Sveriges 100 mest populära podcasts

Par i Damer

Par i Damer

Vi är Kerstin och Annika, Par i Damer! I vår här podden snickesnackar vi livet som nyblivna pensionärer i dagens samhälle - Från högt till lågt! Vi pratar om allt från intressen till aktiviteter och allt otippat där emellan. Följ vår poddresa! Frågor eller funderingar? Skriv till [email protected]

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

anchor.fm/paridamer

Avsnitt

Vaccin, stövlar och väskor

Avsnitt 70: Håll i er nu, vi är på avsnitt 70! 70 är en omtalad siffra på många vis nuförtiden t.ex vid vaccination mot Covid. Om du fick välja märke på vaccinet vilken hade du valt? Det diskuterar vi idag. Kerstin pratar om väskor, att man köper en finväska sen har man den aldrig för att tillfället aldrig kommer.

Skriv gärna om du har frågor eller funderingar! [email protected]

2021-04-13
Länk till avsnitt

Män, humor & rojalist

Avsnitt 69: Är du en rojalist? Idag tar Kerstin upp ämnet, och vi diskuterar huruvida vi känner oss för eller emot våra kungligheter. Vidare pratar vi om programmet ?Kärlek vid första ögonkastet? och hur män kan komma undan med sånger som är förnedrande mot kvinnor. Vad törs man skratta åt idag och får man skratta åt andra och vad är tillåtet idag?

Har du några frågor eller vill göra ett samarbete, mejla gärna till [email protected]

2021-04-06
Länk till avsnitt

Flyttkartonger, bråte och inredning.

Avsnitt 68: Annika har precis flyttat ut och in, och idag poddar hon från sin systers landställe. Medan Kerstin, som känner sig frisk nu, har svårt att anpassa sig till sommartid. Vi avhandlar saker vi borde göra och även ting vi inte har lust med. Likaså pratar vi inredning och hur det har förändrats genom alla år, och så givetvis plantering så här i påsktid. Glad påsk!

Har du frågor eller funderingar så mejla gärna [email protected]

2021-03-30
Länk till avsnitt

Hej sommartid!

Avsnitt 67: Par i damer är som vanligt inspelat på distans och nu är Kerstin sjuk men på bättringsväg. Idag pratar vi om hur hon blev nekad att göra ett Coronatest, och får vänta och se hur "förkylningen" fortskrider. Vi recenserar Lets Dance och hur de nya programledarna gör sin entré. Vidare pratar vi om att det på söndag går över från "normaltid" till sommartid. Varför är det så? Vad tycker ni? 

Mejla gärna till [email protected]

2021-03-23
Länk till avsnitt

Nu kööör vi!

Avsnitt 66: Man kan drömma sig bort till allt glamour och glitter som fanns innan pandemin, tur är väl att tv:n finns. Idag ägnar vi tid åt helgens glitterfest Mellon. Sen drömmer vi vidare. Kerstin funderar på vad hon har för ursprung och vill ta ett DNA-test. Vidare pratar vi om vårtröttheten eller är det vintertröttheten som ligger kvar? Detta leder oss vidare till andra frågor tja, kan du dricka kaffe efter kl.18 och lider ni också av urininkontinens tidigt på morgonen? Sen undrar Kerstin vad är grejen med Padel egentligen? Ja ni förstår, missa inte avsnitt 66.

Har du frågor eller funderingar så går det bra att mejl på [email protected] 

2021-03-16
Länk till avsnitt

Kvinnor kan minsann!

Avsnitt 65: Idagens avsnitt avhandlar vi framtida shopping sätt och hur det nu finns företag som ska förenklad shopping via nätet. Perfekt i corona-tider men innebär det att vi inte kommer shoppa i affärer längre? Ämnet Covid-19 smiter inte undan den här veckan heller, vi pratar kort om det. Viktigast i dagens samtal är internationella kvinnodagen, ska man ge blommor eller gratta?

Har du några frågor eller funderingar? Mejla gärna till [email protected]

2021-03-09
Länk till avsnitt

Coronaskräck och kaffe

Avsnitt 64 bjuder på tankar kring Coronaskräck och Annika funderar på om hon har varit för hård och isolerad. Kerstin berättar också om sitt covid-resultat som kom i veckan. Titta på TV är det vi sysslar med nuförtiden och idag recenserar vi Melodifestivalens fjärde delfinal. Annika har fått en ny favoritlåt. Vi pratar också om olika ord och hur de förnimmas och hur de används fel. Mejla gärna oss om du har frågor eller funderingar på [email protected] eller gå in på vår Facebooksida, Par i damer. 

