Sveriges 100 mest populära podcasts

Just idag!

Just idag!

Just idag! 

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/justidag

Avsnitt

Just idag 18/11: Joel Nilsson, Richard von Yxkulls, Johan Lager

Just idag gästar Joel Nilsson som får summera sin första säsong i Bajen och berätta om det pågående lägret, VD Richard von Yxkulls besöker för att summera året ur ett både ekonomiskt och sportsligt perspektiv, damernas sportchef Johan Lager kommer in och snackar säsongen och det kommande fönstret.
2022-11-18
Länk till avsnitt

Just idag 11/11: Emilia Larsson, Mikael Hjelmberg, Jón Fjóluson

Just idag gästar Emilia Larsson som summerar säsongen för henne och lagets del, Mikael Hjelmberg pratar Europa, vinterfönstret och 3e platsen dessutom gästar Jón Fjóluson och berättar om sin rehabprocess och synen på laget från sidan. 
2022-11-11
Länk till avsnitt

Just idag 4/11: Gustav Ludwigson, Jonna Andersson Jesper Jansson

Just idag gästar Gustav Ludwigson som får prata om säsongen, kalmarmatchen och europa. Jonna Andersson gästar för att summera sin första tid i klubben och Jesper Jansson berättar om vad en europaplats betyder för klubben!
2022-11-04
Länk till avsnitt

Just idag 28/10: Nahir Besara, Adelina Engman, Tifogruppen

Just idag gästar Nahir Besara och snackar upp helgens match mot Kalmar FF, Adelina Engman berättar om första säsongen i Bajen och Hugo från Tifogruppen berättar om deras nya satsning och om tifoarbetet. Vill du vara med och stötta Hammarby Tifo gör du det här: https://www.patreon.com/Hammarbytifo
2022-10-28
Länk till avsnitt

Just idag 20/10: Mads Fenger, Elsa Karlsson, Ylva Andrén, Markus Nilsson

Just idag gästas vi av Mads Fenger som pratar guldstrid, Elsa Karlsson pratar derbyvinst och Ylva Andrén berättar tillsammans med Markus Nilsson om rekryteringsprocessen som ledde fram till hennes inträde som ny föreningschef i Hammarby Fotboll.
2022-10-20
Länk till avsnitt

Just idag 14/10: Joel Nilsson, Emma Jansson, Jocke Rydberg

Just idag gästas vi av Joel Nilsson som berättar om första målet i grönvitt och sista matcherna i allsvenskan, Emma Jansson berättar om kommande derbyt mot AIK och akademichef Jocke Rydberg går igenom avslutningen på säsongerna för våra akademilag och samarbetet med HTFF och A-lag.
2022-10-14
Länk till avsnitt

Just idag 7/10: Oliver Dovin, Ellen Wangerheim, Marcus Beckford

Just idag gästar Oliver Dovin som pratar om malmö och asvlutningen på säsongen, Ellen Wangerheim gästar och går igenom vägen tillbaka från skada, Marcus Beckford från Bajen Fans gästar och berättar om helgens flaggmålning och vad som pågår i BF just nu. 
2022-10-07
Länk till avsnitt

Just idag 30/9: Jesper Jansson, Simone Boye Sørensen, Aylin Wallin

Just idag gästar Jesper Jansson och blickar framåt mot avslutningen av årets allsvenska, Simone Boye Sørensen tar oss igenom status efter måndagens förlust och Aylin Wallin gästar för att berätta om både inkluderingsprogrammet och futsalens säsongsstart. 
2022-09-30
Länk till avsnitt

Just idag 23/9: Nathaniel Adjei, Emilia Larsson, Abel Abraham

Just idag får Nathaniel Adjei ge sin bild av att komma till klubben och senaste mötet mot Häcken, Emilia Larsson gästar och pratar cupavancemang och kommande toppmötet mot Linköping, Abel Abraham gästar för att fira samhällsmatchen som fyller 4år!
2022-09-23
Länk till avsnitt

