Sveriges 100 mest populära podcasts

Just idag!

Just idag!

Just idag! 

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/justidag

Avsnitt

Just idag 25/5: Jesper Jansson, Anna Tamminen, Andreas Jonsson.

Just idag gästar Jesper Jansson och tar oss igenom förra veckans nyhet om sin uppsägning. Anna Tamminen summerar säsongens första tredjedel och Andreas Jonsson berättar om matcharrangemangen mot Norrköping hemma och cupfinalen.
2023-05-25
Länk till avsnitt

Just idag: Utgår podden.

Som ett resultat av nyheten att Jesper Jansson sagt upp sig och arbetar sin sista dag i klubben den 31/8 utgår podden för att återkomma i nästa vecka med Jesper som gäst.
2023-05-19
Länk till avsnitt

Just idag 12/5: Sportchefsspecial med Jesper Jansson och Johan Lager

Just idag är det sportchefsspecial vilket innebär att Jesper Jansson och Johan Lager får tillfälle att gå igenom nuläge och framtid för sina respektive lag.
2023-05-11
Länk till avsnitt

Just idag 5/5: Jonna Andersson, Nahir Besara, Markus Nilsson

Just idag pratar vi med Jonna Andersson som inför Kalmarmatchen får berätta om derbyvinsten, tankarna om mötena mot Kalmar och Häcken samt den stundande cupfinalen. Markus Nilsson gästar för att mer djupgående berätta om cupfinalen den 6/6. Avslutningsvis är Nahir Besara med och berättar om känslorna strax efter förlusten i Norrköping.
2023-05-05
Länk till avsnitt

Just idag 28/4: Madelen Janogy, Shaquille Pinas, Colin Nairn från Bajen Fans Colombia

Just idag pratar vi med Madelen Janogy som får berätta om den fina starten på säsongen och beslutet om att cupfinalen spelas på Tele2 Arena på nationaldagen. Shaquille Pinas gästar och tar oss igenom inledningen på säsongen, positionsbytet och kommande mötet mot Malmö. Colin Nairn från Bajen Fans Colombia är med och berättar vad projektet går ut på, hur framtiden ser ut och hur man kan stötta arbetet.
2023-04-28
Länk till avsnitt

Just idag 21/4: Loret Sadiku, Eva Nyström, Per Cornell

Just idag gästar Loret Sadiku och snackar ned derbyt mot AIK och blickar framåt mot Varberg, Eva Nyström får gå igenom sitt landslagsäventyr, den fina starten på Allsvenskan och kommande match dessutom gästar Per Cornell och pratar om arbetet med boken Tifo - Visionärerna i Hammarby.
2023-04-21
Länk till avsnitt

Just idag 14/4: Matilda Vinberg, August Mikkelsen, Jocke Ståhl

Just idag besöker Matilda Vinberg podden och berättar om startdebuten i landslaget och den fina starten i Allsvenskan. August Mikkelsen berättar om att vara tillbaka på plan och helgens derby. Dessutom gästar Jocke Ståhl och summerar mottagandet av den nya matchkollektionen och vad som komma skall när det gäller banderakollektionen.
2023-04-14
Länk till avsnitt

Just idag 7/4: Alice Carlsson, Abdelrahman Boudah, Micke Hjelmberg

Just idag gästar Alice Carlsson som får berätta om de två inledande matcherna, Abdelrahman Boudah pratar om premiären och namnbytet dessutom gästar Micke Hjelmberg för att gå igenom trupperna i både A-lag och HTFF samt reder ut vad som gäller med listan på spelare som kan företräda båda klubbar.
2023-04-07
Länk till avsnitt

Just idag 31/3: Martí Cifuentes

Just idag gästas vi av Martí Cifuentes som får ta oss igenom försäsongen och cupen fram till söndagens premiär. 
2023-03-31
Länk till avsnitt

Just idag 24/3: Simone Boye Sørensen, Oliver Dovin, Jocke Ståhl

Just idag gästar Simone Boye Sørensen som tar oss igenom semifinalen i Svenska Cupen, den kommande finalen och helgens premiär på Tele2 Arena. Oliver Dovin är med från U21-samlingen i Spanien och snackar cup, premiär och förlängning. Jocke Ståhl gästar också för att berätta om arbetet med den nya matchtröjan.
2023-03-24
Länk till avsnitt

