Sveriges 100 mest populära podcasts

Just idag!

Just idag!

Just idag! 

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/justidag

Avsnitt

Just Idag 9/4: Mads Fenger, Fanny Hjelm Rönnlund, Markus Nilsson

Just idag går vi igenom cupdramatiken med Mads Fenger och blickar framåt mot den allsvenska premiären samt den kommande cupfinalen. Fanny Hjelm Rönnlund gästar för första gången och berättar om sin första tid i klubben och så kommer Vice VD Markus Nilsson om läget i klubben inför den stundande säsongen. 
2021-04-09
Länk till avsnitt

Just idag 2/4: Oliver Dovin, Nina Jakobsson, David Accam & Göran Rickmer.

Just Idag pratar vi med Oliver Dovin om torsdagens cupkvart och kommande semifinalsderby mot djurgården. Vi prata även cupen med Nina Jakobsson och blickar framåt mot allsvenskan, David Accam gästar för första gången och berättar om den första månaden i klubben. Avslutningsvis berätta Göran Rickmer kort om senaste nytt vad gäller villkorstrappan.
2021-04-02
Länk till avsnitt

Just idag 26/3: Jesper Jansson, Ludvig Axelsson, Magnus Hagström.

Just idag gästar Jesper Jansson och går igenom läget i truppen inför kommande kvartsfinal mot Trelleborg, Ludvig Axelsson går igenom damlagets reaktioner på helgens förlust och Magnus Hagstömr berättar om supportrarnas matchprograms säsongsguide! 
2021-03-26
Länk till avsnitt

Just idag 19/3: Jeppe Andersen, Emilia Larsson, Josefine Gasslander

Just idag pratar vi med Jeppe Andersen om herrtruppens karantän, Emilia Larsson om henens succé i senaste matchen mot Örebro och så pratar vi med Josefine Gasslander om senaste nytt vad gäller säsongskortsförsäljningen.
2021-03-19
Länk till avsnitt

Just idag 12/3: Astrit Selmani & Hanna Folkesson

Just idag pratar vi med Astrit Selmani om helgens derbyvinst och cupavancemang samt kommande kvartsfinalen mot Trelleborg. Vi pratar också med Hanna Folkesson om damernas kommande cupäventyr som startar nu på lördag. 
2021-03-12
Länk till avsnitt

Just idag 5/3: Jón Guðni Fjóluson, Emma Jansson, Josefine Gasslander.

Just idag välkomnar vi nyförvärvet Jón Guðni Fjóluson till podden och fokuserar på hans första tid i klubben och cuppen, vi pratar med  Emma Jansson om att börja möta tuffare motstånd samt med Josefine Gasslander om säsongskortsförsäljningen.
2021-03-05
Länk till avsnitt

Just idag 26/2: Abbe Khalili, Matilda Vinberg, Patrik Blomquist.

Just idag pratar vi med Abbe Khalili om det pågående cupäventyret, den nya formationen och vilkorstrappan. Vi pratar också med Matilda Vinberg om hennes start i den grönvita tröjan samt med Patrik Blomquist om den senaste tidens händelser på marknadssidan.
2021-02-26
Länk till avsnitt

Just idag 19/2: Stefan Billborn & Emilia Larsson

Just idag pratar vi med Stefan Billborn om uppladdningen inför helgen cupmatch och försäsongen i stort. Vi pratar också med Emilia Larsson om hennes syn på damernas inledande matcher och den fortsatta försäsongen.
2021-02-19
Länk till avsnitt

Just idag 12/2: Vladimir Rodic, Alice Carlsson, Magnus Svärd, Christian Andersson och Josefine Gasslander.