Just idag 16/9: Jeppe Andersen, Vilde Hasund, Jonas Myrstedt

Just idag pratar vi med Jeppe Andersen om den pågående guldstriden, Vilde Hasund gästar och berättar om den fina återstarten på säsongen för hennes och lagets del. Dessutom kommer vår SLO Jonas Myrstedt och går igenom vad som gäller för säsongens resterande matcher, både på hemma- och bortaplan.
2022-09-16
Länk till avsnitt

Just idag 1/9: Veton Berisha, Rafa Roldán, Markus Nilsson

Just idag gästar Veton Berisha som berättar om hans succéstart i klubben, Rafa Roldán berättar om damernas tre raka segrar och förutsättningarna inför hösten, Markus Nilsson gästar även han och summerar tisdagens medlemsmöte.
2022-09-01
Länk till avsnitt

Just idag 26/8: Kyra Cooney-Cross, Nahir Besara, Mattias Fri

Just idag gästar Kyra Cooney-Cross som får berätta om senaste tidens matcher och derbysegen mot djurgården, Nahir Besara hjälper oss att ladda upp inför AIK borta och ordförande Mattias Fri går igenom vad som händer på det kommande medlemsmötet.
2022-08-26
Länk till avsnitt

Just idag 19/8: Pablo Piñones-Arce

Just idag gästar Pablo Piñones-Arce och får med anledning av sin förlängning och sitt 15e år i klubben, tid att berätta om karriären från starten i O'Higgins i Tumba till dagens roll som huvudtränare för vårt damlag. Däremellan hinner vi gå igenom ungdomsåren, äventyret till Italien, vändorna i Bajen och resten av stoppen i Pablos fotbollskarriär. 
2022-08-19
Länk till avsnitt

Just idag 12/8: Matilda Vinberg, Abdelrahman Saidi, Markus Nilsson

Just idag gästar Matilda Vinberg och snackar upp omstarten av allsvenskan och kommande derbyt mot Djurgården, Abdelrahman Saidi får berätta om första tiden i klubben dessutom gästar Markus Nilsson och tar oss igenom vad som gäller inför derbyt mot Djurgården.
2022-08-12
Länk till avsnitt

Just idag 4/8: Jesper Jansson, Darijan Bojani?, Elise Kellond-Knight

Just idag går vi igenom senaste tidens transfers och turbulens med Jesper Jansson, Darijan Bojani? tar oss igenom Värnamomatchen och Elise Kellond-Knight berättar om att vara tillbaka i spel.
2022-08-04
Länk till avsnitt

Just idag 22/7: Micke Hjelmberg, Shaquille Pinas, Emilia Larsson

Just idag gästar Micke Hjelmberg och går igenom sommarens transferhändelser, Shaquille Pinas berättar om att landa in i Bajen och första matchen. Dessutom är Emilia Larsson är tillbaka och blickar framåt mot hösten.
2022-07-22
Länk till avsnitt

Just idag: Imad Khalili

Just idag gästar Imad Khalili podden med anledning av sina sju år i klubben och den resa både han och Hammarby tagit under denna tid. Vi går igenom allt från ungdomsåren, genombrottet i Allsvenskan, tiden utomlands till de högsta höjderna och djupaste dalarna i Hammarby samt den nu påbörjade tränarkarriären.
2022-07-15
Länk till avsnitt

Just idag 8/7: Davor Bla?evi?, Johan Lager

Just idag gästar Davor Bla?evi? som får berätta om hur det är att vara målvakt i dagens Hammarby samt om senast tidens matcher, dessutom ger Johan Lager sin syn på truppen inför kommande fönster
2022-07-08
Länk till avsnitt

Just idag 1/7: Jonna Andersson, Bubacarr Trawally, Gustav Ludwigson

I dagens avsnitt gästar Bubacarr Trawally som berättar om först tiden och målet i klubben, Gustav Ludwigson berättar om det kommande derbyt och Jonna Andersson ger oss hennes bild av det kommande EM-äventyret och hösten i Bajen!
2022-07-01
Länk till avsnitt

Just idag 23/6: Martí Cifuentes, Pablo Piñones-Arce

Just idag pratar vi med båda våra huvudtränare om säsongen än så länge, uppehållet och fortsättningen på säsongen. 
2022-06-23
Länk till avsnitt