Just idag 17/3: Jusef Erabi, Julia Roddar, Mattias Fri

Just idag gästar Jusef Erabi som får berätta om derbysegern och uppladdningen inför säsongen. Julia Roddar tar oss igenom hennes karriär, första veckor i klubben med fokus på cupresan och helgens semi. Omvalda ordförande Mattias Fri gästar även för att gå igenom händelserna på veckans årsmöte.
2023-03-17
Länk till avsnitt

Just idag 10/3: Simon Strand, Jesper Jansson, Anna Tamminen

Just idag gästar nyförvärvet Simon Strand och berättar om övergången och den kommande tiden i Bajen. Jesper Jansson går igenom truppen, cupgruppen och den kommande kvarten mot AIK. Dessutom gästar Anna Tamminen som inlett sitt tredje år i klubben. Hon berättar om cupstarten, årets upplaga av laget och det kommande året.
2023-03-10
Länk till avsnitt

Just idag 3/3: Fredrik Hammar, Thea Sørbo, Mattias Fri

Just idag gästas vi av Fredrik Hammar som berättar om inledningen på cupen, att spela för klubben han följt sedan barnsben och kommande mötet mot Sundsvall. Thea Sørbo berättar om första tiden i klubben och cupstarten för damernas del. Dessutom gästar ordförande Mattias Fri och berättar om det kommande årsmötet den 15/3. 
2023-03-03
Länk till avsnitt

Just idag 24/2: Pablo Piñones-Arce, Lotta Ökvist, Tesfaldet Tekie

Just idag berättar Pablo Piñones-Arce och Lotta Ökvist om helgens kommande cuppremiär mot BP. Båda får också tillfälle att sammanfatta försäsongen och lägret. Dessutom gäster Tesfaldet Tekie som får ge sin bild av första tiden i klubben och det pågående cupäventyret.
2023-02-24
Länk till avsnitt

Just idag 17/2: Martí Cifuentes, Loret Sadiku, Sara Kanutte

Just idag gästar Martí Cifuentes och Loret Sadiku från vårt herrlag som tar oss igenom lägret, truppen och helgens cupstart mot Brage. Desstutom gästar Sara Kanutte och berättar om första tiden i klubben.
2023-02-17
Länk till avsnitt

Just idag 10/2: Davor Bla?evi?, Alice Carlsson, Magnus Bodsgård

Just idag gästar Davor Bla?evi? som direkt efter mötet med Dallas summerar matchen och lägret såhär långt. Vidare berättare Alice Carlsson om hennes lägerupplevelse och den kommande säsongen. Dessutom gästar Magnus Bodsgård och går igenom sin roll som chef för flickakademin.
2023-02-10
Länk till avsnitt

Just idag 3/2: Alper Demirol, Matilda Vinberg, Jocke Rydberg, Raheb Muftee

Just idag gästar Alper Demirol och Matilda Vinberg som båda får berätta om den pågående lägervistelsen och matcherna där. Raheb Muftee berättar om sin nya tjänst som idrottspsykologisk rådgivare för damlaget och Jocke Rydberg summerar 5 år i akademins tjänst, går igenom akademispelarna i A-laget och blickar framtåt mot det kommande året.
2023-02-03
Länk till avsnitt

Just idag 27/1: Joel Nilsson, Johan Lager, Imad Khalili, Christopher Moen

Just idag gästar Joel Nilsson och berättar om första dagarna på lägret, Johan Lager tar oss igenom damernas försäsong och fönster, Imad Khalili berättar om nya uppdraget som huvudtränare för HTFF och Christopher Moen från vårt futsallag berättar om säsongen än så länge.
2023-01-27
Länk till avsnitt

Just idag 20/1: Edvin Kurtulus, Ellen Gibson, Micke Hjelmberg, Göran Rickmer

Just idag pratar vi med Edvin Kurtulus och Ellen Gibson som får snacka upp säsongens första träningsmatch och kommande läger, Micke Hjelmberg gästar för att prata igenom truppsamansättningen i Marbella och synen på A-lag och HTFF inför kommande säsong. Dessutom gästar Göran Rickmer som går igenom supporterinformation för de som ämnar närvara i Spanien.
2023-01-20
Länk till avsnitt

