Sveriges 100 mest populära podcasts

Den som skrattar förlorar podcast

Den som skrattar förlorar podcast

En podcast från gänget bakom succén "Den som skrattar förlorar" ? din oas av hjärndödhet.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/densomskrattarforlorarpodcast

Avsnitt

69. Den underbara doften av ingrodd urin

I veckans avgång med idiotins, irrelevansens och hjärndödhetens glädjetåg så lyfter Niclas fram en lastbilschaufför med uppenbar mytomani som tar sitt ljugande till exceptionellt onödiga och meningslösa nivåer. Förslag på kommande påhitt utlovas! Jonatan har, å sin sida, dykt ner i det härliga lokalnyhetsträsket och hittat en del guldkorn som får en att må riktigt jäkla bra. Världshistoriens märkligaste, men mest briljanta, fågelholk lyfts fram ? precis som en fumlig fågelskådare med en övertro på djurens intelligens. Vi dissekerar också en, bisarrt nog, mycket underhållande video om envariabelanalys ? och golvas av den kittlande tanken på att se supernördar få sitt eget Paradise Hotel. Det blir även en lista (woho!) som fokuserar på underskattade saker. Stanken av piss kommer, bland annat, vara involverad. Fullmatat och otroligt dumt avsnitt! Släng dig omgående över play-knappen!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-05-06
Länk till avsnitt

68. Vårt absurda mejl till kung Carl XVI Gustaf

Glädjetåget öser fram genom våren ? och i veckans avsnitt har Jonatan dykt ner i ?hajpen? kring Carl XVI Gustafs oväntade podcastdebut. Kan det vara så att Kungen även är sugen på att medverka i Löningsfredag? Givetvis inte, men även ett ?nej? kan vara värt att kämpa lite för! Det blir dessutom en kort vända förbi Masked Singer nu när den kanske sämsta gissningen i svensk TV-historia blivit bekräftad. Det för oss, självfallet, också in på vilka kändisar som har tydligast ?risig i kistan?-aura. Niclas har även hittat en intressant studie i vilken man lyfter fram helt bisarra tabbar under anställningsintervjuer. En är så märklig att man hoppas att dåren fick jobbet ? med dubbel månadslön. Dumt, hjärndött och oviktigt ? precis som vanligt. Släng dig därmed omgående på play-knappen, så tar vi en härlig stund tillsammans!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-04-29
Länk till avsnitt

Löningsfredag #1 ? med Glenn Hysén

Under fredagen närmast löning kommer Niclas och Jonatan vissa månader, som ett extra poddavsnitt, framöver att träffa en mer eller mindre känd person som intresserar dem ? för ett ?after work?-betonat samtal om både högt och lågt. Det blir öl-drickande, helgkänsla, starka åsikter ? och sköna berättelser. Första gästen är, så klart, vår älskade favorit Glenn Hysén. Vad är Baloo för djur ? egentligen? Vad händer när den tidigare fotbollsstjärnan dricker bira i Liverpool? Hur är det att supa till med Jimmie Åkesson? Är det så härligt som man tror att ha sin egen bärs (GöttÄnna-ölen med beställningsnummer 35186 på Systembolaget)? Allt det här ? och mycket mer. Det blir ett gott fredagssnack innehållande både tårar av sorg och massvis av skratt! Det här vill ni verkligen inte missa!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-04-23
Länk till avsnitt

67. Att lösa relationskrisen ? med brutal könsrock

Ny vecka, ny avgång med glädjetåget ? och ny idioti. Jonatan har golvats av en sinnessjukt färgglad innebandykommentator, vilket får poddmakarna att resonera kring dennes framtida karriärval. Niclas har, å sin tur, blivit helt fast i ?Gift vid första ögonkastet? och bjuder på två starka smakprov från programmet, varav det ena är rena definitionen av uttrycket ?att gasa sig ur en uppförsbacke?. Dumt, men också underhållande. Det blir dessutom en hyllning till ett nu kritiserat kommunalråd som ställt till med en omtalad alkoholskandal. Är han rentav Sveriges bäste politiker? Ett hjärndött och oviktigt avsnitt ? precis som vanligt! Därför ska ni givetvis omgående slänga er på play-knappen! Trevlig lyssning!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-04-22
Länk till avsnitt

66. ?Upp nu, din feta hora ? vi ska gifta oss!?

