Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Makabra mord

Makabra mord

Journalisten Saga Springcorn tar med dig in i en värld med de mest makabra morden du kan tänka dig. Samtliga fall är tagna från verkligheten. Och observera, detta är inget för känsliga lyssnare.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/makabra-mord

Avsnitt

10. Kvinnojägaren

I Alaska hittas ett flertal mördade kvinnor. Kvinnorna ser ut att ha mist sina liv på samma sätt, avrättade med ett flertal skott. Men en av kvinnorna verkar ha lyckats fly från mördaren, och det ger polisen något att gå på.
2019-10-31
Länk till avsnitt

9. Bucketlist-mordet

Två kvinnor blir förälskade, och de gör allt för att tillfredsställa varandras behov. En dag ska paret få hjälp med att reparera sin trasiga dator, men det blir inte riktigt som det var tänkt. Ett blodbad bryter ut och det ska dröja tills polisen kommer mördaren på spåret.
2019-10-23
Länk till avsnitt

8. Mordet på kärleken från barndomen

Lisa har varit förälskad i en man sedan barnsben. Och när mannen tillslut gör slut med sin fru, ser Lisa sin chans. Men romansen blir inte riktigt som någon av dem tänkt sig.
2019-10-16
Länk till avsnitt

7. Mordet på barnflickan

En flicka åker från Frankrike till England för att arbeta som nanny. Men snart ska ett vanligt barnvaktsjobb övergå till något helt annat.
2019-10-09
Länk till avsnitt

6. Bilen nedanför stupet

I en bil, nedanför ett stup, hittas en död man. Ingen tvivlar till en början på att det rör sig om en olycka. Men blodet i bilen kommer få polisen att tänka i andra banor.
2019-10-02
Länk till avsnitt

5. Barnamordet på pappan James

Tvåbarnspappan James hittas mördad i sitt hem, och hans två söner är spårlöst försvunna. När polisen tror sig förstå vad som har hänt med James, frågar dem sig om det verkligen är möjligt.
2019-09-25
Länk till avsnitt

4. Mordet på flickan utan ögon

En 17-årig flicka påstås ha drunknat i ett badkar, men det är långt ifrån hela sanningen. Flickan saknar sina två ögon och hemma hos mördaren finns det tillräckligt med bevis för att polisen ska förstå vad det är som har hänt..
2019-09-18
Länk till avsnitt

3. Batmanmassakern

Sommaren 2012 larmas polisen till en biograf i Colorado, USA. Någon skjuter hejdlöst runt omkring sig. Och salong 9 har plötsligt förvandlats till ett blodbad.
2019-09-11
Länk till avsnitt

2. Två döda barnkroppar

Två bröder hittas avlidna och fastspända i baksätet på en bil. Någon har låtit bilen rulla ner i en sjö, och lämnat pojkarna för en säker död. När mördaren slutligen stiger fram, kan ingen tro sina ögon.
2019-09-04
Länk till avsnitt

1. Mordet på 16-åriga Amanda

2012 försvinner 16-åriga Amanda från sitt hem. Sex månader senare hittas hennes kvarlevor under några stenar. Hon har blivit mördad, och det ska dröja innan sanningen kommer fram.
2019-08-28
Länk till avsnitt

Premiär!

Premiär för podden Makabra Mord med journalisten Saga L. Springcorn. Startar 29 augusti.
2019-08-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.