Just idag 13/1: Lotta Ökvist, Richard von Yxkull, Stina Järvinen

Just idag berättar Lotta Ökvist om att vara tillbaka i klubben, Richard von Yxkull kommenterar nuläget och berättar om kommande veckas medlemsmöte dessutom gästar biljettansvarige Stina Järvinen och ger oss status på förnyelseperioden för säsongskort.
2023-01-13
Länk till avsnitt

Just idag 16/12: Oliver Dovin, Emma Westin, Aylin Wallin

Just idag pratar vi med Oliver Dovin som berättar om säsongen och uttagningen till Januariturnén, Emma Westin gästar för att berätta om förlängningen och Aylin Wallin berättar om vad som gäller för vårt futsallag i vinter!
2022-12-16
Länk till avsnitt

Just idag 9/12: Pablo Piñones-Arce

Just idag gästar huvudtränare Pablo Piñones-Arce för att summera hans tredje säsong i Hammarby! Podden är förinspelad den 23/11.
2022-12-09
Länk till avsnitt

Just idag 2/12: Martí Cifuentes

Just idag gästar huvudtränare Martí Cifuentes för att summera hans första säsong i Hammarby! Podden är förinspelad den 18/11.
2022-12-02
Länk till avsnitt

Just idag 25/11: Anna Tamminen, Jusef Erabi, Markus Nilsson

Just idag pratar vi med Anna Tamminen som får summera sin fina säsong med 12 hållna nollor, Jusef Erabi ger rapport från lägret och hur det är att spela för både A-lag och HTFF, vice vd Markus Nilsson gästar för att berätta vad som gäller angående säsongskort inför nästa säsong.
2022-11-25
Länk till avsnitt

Just idag 18/11: Joel Nilsson, Richard von Yxkulls, Johan Lager

Just idag gästar Joel Nilsson som får summera sin första säsong i Bajen och berätta om det pågående lägret, VD Richard von Yxkulls besöker för att summera året ur ett både ekonomiskt och sportsligt perspektiv, damernas sportchef Johan Lager kommer in och snackar säsongen och det kommande fönstret.
2022-11-18
Länk till avsnitt

Just idag 11/11: Emilia Larsson, Mikael Hjelmberg, Jón Fjóluson

Just idag gästar Emilia Larsson som summerar säsongen för henne och lagets del, Mikael Hjelmberg pratar Europa, vinterfönstret och 3e platsen dessutom gästar Jón Fjóluson och berättar om sin rehabprocess och synen på laget från sidan. 
2022-11-11
Länk till avsnitt

Just idag 4/11: Gustav Ludwigson, Jonna Andersson Jesper Jansson

Just idag gästar Gustav Ludwigson som får prata om säsongen, kalmarmatchen och europa. Jonna Andersson gästar för att summera sin första tid i klubben och Jesper Jansson berättar om vad en europaplats betyder för klubben!
2022-11-04
Länk till avsnitt

Just idag 28/10: Nahir Besara, Adelina Engman, Tifogruppen

Just idag gästar Nahir Besara och snackar upp helgens match mot Kalmar FF, Adelina Engman berättar om första säsongen i Bajen och Hugo från Tifogruppen berättar om deras nya satsning och om tifoarbetet. Vill du vara med och stötta Hammarby Tifo gör du det här: https://www.patreon.com/Hammarbytifo
2022-10-28
Länk till avsnitt

Just idag 20/10: Mads Fenger, Elsa Karlsson, Ylva Andrén, Markus Nilsson

Just idag gästas vi av Mads Fenger som pratar guldstrid, Elsa Karlsson pratar derbyvinst och Ylva Andrén berättar tillsammans med Markus Nilsson om rekryteringsprocessen som ledde fram till hennes inträde som ny föreningschef i Hammarby Fotboll.
2022-10-20
Länk till avsnitt

Just idag 14/10: Joel Nilsson, Emma Jansson, Jocke Rydberg

Just idag gästas vi av Joel Nilsson som berättar om första målet i grönvitt och sista matcherna i allsvenskan, Emma Jansson berättar om kommande derbyt mot AIK och akademichef Jocke Rydberg går igenom avslutningen på säsongerna för våra akademilag och samarbetet med HTFF och A-lag.
2022-10-14
Länk till avsnitt

