Sveriges 100 mest populära podcasts

PADELSNACK

PADELSNACK

Padelsnack med Kristoffer Jonzon - En podd för dig som älskar padel

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

padelsnack.podbean.com

Avsnitt

Padelsnack #17 - Ledarskap

Kristoffer åker till Hyllie och träffar padelmotionären och ex-fotbollsspelaren Markus Rosenberg. Som om inte det vore nog får vi även en intervju med damernas förbundskapten Mari Andersson. För övrigt bjuds som vanligt på både favoritlåtar och topp-tre-lista.            

2021-03-25
Länk till avsnitt

Padelsnack #16 XTRA - Bea Gonzalez, Miguel Yanguas, Pierre Bonfré m.fl

Kristoffer åker till Speedy Invitational i Gbg för en helg fylld med padel i världsklass. Gäster: Bea Gonzalez, Patric Persson, Miguel Yanguas, Anna Åkerberg och Pierre Bonfré. 

2021-03-08
Länk till avsnitt

Padelsnack #15 - Tävlingsnerver

Sverigetrean Daniel Windahl berättar om hur han hanterar tävlingsnerver. Dessutom drömmer Kristoffer och Danne fram den ultimate padelspelaren. Och så vi får höra lite dansband. 

2021-02-25
Länk till avsnitt

Padelsnack #14 - Träning

Mästartränaren och före detta assisterande förbundskaptenen Andreas Johansson har ett gott snack med Kristoffer om allt från hur man ska stretcha till varför han inte gillar bollkorg. Dessutom får lyssnarna det tvivelaktiga nöjet att höra Andreas favoritlåt. 

2021-01-25
Länk till avsnitt

Padelsnack #13 - Padelsnack Awards

För första gången delar vi ut priset Padelsnack Awards till spelare och personer som gjort något extra under året som gått. Vinnarna gratuleras och intervjuas i årets sista avsnitt. 

2020-12-31
Länk till avsnitt

Padelsnack #12 - Serve

Kristoffer och sverigesexan John Larsson har ett intressant samtal om allt från serveteknik till Steve Jobs. Dessutom berättar Peter Jihde om vad som är det svåraste med att kommentera padel. Mycket nöje! 

2020-11-25
Länk till avsnitt

Padelsnack #11 - Förluster

Kristoffer funderar över vilken låt som är bäst att värma upp till innan match. Dessutom träffar han 17 åringen Leo Hylander och ringer upp 47 åringen Antonette Andersson. Yngst och äldst på touren. Typ. Temat är Förluster. 

2020-11-04
Länk till avsnitt

Padelsnack #10 - Svenska mästerskapen 2020

Padelsnack spenderar tre dagar på SM i Helsingborg och bjuder in rekordmånga gäster till studion. Bland annat mästarinnan Amanda Girdo, finalisten Anton Andersson samt journalisten Johan Håkansson. Mycket padelsnack för pengarna! 

2020-09-28
Länk till avsnitt

Padelsnack #9 - Defensiv

Efter det långa sommarlovet är Padelsnack tillbaka med ett fullmatat program där vi träffar två käcka backhandspelare från den absoluta Sverigeliten.  Daniel Windahl gör ett besök i Kristoffers padel-mobil och Viktor Stjern talar ut om den mystiska "sjukdom" som drabbade honom under förra SPT tävlingen.  

2020-08-26
Länk till avsnitt

Padelsnack #8 - Backhandsidan

I detta fullmatade avsnitt pratar vi med Chris Härenstam från SVT-sport om hur det var att kommentera den första Padelsändningen i svensk TV. Dessutom berättar Calle Knutsson om varför han hamnade på Backhandsidan och vilken musikstil han gillar bäst just nu. Kristoffer passar också på att lista Padelns tre mest spektakulära slag. 

2020-05-26
Länk till avsnitt

Padelsnack #7 - Specialavsnitt

I Padelsnack #7 får vi veta vilka slag Sverige-eliten tycker är de roligaste att slå. Dessutom fascineras bisittaren Anna Åkerberg över en viss spelares lyrik-talang. Zlatan, pingisrack och Coronaviruset är tre andra ämnen som avhandlas i detta specialavsnitt. 

2020-04-28
Länk till avsnitt

Padelsnack #6 - Skador

Deppiga tider kräver deppiga samtalsämnen. Därför vi träffar långtidsskadade Smilla Lundgren och pratar just skador. I På Volley gästas vi av förre svenska mästaren Andreas Pålsson (och hans flickvän Marie). 

2020-03-26
Länk till avsnitt

Padelsnack #5 - Taktik

Kristoffer Jonzon träffar Sverige-åttan Filip Svensson samt Danmarks förbundskapten och f.d svenska mästaren Husse Mehmedovic i detta gedigna avsnitt med temat Taktik. Dessutom inför vi det nya momentet Frågelådan med frågor från er lyssnare. Mycket nöje!  

2020-02-25
Länk till avsnitt

Padelsnack #4 - Bollkänsla

I Padelsnack #4 har Kristoffer Jonzon blivit så lat att han låter gästerna komma till hans kök. Där intervjuar han dubbla svenska mästaren Ola Brodén samt Sverigetrean Anna Åkerberg. Vi får ta del av Olas lista över de svenska spelare med bäst bollkänsla och Anna Åkerberg berättar vem hon kommer att spela med under 2020. Dessutom ger hon ett löfte! Mycket nöje! 

2020-01-25
Länk till avsnitt

Padelsnack #3 - Padelns Framtid

I Padelsnack 3 träffar Kristoffer sverigefyran Billie Gajic och utsätter henne för det fruktade momentet På Volley. Dessutom blir det ett långt samtal om svensk och internationell padels framtid med Johan Håkansson från Padelfeber. Mycket nöje! 

2019-12-25
Länk till avsnitt

Padelsnack #2 - Forehandsidan

I Padelsnack#2 åker Kristoffer Jonzon till Helsingborg och Sveriges största padeltävling Movember Open där han intervjuar två eminenta forehandspelare. Sverige-ettan Simon Vasquez samt före detta svenske mästaren Bobby Seger. Bobby svarar på kluriga frågor i På Volley och Simon berättar bland annat om den bittra avslutningen av EM i Portugal. 

2019-11-24
Länk till avsnitt

Padelsnack #1 - Vinnarmentalitet

I första avsnittet av Padelsnack träffar Kristoffer Jonzon f.d tennisproffset Sofia Arvidsson och pratar om vinnarmentalitet. Dessutom ställs nyblivne klubbägaren och elitspelaren André Schlyter mot väggen i det fruktade momentet På Volley. 

2019-10-16
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.