I veckans avsnitt med glädjetåget så avslöjar vi en stor nyhet kring podden ? och grabbarna berättar också om att de nyligen tagit en dagsfylla med en favoritdåre. Därefter rapporterar både Niclas och Jonatan om varsin mycket omskakande händelse från den gångna helgen. Systembolaget, en kändis och enormt självhat är involverat. En av poddmakarna har också stött på en mycket udda och superkontroversiell väckningsform som vi analyserar i detalj. Sedan är det dags att skärskåda troféjakten som flera svenska celebriteter verkar brinna för ? och det leder till en rad härliga utsvävningar. Vi har dessutom stött på den absolut sämsta artikeln som någonsin skrivits i syfte att marknadsföra en svensk stadsdel. Dumt, oviktigt och idiotiskt ? det här får ni verkligen inte missa!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-04-15
Länk till avsnitt

65. Marcus Oscarssons dyngmörka genväg till fysisk närkontakt

I veckans avgång med glädjetåget har det blivit dags att skärskåda TV4:s nya flaggskepp Masked Singer. Vilken är egentligen den hittills sämsta gissningen från programmets panel? Vem hade varit vår absoluta drömdeltagare? Sedan fortsätter vi att hålla oss kvar vid samma kanal när Niclas har hittat en helt ny och skrämmande sida av den omtyckte politikexperten Marcus Oscarsson. Ett mycket märkligt klipp, som vi rotat fram, avslöjar något som borde få hans bakverks- och rotmos-älskande tantsupportrar att tappa andan. Det blir dessutom en djupdykning i betygsättning och recensioner på nätet. I synnerhet en mycket flitig och öppen dam fångar vår uppmärksamhet med sina smått otroliga ?bedömningar?. Hjärndött, oviktigt och jättedumt ? men också förbannat härligt!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-04-08
Länk till avsnitt

64. Klimax i soprummet & bamsekorv på lyxkrogen

Niclas får sitt kanske värsta podd-sammanbrott någonsin i veckans avsnitt, i vilket vi också återkopplar till ett mycket kärt ämne från förra veckan ? och dundrar sedan vidare med TVÅ nya och superoviktiga listor. Det blir även en ?granskning? av vilka svenskar som är absolut sämst på sina jobb. Urstarka exempel utlovas! Dumt, hjärndött och fullkomligt idiotiskt! Missa inte den här sprakande turen med glädjetåget!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-04-01
Länk till avsnitt

63. Kvävd kåthet inför ögonen på Tony Irving

Både Niclas och Jonatan satt, deprimerande nog, bänkade framför den omtalade Let?s Dance-premiären ? och det finns, inte helt oväntat, mycket att säga om vad som utspelade sig i TV-rutan på bästa sändningstid. Något som i alla fall inte saknades i programmet var sexuell frustration. När det är avhandlat ställs den ena av poddmakarna på ett stenhårt test vad gäller etik och moral. Brutala, superkluriga och ångestframkallande scenarion reds ut parallellt med en intensiv svettattack. Det blir dessutom en smått chockerande djupdykning i ?galna gamlingar?. Märkliga, tillika otroliga, guldkorn utlovas på ämnet. Dumt, oviktigt och hjärndött ? precis som vanligt!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-03-25
Länk till avsnitt

62. Niclas har blivit borgmästare i USA

Glädjetåget avgår i raketfart och landar snabbt i vilken tant som måste ha Sveriges tråkigaste liv. Det blir även en smått ångestdoftande diskussion om åldrande ? då Niclas nyligen fyllt år ? och det konstateras att poddmakarnas liv ?börjat gå utför?. Vi tar oss sedan vidare till det som måste vara landets mest älskvärda 81-årige gubbe. Hans namn bjuder dessutom på ett underbart sammanträffande ? något det givetvis spinns vidare på. Jonatan har även valt att djupdyka i ämnet ?telefonsvarare?, vilket för fram ett gäng guldkorn till ytan. Niclas släpper sedan också en halvstor ?bomb? innan slutstationen är nådd för den här veckan. Fantastiskt oviktigt, dumt och idiotiskt ? missa inte den här hjärndöda stunden med oss!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-03-18
Länk till avsnitt

61. ?Tjena Uffe, nu ska bögarna tas!?