Just idag pratar vi med Vladimir Rodic & Alice Carlsson om försäsongen med matchfokus. Vi pratar och med Magnus Svärd & Christian Andersson om deras nya roller i herrarnas medicinska team. Dessutom uppdaterar Josefine Gasslander om säsongskortsläget.
2021-02-12
Länk till avsnitt

Just idag 5/2: Göran Rickmer, Mikael Hjelmberg, Abel Abraham

Just idag pratar vi om Samhällsmatchens sommarjobbsmässa med Abel Abraham, Vi pratar med Micke Hjelmberg om planen med klubbens rekryteringar i västafrika samt med Göran Rickmer om vilkorstrappan samt klubbidentiteten. 
2021-02-05
Länk till avsnitt

Just idag 29/1: Atena Gerontidou, Jocke Björklund, Ludvig Axelsson

Just idag pratar vi med Atena Gerontidou om hennes roll som team manager för vårt herrlag, Vi pratar också med  Jocke Björklund och Ludvig Axelsson om hur de lägger upp försäsongen för våra respektive lag. 
2021-01-29
Länk till avsnitt

Just idag 22/1: Ellen Gibson, Jeppe Andersen, Henrik Kindlund, Josefine Gasslander

Just idag pratar vi med Ellen Gibson respektive Jeppe Andersen om ledigheten och den kommande säsongen. Vi går igenom veckans medlemsmöte med VD Henrik Kindlund samt pratar kort om säsongskortsförsäljningen med Josefine Gasslander. 
2021-01-22
Länk till avsnitt

Just idag 15/1: Astrit Selmani & Madelen Janogy

Just idag gästar två nyförvärv i form av Astrit Selmani & Madelen Janogy. Båda berätta om hur det varit att landa i Hammarby de senaste veckorna, bilden av Stockholm och tankarna om det stundande året. 
2021-01-15
Länk till avsnitt

Just idag 18/12: Pablo Piñones-Arce

Just idag intervjuas Pablo Piñones-Arce om damernas succésäsong och Pablos syn på den i egenskap av huvudtränare. 
2020-12-17
Länk till avsnitt

Just idag 11/12: Stefan Billborn

Just idag hör vi herrarnas huvudtränare Stefan Billborn berätta om sin syn på säsongen och vilket arbete som görs nu för att prestera bättre nästa säsong. 
2020-12-11
Länk till avsnitt

Just idag 4/12: Henrik Kindlund

Just idag tar vi och sammanfattar året utifrån båda våra lags och ur ett ekonomiskt perspektiv tillsammans med VD Henrik Kindlund. 
2020-12-04
Länk till avsnitt

Just idag 27/11: David Fällman, Aimar Sher & Jocke Rydberg

Just idag summeras mötet mot Malmö med David Fällman och Aimar Sher, Aimar får även tillfälle att berätta om sin genombrottssäsong i Hammarby. Dessutom gästa pojkakademins chef Jocke Rydberg och pratar om arbetet i akademin med fokus att sätta Hammarbyspelare på Tele 2. 
2020-11-27
Länk till avsnitt

Just idag 20/11: Mads Fenger & Ludvig Axelsson

Just idag gästar damernas assisterande tränade Ludvig Axelsson och ger sin syn på säsongen. Från herrlaget kommer Mads Fenger som berättar om hur han sett på detta år samt om senaste mötet mot Gute och kommande mot Malmö. 
2020-11-20
Länk till avsnitt

Just idag 13/11: Jeppe Andersen, Helen Eke, Markus Nilsson.

Just idag pratar vi med Jeppe Andersen om plattmatchen i Varbergs samt av avslutningen på säsongen, Helen Eke tar oss igenom hennes syn på säsongen och tankarna om årets sista match. Vice VD Markus Nilsson uppdaterar om läget i klubben och våra båda lag. 
2020-11-13
Länk till avsnitt

Just idag 6/11: David Ousted, Alice Carlsson & Johan Lager

Just idag pratar vi med David Ousted om senaste mötet mot Häcken, lagets formkurva och helgens drabbning mot Varberg. Vi pratar också med Alice Carlsson & Johan Lager om damernas avancemang och vad detta innebär på både lång och kort sikt. 
2020-11-06
Länk till avsnitt

Just idag 1/11: Avancemangsspecial

Direkt från gårdagens uppflyttningsfest kommer här ett pärlband av korta intervjuer med spelare och ledare från damlaget om gårdagens storslagna avancemang till Allsvenskan och den fantastiska säsongen i stort!
2020-11-01
Länk till avsnitt

Just idag 30/10: Alexander Ka?anikli?, Stefan Billborn, Britta Elsert Gynning.

