Sveriges 100 mest populära podcasts

Eftermiddag i P3

Eftermiddag i P3

Ditt sällskap, överallt. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/eftermiddagip3

Avsnitt

Hanna Hellquists hat mot skånska barn och etiska dilemman med Martin Mutumba och Shima Niavarani

Hanna Hellquist avslöjar att hon inte gillar när barn pratar med dialekt, särskilt skånska! Christopher är exalterad eftersom han för första gången NÅGONSIN fått tillåtelse att freestyla i det vardagsfilosofiska rummet där vi idag testar moralen på allkonstnären Shima Niavarani och f.d. fotbollspelaren Martin Mutumba.

2021-06-17
Länk till avsnitt

Couplegoals på Tiktok och en livs levande krokodil i studion

Idag var det den största dagen i djuronsdags historia, vi hade nämligen en livs levande krokodilbebis i studion. Det var inte vilken krokodil som helst utan bebisen till Sveriges kanske mest kända krokodil. Den som bet av en man vänsterarmen på Skansen. Det blir självklart djurquiz och så kommer Ingrid Altino och pratar om couplegoals på Tiktok.

Programledare: Christopher Garplind och Hanna Hellquist
2021-06-16
Länk till avsnitt

Kulturell smärtyttring, våra bästa hämndhistorier och Kalle Berg om Sveriges EM

Linnea Wikblad och Christopher Garplind håller fortet medan Emma Molin är borta och då vässar såklart Sveriges Radios VD Cilla Benkö öronen extra noga. Det blir historier om mannen som vill sitta på folks stortår, att hämnas på sitt ex genom att lämna ett "spår" i hens lägenhet och världens bästa mobilspel: boka vaccination i Alltid öppet-appen. P3s självutnämnda fotbollsexpert Kalle Berg tittar förbi och förklarar fotbolls-EM för oss, vad händer med dansken Christian Eriksen och hur mår Glenn Strömberg egentligen? P3 Nyheters Elsa Henriksdotter har varit med och granskat den ojämlika vården och djupdyker i fenomenet kulturell smärtyttring.

Programledare: Linnea Wikblad och Christopher Garplind
2021-06-15
Länk till avsnitt

ASAP Rockys dokumentär Stockholm Syndrome och MYGG

Myggor, vad håller de på med, de är sexister va? Känns lite som det i alla fall? Går det att vaccinera sig mot de små svinen? Funkar sån där maskin mot mygg? Vi tar ett stort grepp på livets små ohärligheter och sen pratar vi dessutom med Roger Wilson om ASAP Rockys dokumentärfilm Stockholm Syndrome som handlar om hans tid på Kronobergshäktet i Stockholm. Hur bra är Rihannas killes film egentligen? P3 Historias Cecilia Düringer har vägarna förbi och lär oss allt vi velat veta om häxor, häxprocessen, bålbränning och Malin Matsdotter som blev den sista att offras i häxhysterins rasande lågor. Förresten: Linnea Wikblad hoppar in för Emma Molin p.g.a. sjukdom.

Programledare: Christopher Garplind och Linnea Wikblad.
2021-06-14
Länk till avsnitt

Dödsfallet i Första dejten, Hanna Hellquists mamma, Olle Sarri och Julia Lyskova

Vi ringer upp Hanna Hellquists mamma Lisbeth Hellquist och breakar tillskottet i familjen, Christopher Garplind kan inte sluta tänka på filmen som borde förbjudas, det snackas om den oväntade vändningen i slutet av Första dejten och så kliver vi in i det vardagsfilosofiska rummet tillsammans med Snabba Cash-stjärnan Olle Sarri och Thunder in my heart-stjärnskottet Julia Lyskova (känd från podden Daddy Issues).

Programledare: Hanna Hellquist och Christopher Garplind
2021-06-10
Länk till avsnitt

Dagens dikt med Hanna Hellquist, manifestering och Djur-Ted

Name a more iconic duo än Djur-Ted och P3 Krims Evalisa Wallin, I'LL WAIT. I dagens sändning skapar vi the most ambitious crossover event in history när krim tar sig in i djuronsdag, det handlar om den stora reptilhärvan och reptilmannen i Skåne. Hanna Hellquist läser, för kanske tredje gången i eftermiddags historia, dikten En ghasel av Gustaf Fröding och Ingrid Altino tittar förbi för att snacka om sommaren stora trend, manifestering. Så inne just nu tydligen?