2021-03-02
Länk till avsnitt

Coronafrisyr och tv-program

Avsnitt 63: Kerstin funderar på sin självbild och om man måste hitta sig själv? Sen snackar vi tv-program Mello, Strömstedt med fler. Kerstin utmanar Annika på att göra en kompis-tatuering. Sen har en av vi Corona-tidens stora aber, håret! Hur ser håret ut numera? Annika har hållit sig borta från butiker och frisörer så gott det går och tycker sig nu har utvecklat en Coronafrisyr, och funderar på att klippa sig själv.

Har ni frågor eller funderingar mejla gärna till [email protected]

2021-02-23
Länk till avsnitt

Singel eller dubbel del 2...

Avsnitt 62: Sexlivet efter 65! Ja vad är det? Vi forsätter att prata om livets alla delar och där är sexlivet och beröring efter 65 år, superviktigt! Kerstin har hängt på krogen och hängt en hylla och Annika som är i hemmakarantän hyllar servicen för de som vill hålla sig undan. Vi nämner även vårmodet med vårens färger och nygamla plagg som kommer tillbaka. Annika har också förlåtit Ulf Lundell. 

Har ni frågor eller funderingar mejla gärna [email protected] 

2021-02-16
Länk till avsnitt

Singel eller dubbel del 1

Avsnitt 61: Oftast är man ett resultat av de relationer man har varit en del av eller är i. Idag bjuder vi på ett smörgåsbord av relationer genom livet och hur de har påverkat oss. Annika delar med sig av ett trauma och Kerstin tankar om singellivet och de män som gjort en inverkan, och beslut om att vara ensam. Har du valt allt leva ensamma eller har du valt att leva i tvåsamhet? Letar du efter en vän eller parrelation? Mejla gärna om du har frågor eller tanker om veckans avsnitt, [email protected] 

2021-02-09
Länk till avsnitt

Killbrallor & Zlatans tupé

Avsnitt 60: Idag pratar vi om vår långa vänskap och våra likheter och olikheter. Hur en blick på 30 sekunder kan förändra allt. Kerstin funderar över Zlatans frisyr. Vi pratar även om förlossningar förr och nu, och hur byxor blev lagliga, för kvinnor, i Frankrike, 2013. När var det stora byxgenombrottet i Sverige? Självklart lite uppsnack inför mellon också. Häng med oss! 

Vill ni skriva till oss och har frågor eller funderingar går det såklart bra på [email protected]

2021-02-02
Länk till avsnitt

Trendig Tegnell-look & blickar som mördar

Äntligen! 2021 första avsnitt är här! Vi är så glada att få släppa ett nytt avsnitt igen. Tråkigt nog fyller Corona 1 år i Sverige, och vi kommer avhandla om vad vi saknar mest och hur det påverkar oss och om Annikas Tegnell-look.  Likaså har Kerstin gjort sig känd för mördande blickar.

 
Vill ni skriva till oss och har frågor eller funderingar går det såklart bra. Skriv till [email protected] 

2021-01-26
Länk till avsnitt

Tack för detta år!

Här kommer sista avsnittet för 2020! Idag pratar vi om julen och om vi vågar ha nyårslöften inför 2021. Är Lucia fortfarande en skönhetstävling? Varför bakar vi så mycket under julen? Äter man verkligen upp allt man lägger upp på Facebook att man har bakat? Kerstin saknar vardagsskvaller och tänker tillbaka på när Annika bröt löftet om att hålla en hemlighet och Annika tackar D-Vitamin som ger känslan av sol i årets gråa december.

Stort tack för oss och för att ni har lyssnat på hela 58 avsnitt av Par i damer - vi ses nästa år!

2020-12-15
Länk till avsnitt

Andas ut och njut av Sköna Hem!

Idag pratar vi om rutiner och rutinkontroller (ja, vi lovar att det är ett kul avsnitt!). Kerstin beskriver känslan att få hem Sköna Hems jultidning - fram med kaffekoppen och grotta ner dig i soffan. Annika spanar på olika samtalsämnen man kan ta upp under julen som inte bara handlar om covid och vad man har sett på Netflix. Vi vill också hylla MeraLeva.com som gör ljus av ljusstumpar och skänker en del till barncancerfonden. Ta en titt på hemsidan och skicka dina ljusstumpar!