Just idag 7/10: Oliver Dovin, Ellen Wangerheim, Marcus Beckford

Just idag gästar Oliver Dovin som pratar om malmö och asvlutningen på säsongen, Ellen Wangerheim gästar och går igenom vägen tillbaka från skada, Marcus Beckford från Bajen Fans gästar och berättar om helgens flaggmålning och vad som pågår i BF just nu. 
2022-10-07
Länk till avsnitt

Just idag 30/9: Jesper Jansson, Simone Boye Sørensen, Aylin Wallin

Just idag gästar Jesper Jansson och blickar framåt mot avslutningen av årets allsvenska, Simone Boye Sørensen tar oss igenom status efter måndagens förlust och Aylin Wallin gästar för att berätta om både inkluderingsprogrammet och futsalens säsongsstart. 
2022-09-30
Länk till avsnitt

Just idag 23/9: Nathaniel Adjei, Emilia Larsson, Abel Abraham

Just idag får Nathaniel Adjei ge sin bild av att komma till klubben och senaste mötet mot Häcken, Emilia Larsson gästar och pratar cupavancemang och kommande toppmötet mot Linköping, Abel Abraham gästar för att fira samhällsmatchen som fyller 4år!
2022-09-23
Länk till avsnitt

Just idag 16/9: Jeppe Andersen, Vilde Hasund, Jonas Myrstedt

Just idag pratar vi med Jeppe Andersen om den pågående guldstriden, Vilde Hasund gästar och berättar om den fina återstarten på säsongen för hennes och lagets del. Dessutom kommer vår SLO Jonas Myrstedt och går igenom vad som gäller för säsongens resterande matcher, både på hemma- och bortaplan.
2022-09-16
Länk till avsnitt

Just idag 1/9: Veton Berisha, Rafa Roldán, Markus Nilsson

Just idag gästar Veton Berisha som berättar om hans succéstart i klubben, Rafa Roldán berättar om damernas tre raka segrar och förutsättningarna inför hösten, Markus Nilsson gästar även han och summerar tisdagens medlemsmöte.
2022-09-01
Länk till avsnitt

Just idag 26/8: Kyra Cooney-Cross, Nahir Besara, Mattias Fri

Just idag gästar Kyra Cooney-Cross som får berätta om senaste tidens matcher och derbysegen mot djurgården, Nahir Besara hjälper oss att ladda upp inför AIK borta och ordförande Mattias Fri går igenom vad som händer på det kommande medlemsmötet.
2022-08-26
Länk till avsnitt

Just idag 19/8: Pablo Piñones-Arce

Just idag gästar Pablo Piñones-Arce och får med anledning av sin förlängning och sitt 15e år i klubben, tid att berätta om karriären från starten i O'Higgins i Tumba till dagens roll som huvudtränare för vårt damlag. Däremellan hinner vi gå igenom ungdomsåren, äventyret till Italien, vändorna i Bajen och resten av stoppen i Pablos fotbollskarriär. 
2022-08-19
Länk till avsnitt

Just idag 12/8: Matilda Vinberg, Abdelrahman Saidi, Markus Nilsson

Just idag gästar Matilda Vinberg och snackar upp omstarten av allsvenskan och kommande derbyt mot Djurgården, Abdelrahman Saidi får berätta om första tiden i klubben dessutom gästar Markus Nilsson och tar oss igenom vad som gäller inför derbyt mot Djurgården.
2022-08-12
Länk till avsnitt

Just idag 4/8: Jesper Jansson, Darijan Bojani?, Elise Kellond-Knight

Just idag går vi igenom senaste tidens transfers och turbulens med Jesper Jansson, Darijan Bojani? tar oss igenom Värnamomatchen och Elise Kellond-Knight berättar om att vara tillbaka i spel.
2022-08-04
Länk till avsnitt