Just idag pratar vi med Alexander Ka?anikli? och Stefan Billborn om senast tidens matcher samt den stundande avslutningen av Allsvenskan. Vi pratar också med Britta Elsert Gynning om förra helgens viktiga vinst mot Morön och om möjligheten att säkra avancemang till Damallsvenskan redan i helgen!
2020-10-30
Länk till avsnitt

Just idag 23/10: Emilia Larsson, Gustav Ludwigson & Micke Hjelmberg

Just idag pratar vi med Emilia Larsson om sitt regelrätta Hattrick i helgens möte mot Jitex samt det stundande toppmötet mot Morön! Vi pratar också med Gustav Ludwigson om senaste vinsten mot Mjällby och kommande möte mot Östersund. Dessutom tar vi ett snack med Micke Hjelmberg för att uppdatera oss om senaste nytt vad gäller scouting, Frej och tankar om truppen.


2020-10-23
Länk till avsnitt

Just idag 16/10: Mohanad Jeahze, Alice Carlsson & Fran Peralta

Just idag pratar vi med Mohanad Jeahze om första tiden i klubben, Alice Carlsson om senaste tidens matcher och Elitettans avslutande matcher samt med Fran Peralta om hans roll som analytiker för både herr och damlaget.
2020-10-16
Länk till avsnitt

Just idag 9/10: Alexander Ka?anikli?, Ludvig Axelsson, Miro Samet

Just idag pratar vi med Alexander Ka?anikli? helgens derby, den stundande ledigheten och avslutningen på säsongen. Vi pratar även med Miro Samet om hans roll i Samhällsmatchen och de återuppstartade skolaktiviteterna. Dessutom pratar vi med Ludvig Axelsson om hans nya roll i herrarnas medicinska team och den pågående rollen som assisterande tränare för damerna.

2020-10-09
Länk till avsnitt

Just idag 2/10: Aron Jóhansson, Pablo Piñones-Arce, Mikael Klots Rubin.

Just idag pratar vi med Aron Jóhansson om senaste mötet mot Falkenberg och hans målssnitt under den senaste tidens matcher. Vi pratar med Pablo Piñones-Arce om läget i laget, hans syn på säsongen och självklart pratar vi om helgens viktiga derbyvinst. Dessutom tackar vi av Mikael Klots Rubin med en liten minneskavalkad från 13 år i Hammarbys tjänst. Tack för allt Klots! 
2020-10-02
Länk till avsnitt

Just idag 25/9: David Fällman, Elsa Karlsson, Göran Rickmer

Just idag pratar vi med Elsa Karlsson om senaste matchen mot Mallbacken och hennes avgörande 2-1 mål på övertid! Vi pratar även med David Fällman om hans syn på nuläget för vårt herrlag. Dessutom pratar vi med Göran Rickmer om senaste nytt om Regeringens agerande i publikfrågan.


2020-09-25
Länk till avsnitt

Just idag 18/9: David Ousted & June Pedersen

Just idag pratar vi med June Pedersen om att landa i en ny klubb och senaste tidens matcher. Vi gästas även av David Ousted som pratar om uttåget ur Europa Leauge samt blickar framåt mot helgens derby. 
2020-09-18
Länk till avsnitt

Just idag 10/9: Abbe Khalili, Carol Rodrigues & Mikael Hjelmberg

Just idag pratar vi med Abbe Khalili om senaste tidens matcher, att landa i klubben och kommande möten. Vi pratar även med Carol Rodrigues om hennes första veckor i klubben och den viktiga vinsten mot BP samt med Mikael Hjelmberg om spelar- och motståndarscouting, transferfönstret och Frej. 
2020-09-10
Länk till avsnitt