Glädjetåget avgår, i vanlig ordning, med raketfart. Usla skämt och ordvitsar följs upp av att Jonatan stött på en man som gör det optimala av sin funktionsnedsättning. Älskvärt och rätt jäkla briljant! Niclas tar åter igen upp fördomar (som blivit lite av ett favorit-tema) ? nu kring snusande. Starka spaningar utlovas! Det blir dessutom en ordentlig djupdykning i felhörda låttexter. En av poddmakarna har till och med två egna, mycket märkliga, erfarenheter på ämnet. Hjärndött, oviktigt och dumt ? nu åker vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-03-11
Länk till avsnitt

60. Dallerkossans brutala rännskita

Glädjetåget sprakar av vårkänslor ? och avgår med full fart! Niclas tar upp ett otroligt starkt meddelande som frambringar blandade känslor. Sedan ?granskar? vi en myndighet som inte direkt haft det lätt på slutet. Främst för att tabbe på tabbe radats upp. Starka klipp utlovas! Därefter har det äntligen blivit dags att utse svenskans absolut roligaste ord ? och det är i stenhård konkurrens som vi slutligen ändå når fram till en värdig vinnare. Det blir dessutom en djupdykning i riktiga ?I-landsproblem?. Igenkänningen är både hög och smått skrämmande. Tramsigt, dumt och oviktigt ? haka på, för tusan!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-03-04
Länk till avsnitt

59. ?Jag vill slå sönder hans j*vla permobil!?

En extra lång resa med glädjetåget den här veckan! Mycket kul! Jonatan har varit på gymmet och fått sänkt självförtroende medan Niclas funderat på sådant som är pinsamt, men som inte borde vara det. Rejäl dissekering utlovas! En av våra favoritprofiler från den senaste tiden har dessutom slagit till igen ? nu på ett ännu sjukare sätt än förra gången ? och det är knappt så man tror att det är sant! Det blir dessutom en ordentlig djupdykning i att ha otroligt udda intressen. Ett av Niclas exempel är så märkligt att Jonatan blir smått förbannad, men här är det ruskigt starka grejer som radas upp! Hjärndött, dumt och oviktigt ? över en timmes idioti vill ni givetvis inte missa!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-02-25
Länk till avsnitt

58. Drömmen om Lasse Berghagens ?ding-dong?

Veckans resa med glädjetåget inleds med ett ?stort corona-avslöjande? från Niclas. Därefter tar vi oss an ett uppmärksammat semmelbråk med epicentrum i Mjölby hos en man med sorgligt urban aura. Sedan har Jonatan fastnat för något Mello-relaterat ? och vi gör en djupdykning som faktiskt leder till en och annan slutsats. Det blir dessutom en ny vända med uppenbara lögner ? och nu är det en superkändis som gjort bort sig totalt. Mytomanin dissekeras! Självfallet riktas även visst fokus mot vår favorit Marcus Oscarsson som nu tagit sin kommunikation med tanterna till en helt ny nivå. Varning för chockerande formuleringar! Lika dumt, oviktigt, hjärndött och idiotiskt som vanligt. Haka på!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-02-18
Länk till avsnitt

57. TV4-profilen blir tysk porrfilmsdubbare

Fler och fler hoppar på glädjetåget ? och det gör oss så gränslöst glada. Den här veckan berättar killarna varsin halvrisig upplevelse från de senaste dagarna. Jonatan har blivit kikarägare (creepy-varning!) och Niclas har fått en otroligt gubbig åkomma. Sedan blir det en djupdykning i förnamnen som säger ALLT om en person. Vad hette exempelvis din lokala alkis? Därefter bjuds vi på en numera klassisk megaorgasm vid vinterbad, en spjuver i radion, den matematikbegåvade sömnprataren ? och en oklar rävfascination. En gammal favorit gör dessutom comeback i podden med sitt senaste mästerverk. Han tilldelas också ett udda artistnamn som heter duga. Lika dumt och oviktigt som vanligt ? nu åker vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-02-11
Länk till avsnitt