Just idag 16/6; Dennis Collander, Ivan Piñol, Eva Nyström

Just idag pratar vi med Dennis Collander, Ivan Piñol som båda ger sin bild av vårsäsongen, återstarten och första månaderna i klubben. Eva Nyström gästar för att summera våren och snacka upp fredagens match mot häcken som blir den sista innan ledigheten.
2022-06-16
Länk till avsnitt

Just idag 10/6: Emma Jansson, Anna Tamminen, Micke Hjelmberg

Just idag gästar Emma Jansson och Anna Tamimnen för att diskutera både derbysegern och 1-0 vinsten mot Örebro. Micke Hjelmberg är även han på besök och ger en allmän statusuppdatering om allt från gräsplansbeståndet i Stockholm till kommande träninsgläger och transfer fönster.
2022-06-10
Länk till avsnitt

Just idag 3/6: Ellen Gibson, Rafa Roldán, Imad Khalili

Just idag blickar vi framåt mot det kommande derbyt mot Aik tillsammans med Ellen Gibson & Rafa Roldán. Imad Khalili gästar på distans för att ta oss igenom cupfinallen och mötet mot Värnamo samt för att berätta om planen fram till den Allsvenska återstarten. 
2022-06-03
Länk till avsnitt

Just idag 24/5: Final-special med Martí Cifuentes, Astrit Selmani, Simon Sandberg, Göran Rickmer

 Just idag gästar Martí Cifuentes och ger sin bild av läget i laget inför den kommande cupfinalen. Astrit Selmani gästar och pratar om förra årets och detta årets final ur sitt eget och ett anfalls-perspektiv. Detsamma gör Simon Sandberg men med fokus på defensiven. Dessutom gästar Göran Rickmer och berättar om vad som skiljer arrangemanget från ett vanligt sådant. 
2022-05-24
Länk till avsnitt

Just idag 20/5: Mohanad Jeahze, Richard von Yxkull & Alice Carlsson

 Just idag gästar Mohanad Jeahze som får snacka derbyt och kommande möte mot Norrköping, Richard von Yxkull ger en nulägesrapport i klubben & Alice Carlsson berättar om att vara tillbaka från skada och blickar frammåt mot kommande djurgårdsderby!
2022-05-20
Länk till avsnitt

Just idag 13/5: Darijan Bojanic, Anna Tamminen, Johan Fallby

Just idag snackar vi upp derbyt med Darijan Bojanic, Anna Tamminen berättar om att vara tillbaka efter vinterns skadeperiod och Johan Fallby herrlagets nya idrottspsykologiska rådgivare får presentera sig. 
2022-05-13
Länk till avsnitt

Just idag: HTFF (Williot Swedberg, Jesper Jansson, Imad Khalili, William Axelsson)

Just idag djupdyker vi i HTFF och koppling till A-laget. Jesper Jansson gästar för att berätta om vad som födde idén, hur arbetet sett ut genom åren och vad framtiden innebär. Imad Khalili gästar för att berätta hur kopplingen ser ut till A-laget och hur spelarna i HTFF introduceras i truppen. Williot Swedberg berättar om hur han upplevde tiden i HTFF och hur den påverkat hans väg till att bli ordinarie i Hammarby och slutligen får Wiliam Axelsson berätta hur det är att vara en del av årets upplaga av HTFF. 
2022-05-06
Länk till avsnitt

Just idag 29/4: Nahir Besara, Ellen Schampi, Markus Nilsson

Just idag pratar vi med Nahir Besara som får ta oss igenom starten av säsongen för hans och lagets del, Ellen Schampi gästar och berättar om första starten i grönvitt och Markus Nilsson går igenom vad som gäller kring biljetter för cupfinalen.
2022-04-29
Länk till avsnitt

Just idag 22/4: Tränarspecial

Just idag pratar vi med Martí Cifuentes och Pablo Piñones-Arce som båda får ge sin syn på cupspelet och de inledande matcherna i Allsvenskan.
2022-04-22
Länk till avsnitt

