Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Allt eller Inget

Allt eller Inget

I Podcasten ?Allt eller Inget? pratar Cluee och Tarzan frispråkigt och ocensurerat om allt på denna planet men dem läser även upp Relations och Livsfrågor med ett försök till att hjälpa lyssnarna med sina vardagliga problem. Kontakta oss på Instagram: Cluee: @Realcluee Tarzan: @Tarzanjiar Mailkontakt: Cluee: [email protected] Tarzan: [email protected]

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

clueetarzan.libsyn.com/website

Avsnitt

29. Jag är rädd att han ska slå mig!

I dagens avsnitt får Cluee & Tarzan en följdfråga från en lyssnare som i 2 avsnitt gått djupt in på sin livssituation och slutligen berättat dom djupaste hemligheterna om hur hen verkligen har det i familjen, det blir minst sagt chockerande. Det och mycket mer i dagens avsnitt.

2020-05-29
Länk till avsnitt

28. Jag blir styrd mot min vilja!

I dagens Podcast får Cluee & Tarzan en återkommande fråga från ett par i föregående avsnitt som går djupare in på sina problem. Även sexrelaterat intresse fanns att hitta hos Cluee idag, hur känns ett one night stand och hur stelt är det?

2020-05-15
Länk till avsnitt

27. Anklagad för rasism.

Dagens Podcast är i vanlig ordning fylld med frågor tuffa att knäcka, framförallt en specifik fråga som får Cluee & Tarzan att tappa hakan en bit. Det och även youtuberelaterat drama kan förväntas i dagens avsnitt, vad är det egentligen som får Cluee att nästan tappa det?

2020-05-08
Länk till avsnitt

26.Ska man skämmas över sitt könsorgan?

Ska man skämmas över sitt könsorgan? I fredagens Podcast med Cluee & Tarzan pratas det om hur det är att vara omskuren och hur man egentligen ska föra vidare en konversation med det motsatta könet när intressent inte finns. Det och mycket mer i dagens avsnitt.

2020-05-01
Länk till avsnitt

25. En fråga jag grubblat över!

Dagens Podcast med Cluee & Tarzan börjar med ett lite sexquiz som sedan övergår till lyssnarnas DMs, varför älskar man inte någon lika mycket efter ett tag? Är det en fas eller har kärleken slocknat och dött ut? Det och mycket mer i dagens avsnitt.

2020-04-24
Länk till avsnitt

24. Vem av oss ligger mest?

Första Podcasten på avstånd blev utöver det vanliga, roliga frågor lyssnarna fått svara på men även dom klassiska relationsfrågorna i slutet. Det och mycket mer i dagens avsnitt med Cluee & Tarzan.

2020-04-17
Länk till avsnitt

23. Vi går skilda vägar

Vad kommer hända med Podcasten?

2020-04-09
Länk till avsnitt

22. Är sex en skyldighet?

Dagens podcastavsnitt börjar en aning annorlunda med en hederlig ?Youtube Q/A? ( Frågor & Svar) som lyssnarna fått ställa relaterande till Cluee & Tarzan privat. Detta avslutas som vanligt med frågor från lyssnarna som hettar upp stämningen en aning mellan Cluee & Tarzan.

2020-03-27
Länk till avsnitt

21.Heta stolen med vår första gäst

I dagens podcast fick Cluee & Tarzan besök av ingen mindre än Cluee?s yngsta lillebror Daniel. Det blir lite av en ?Heta Stolen? men även en återkommande lyssnares DM om hur hans första orals*x slutade.

2020-03-20
Länk till avsnitt

20. Influencers skrattar bort viruset!

i dagens avsnitt pratar Cluee & Tarzan om hur en stor del av Sverige nonchalerar viruset som är här för att smitta oss. Det ovannämnda och upprörande frågor i dagens avsnitt.

2020-03-13
Länk till avsnitt

19. Jag är svartsjuk på mitt ex

Hur är det att gå ner på sin partner första gången, varför känner vi svartsjuka mot vår partner och men vart går gränsen för hur man ska känna? Det och mycket mer i dagens podcast avsnitt med Cluee & Tarzan.