56. Suggan Solveig Ahmed

Glädjetåget rullar igen! Niclas blir omedelbart trött på Jonatans platta beteende kring nya Ica-Stig. Därefter blir det en djupdykning i succéämnet från förra veckans podd ? tourettes syndrom. Starka grejer utlovas! Det blir dessutom en ordentlig genomgång av både lämpliga och mindre kittlande djurnamn ? och vi resonerar oss fram till hur svenskarna bör förhålla sig till sina namnval på exempelvis hundar och grisar framöver. Niclas har också stött på en rad nyheter på sistone som får en på riktigt bra humör. Det blir bland annat en helt urspårad motorsågsman, en dyngrak kamelbov och en smällkåt massagekund. Vi har även fått ett mejl som avslöjar Anders Tegnells okända ord månaderna innan coronapandemin slog till. Det blir fullmatat, hjärndött och härligt ? nu åker vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-02-04
Länk till avsnitt

55. Bastu-tourettes & transpersonens klimax

Det blir gasen i botten när glädjetåget lämnar perrongen den här veckan. Niclas har varit och bastat, vilket ledde till ett både superintressant och extremt udda möte. Det blir dessutom en djupdykning i svenskarnas märkligaste frågesportssvar ? och det ligger nära till hands att man tappar hoppet om mänskligheten. Jonatan plockar åter upp det här med dårar som kan låta som specifika ljud. Det blir varken trist eller svagt, om man säger så. Cirklar kommer också att slutas på ett jäkla härligt sätt! Håll i hatten, så tar vi nu tillsammans vår veckoliga dos av total hjärndödhet! 

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-01-28
Länk till avsnitt

54. Fyllot & Röktanten ? en tvärmörk glädjestund

Alla ombord? Då rullar glädjetåget! I veckans podd följer vi upp Niclas mycket märkliga ?kameleontberättelse? från förra avsnittet. En lyssnare som sjukt nog bott i den nu beryktade lägenheten i Stockholm har nämligen hört av sig med otroliga vittnesmål från livet på tandläkarmottagningen. Vi ställs även inför vårt kanske svåraste moraliska dilemma ? någonsin. Dock i en fråga som alla tycks ha självklara svar på. Det blir dessutom en djupdykning i svenskarnas mest urspårade fyllor. Supermörkt ? men också genuint, filterlöst och lite vackert. Diskussionen får Niclas att bryta ihop fullständigt! Mot sluttampen återkommer vi också till en av poddens stora favoriter, tillika profiler, som nu varit i farten igen. Det blir hjärndött, skrattfyllt och härligt! Nu åker vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-01-21
Länk till avsnitt

53. Bakisångest med kameleonten Pascal

Det blir ett riktigt jävla kanonavsnitt när glädjetåget lämnar perrongen för 53:e gången. Niclas avslöjar det bisarra som hände när han var på desperat lägenhetsjakt i Stockholms innerstad (berättelsen har fått honom anklagad för att vara en tvättäkta mytoman). Det blir även en enorm hyllning till folk som är riktigt rappa i käften ? och Jonatan gör en oväntat rolig djupdykning i det fascinerande och grymt osexiga ämnet ?limerickar?. Dessutom gör en gammal poddfavorit återkomst med buller och brak! Tramsigt, hjärndött och härligt ? nu åker vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-01-14
Länk till avsnitt

52. Kronprinsessan Victorias plötsliga tourettes

Glädjetåget avgår för första gången under 2021 genom att fira ett helt år som podcast! Vi kör en snabb avstämning från våra nyårsfiranden ? och fortsätter sedan med att sätta strålkastaren mot ett antal nya ord som det nu är hög tid att lära sig. Det leder bland annat till en sexuellt relaterad ? tillika stark ? avrådan. Jonatan försöker dessutom övertyga en skeptisk Niclas om att diskussioner om ufon inte nödvändigtvis behöver vara trams. Vi sätter dessutom, med en rejäl klackspark, vår egen prägel på den aktuella och stekheta debatten om att Stefan Löfven och gänget inte till fullo följt sina egna restriktioner på sistone. Det blir småhetsigt, hjärndött och jäkligt kul. Häng med, så åker vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-01-07
Länk till avsnitt

51. NYÅRSSPECIAL: Platta löftena som gör Niclas skogstokig

Vi borstar av oss julfirandet och tar sats mot 2021! Givetvis kör glädjetåget en sträcka även på nyår ? och den här rätt överskattade festhögtiden har också fokus i veckans avsnitt. Det blir världshistoriens överlägset mest proffsiga ? och bisarra ? arbetsinsats, men även sådant man kommer att minnas från 2020. Vi lyfter både positiva och negativa aspekter med det här historiskt märkliga året. Det blir dessutom nyårslöftena som får en att vilja spränga huvudet i småbitar. Självfallet utses även årets bästa skratt. Invig 2021 med Niclas och Jonatan i dina öron, så läger vi 2020 bakom oss ? tillsammans!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-12-31
Länk till avsnitt