2020-12-08
Länk till avsnitt

1 års jubileum!

Hipp hipp hurra för oss - vi firar att vi har poddat exakt ett år nu! Vilket avsnitt var er favorit? Idag pratar vi om hur vi firade Första Advent. Är det more-is-more med juldekorationer i år kanske? Kerstin pratar om livet på filmset och Annika om Art Déco.

Om du som oss har tröttnat på vanliga jullåtar vill vi tipsa om spellistan ?UnderbaraClaras Underbara Jul? - en riktigt mysig och härlig 90-minuters lista.

2020-12-01
Länk till avsnitt

Peppar för adventsmys!

Ja, det är jobbigt och tungt i luften med den ökande smittspridningen - och det känner vi alla av. Vi spanar lite saker man kan göra för att peppa situationen, till exempel pepp för julmys och Kerstins delar sina bästa adventstips. I avsnittet pratar vi också om minkar och fladdermöss, flytt och vinter och slutligen tipsar vi om en ny Netflix-serie, Kärlek & Anarki, som ingen annan än Kerstin är med i!

2020-11-17
Länk till avsnitt

Att lyssna eller att läsa

Vi är tillbaka med avsnitt #54! Vi börjar med att hylla sjukvården, inte bara för att de har varit fantastiska under pandemin men också för att de har tagit så väl hand om vår kära Kerstin senaste veckan! Men vad vore Par i Damer om det inte kom lite förbättringsråd eller utvecklingstips? Under avsnittet jämför vi att lyssna på ljudböcker eller att läsa själv. Vad tycker ni? Vi avslutar med att fundera på vad det innebär att åldras med värdighet och det är dags att sluta använda uttrycket ?Ung och dum?. Håller ni med? Nu kör vi!

2020-11-10
Länk till avsnitt

Svartpeppar vs. Vitpeppar

Idag pratar vi om Halloween och allt annat importerat från USA. Annika åker till Gräsö i skärgården och pratar om naturen skapad från inlandsisen. Kerstin spanar inget annat än toaletter - vad tror ni om hennes spaning? Vi reflekterar 70-tals musik contra dagens och slutligen - svartpeppar eller vitpeppar. Vad tar ni för ställning?

2020-10-27
Länk till avsnitt

Slow living med Par i Damer

I det här avsnittet pratar vi om ordspråk, lagar och regler och tar upp lite om kvinnovåld igen (det är helt enkelt för viktigt för att låta bli). Annika spanar både tårar och varför vi gråter samt varför vi har vintertid. Visste ni att den svenska normaltiden infördes den 1 januari 1879 och före dess var det en 24min tidsskillnad mellan Göteborg och Stockholm? Annika lär oss om slow living och slow food - och med det säger vi hejdå och njut av podden!

2020-10-20
Länk till avsnitt

Flyttångest och nya naglar!

Kerstin ger sina bästa tips på hur man kan göra när man känner sig lite extra fattig - fixa naglarna såklart! Annika funderar över flytt i framtiden och Kerstin ifrågasätter om man verkligen vet hur man städar ordentligt längre. ?Kill your darlings? säger vi bara! Och om ni känner er ledsna, krama ett träd - ja? ni fattar när ni har lyssnat!

2020-10-13
Länk till avsnitt

Sa du avsnitt #50?!

Åh Herregud, har vi spelat in 50 avsnitt redan? Ett stort tack till alla lyssnare, ni är helt fantastiska som stöttar oss varje vecka! Idag funderar vi på vem vi är som Par i Damer-kollegor och vilka roller vi tar. Vi pratar om att tjuvlyssna på andras konversationer i barer och hur det kan gå snett ibland. Annika spanar vikten av att träna för 70+ och Kerstin hyllar sin tränare Markus. Vad hände förresten med Melania Trumps Covid?

2020-10-06
Länk till avsnitt

Julpynt i september? Skärp er!

Idag pratar vi om att ha gröna fingrar (eller ej), hur Kerstin alltid lyckas köpa fel saker och hur vi som samhälle aldrig kan vara riktigt glada. Annika följer upp från förra avsnittet med lite mer fakta om kvinnovåld i Sverige och hur det jämförs med gängvåld. Sen kommer chocken: att se adventskalender och adventsljusstakar på Åhlens och Biltema! Fy skäms!