Programledare: Hanna Hellquist och Christopher Garplind.
2021-06-09
Länk till avsnitt

Inför fotbolls-EM, Sinead O'Connors galna helg och det störiga med pandemin

Är det fotbolls-VM eller EM som startar på fredag? Fråga inte Christopher men som tur är kommer P3 Nyheters Erik Glaad och reder ut snackisarna inför premiären. Lika fort som hon gick i pension, valde hon att göra comeback. Tina Mehrafzoon berättar om Sinead O'Connors minst sagt fartfyllda helg. Dessutom har Linnea en och annan grej hon stört sig på ordentligt under pandemin.

Programledare: Christopher Garplind, Emma Molin och Linnea Wikblad.
2021-06-08
Länk till avsnitt

Salva för tjocka lår, Lilibet Diana och Helena Bergströms Dancing Queens

Vår tv-kritiker Linus Fremin ger betyget "Stygga dockan" till Helena Bergströms nya film Dancing Queens. Linnea berättar om kränkande bud hon har fått utan att ha bett om det , bland annat en salva för tjocka lår. Vi ringer upp hovreportern Sara Ericsson för att prata om Prins Harry och Meghan Markles nyfödda dotter Lilibet Diana och dessutom snackar vi om den ouppnåeliga glädjen med att ha en pool.

Programledare: Christopher Garplind, Emma Molin och Linnea Wikblad.
2021-06-07
Länk till avsnitt

Hanna har kidnappat en fågel och vardagsmoral med Sandra Beijer & Filip Lamprecht

Hanna har hittat en ledsen björktrast på väg in till studion som får bo i hennes förkläde under sändningen. Vi ringer självklart upp djur-Ted för att fråga om det är okej att bara kidnappa en fågel sådär? Under sändningens gång byter den lilla fågeln också namn från Petter till Filip efter Filip Lamprecht som tillsammans med Sandra Beijer utsätts för moraliska dilemman i vardagsfilosofiska rummet

2021-06-03
Länk till avsnitt

Ines ormbett, Skinken Johanna och rättegången mot Yasin

Hanna berättar allt om veckans drama när Ines blev biten av en huggorm! Djur-Ted är självklart på plats och har med sig skinken Johanna som han försöker göra folkkär. Det går hem sådär hos Christopher som för övrigt håller i världens, genom tidernas, kanske bästa hundquiz. P3 Nyheters reporter Paloma Vangpreecha berättar dessutom om hur det går i rättegången mot Vårbynätverket, där bland andra Yasin står åtalad.

2021-06-02
Länk till avsnitt

Wikblads kloak, Molins latex och Fremins försvunna norska frisör

Vi pratar succéserien Thunder in my heart och den nya Cruella-filmen med den älskvärda experten Linus Fremin. Michelle Hallström har alla detaljer i Chrissy Teigen-cancelled-dramat. Emma har köpt latexmadrass inför white boy summer, Linneas kloak har blivit en sprinkler och Chirstophers ex vägrar nysa.

2021-06-01
Länk till avsnitt

Vi minns "Satan i gatan" tillsammans med Veronica Maggio

Ja du läste rätt, Veronica Maggio är på besök. Men det är inte allt, först tittar P3 Nyheters oerhört gulliga men även kompetenta Erik Glaad förbi oss. Han snackar om den skitpopulära indiska yogagurun Baba Ramdev som hamnat i blåsväder över kontroversiella uttalanden mot modern medicin i samband med covid. Dessutom är den stränga historieläraren Cecilia Düringer i studion och håller läxförhör på krigardrottningen och frihetskämpen Rani Lakshmibai!

2021-05-31
Länk till avsnitt

Vårbynätverket, ansiktsjobb, Oliver Strige och Ayan Jamal

É det så fel att kommentera kändisars utseenden? Den frågan ställer sig Hanna efter Vänner-återföreningen. P3 Nyheters Paloma Vangpreecha har varit på rättegången mot Vårbynätverket där Yasin hörts, dessutom ställs Göteborgsprofilen Oliver Strige och P3s alldeles egna Ayan Jamal mot väggen i Vardagsfilosofiska rummet.