50. JULSPECIAL: Inte jul förrän snuten kommer

Jul, jul ? strålande jul, men givetvis ska vi även ha en hjärndöd sådan! Glädjetåget kläs i julens färger ? och vi kör ett specialavsnitt enbart med totalfokus på årets kanske största högtid. Hur firar vi själva jul ? och vad har låten ?TNT? och kalasfylla att göra med stunden då Niclas slutade tro på tomten? Självfallet listas också de mest överskattade fenomenen med jul. Det blir dessutom en alternativ julvärd som verkligen hade piggat upp, Gert Fylkings semi-snuskiga briljans ? och sedan avslutar Niclas med en rörande julvers till alla fantastiska lyssnare! Ta en paus från familjen, julmaten och myset ? och fira jul med oss i öronen en stund!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-12-24
Länk till avsnitt

49. Att bli smällkåt av en trist Toast Hawaii

Det blir en timmeslång (äntligen!) resa med glädjetåget när Niclas djupdyker i de urusla dejterna i ?Bonde söker fru?. Det bjuds på kåtslag, kulturella jättekrockar och en märklig fråga om att äta getter ? bland annat. Vi tar dessutom åter igen upp konstiga namn ? nu med fokus riktat mot politiken. Det blir även kändistätt när vi pratar om att dricka sin egen urin. Vem bälgar gärna i sig ? och vem möter hellre döden än att sörpla i sig piss? Jonatan har självfallet också stött på udda musik igen, så det blir en mix av hiphop och dansband ? som får oss att må kanon! Fast med säkerhetsbältet, så åker vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-12-17
Länk till avsnitt

48. Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick

I veckans avsnitt av Sveriges mest hjärndöda podcast så avslöjar Niclas och Jonatan en liten nyhet som är ett måste för alla som gillar ?Den som skrattar förlorar?. Det finns nämligen snart en möjlighet att kunna vara med i programmet. Vi djupdyker dessutom i det extremt oviktiga, men oerhört älskvärda, ?Nobelpriset? som få känner till. Det blir även ett nytt band som går in på listan över det absolut sämsta man hört ? och det väntas chockartad stämning när Niclas reder ut att det faktiskt är en svensk dåre som har världens längsta namn. Detaljer utlovas. Allt det här och mycket mer när glädjetåget åter lämnar perrongen!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-12-10
Länk till avsnitt

47. Oscarssons nya övertramp & Löfvens sponsrade fight

I veckans avsnitt väntar en hejdundrande åktur med glädjetåget! Det blir julkalenderkänsla när vi njuter av Peter Habers oslagbara briljans ? delvis ackompanjerad av piano! Vår favorit Marcus Oscarsson har dessutom varit i farten igen med ett nytt (medvetet) ?övertramp? som angränsar till det småperversa. Niclas reder ut ? och bryter ner ? alla tänkbara detaljer kring det hela! Jonatan bjuder också på en boxningsmatch av sällan skådat slag, vilket landar i en totalt urspårad diskussion som involverar Stefan Löfven, Gucci-modeller, en svetsmask och Sveriges osexigaste sponsring. Man bör nästan anhållas för ?brott mot mänskligheten? om man missar det här, så hoppa på ? nu åker vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-12-03
Länk till avsnitt

46. Får kväljningar av Prins Carl Philip

Glädjetåget avgår med raketfart från perrongen när Jonatan avslöjar ? och berättar om ? att han börjat med klassiska uteliggarbeteenden. Vi djupdyker också i det spännande ämnet ?fobier?. Vilken är egentligen världens mest ironiska fobi ? och vad har man nog drabbats av om bilden av Prins Carl Philip framkallar rejäla kväljningar? Jonatan testar också Niclas för att reda ut hur smart han är ? egentligen. Det blir dessutom Sveriges mest älskvärda kvinna och en hel del annat trams. Håll i er, så kör vi!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-11-26
Länk till avsnitt