2020-09-29
Länk till avsnitt

Ett långt j*vla klagomål!

Hej alla lyssnare! Här kommer ett riktigt härligt avsnitt, fylld med klagomål och kritik. Eller som Kerstin kallar det, en konsumentupplysande podd helt enkelt! Kerstin utmanar oss att sluta tjejtveka och börja killgissa, Annika berättar om potentiella parasoller i rymden och tillsammans hatar vi på alla nya tramsprogram på TV. Håller ni med oss eller?

2020-09-22
Länk till avsnitt

Vi hyllar husmorstanterna!

Idag pratar vi om husmorsknep och vilken beröm de borde få mer av. Vad är era bästa husmorstips? Fram med ättika och bakpulver! Annika spanar olika ansiktskrämer - BB, CC, DD, vad sa du? Vi reflekterar såklart lite Corona också - hur det kändes att bjuda på första middagen med vänner sedan i våras och om vi är redo att ta ett Corona-vaccin eller inte. Barnbarn Uffe gör premiär i avsnittet, lyssna och hör!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-09-15
Länk till avsnitt

Ostexperterna här!

Ännu ett nytt upplyftande avsnitt med Par i damer! Idag pratar vi om allt - från ostnamnen till höstens trendspaning. Vi diskuterar också vad vi kommer ha på oss på våra icke-existerande bröllop - läderbyxor och en rödhatt eller bröllopsslöja? Kerstin spanar vad ordet ?Banta? kommer ifrån och Annika spanar tillit till tillvaron. Enjoy!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-09-08
Länk till avsnitt

Vi är tillbaka!

Efter två veckors semester är vi tillbaka - vissa badade och njöt av solen, andra låg på sjukhus. Ja, allt är som vanligt med Par i Damer - lite dramatik men glada för det! Idag pratar vi om sommaren som gått och om att få ny kontakt med gamla barndomsvänner. Vi pratar också om hur det är att bli sjuk under Corona med annat än Covid-19 och (o)vikten av att veta ens blodgrupp. Tjoho, lyssna nu!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-09-01
Länk till avsnitt

Är vi vuxna nu?

Hallå från sommarhettan! Idag ifrågasätter vi uttryck, ?stöttande? ord och rubriker. Håller ni med oss? Vi pratar också om att kolla i folks badrumsskåp och hur det kan beskriva en människa. Och sen kommer stora fråga - vad innebär det att vara vuxen? Är vi det? Obs! Nu tar vi semester men är tillbaka den 1a september!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-08-11
Länk till avsnitt

70 är det nya 50? eller?

Har Corona-pandemin förstört uttrycket 70 är det nya 50? Idag pratar vi om likheter med olika kändisar - ser vi ut som Babbel Larsson och Mona Sahlin? Vem vill vi fika med? Kommer Lulu Carter och Lena Endre bjuda på ett glas vin? Vi vill också önska ett stort välkommen till Uffe - Kerstins nya barnbarn!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-08-04
Länk till avsnitt

Ska vi börja tros-jobba?

Nej tros-jobba är kanske inte vad ni tror, lyssna på podden så får ni höra! Förutom det så pratar vi om radio- och tv-röster, vad som låter behagligt och vad som får oss att stänga av. Gillar vi manliga eller kvinnliga röster mest, varför då? Vi går också igenom nya ord som har dykt upp under pandemin - hemester för alla! Detta avsnitt är full av skratt och sång - nu kör vi!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-07-28
Länk till avsnitt

Är du seriös eller?

 Som vanligt grottar vi ner oss i saker som stör oss i vardagen: ska man ha diskmaskin eller inte, artiklar och poddar, hur mycket man ska eller ska inte leka med sina barn. Vi går också in på vad det innebär att vara seriös och vem av oss som är den mest seriösa. Vad tror ni? OBS! Nästa vecka tar vi semester, men oroa er inte, för snart är vi tillbaka!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-07-14
Länk till avsnitt

Djurens podd!

Detta är ett riktigt djur-avsnitt! Vi pratar om hur man ska se upp för bävar när man badar, hur myggorna har slutat attackera oss, om vi är katt eller hundmänniskor - ja ni hör ju, detta är djurens podd! Vi spanar också statyer och landmärken i Stockholm - varför har Åhlens en Dalahäst? Jadu, det får du allt höra om i veckans avsnitt!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-07-07
Länk till avsnitt

Vi sommarpratar sommarprat!