2021-05-27
Länk till avsnitt

Seriemördarstånd, Flora Wiströms sexnovell och tuppen Té

Hanna har tagit med sig dåliga och dåliga nyheter till Stockholm, Djurens Rätt behöver inte bombhota Sveriges Radio och hur dejtar man som Hellquist? Flora Wiström läser upp sin sexnovell samtidigt som Christopher drömmer sig bort till sin dejts seriemördarstånd. Det blir trendiga djur, kossor med tre ögon och självklart ett djurquiz om djur i låttexter. Dessutom pratar vi om kulturell svimning med P3 Nyheters Elsa Henriksdotter. Hur intressant är Christopher egentligen? #farraktåthelvete

2021-05-26
Länk till avsnitt

Lärarbus, "Lilla dockan" och den nya trendiga mors dag

Det snackas hyss mot lärare och spånas vad för lärartyp Christopher, Emma och Linnea själva hade varit om de valt skolans värld. Tv-kritikern Linus Fremin har med sig ett seriesvep och vår egen Ingrid Altino berättar om hur kändisarna skämmer bort sina mammor under mors dag.

2021-05-25
Länk till avsnitt

"Ett bollhav av porr", konstig stämning i ESC och vad heter dina tår?

Linnea är upprörd på grund av ett oavsiktligt intag av läsk. Emma delar med sig av vad hon döpt sina tår till och någon i gruppen har en granne med OTROLIGT mycket porr i källaren. Efter helgens Eurovision Song Contest där Carola lackar på SVT har Frans Strandberg med sig en lista på andra ikoniska ESC dålig stämning-händelser. Bästa Assia Dahir berättar även om Nicki Minajs omsläpp av ett gammalt mixtape.

2021-05-24
Länk till avsnitt

Besvikelsen på Friends och vardagsfilosofi med Tobbe från Eva & Adam och P3:s skyddsombud

Christopher har sett trailern till nya Friends och är spyfärdig. Hanna har ätit glass med nötkross och kolasås och är på ett farligt bra humör. Perfekta förutsättningar för Vardagsfilosofiska rummet med andra ord, där vi idag testar moralen hos skådisen Jerka Johansson och P3:s nyhetsprofil tillika skyddsombud Babs Drougge.

2021-05-20
Länk till avsnitt

Hannas nya sängkamrater, en viral strandkrabba och Hollywoods hetaste singlar

Vi välkomnar Babsan och Bengan till Casa de Hellquist, två svinsöta tuppar som Hanna självklart delar säng med. Det ryktas om att USA kommer invaderas av miljontals cikador som legat under jord i 17 år. Tur att Djur-Ted är i studion och kan svara på den brännheta frågan; vad fan har de gjort under alla de här åren? Dessutom är vår kändisexpert Michelle Hallström tillbaka, den här gången för att snacka Hollywoods hetaste singlar och par!

2021-05-19
Länk till avsnitt

Lögn-skola, gubbsvep och Emmas sexiga körstil

Vi delar med oss av våra bästa lögner och pratar med psykologen Björn Hedensjö om hur man blir en riktigt bra lögnare och om det är så fel som alla säger att ljuga? Linnea outar Emmas aggressiva beteende i trafiken och vilken killmagnet det är! Kristofer Andersson från P3 klubben har med sig ett gubbsvep och pratar om populära män som med åren blivit allt mer problematiska.

2021-05-18
Länk till avsnitt

Den pinsamma norska dansen, R.I.P. Golden Globes och Drottning Victoria

The Angry Mom Molin har fyllt år och firas samtidigt som vi tyvärr gratulerer med dagen till alla norrmän (Vad har Norge gjort förutom lagt paprika på pizza egentligen?). Linnea gör rent kroppens micro samtidigt som Emma testar Christophers Norgekunskaper och P3 Historias Cecilia Düringer håller läxförhör om Drottning Victoria. Linus Fremin får oss att fatta vad som egentligen hänt med Golden Globes och tipsar om den bästa brittiska serien någonsin.

2021-05-17
Länk till avsnitt

Christopher har fått sparken, grova skämt inför barn, Jenny Strömstedt och Valter Skarsgård

Hanna är naken under sin Leif GW-väst och trycker i sig skumbananer samtidigt som Christopher är skitnervös pga EKOT levererar nyheterna istället för våra fina vänner på P3. "Vi i femman"-redaktionen har skojat om våld och droger inför 11-åringar och Jenny Strömstedt och Valter Skarsgård visar sig vara ordentligt omoraliska i vardagsfilosofiska rummet. Dessutom pratar vi om gångerna vi fått sparken.