Just idag 14/4: Edvin Kurtulus, Emma Jansson, Perry Wild

Just idag gästar Edvin Kurtulus och berättar om herrarnas fina start på Allsvenskan och hur första tiden i klubben varit, Emma Jansson snackar upp helgens match mot Piteå och Perry Wild gästar för att berätta om sin roll som fystränare med Sports Science fokus. 
2022-04-14
Länk till avsnitt

Just idag 8/4: Loret Sadiku

Just idag gästar Loret Sadiku som får tillfälle att berätta om karriären från starten i det talangfyllda Värnamo genom Helsingborg, åren i Turkiet och vad som tillslut fick honom att komma till Hammarby. Dessutom får vi höra mer om hur både Abbe Khalili och Jesper Jansson följt Loret genom karriären.
2022-04-08
Länk till avsnitt

Just idag 1/4: Bubacarr Trawally, Astrit Selmani, Ivan Piñol Zoroa, Emma Westin

Just idag får Bubacarr Trawally presentera sig. Astrit Selmani & Ivan Piñol Zoroa berättar om den kommande allsvenska starten. Dessutom gästar Emma Westin och pratar om premiären, tiden i USA och kommande mötet mot Häcken. 
2022-04-01
Länk till avsnitt

Just idag 24/3: Emilia Larsson, Gustav Ludwigson, Rafa Roldán, Göran Rickmer

Just idag tar vi grepp om kommande premiärmatchen för damerna med Emilia Larsson och Rafa Roldán. Gustav Ludwigson gästar och pratar om sin förlängning, cupäventyret, den stundande finalen och nästa veckas hemmapremiär! Göran Rickmer berättar om premiärmatcherna, tilldelning av biljetter till cup-finalen samt polisens senaste giv i publikfrågan.
2022-03-24
Länk till avsnitt

Just Idag 18/3: Darijan Bojanic, Vilde Hasund, Markus Nilsson, Daniel Blanco

Jus idag är det semifinalsfokus med Darijan Bojanic & Vilde Hasund som får berätta om helgens matcher mot Elfsborg respektive Häcken. Futsalens Daniel Blanco gästar och berättar om deras kommande semifinal mot Uddevall som spelas på söndag och Markus Nilsson går igenom vad som gäller med biljetter och säsongskort närmsta tiden. 

2022-03-18
Länk till avsnitt

Just idag 11/3: Oliver Dovin, Matilda Vinberg, Stephan Thernström

Just idag gästar Oliver Dovin & Matilda Vinberg som båda berättar om sina arespektive lags cupäventyr samt synen på den egna utvecklingen i Hammarby. CFO Stephan Thernström gästar och berättar om klubbens ekonomi med anledning av att årsredovisningen släppts. 
2022-03-11
Länk till avsnitt

Just idag 4/3: Richard Magyar, Hanna Folkesson, Mattias Fri

Just idag gästa Richard Magyar som berättar om de två inledande cupmatcherna, kaptensbindeln och de två målen. Hannah Folkesson pratar cupen, skadeperioden och om att vara tillbaka på plan. Ordförande Mattias Fri gästar och går igenom vad som gäller inför årsmötet den 15/3!
2022-03-04
Länk till avsnitt

Just idag 25/2: Nahir Besara, Kathrine Larsen, Sebastian Holmqvist

 Just idag gästar Nahir Besara som berättar om återkomsten till Hammrby, Kathrine Larsen får presentera sig och berätta om det nya kontraktet med klubben. Dessutom gästar Sebastian Holmqvist som förklarar läget inför futsalens kommande slutspel.
2022-02-25
Länk till avsnitt

Just idag 18/2: Martí Cifuentes, Hannah Kohl.

Just idag pratar vi med Martí Cifuentes som får presentera sig lite utförligare i poddformat och berätta om allt från syn på trupp och stab till träningsfilosofi och tankar om det kommande cupäventyret. Hannah Kohl berättar om att landa in i klubben, bilden av lagkamraterna och förhoppningarna på året.
2022-02-18
Länk till avsnitt

Just idag: Till minne av Ronnie Hellström

Just idag gästar Kenta Ohlsson och Lars-Ove "Lill-hinken" Holmberg och minns sin mångåriga vän och lagkamrat Ronnie Hellström. 