I det här avsnittet pratar vi om de olika sommarpraten som har berört oss, vad vi har lärt oss och vad vi ska ta till oss. På tal om folkkära program så slänger vi in lite prat om Allsång också! Vi diskuterar vad mäklare har för roll när man ska sälja bostad och om bilderna på bostaden ska se lite mer verkliga ut - dvs, ska vi vara med på bilderna och laga mat så man får känslan av vardag? Vem vill inte se lite Par i Damer i deras framtida boende!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-06-30
Länk till avsnitt

Vaddå personlig utveckling?

Annika spanar hälsoeffekter med att ta en härligt, kallt dopp i vattnet - har ni också badat bort juni-värmen? Vi grottar oss ner i vad personlig utveckling innebär. Att utmana sig själv till saker som man älskar och ibland kanske som man måste inse att man inte bör göra. Vi pratar också om hur vi har börjat näthandla så mycket att vi glömmer vad som kommer fram till dörren - någon som känner igen sig?

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-06-23
Länk till avsnitt

Glad Midsommar alla lyssnare!

I det här avsnittet pratar vi Midsommar-planer och Kerstins nya investering. Annika spanar feminism som leder till djupa funderingar om kvinnornas kamp och vad framgång innebär. Har du några fler funderingar? Skriv till oss på sociala medier eller till [email protected]

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-06-16
Länk till avsnitt

Kaffe eller te-människa?

I detta avsnitt av Par i Damer grottar vi ner oss om man är te eller kaffe-människa och vad deras olika stereotyper är. Vi pratar också om hur trender kommer i repris - tex. fotoalbum - från analogt till digitalt till analogt igen och hur man kan nu köpa formar för grillen för att inte kladda ner? dvs, en ny spis. Såklart slänger vi in lite mode och stil - kan man bära bikini i vår ålder? Såklart!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-06-09
Länk till avsnitt

Håll i hatten!

Hur kan det redan vara juni?! Idag pratar vi om hur vi firade morsdag och hur Annika tog sin första utflykt under Corona. Vi går in på hur fantastiska kvinnor och våra kroppar är - obs! inget avsnitt för känsliga lyssnare - vi säger både fi*ta och k*k! Vi funderar på vad det innebär att vara i en stormig relation - är det positivt eller negativt? Sen slänger vi in en hel del om bittra människor, hur man klär en hatt och dammiga gästhanddukar. Enjoy!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-06-02
Länk till avsnitt

Att stanna hemma eller att springa på stan?

Idag pratar vi om Folkmyndighetens beslut i veckan att inte släppa på restriktionerna för 70-plussare. Är det någon annan som också blev snopet besviken? Vi lättar på samtalsämnet och får inte bara en, men TVÅ spaningar från Annika. Visste ni att våra näsor och öron växer på grund av gravitationskraften? Och visste ni att Morsdag alltid inträffar på sista söndagen i maj så man kunde plocka blommor åt våra käraste? Lyssna och hör fler spännande saker från veckans Par i Damer!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-05-28
Länk till avsnitt

Vårt tråkigaste avsnitt någonsin.

Annika spanar om att ha tråkigt - är det ett modernt fenomen? Vi pratar också om var all icke-Corona-nyheter tar vägen, hur det kändes när Kerstin kramade ett träd och hur hon har börjat sticka igen. Vi reflekterar tillbaka på var vi kommer ifrån och våra Pappor - nästa avsnitt inför Mors Dag dedikerar vi åt Mammorna våra. Enjoy!

2020-05-26
Länk till avsnitt

Är det dags att dödsstäda?

Vi dedikerar detta avsnitt till reflektion: hur ser livet ut om 10 år? Vi lovar varandra åtminstone att vi aldrig kommer sluta snickesnacka tillsammans. Vi pratar också om våra biologiska åldrar - kan ni gissa? Va snälla nu! Vad betyder det att åldras och när ska man börja dödsstäda? Tips - gör det ej med en man!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-05-21
Länk till avsnitt

Vett och etikett på tåget

Kan ni gissa hur många kuddar Kerstin har i sitt hem? Hemtrevligt eller är detta det nya ?katt-tant?? Annika spanar vad AW betyder när vi avslutar veckan och tar en öl med arbetskamrater. Vi pratar också loss oss om färger: allt från garderobsfärger till färgerna vi sätter på ansiktet - hur kan det ta 1h att få till den perfekta naturliga looken? Kämpa på alla lyssnare!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-05-19
Länk till avsnitt

Jadu Kerstin, vilket schampoo ska man köpa?