2021-05-13
Länk till avsnitt

My åsna from hell, Wet Ass Bird Pussy och Fru Larsson attackerar

Djur-Ted har med sig den psykiskt välmående kakaduan Fru Larsson som skrämmer slag på Christopher genom att dansa till Povel Ramel. Tromben Hanna sitter på behörigt avstånd i Grums och tänker på den psykiskt helt okej mående åsnan Kingen och vi får äntligen svar på frågan, varför känns det somrigt när det är 19 grader ute? P3 Klubbens Kristofer Andersson slår ett slag för så kallade "horkorta" herrshorts och dessutom blir det så klart DJURQUIZ.

2021-05-12
Länk till avsnitt

Linköping dissas, Jonas Gardell & comebacken av Jenny from the block

Christopher fortsätter dra ner sin gamla hemstad Linköping i smutsen. Vi får besök av Jonas Gardell som berättar om sin nya bok där han skrivit om de första svenska demonstrationerna för sexuell frihet. Vi ringer upp P3-korren Caroline Kernen som berättar om den uppskruvade situationen i Jerusalem. Dessutom snackar vi om Jennifer Lopez superhit Jenny from the Block som blivit högaktuell igen, särskilt eftersom det ryktas om en reunion mellan J-Lo och Ben Affleck!

2021-05-11
Länk till avsnitt

Linneas hemsläp av vilda djur, dokusåpornas framtid och Elon Musk i SNL

Linnea har äntligen fått tillbaka sitt instagramkonto, Christopher försvarar gamla gubbar på dejtningappar och Emma har varit på strövtåg i hembygden! Vi får besök av Vendela Lundberg som snackar Elon Musk och hans omtalade gästspel i Saturday Night Live och Helle Schunnesson går igenom senaste tidens skandaler bland dokusåpor. Dessutom berättar Linnea om de oroande många gånger hon tagit hem vilda djur.

2021-05-10
Länk till avsnitt

Arne Weises sittdusch, hästgnägg-special, vardagsfilosofi med Kodjo Akolor och Arantxa Alvarez

Hur smutsigt är det egentligen hemma hos Hanna? Varför minns Christopher, Arne Weises sittdusch så väl? Är rymdskrot på väg att krascha ner på jorden? Många frågor, men den enda Erik Glaad från P3 Nyheter har svar på är den sista. Det är FYRA programledare med riktigt svajig moral i studion idag, Kodjo Akolor och Arantxa Alvarez kliver rakt in i det vardagsfilosofiska rummet och ställer till med stora problem för alla inblandade.

2021-05-06
Länk till avsnitt

Ebba Buschs klädsel, groddjur och det stora hästquizet!

Det är onsdag och såklart djuronsdag! Men först kommer Erik Glaad förbi och berättar allt vi måste veta om partiledardebatten i söndags. Vad är grejen Ebba Buschs kläder? Vi får också en uppdatering om hur det egentligen går med vaccineringen. Dagens djurtema har vi längtat efter länge, vi snackar nämligen om groddjur och Hanna bjuder på en uppdatering om alla sina groddjur i ekopoolen. Dessutom river Christopher av det bästa häst-quizet i norra Europa!

2021-05-05
Länk till avsnitt

Riktigt korkade lyssnare, reality-TVs död och Linus Fremin om Kate Winslet och Skarsgård

Ibland har vi verkligen otur när vi tänker, det är lätt att få för sig att kalops är en fågel, att Torrostade är en spansk nöt eller att navelsträngen går från barnets navel till mammans. Vi pratar om alla de gånger vi varit RIKTIGT jävla dumma. P3 Nyheters Johanna Heed tar oss igenom de senaste turerna gällande de inställda säsongerna av Paradise hotel och Ex on the beach, dessutom svänger vår mest älskade medarbetare, Linus Fremin, förbi och dissekerar HBO-serien Mare of Easttown samt nyheten om att Alexander Skarsgård joinar Succession-casten.

