Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Bakom galler

Bakom galler

Bakom galler tar dig med in bakom fängelsemurarna och låter dig möta människorna som begått de värsta brotten. Du hittar fler avsnitt exklusivt på PodMe.com.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podme.com/bakom-galler

Avsnitt

Rånmördaren - Mikael Kittilä

Mikael Kittilä ? dömd för mord, försökt till mord och grovt rån ? berättar nu för första gången på djupet om hur han gav sig på homosexuella män. Men också om hur livstidsstraffet har förändrat honom, om oskrivna regler i fängelset och om sin fascination för Jupiter och gitarrspelande.

Från och med nu så kommer Bakom galler endast ut på PodMe.com. Teckna en prenumeration där redan idag för att inte missa något!

2019-10-23
Länk till avsnitt

Trippelmördaren: Ricard Nilsson

Ricard Nilsson är trippelmördaren som i dagarna släpps fri efter ett långt liv i fängelset. Han gläds åt friheten men tvivlar själv på om han förtjänar att komma ut efter att ha tagit tre liv. Hör den förre rockmanagern och nu journalisten berätta om morden, om girighet, dålig självkänsla ? och om sin tinderprofil.

 

Förhandslyssna på avsnitten två veckor före alla andra exklusivt på PodMe.com!

2019-10-08
Länk till avsnitt

Dubbelmördaren: Martina Kveldstad

Martina Kveldstad är missbrukaren som dödade kvinnan som sålt droger till henne när hon vägrade fortsätta förse henne. När hennes mamma hotade att avslöja henne mördade hon även henne. Hon har länge nekat till all skuld, men i intervjun berättar hon för första gången utförligt om vad som hände och varför.

Lyssna på avsnitten två veckor före alla andra, exklusivt på PodMe.com!

2019-09-24
Länk till avsnitt

Solvallamördaren: Janne Raninen 

Janne Raninen hade inte ens fyllt 21 år när han åtog sig att mörda gangstersveriges mäktigaste man, den ökände Dragan Joksovic. Under tiden i fängelse var han med och bildade rapgruppen Kartellen. Hans brottsliga liv fortsatte och i dag sitter han åter i fängelse ? för mordet på sin barndomsvän. Han berättar om morden, om raptexter han ångrar och om hur han nu lämnat brotten bakom sig och vill finnas för sin dotter. 

 

2019-09-10
Länk till avsnitt

Bakom galler - Premiär snart!

Snart har Bakom galler premiär. Podcasten som tar dig med bakom murarna och sätter dig öga mot öga med några av vår tids största brottslingar.

Bakom galler är en exklusiv PodMe-produktion. Teckna en prenumeration på www.podme.com redan idag så missar du inte ett avsnitt.

2019-09-03
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.