra går ut för att leka med grannbarnen i området, men när middagen står på bordet är hon fortfarande inte hemma. Och det visa sig att Sandra avlidit bara några timmar efter att hon lämnat hemmet. Men hur? Och vem är det som egentligen ligger bakom den lilla flickans död?
2020-01-30
Länk till avsnitt

Trailer säsong 2!

Nu är Värsta morden tillbaka med 10 nya avsnitt. Missa inte det, och glöm inte att prenumerera! Premiär för säsong 2 nästa torsdag.
2020-01-23
Länk till avsnitt

Julmassakern

Det är julafton 2007. Familjen Anderson förbereder sig för en julaftonskväll tillsammans, men snart ska något oväntat ske. Och två dagar senare finner polisen sex döda personer hemma hos Anderson.
2019-12-19
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.