2021-05-04
Länk till avsnitt

E-types vikingaförsvar, DJ Khaled-kurs och Paradise Hotel-castingen

Sång och dansmannen Christopher hatar vikingatiden, har en jätteproblematisk bild på sig själv med "ökenfolk" och undrar varför man ska gå på "husesyn" hemma hos folk. Den äppelkindade Emma undrar vilken epok som är sämst att tidsresa till och om man får tycka att hemlösas kiss är äckligt, dessutom tar den ansvarsfulla Linnea ett grepp på ceratberoende och flickbuljong (?). P3 Nyheters Johanna Heed har granskat hur Paradise Hotel-castingen går till, Hanna Frelin guidar oss genom DJ Khaleds alla catch phrases och P3 Historias Cecilia Düringer håller läxförhör om Knut den store. Dessutom: vi ringer E-Type den store.

2021-05-03
Länk till avsnitt

Tredje hjulet på Tinder-dejt, Sveriges vackraste man och samtalet som inte borde hänt

Christopher är traumatiserad efter en middag med Hanna där hon tagit med sig en Tinderdejt. Vi kommer sen in på barns relation till bajs i ett samtal som egentligen kanske borde blivit bortklippt. Dags också för vardagsfilosofiska rummet med Kakan Hermansson och skådisen Alexander Abdallah.

2021-04-29
Länk till avsnitt

Trendiga rockkillar, hypnotiserade hönor och ormar i hela studion

Nya trendspaningen är att rockkillar är superinne igen! Ingrid Altino vet allt om det här och snackar om det. Sedan är det självklart djur-onsdag! Djur-Ted får uppbackning av Orm-Max som har med sig inte en, utan fyra ormar till studion Christopher fasar att de ska slingra sig över till hans sida av bordet! Vi snackar om allt som har med ormar att göra. Är de så sluga som man tror? Har olika arter sex med varandra? Christopher har också med sig ett otroligt orm-quiz dagen till ära!

2021-04-28
Länk till avsnitt

Kim Jong-uns byxor, Free Britney-rörelsen och utvecklingssamtal

Kristofer Andersson pratar om mode, Emma smiter iväg på utvecklingssamtal under sändning, Matilda Rånge från P3 Nyheter berättar om sin nya dokumentär om Free Britney-rörelsen.

2021-04-27
Länk till avsnitt

"Alkis Anna", statsvett och nattens Oscarsgala

Linneas bild används som lockbete på Tinder, Emma vill bara prata om sin bil och Christopher gör sitt bästa för att säga"Runkskolan i P3" under sändning. Michelle Hallström från Paparazzipodden berättar om ett stort Tik Tok-drama som involverar plattformens kanske största stjärna Addison Rae. Och på tal om stjärnor kommer tv-kritikern Linus Fremin och sammanfattar nattens Oscarsgala. Dessutom pratar vi om vett i stan, på landet, båten och Insta!

2021-04-26
Länk till avsnitt

Fiaskot Super Leauge och vardagsmoral med Alice Stenlöf & Martin Melin

Det blir en dramatisk start på sändningen, mycket på grund av att Hanna glömt sin insulinspruta hemma och ätit väldigt, väldigt, väldigt mycket glass. Och på tal om dramatik ringer vi upp fotbollsjournalisten Olof Lundh och pratar om planerna kring Super Leauge som slog ner som en bomb men försvann lika fort. Dessutom öppnar vi upp det vardagsfilosofiska rummet, den här gången är det Alice Stenlöf och Martin Melins moral vi sätter på prov!

2021-04-22
Länk till avsnitt

"Själens mörker", skogsödlor och domen mot Derek Chauvin

I dagens program, som är lite kortare, inser Hanna och Christopher att de har olika syn på döden och lanserar ännu en podd-idé, Själens mörker. Igår dömdes den före detta polisen Derek Chauvin för mordet på George Floyd och vi ringer återigen upp USA-korren Ginna Lindberg som är på plats i Minneapolis. Dessutom har Hanna fått besök av en skogsödla, ett självklart samtalsämne under denna djuronsdag!

2021-04-21
Länk till avsnitt

Övergreppsanklagelser i PH, Derek Chauvin-rättegången & Taylor Swift

Det blir högt och lågt när Emma, Linnea och Christopher diskuterar övergreppsanklagelser i Paradise Hotel med P3 Nyheters Esfar Ahmad, rättegången mot Derek Chauvin med utrikeskorren Ginna Lindberg och självklart hur cumshots funkar utan gravitation. Taylor Swift släpper nyinspelningar av sina gamla låtar och Hanna Frelin har full koll på hur och varför. Dessutom den stora blåbärsbluffen, Linneas rollprestation som "little mouse", sexnoveller i ljud och innan vi lägger på: varför ställer den där killen i den där filmen ut vattenglas för att döda de onda andarna?