Just idag 22/7: Micke Hjelmberg, Shaquille Pinas, Emilia Larsson

Just idag gästar Micke Hjelmberg och går igenom sommarens transferhändelser, Shaquille Pinas berättar om att landa in i Bajen och första matchen. Dessutom är Emilia Larsson är tillbaka och blickar framåt mot hösten.
2022-07-22
Länk till avsnitt

Just idag: Imad Khalili

Just idag gästar Imad Khalili podden med anledning av sina sju år i klubben och den resa både han och Hammarby tagit under denna tid. Vi går igenom allt från ungdomsåren, genombrottet i Allsvenskan, tiden utomlands till de högsta höjderna och djupaste dalarna i Hammarby samt den nu påbörjade tränarkarriären.
2022-07-15
Länk till avsnitt

Just idag 8/7: Davor Bla?evi?, Johan Lager

Just idag gästar Davor Bla?evi? som får berätta om hur det är att vara målvakt i dagens Hammarby samt om senast tidens matcher, dessutom ger Johan Lager sin syn på truppen inför kommande fönster
2022-07-08
Länk till avsnitt

Just idag 1/7: Jonna Andersson, Bubacarr Trawally, Gustav Ludwigson

I dagens avsnitt gästar Bubacarr Trawally som berättar om först tiden och målet i klubben, Gustav Ludwigson berättar om det kommande derbyt och Jonna Andersson ger oss hennes bild av det kommande EM-äventyret och hösten i Bajen!
2022-07-01
Länk till avsnitt

Just idag 23/6: Martí Cifuentes, Pablo Piñones-Arce

Just idag pratar vi med båda våra huvudtränare om säsongen än så länge, uppehållet och fortsättningen på säsongen. 
2022-06-23
Länk till avsnitt

Just idag 16/6; Dennis Collander, Ivan Piñol, Eva Nyström

Just idag pratar vi med Dennis Collander, Ivan Piñol som båda ger sin bild av vårsäsongen, återstarten och första månaderna i klubben. Eva Nyström gästar för att summera våren och snacka upp fredagens match mot häcken som blir den sista innan ledigheten.
2022-06-16
Länk till avsnitt

Just idag 10/6: Emma Jansson, Anna Tamminen, Micke Hjelmberg

Just idag gästar Emma Jansson och Anna Tamimnen för att diskutera både derbysegern och 1-0 vinsten mot Örebro. Micke Hjelmberg är även han på besök och ger en allmän statusuppdatering om allt från gräsplansbeståndet i Stockholm till kommande träninsgläger och transfer fönster.
2022-06-10
Länk till avsnitt

Just idag 3/6: Ellen Gibson, Rafa Roldán, Imad Khalili

Just idag blickar vi framåt mot det kommande derbyt mot Aik tillsammans med Ellen Gibson & Rafa Roldán. Imad Khalili gästar på distans för att ta oss igenom cupfinallen och mötet mot Värnamo samt för att berätta om planen fram till den Allsvenska återstarten. 
2022-06-03
Länk till avsnitt

Just idag 24/5: Final-special med Martí Cifuentes, Astrit Selmani, Simon Sandberg, Göran Rickmer

 Just idag gästar Martí Cifuentes och ger sin bild av läget i laget inför den kommande cupfinalen. Astrit Selmani gästar och pratar om förra årets och detta årets final ur sitt eget och ett anfalls-perspektiv. Detsamma gör Simon Sandberg men med fokus på defensiven. Dessutom gästar Göran Rickmer och berättar om vad som skiljer arrangemanget från ett vanligt sådant. 
2022-05-24
Länk till avsnitt

Just idag 20/5: Mohanad Jeahze, Richard von Yxkull & Alice Carlsson

 Just idag gästar Mohanad Jeahze som får snacka derbyt och kommande möte mot Norrköping, Richard von Yxkull ger en nulägesrapport i klubben & Alice Carlsson berättar om att vara tillbaka från skada och blickar frammåt mot kommande djurgårdsderby!
2022-05-20
Länk till avsnitt

Just idag 13/5: Darijan Bojanic, Anna Tamminen, Johan Fallby

Just idag snackar vi upp derbyt med Darijan Bojanic, Anna Tamminen berättar om att vara tillbaka efter vinterns skadeperiod och Johan Fallby herrlagets nya idrottspsykologiska rådgivare får presentera sig. 
2022-05-13
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.