Kerstin jämför ingredienser i olika schampoo - ska man välja baserat på pris? Vi pratar sommarplaner och vad man kan/kan inte planera in. Har ni några tips? Annika spanar smittspridning bland djur och vårt immunförsvar - Tegnell, watch out, här kommer Annika!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-05-14
Länk till avsnitt

Från en tavla till en nostalgisk bokhandel

Kerstin får en nästan-andlig stund med sin Mamma Astrid i en bokhandel och vi tänker tillbaka på hennes fantastiska bok ?Huset vid Lundsbrunns?. Annika tipsar om serien ?Normala människor? på SVT och Kerstin ifrågasätter TV-serie-narkomaner (att kolla alla avsnitt under en och samma kväll? host host Annika). Och så lite Corona-uppdateringar: Utsatta barn och kvinnor? Blir munskydd del av outfitten?

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-05-12
Länk till avsnitt

Ja, nu börjar t.o.m. Annika svära

Godmorgon lyssnare! Vi poddar på morgonkvisten och Kerstin rockar en härlig Bed-Head. Annika går till ögonläkaren och Kerstin erkänner hur hon smyg-ljuger när hon tar sina ögontester. Undrar varför glasögonen inte är helt rätt? Sen pratar vi konstiga leveranssystem och var kom namnen Kerstin och Annika kommer ifrån.

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-05-07
Länk till avsnitt

Spynxen och Puman

Kerstin beskriver Annika som en smidig katt (Spynx för att vara specifik) och Annika tycker att Kerstin är en riktig Puma (ja, alltså katten). Kerstin blir inspirerad att ta första vår-doppet och läser upp Sommarångest av Lena Persson. Annika spanar skamkänslor och vi får höra Par i Damers skämslåtar. Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!
2020-05-05
Länk till avsnitt

Två salta bönor

Glad Valborg alla lyssnare! 

Vi firar med ett nytt avsnitt, denna gång om förbundskaptener som lyckas få nya tjänster och hur det är för få kvinnor i styrelser. Vi pratar också om dagliga motionen trots lederna som gör ont. Annika spanar magkänslor och Kerstin sjunger Den saltaste bönan i stan - ja, allt är sig som vanligt! Enjoy!

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-04-30
Länk till avsnitt

Sluta krama främlingar

Kommer vi att sluta kramas när vi säger hej ?post-Corona?? Tråkigt eller kanske?Halleluja! Vi pratar om våra nya vanor, Annika spanar hur vi kommunicerar med blicken och Kerstin sjunger om Blondiner med de rosende kinder.

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-04-28
Länk till avsnitt

Äntligen är våren här!

Kerstin sjunger Ja, det är våren i nya ?Kerstins vecko-trudelutt? och Annika spanar humlor. Har ni också märkt att de är extra stora i år?! Vi pratar vårtrenderna och Kerstin är inte imponerad av alla singoallablusar?

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-04-23
Länk till avsnitt

Våren luktar hundbajs

Kerstin tipsar om ljudbokstips och Annika spanar sömnens faser. Vi pratar drömmar, matlagning och diskuterar köttfria recept. Vill ni höra mer från oss? Ta en titt på våra nya blogg ?Par i Damer? på http://www.stillactive.se/blogg !

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-04-21
Länk till avsnitt

We'll Meet Again!

Kerstin behöver sjunga ut sig men sjunga Vera Lynn ihop via Zoom går sådär?! Annikas spanar månen och alla dess faser: vem vet, kommer Par i Damer gå på en månceremoni? Kerstin tipsar om hemma-fix och Annika om hennes Ingefära-shots. OBS! Kerstin letar efter en hylla i mässing - har du tips?

Avsnittet är gjort i samarbete med Still Active. Som lyssnare får du 20% på årsavgiften. Ange koden paridamer20 hos www.stillactive.se!

2020-04-16
Länk till avsnitt

Hette det fladdermusloppet??

Missa inte vårt nya avsnitt där vi introducerar Annikas spaning, vi börjar bloggar hos Still Active och vi tipsar om TV-serier. 

Avsnittet är sponsrat av Still Active. Som lyssnare har du 20% på årsavgift med koden Paridamer20 !

2020-04-14
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.