2021-04-20
Länk till avsnitt

Rosa mannen, salongsberusade Mads Mikkelsen och Selma Lagerlöfs resting bitch face

Internetikonen Rosa mannen togs bort från Youtube, en funktionsvarierad kvinna från Japan flöt iväg när Christopher skulle dyka, Linus Fremin undrar om allt blir bättre efter 2-3 öl om dagen efter att ha sett filmen "En runda till" och vi ringer hjärtläkare Ola Vedin och frågar om han opererat berusad. Dessutom testar P3 Historias Cecilia Düringer, Emma och Christophers kunskaper om Selma Lagerlöf och VARFÖR är svenska kungafamiljen så oerhört kort?

2021-04-19
Länk till avsnitt

Hannas problematiska killsmak, Christophers problematiska stalkning, Molly Hammar och Victor Linnér

Hanna har haft en snickarkurs med Oscar Zia, Gizem Erdogan och Jenny Strömstedt som absolut inte bara var för kändisar. Vi ringer upp Jenny för en kommentar. Dessutom tänker Hanna på 13-åriga skatekillar medan Christopher stalkat sin olyckliga kärlek, den 19-åriga scoutledaren Helene. Vi rotar även i Molly Hammar och Victor Linnérs sinnens mörka vrår i vardagsfilosofiska rummet.

2021-04-15
Länk till avsnitt

Djurquiz, Yasin, Soran och modevärldens Dagny, Vivienne Westwood

Den isländska bidrottningen Margret Atladottir tar över showen när Hanna vabbar nån höna, Christopher smygfotar det älskvärda tacoparet från Gift vid första ögonkastet som såklart märker allt och Djur-Ted kommer hem tomhänt efter sin vårinsektsjakt. P3 Klubbens Kristofer Andersson levererar HETA takes på den heliga treenigheten Soran, Yasin och såklart modevärldens Dagny, Vivienne Westwood. Det blir Guldöramaterial när quizmaster Christopher den här gången tvingas svara på frågorna istället för att ställa dem och ÄR vi lite klara med "komma ut"-intervjuer à la amerikanska Bachelors Colton Underwood?

2021-04-14
Länk till avsnitt

Psykopatföräldrar, Demi Lovato, att "sära" för Seth Rogen och vad fan är NFT?

Linnea har ätit leverpastejmacka på toaletten, P3 Musikdokumentärs Hanna Frelin har sett Demi Lovato-dokumentärserien och utrikeskorren Caroline Kernen berättar om dödsskjutningen i Minneapolis. Vi hjälper en äkta mor att klä sig rätt och Gunnar Harrius får knappt en syl i vädret när han försöker förklara vad fan NFT är.

2021-04-13
Länk till avsnitt

White boy summer, jeanskjol med vita leggings och Linus Fremin synar megasuccén Snabba Cash

Vi minns hur Christopher tvingades ta en selfie med Martina Haag, hur Linneas pappa rökte inomhus och snackade livet i höghus samt att mammor alltid har jeanskjol med vita leggings. Assia Dahir reder ut varför prins Philips död var startskottet för "white boy summer" och Linus Fremin synar megasuccén Snabba Cash - skymmer det sanslösa tempot kanske brister i manuset?

2021-04-12
Länk till avsnitt

Psykopatbarn, urinpranks och tyst minut för Anna Lindmarkers hund

Christopher öppnar dörren för historier om hur sjuka barn är, han vill uppenbarligen inte att Hanna blir förälder. Marcus Berggren gör bejublad P3 comeback i Vardagsfilosofiska rummet med Sveriges kanske kändaste människa, Amie Bramme Sey.

2021-04-08
Länk till avsnitt

Sorandokumentären, coronaförnekande och djurquiz med Ted

Djurkaos på Djuronsdag med Djur-Ted. Christopher vill gå en promenad längs djurdokumentärfilms-memory lane apropå den nya Netflix-dokumentären Seaspiracy, men det blir mest prat om Hannas får. Apropå dokumentärer, är det nån som hört nåt om nån Sorandokumentär? P3 Nyheters Erik Glaad tittar förbi och snackar om sitt unika husdjur "katt" och även om "Tusenmannamarschen".