Just idag 4/9: Richard Magyar, Felicia Saving och Johan Wiland

Just idag pratar vi med Richard Magyar om säsongen, skadefrånvaron och europaäventyret. Vi pratar med Felicia Saving om hennes syn på säsongen, kommande mötet mot BP samt hur hon ser på sin utveckling i klubben. Dessutom pratar vi med Johan Wiland om hur livet ser ut efter karriären, saknaden efter lagkamraterna och hur laget skall fortsätta genom europamatcherna. 
2020-09-04
Länk till avsnitt

Just idag 27/8: Jeppe Andersen, Jocke Björklund, Ellen Gibson

Just idag pratar vi med Jeppe Andersen och Jocke Björklund om det stundande Europamötet mot Puskás Akadémia FC. Vi går även igenom första halvan av Elitettan med Ellen Gibson. 
2020-08-27
Länk till avsnitt

Just idag 21/8: Tony Gustavsson, Jesper Jansson, Emilia Larsson & Kalle Björklund

Just idag pratar vi med Tony Gustavsson och Jesper Jansson om tillsättningen av Tony i tränarstaben och vad hans roll går ut på. Vi pratar med Kalle Björklund om de senaste två veckornas matcher och prestationer för hans del. Dessutom pratar vi även med Emilia Larsson om senaste matchen där hon stod för 3 poäng i form av två mål och en assist! 
2020-08-21
Länk till avsnitt

Just idag 13/8: Imad Khalili, Petronella Ekroth, Stefan Billborn

Just idag går vi igenom helgens derbyvinst mot djurgården med både Stefan Billborn och Imad Khalili, med båda dessa herrar ser vi också över säsongen såhär långt samt blickar framåt mot Norrköping och det stundande europaäventyret! Vi pratar också med Petronella Ekroth om hennes första tiden i klubben, hur det var senast hon var här och hur hon ser på senaste och kommande matcher samt säsongen i stort. 
2020-08-13
Länk till avsnitt

Just idag 7/8: Emma Jansson, Aimar Sher, Tim Söderström

Just idag pratar vi med Emma Jansson om hennes syn på lagets säsong och den egna insatsen, vi pratar med Aimar Sher om hans förlängning med klubben och med Tim Söderström om den nya positionen och senaste tidens matcher. 
2020-08-07
Länk till avsnitt

Just idag 31/7: David Fällman, Henrik Kindlund, Klara Andrup, Josefine Gasslander

Just idag pratar vi med Henrik Kindlund om hans syn på våra respektive lags säsongsinledningar. Vi pratar även med David Fällman och Klara Andrup om de senast spelade matcherna. Dessutom berättar Josefine Gasslander om säsongskortsmarknaden. 
2020-07-31
Länk till avsnitt

Just idag 24/7: Vladimir Rodic, Elsa Karlsson, Mikael Hjelmberg?

Just idag pratar vi med Vladimir Rodic & Elsa Karlsson om respektive lags senaste och kommande matcher. Dessutom tar vi oss ett snack med Micke Hjelmberg om läget i Frej, våra talanger, skadeläge och hans syn på herrarnas säsongsstart.


2020-07-24
Länk till avsnitt

Just idag 17/7: Junior Martinsson Ngouali, Hanna Lundkvist, Stephan Thernström

Just idag pratar vi med Junior Martinsson Ngouali om att vara tillbaka i spel igen, med Hanna Lundkvist om hennes syn på säsongens inledande matcher och senaste storsegern samt med Stephan Thernström om klubbens ekonomiska status. 
2020-07-17
Länk till avsnitt

Just idag 10/7: Joachim Björklund, Emilia Larsson, Johan Lager

Just idag går vi igenom säsongsstarten med Jocke Björklund, vi pratar om damernas senaste nyförvärv med Johan Lager och med Emilia Larsson om hennes avgörande mål i senaste matchen. 
2020-07-10
Länk till avsnitt

Just idag 3/7: Aimar Sher, Jesper Jansson, Pablo Piñones-Arce & Liridon Makolli

I dagens avsnitt pratar vi med Jesper Jansson samt Pablo Piñones-Arce om herrarna respektive damernas säsongsinledning. Vi går också igenom guldsäsongen för futsalen med Liridon Makolli. Dessutom tar vi oss ett snabbt snack med Aimar Sher efter 1-0 vinsten mot Varberg. 
2020-07-03
Länk till avsnitt

Just idag 26/6: Gustav Ludwigson, Britta Elsert Gynning & Markus Nilsson.