2020-03-06
Länk till avsnitt

18. Coronaviruset är här nu!

I dagen Podcast avsnitt pratar Cluee & Tarzan om hur Coronaviruset nått Göteborg men dom tar även upp lyssnarnas frågor gällande ens första breakup men även ens första gång man går ner på någon. Det och mycket mer i dagens avsnitt.

2020-02-27
Länk till avsnitt

17. Kommer för snabbt i sängen

I dagens podcast avsnitt pratar Cluee & Tarzan om viktiga ämnen som berör väldigt mycket. Om du blir mobbad eller mår dåligt så tveka inte att ringa Bris nr: 116 111

2020-02-21
Länk till avsnitt

16. Beroende av att runka

i dagens podcast pratar Cluee & Tarzan om det heta programmet Big Brother och dess skandalinnehåll. Vidare in i podden kommer frågorna och det bjuds på en del roliga historier från barndomen så som pubertetens första ögonblick och raggningstips i sitt fulla esse. Det och mycket mer i dagens Podcast.

2020-02-14
Länk till avsnitt

15. Jag vill ha det hårt i sängen!

i dagens podcast med Cluee & Tarzan dyker det upp en fråga som många länge funderat på men inte vågar vara öppen om. Vad ska man göra i en sådan situation och vad är rätt eller fel? Det och mycket mer i dagens Podcast.

2020-02-07
Länk till avsnitt

14. Är man gay om man har legat med en transperson?

I dagens podcast pratar Cluee & Tarzan om frånvaron från podden men även lite om vad som händer med svensk hiphop just nu. Det och era frågor i dagens avsnitt av ?Allt eller Inget?.

2020-01-31
Länk till avsnitt

13. Året kunde inte börja sämre!

Nu är Cluee & Tarzan tillbaka med ännu en säsong av Allt eller Inget. Idag pratar vi om varför året började på sämsta möjliga tänkbara sätt, det och mycket mer i dagens avsnitt.

2020-01-17
Länk till avsnitt

12. Vårat första bråk (Säsongsavslutning)

Dagens avsnitt handlar om Cluee & Tarzans relation, specifikt deras första bråk men även deras tid tillsammans.
Avslutningsvis är detta en säsongsavslutning och Podcasten ''Allt eller Inget'' fortsätter med nya tag i säsong 2 efter årsskiftet.
Tack för detta året.
Vi önskar er en God Jul & ett Gott Nytt år!

2019-12-05
Länk till avsnitt

11. Debatterar om dagens Hiphop

I dagens avsnitt av Allt eller Inget med Cluee & Tarzan pratas det flitigt om dagens rapmusik.
Cluee med erfarenheter inom Rap och Tarzan med slaviskt följe av musiken pratar med skilda meningar om vad dom faktiskt tycker är bra, dåligt, rätt eller fel.
Det och mycket mer i dagens avsnitt!

2019-11-29
Länk till avsnitt

10. Var går gränsen?

I dagens avsnitt pratar Cluee & Tarzan om det viktiga ämnet mobbning, hur det faktiskt påverkar barn men även hur det var när Cluee & Tarzan var yngre. Det och mycket mer i dagens avsnitt.

2019-11-22
Länk till avsnitt

09. Är Dree Low stor tack vare Einar?

I dagens avsnitt pratar Cluee & Tarzan öppet om mentaliteten bland dagens högt rankade rappare samt så avslöjar dom hur det var på Youtube förr när man blev lurad flertalet gånger pga att man inte var lika stor som dom största var på den tiden. Det ovannämnda samt era frågor och mycket mer i dagens avsnitt!

2019-11-15
Länk till avsnitt

08. Vad fan gör Samir & Victor med 1 CUZ??

I dagens avsnitt pratar Cluee & Tarzan om det heta samtalsämnet gällande samarbetet mellan pop-gruppen ''Samir & Viktor'' och rap-artisten ''1 Cuz''. Det och mycket mer i dagens avsnitt.

