Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Koststudion med Vilma Litens

Koststudion med Vilma Litens

I den här podcasten från Koststudion så kommer vi bjuda på intervjuer med intressanta gäster för att höra deras historia, tankar och erfarenheter inom kost, träning och hälsa. Vi kommer även ha avsnitt där vi fokuserar på ett specifikt ämne som exempelvis protein, viktuppgång eller kost för prestation. Programledare för podcasten är Koststudions inspiratör Vilma Litens. Glöm inte att följa Koststudion på Instagram om du inte redan gör det!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

koststudion.libsyn.com/website

Avsnitt

1. Jackie Masete

I det här första avsnittet så träffar vi Jackie Masete som är utbildad nutritionist och framgångsrik fitness-atlet. Jackie berättar bland annat om intresset till kosten, hur det känns att gå på tävlingsdiet och hur hon gör sin favoritgröt.

Utrustningen ville inte riktigt samarbeta med oss och därför är inte ljudet perfekt men vi hoppas att ni ändå uppskattar samtalet. Vi lovar att det kommer bli mycket bättre redan till kommande avsnitt!

Prenumerera gärna på podden och följ Koststudion på Instagram!

2020-01-13
Länk till avsnitt

Trailer

Det här är en podcast från Koststudion där vi kommer bjuda in olika gäster inom träning och hälsa för att höra deras historia, tankar och erfarenheter. Vi kommer även ha avsnitt där vi djupdyker i ett specifikt ämne. I den här trailern så får vi även höra ett smakprov från det första avsnittet tillsammans med Jackie Masete. Programledare för podcasten är Koststudions inspiratör Vilma Litens.

2020-01-02
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.