2021-04-07
Länk till avsnitt

Mansgris-Gandhi, stygga påskharen och unga gangsters med Karwan Faraj

Ryktet om Linneas sexiga påskhare-outift har nått studion, Christopher skäms över sina extremt pinsamma jobbsökarmail och Emma tänker på hundar som jobbar med läsning. Vi pratar även med den prisbelönta journalisten Karwan Faraj som gjort P1 miniserien "Ung gangster", dessutom dyks det ner i medborgarrättsrörelsen och Martin Luther King med Cecilia Düringer.

2021-04-06
Länk till avsnitt

Influencers som flyr landet och seriesvep med Linus Fremin

Emma och Christopher firar annandag påsk tillsammans med tv-kritikern Linus Fremin som går igenom nattens SAG-awards och pratar om säsong två av succéserien Exit. Vi får även besök av vår influencerkorre Frans Strandberg som berättar om hur flera av våra största influencers lämnar Sverige!

2021-04-05
Länk till avsnitt

Gynnings försvunna höns och vardagsfilosofi med Clara Henry & Sauronlol

Vi har nåtts av de fruktansvärda nyheterna att Carolina Gynnings hönor Chicka och Chucka är spårlöst försvunna. Vi ringer upp Carolina och försöker sätta upp en spårningsplan. Det är återigen dags för programpunkten som Hanna fortfarande inte kan namnet på, Vardagsfilosofiska rummet. Den här gången testar vi moralen hos Clara Henry och den vanligtvis anonyma memekungen Sauronlol.

2021-04-01
Länk till avsnitt

Peaken av svensk reality och kända filmdjur

Gift vid första ögonkastet har blivit en storsnackis, årets säsong av Paradise Hotell är helt bananas och det mycket märkliga underhållningsprogrammet Masked Singer har just haft premiär. Vi tar in Helle Schunnesson för att prata om allt som händer på den svenska realityscenen just nu. Dessutom är Djur-Ted tillbaka, vi grottar ner oss i djur kända från filmvärlden och Christopher bjuder än en gång på ett quiz!

2021-03-31
Länk till avsnitt

Bröder som bråkar, geoengineering och favoritlik

Emma är på ovanligt bra humör och har med sig sin väninna karaktären Marcelle Oppenheim, men det är blandad förtjusning kring henne. Under helgen har Linnea kommit fram till vilket typ av lik som är hennes favorit och Christopher har med sig sin topp tre lista över bröder som bråkar. Men hönsgården blandas också upp med lite fakta när vi fördjupar oss i geoengineering tillsammans med Freddi Ramel från P3 Dystopia.

2021-03-30
Länk till avsnitt

Lil Nas X helvetesvideo, Justin Bieber och hur hittar man den perfekta matchen?

Linnea har öppnat upp sitt torp och redan stött på patrull. Hur ska man veta vad man ska göra när det läcker vatten och elen går? Helgens och även eftermiddagens snackis är också Lil Nas X nya video där han åker på en strippstång ner i helvetet - i samband med videon kom han också ut som gay! Dessutom grottar vi ner oss i Justin Biebers pandemiår, är han den artist som klarat sig bäst under Coronan?

2021-03-29
Länk till avsnitt

Hannas ankor, upp-och nervända bikinis och vardagsfillo

Hanna rantar på dagens badmode och kan inte sluta prata om sina nyinköpa ankor. Christopher lider av PTSD från gårdagens djuronsdag och vi har den kanske mest omoraliska men snyggaste duon hittills i vardagsfilosofiska rummet i form av Mårten Andersson och Nicole Falciani.

2021-03-25
Länk till avsnitt

Tandsmycken, kråkor som aldrig glömmer och Christophers hönquiz

Trenden vi aldrig trodde skulle komma tillbaka är här igen - ja vi pratar såklart om TANDSMYCKET! Och tydligen har Sverige legat i framkant? Självklart är det också djur-onsdag, Ted har med sig sköldpaddor. Vi snackar om kråkor som aldrig glömmer och Christopher har förberett ett quiz dagen till ära.

2021-03-24
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.