Instagram:
Cluee: @realcluee
Tarzan: @tarzanjiar

Mailkontakt: [email protected]

2019-11-08
Länk till avsnitt

07. Youtube är helt dött

i dagens Podcast avsnitt pratar Cluee & Tarzan om vad som egentligen hänt med det svenska Youtube communityt. Faktumet att det numera inte är lika många kreatörer som engagerar sig i att ladda upp content på sina youtubekanaler. Vad har vi att förvänta oss framöver, kan det vara så att det svenska communityt håller på att falla isär och till slut dö ut? Det och en rad nya lyssnarmail som inte bara består av kärleksproblem men även en massa sexproblem.

Instagram:
Cluee: @realcluee
Tarzan: @tarzanjiar

Mailkontakt: [email protected]

2019-11-01
Länk till avsnitt

06. Mjukporr på bästa sändningstid

I dagens avsnitt pratar Cluee & Tarzan om vad som egentligen händer i Paradise Hotel och hur äkta är dokusåpor egentligen? Samt så tar vi upp ämnet drama i den världen och givetvis lyssnarnas frågor. Det och mycket mer i dagens avsnitt av ?Allt eller Inget?.

2019-10-25
Länk till avsnitt

05. Hur PK är JLC?

I dagens Podcast avsnitt diskuterar Cluee och Tarzan om bråket mellan Poddarna ''Alex & Sigges Podcast'' och ''Framgångspodden'', lite mer specifikt Schulman och Pärleros. Men det som dagens avsnitt börjar med är vad vi tycker om att Podcasten ''Mellan Himmel och Jord'' som styrs av grabbarna på JLC väljer att beskriva det Schulman gör mot Pärleros som ''Vuxenmobbning''. Är det verkligen mobbning? Dagens avsnitt är fullspäckat med allt från Drama, intriger och även era frågor ni ställer till podden. Detta vill ni inte missa!

Instagram:
Cluee: @realcluee
Tarzan: @tarzanjiar

Mailkontakt: [email protected]

2019-10-18
Länk till avsnitt

04. Tvingas lämna Sverige...

I dagens podcast avsnitt är Cluee jävligt ledsen pga Attullah som bott hos honom i 4 år tvingas lämna Sverige.
Attullah kom som ensamkommande flykting till Sverige för 4 år sedan från Afghanistan. Han hade hoppet om att få börja om sitt liv i Sverige. Men det blev inte som han hade tänkt...


Instagram:
Cluee: @realcluee
Tarzan: @tarzanjiar

Mailkontakt: [email protected]

2019-10-11
Länk till avsnitt

03. Tarzans sjuka stalker

Vi alla har någon gång upplevt något skumt i ett förhållande, kanske något sjukt till och med.
I dagens avsnitt av ''Allt eller Inget'' med Cluee & Tarzan får ni följa med tillbaka något år till en incident som pågick en längre period där allt grundade sig på en stalker som Tarzan hade.

Instagram:
Cluee: @realcluee
Tarzan: @tarzanjiar

Mailkontakt: [email protected]

2019-10-04
Länk till avsnitt

02. Dumpar sin livskärlek för sina drömmar

I dagens avsnitt får ni följa med Cluee & Tarzan när dom svarar på relationsfrågor.

Är det okej att vara ung och ha sex med många?

Kan man verkligen lämna sin livskärlek för sina drömmar, vart går gränsen? Det och mycket mer pratas det om i dagens avsnitt.

Vill ni också ställa frågor eller allmänt få tips av Cluee & Tarzan så ställ gärna era frågor till dom på Instagram;

Cluee: @realcluee

Tarzan: @tarzanjiar

 

För samarbeten mejla [email protected]

2019-09-27
Länk till avsnitt

01. Tarzans sjuka sexfantasier

I dagens podcast pratar vi om Tarzans sjuka sexfantasier.

Kontakta oss på instagram.
Cluee @realcluee
Tarzan @tarzanjiar

[email protected]

2019-09-20
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.