Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Ungkarlen Avslöjar Allt

Ungkarlen Avslöjar Allt

Årets Bachelor Simon Hermansson avslöjar hemligheterna bakom den 25 år långa tv-succén. Allt från de smutsiga intrigerna till vad som egentligen händer när kamerorna stängs av. Det här är ? Ungkarlen avslöjar allt. Nya avsnitt varje tisdag och torsdag.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/ungkarl-avslojar-allt

Avsnitt

10. Dramatikens mecka

Det börjar krypa fram starka känslor i Sydafrika. Dock kanske de flesta inte är så kärleksfulla. Veckan har bjudit på dramatik, bråk och lögner. Men vad var det egentligen som hände på den där festen? Du som lyssnar får också chansen att ställa Simon mot väggen inför nästa veckas avsnitt.
2019-11-07
Länk till avsnitt

9. Hemlig gäst

Detta avsnittet gästas podden av en gäst som står vår kära Bachelor väldigt nära. Vi får reda på vad Simon egentligen tyckte om att Olivia kom in ? och den riktiga anledningen till varför de faktiskt slutade dejta. Det bjuds även på tips från Matthias hur man undviker telefonsamtal från tjejer man inte vill prata med.
2019-11-05
Länk till avsnitt

8. Sprutor & heta kroppar

Simon kämpar för att få tillbaka gnistan med Emmy, kommer det gå vägen? Vi får även ett kärt återseende med elvispen och hänger med på en något naken dejt. Men framförallt: Vad fan gör Simon bredvid en däckaffär med en spruta i arslet!? Allt detta och mycket mer i dagens avsnitt av Ungkarlen avslöjar allt!
2019-10-31
Länk till avsnitt

7. Kåtslag & smör

Förutom sexlust och en del smörande bjuder dagens avsnitt på kidnappning och att bli bestulen på en dejt. Och fungerar det verkligen att onanera med hjälp av en vattenpump? Det får du svaret på i Ungkarlen avslöjar allt!
2019-10-29
Länk till avsnitt

6. Jag känner mig hemma med henne

Känslorna i Bachelor börjar blomstra och Simon berättar om en viss tjej som får honom att tänka på sin mamma. Det bjuds också på krossade fönster, blod och ånger. Missa inte dagens avsnitt!
2019-10-24
Länk till avsnitt

5. Efterlysning!

Simon blir utskälld av produktionen, hånglar tills han blir torr om läpparna och så blir det en stor efterlysning. Vi får även en efterlängtad förklaring kring vad Simon egentligen menade med sina sms om Bella. Missa inte dagens avsnitt!
2019-10-22
Länk till avsnitt

4. Jag har aldrig berättat det här förut...

Vi får ÄNTLIGEN veta vad som egentligen hände i det där hotellrummet med Bella. Dessutom berättar Simon vilka två tjejer han är lite extra intresserad av. Det blir också ett allvarligare samtal där Simon delar med sig av saker han aldrig någonsin berättat förut.
2019-10-17
Länk till avsnitt

3. Kärlek börjar alltid med bråk

Vad gör man när man ångrar sitt val? Varför väljer Simon en övernattningsdejt SÅHÄR tidigt!? Och framförallt, vem är det som gör Simon alldeles pirrig?
2019-10-15
Länk till avsnitt

2. Elvispar & omvänd livräddning

Simon & Mattias pratar om hemliga hångel, att springa naken genom Örnsköldsvik och att använda karate i dejtinglivet.
2019-10-10
Länk till avsnitt

1. Hur fan tänkte du där!?

Första avsnittet är här! Det bjuds på nakenchock, världens farligaste picknick och en drunknande Bachelor. En podcast med Simon Hermansson och Mattias Axelsson.
2019-10-08
Länk till avsnitt

Premiär!

Premiär för Ungkarlen Avslöjar Allt med Simon och Mattias, första avsnittet kommer den 8:e oktober!!
2019-09-26
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.