Tack för allt Ronnie. 
2022-02-13
Länk till avsnitt

Just idag 11/2: Aziz Harabi, Sara Eriksson & Markus Nilsson

Just idag pratar vi med Aziz Harabi & Sara Eriksson so båda berättar om lägret, matcherna och förhoppningarna på säsongen. Vice Vd Markus Nilsson gästar också och ger oss en statusuppdatering med fokus på damlaget och kontoret.
2022-02-11
Länk till avsnitt

Just idag 4/2: Ellen Gibson, Emma Jansson & Imad Khalili

Just idag pratar vi med Ellen Gibson & Emma Jansson som berättar om försäsongslägret. Imad Khalili gästar även han och berättar om träningsupplägg och matchfilosofi under spanienvistelsen. 
2022-02-04
Länk till avsnitt

Just idag 28/1: Jesper Jansson, Adelina Engman, Matilde Tamm

Just idag gästa sportchef Jesper Jansson och pratar truppbygge, sportsliga organisationen, HTFF och målsättningar med 2022. Nyförvärv Adelina Engman presenterar sig i podden och Matilde Tamm berättar om vad som gäller angående årets säsongskortsförsäljning.
2022-01-28
Länk till avsnitt

Just idag 21/1: Edvin Kurtulus, Johan Lager, Abel Abraham.

Just idag pratar vi med Edvin Kurtulus som berättar om första veckorna i klubben samt besvarar supporterfrågor, Johan Lager gästar och pratar trupp, fönster och målsättningar med säsongen. Dessutom berättar samhällsmatchens Abel Abraham om årets upplaga av sommarjobbsmässan!
2022-01-21
Länk till avsnitt

Just idag 14/1: Richard von Yxkull, Jeppe Andersen, Anna Tamminen

Just idag pratar vi med Richard von Yxkull om turerna kring rekryteringen av Martí Cifuentes. Dessutom gästar Jeppe Andersen och Anna Tamminen och berättar om uppstarten av årets säsong! 
2022-01-14
Länk till avsnitt

Just idag 16/12: Jesper Jansson & Pablo Piñones-Arce

Just idag pratar vi med Jesper Jansson om tränarfrågan & Pablo Piñones-Arce gästar och ger oss sin syn på säsongen!
2021-12-16
Länk till avsnitt

Just idag 10/12: Joel Nilsson, Gustav Ludwigson, Elsa Karlsson

Just idag pratar vi nyförvärv Joel Nilsson, Gustav Ludwigson summerar säsongen och Elsa Karlsson berättar om sin förlängning.
2021-12-10
Länk till avsnitt

Just idag 3/12: Richard Magyar, Rafa Roldan, Göran Rickmer

Just idag gästar Richard Magyar och ger sin syn på säsongen, Rafa Roldan får presentera sig som ny assisterande tränare för damerna och Göran Rickmer reder ut turerna kring restriktionerna på lördagens match.
2021-12-03
Länk till avsnitt

Just idag 26/11: Oliver Dovin, Johan Lager, Joakim Ståhl

Just idag pratar vi med Oliver Dovin om att vara tillbaka i buren, Johan Lager berättar om tankarna och agerandet i vinterns fönster & Joakim Ståhl gästar för att prata merch-nyheter! 
2021-11-26
Länk till avsnitt

Just idag 19/11: Astrit Selmani, Britta Elsert Gynning, Ludvig Axelsson

Just idag snackar Astrit Selmani upp kommande mötet mot Degerfors, Britta Elsert Gynning sammanfattar sina år i klubben och berättar om beslutet att lägga handskarna på hyllan, Ludvig Axelsson summerar tiden som assisterande för damerna samt berättar om det utökade uppdraget i herrarnas medicinska team.
2021-11-19
Länk till avsnitt

Just idag 12/11: Emilia Larsson, Aziz Ouattara Mohammed, Stefan Magnusson

Just idag låter vi Emilia Larsson sammanfatta året i damallsvenskan ur hennes och lagets perspektvi, Aziz Ouattara Mohammed kommer och berättar om tiden i klubben och den pågående säsongen för hans del, Stefan Magnusson gästar slutligen och berättar om när han var med och startade Bajen Fans för 40 år sedan!
2021-11-12
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.