45. Glenn Hysén räddar piss-julen 2020

I veckans tur med glädjetåget blir det urstarkt när Niclas tar sig an den makalöst fascinerande ? och väldigt underhållande ? åkomman ?Foreign accent syndrome?. Jonatan har dessutom spanat in Glenn Hyséns egen julsång och den får oss inte direkt att må dåligt. Den uppskattade och gnälliga listan ?Fenomen man stör sig på? gör dessutom blixtcomeback och vi räknar även ut hur många kameler vi är värda. Vem hade gjort störst succé på en egyptisk marknad? Svaret får du i Sveriges mest hjärndöda podcast!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-11-19
Länk till avsnitt

44. Niclas har blivit bajsvandaliserad

Sätt er på ?coronasäkert? avstånd och spänn fast säkerhetsbältena ? för nu rullar det aningen kontroversiella glädjetåget! I veckans avsnitt berättar Niclas om en minst sagt skakande bajsvandalisering. Han bjuder också på en rad fenomen som man STÖR SIG som fasen på. Jonatan, å sin sida, djupdyker i det intressanta ämnet ?Triss-vinnare?, men vi får även höra det absolut märkligaste ? tillika överlägset mest vidriga ? som någonsin sänts i SVT och det blir dessutom en anekdot om när Jonatans mamma hade en ofrivillig ?dejt? med en riktig världsstjärna samt en urspårad diskussion om Dolly Partons bisarra BH-storlek. Långt, fullmatat och hjärndött avsnitt ? häng med!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-11-12
Länk till avsnitt

43. Husums Elvis Presley

Skyll dig själv om du missar glädjetåget ? veckans avsnitt bjuder nämligen på flera STARKA ögonblick. Vi talar ut om det chockerande mötet med Annie Lööf, Jonatan djupdyker i ämnet ?katter? och snubblar då över något av det mest bisarra vi stött på. Niclas har dessutom hittat nätets ljusaste fanatiker ? och siar i vilken superprofil som snart pryder en vägg i vartenda svenskt hem. Det blir även otroliga scener när vi släpper loss ?Husums Elvis Presley? ? som är både det absolut bästa och det överlägset sämsta vi någonsin hört!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-11-05
Länk till avsnitt

42. Smyg-runken som skakar USA-valet

Alla ombord på glädjetåget? Bra, då kör vi! I veckans avsnitt bjuder vi på detaljerna kring den bisarra "smyg-runken" som skapat enorma rubriker borta i USA ? mitt under brinnande presidentval. Det blir även en småländsk rättshaverist med extrem hybris och vi djupdyker dessutom i vilka potentiella brottshandlingar från en rad svenska kändisar som hade piggat upp vardagen rejält. Hjärndött, men också kul. Sedan rundar vi av med den bisarra hälsningen till älskade Tommy Körberg.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-10-29
Länk till avsnitt

41. Tegnells urspårade middagsbjudning

Glädjetåget tuffar vidare när Jonatan lyfter fram Anders Tegnells bisarra middagsbjudning ? och Niclas djupdyker i svenska dialekter. Vilken får oss egentligen att må bäst? Dessutom bjuder vi på ett av de STARKASTE ögonblicken i Nyhetsmorgons historia!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-10-22
Länk till avsnitt

40. Jonatan VS Aschberg

Jonatan väcker en björn som sover genom att hoppa på Robert Aschbergs hat mot elsparkcyklar. Och Niclas minns tillbaka på de smeknamn som florerade runt i hans barndom. 

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-10-15
Länk till avsnitt

39. He died like a dog, a beautiful dog, a talented dog

Blippa biljetten till glädjetåget tack! På veckans avgång blir det konstigt nog en slags Trump-hyllning, hemska saker man vill uppleva och den den dummaste challengen på internet hittills.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-10-08
Länk till avsnitt

38. 345 000 tvättade kondomer

Säkerhetsbältet på för det äckligast avsnittet någonsin?

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-10-01
Länk till avsnitt

37. Grosshandlarns borttappade paket

Som rubriken lyder; vi har fått tag på Jakob Grosshandlarn Ugurlu från förra avsnittet och reder ut ett och annat!

Det blir även en historia om de utrotningsshotade lamorna i Holmssveden OCH så listar Niclas de konstigaste lagarna i Usas historia.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-09-24
Länk till avsnitt

36. Livrädd för ett rådjurs-knull

Jonatan ger oss en liverapport från vildmarken och Niclas listar saker som är billigare än nya Karolinska sjukhuset. Sen så ger vi er: Youtubes mest underskattade klipp just nu. 