Just idag pratar vi med spelarna om de senaste och kommande matcherna och med Markus Nilsson går vi igenom nuläget för klubben. 
2020-06-26
Länk till avsnitt

Just idag 19/6: Darijan Bojanic, Alice Carlsson & Jesper Jansson

Just idag pratar vi med Darijan och Alice om den första matchen för säsongen samt snackar upp kommande matcher. Vi tar oss även ett snack med Jesper Jansson om herrarnas möte mot Elfsborg och helgens derby! 
2020-06-19
Länk till avsnitt

Just idag 12/6: David Ousted, Mikael Hjelmberg, Helén Eke & Jonas Myrstedt

Just idag gästar David Ousted och Helén Eke podden och pratar om helgens matcher, Mikael Hjelmberg berättar om senaste nyförvärvet Akinkunmi Amoo och vår SLO Jonas Myrstedt kommer in och berättar om sitt arbete.
2020-06-12
Länk till avsnitt

Just idag 5/6: Richard Magyar

Just idag gästar Richard Magyar podden och pratar om sin karriär från barnsben till idag. Det blir en genomgång av en svängig karriär med känslomässiga toppar såväl som dalar. 
2020-06-05
Länk till avsnitt

Just idag 30/5: Magnus Carlson, David Ritschard & Markus Nilsson

Just idag tar vi oss ett snack med Vice VD Markus Nilsson om den nystarttade kampanjen "Vi ses snart igen!" vi pratar även med upphovsmännen till låten med samma namn Magnus Carlson och David Ritschard om arbetet med detta projekt. 
2020-05-30
Länk till avsnitt

Uppdatering 27/5

Uppdatering om kommande veckors avsnitt! 
2020-05-27
Länk till avsnitt

Just idag 22/5: Alexander Kacanicklic, Ellen Gibson, Richard Magyar och Abel Abraham.

Just idag pratar vi om lönesänkningarna för våra trupper med  Alexander Kacanicklic och Ellen Gibson, Vi pratar med Richard Magyar om den djupintervju som släpps med honom i nästa vecka samt med Abel Abraham om Samhällsmatchens arbete i rådande läge. 
2020-05-22
Länk till avsnitt

Just idag 15/2: Johan Lager och Mikael Hjelmberg

Just idag pratar vi med damernas sportchef Johan Lager om läget i truppen, tankar om säsongen och årets nyförvärv. Vi pratar också med chefscout Mikael Hjelmberg om vilka framtidslöften som finns i truppen och hur rådande läge påverkar arbetet med truppsammansättningen. 
2020-05-15
Länk till avsnitt

Just idag 8/5: Richard Magyar, Dajan Hashemi & Stephan Thernström

Just idag pratar vi med Richard Magyar om den senast tidens hårda träning och Studio Bajen Bar, Vi pratar med Dajan Hashemi om de första månaderna i hammarbytröjan samt med klubbens nya ekonomichef Stephan Thernstrröm om hans arbete den senaste tiden. 
2020-05-08
Länk till avsnitt

Just idag 1/5: Henrik Kindlund & Richard von Yxkull

Just idag gästar Hamamrbys VD Henrik Kindlund och klubbens ordförande Richard von Yxkull för en gemensam intervju om nuläget i klubben och hur arbetet går med att mildra effekterna av den rådande situationen. 
2020-05-01
Länk till avsnitt

Just idag 24/4: Dennis Widgren, Emilia Larsson & Jocke Ståhl.

Just idag möter vi Dennis Widgren om senaste tidens träning och hans första år i Hammarby. Vi får även en uppdatering om damlagets situation med Emilia Larsson samt en diskussion om den nya merch-kampanjen tillsammans med Jocke Ståhl från marknadsavdelningen. 
2020-04-24
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.