Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Det skaver

Det skaver

Som teens följde vi Sex and the city och dagdrömde om hur livet skulle bli när vi blev stora. Lyckad karriär, vara rika, bo i en lyxig våning, ha massa härligt sex och såklart ha hittat the one. Nu är vi 30 plus, men INGENTING är som vi tänkt. Är det okej att fortfarande festa flera gånger i veckan? Ha 5 kr på kontot och ej veta när nästa lön kommer? Dessutom börjar äggen ta slut och man är ganska gay och behöver se över alternativa lösningar? Varför började jag inte pensionsspara för tio år sen? Kan man börja plugga nu? Det skaver är podcasten om livet efter 30 och hur ingenting blev som vi trodde med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

instagram.com/detskaverpodcast/

Avsnitt

#5 Självkänsla, självförtroende och raggning på caféer

OBS! Elsa är fortfarande skyldig Cassandra en blinddejt! Dessutom diskuterar vi vad skillnaden mellan självkänsla och självförtroende faktiskt är. Kan man ha bra självförtroende och dålig självkänsla? Eller är det snarare tvärtom? Är målet att båda ska vara bra, hur påverkar detta oss i våra liv och vad kan man göra för att förbättras? Cassandra har en ny crush som hon behöver hjälp med att ragga upp och kan destruktiva relationer vara bra övning inför framtiden?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-11-11
Länk till avsnitt

#4 Victorias Secrets misslyckade comeback och födelsedagsbonanza!

Nadia fyller år och tjejerna överraskar henne med ballonger och sötsaker och det leder in till ett samtal om födelsedagar. Varför älskar vissa (Cassandra...) att fylla år så mycket medan andra vill få dagen överstökad? Hur länge är det egentligen okej att fira? Är det rimligt med en birthday week? Vilken är den perfekta presenten? Och varför är folk så jantiga när det kommer till deras födelsedag? Och slutligen går tjejerna LOSS på förra veckans diskussion om Victorias Secrets nylansering i Sverige.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-11-04
Länk till avsnitt

#3 ASMR, åldrande och onani

Vad är ASMR och varför går folk verkligen igång på ljudet av viskningar, smaskningar eller tvålskärning? Den stora frågeställningen den här veckan dock är hur vi ställer oss till att åldras. Vilka är fördelarna och nackdelarna? Hur har våra mammor påverkat oss? Och kan man göra skönhetsingrepp och samtidigt vara feminist? Onanerar alla till porr? Och är det lättare att prata om onani för att vi blivit äldre eller har samhället bara blivit mer jämställt?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-10-28
Länk till avsnitt

#2 Inseminering, DM-ragga och bajsfria relationer

Andra avsnittet av det skaver och tjejerna pratar om hur det egentligen går till när man skaffar barn själv. Är valet av spermadonator första steget i att avla fram ?perfekta? människor? Nadia lär oss att ragga på DM som en riktig fuckboy och när kan man börja bajsa öppet i ett förhållande. Hur mycket bajs är för mycket bajs?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-10-21
Länk till avsnitt

#1 Första avsnittet!

Premiär för podcasten Det skaver, en podd om livet efter 30 med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. I det första avsnittet får Nadia en meltdown, de pratar om hur keffa de är på att ragga så Elsa ger Nadia och Cass en varsin utmaning och sen delar de sina tankar om pressen att bli mamma.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-10-14
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.