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-09-17
Länk till avsnitt

35. En gravid kines

''Vilken fucking värld vi lever i'' får vara ledordet för denna veckas podcast. Vi lyssnar på John Andreas Gentlemenscoach nya banger och listar saker man ALDRIG ser.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-09-10
Länk till avsnitt

34. Osexiga sjukdomar med Soldoktorn

Ett alldeles unikt avsnitt för vi har vår första gäst! Den som hoppar på glädjetåget den här veckan är ingen mindre än *trumvirvel* Mikael Soldoktorn Sandström! Vi snackar de osexiga sjukdomar, de bästa imitationerna och skeva prissättningar. 

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-09-03
Länk till avsnitt

33. De skamlösa flörtarnas skamlösa flört

Niclas går genom veckans roligaste nyheter och så gör våra ständiga favoritkillar Anders Tegnell och Marcus Oscarsson ÄNTLIGEN comeback i podden!!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-08-27
Länk till avsnitt

32. Lysekils Pavarotti

Kort och gott: Idols genom tiderna värsta (eller bästa?!) auditions och dåraktiga diktaturer!! Utlovas skrattattack.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-08-20
Länk till avsnitt

31. Myttarens myttare

Ny vecka och Niklas står inte ut en dag till med den fucking värmen...TUR att man då kan svalka sig i skuggan med ett sprillans nytt avsnitt av DSSF!! Det blir dåliga lögner, mindfuck-ljud och Johan Gieseckes fyllemejl.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-08-13
Länk till avsnitt

30. Alkistanten, Vegasgubben och Blocketmannen

Glädjetåget fortsätter tuffa sig igenom vårt aslånga land och pyser in på stationen DINA ÖRON. Och du blir inte besviken!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-08-06
Länk till avsnitt

29. Arga leken i Nässjö

Dåååå tänjer vi på skrattmusklerna denna veckan med!! Marcus Oscarsson råflörtar återigen skamlöst med det äldre entouraget på Facebook OCH Jonatan listar de bästa skratten genom tiderna. 

Lyssnar ni? bra, håll i er.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-07-30
Länk till avsnitt

28. De magsjuka kineserna från Målilla

I veckans avsnitt snackar Jonatan och Niclas om klassikerglassen Sitting Bull, hur Gotland och Öland hanterar turismen under sommaren och varför det är så jäkla gött när det går åt helvete för andra.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-07-23
Länk till avsnitt

27. Ultras mega monster fan club

I veckans avsnitt tar Jonatan och Niclas upp saker som gör oväntat ont, partiska sportkommentatorer, en galen tysk och testar även världens starkaste salami.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-07-16
Länk till avsnitt

26. Give me the comb, för fan!

Veckans extra matiga avsnitt handlar om klassiska vredesutbrott och odödliga nervsammanbrott. Sen smular vi sönder och analyserar tio-i-topp-listan över vilka svenskarna helst tar en kall öl med. Skål!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-07-09
Länk till avsnitt

25. Innan jag dör

Veckans avsnitt avhandlar: människor som vill förbjuda ALLT som är kul. Och om att vara kapabel att dra ett skämt precis innan man blir dödad.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-07-02
Länk till avsnitt

24. Här luktar det RONK!

Ett riktigt psykbryt bryter ut i veckans program när Nicklas spelar upp ÅRETS STARKASTE låt. Sen blir det en djupdykning i de mörkaste rösterna som GARANTERAT kommer få det att mullra i prostatan.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-06-25
Länk till avsnitt

23. Olof Palmes powerpoint

Veckans maxade avsnitt tar oss genom vår älskade Tegnells sommarprat i P1, Olofs Palmes haveri till mordutredning och till sist Sveriges bästa felsägningar.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-06-18
Länk till avsnitt

22. Pizzaterroristen

Vi brinner även denna vecka för frågan: Hur överlever man en björnattack?! Det snackas även om ett brott som de flesta skulle drömma om att bli utsatta för. 

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-06-11
Länk till avsnitt

21. Ett rimjob med Anders Tegnell

Anders Tegnell gör ÄNTLIGEN comeback i podden...Men främst blir det en djurattacks-fest! Stay safe!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-06-04
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.