Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Flashback Forever

Flashback Forever

Varje vecka söker Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia svaren på livets stora frågor genom att dyka rätt ner i visdomens källa: Flashback forum Tippsa oss om trådar och diskutera veckans avsnitt i poddens facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/flashbackforever/ Och glöm inte: Svaren på allt finns på Flashback.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

facebook.com/groups/flashbackforever/

Avsnitt

#11 ? "Tar hon den i röven är hon en kändis!"

"Tar hon den i röven är hon en kändis!"

Nytt rekordlångt avsnitt av Flashback Forever ute nu! För visst är det så att ni i dessa tider behöver drygt 80 minuter rent Flashbackguld? Det kommer ni alla fall, tack vare våra härliga Patroner, få uppslevat nu! Emma Knyckare har satt tänderna i den stora "Kändisar,analt" tråden för att få reda på vilka som, enligt säkra källor, tar den i tvåan. Ina Lundström river fatt i ett rafflande mysterium kryddat med konspirationer och Scroll-Mia har hittat ett gäng Flashbackelitister som lider av en svår form av paraplydrinksrelaterat storhetsvansinne.

2020-04-07
Länk till avsnitt

#10 ? Ett storslaget epos tillägnat Sanna Nielsen

Ett storslaget epos tillägnat Sanna Nielsen

I veckans avsnitt har Emma Knyckare grävt vidare i Flashbacks poesiforum och hittat dikter tillägnade kändisar och bittra verser riktade till veterinärer. Ina har hittat en mer än torftig receptdiskussion och Scroll-Mia har dykt ner i Flashbacks medicinforum och fiskat upp hypokondriker, perineumknölar oxh en hel del personer som verkligen inte är läkare.

2020-03-31
Länk till avsnitt

#9 ? Sexting när det är som sämst.

Sexting när det är som sämst.

Emma Knyckare har hittat Sveriges genom tiderna mest obehagliga psykning. Ina Lundström nosar rätt på en kille som har läst The Game men ganska slarvigt. Och Scroll-Mia dyker in i kärnfamiljen och barnaproblemen på Flashback. Nytt pangavsnitt ute nu.

2020-03-24
Länk till avsnitt

#8 ? Världens töntigaste Rap-battle

Världens töntigaste rap-battle

I veckans avsnitt har Emma Knyckare dykt ner i Flashbacks poesiforum och simmar till ytan med alster om vikingar, kvinnor och döden. Ina lanserar quizet "Knark eller data" där Emma och Mia får gissa vilka inlägg som är en tripprapport och vilka som är från Flashbacks forum om datorspel. Och Scroll-Mia har dykt ner i det mörker som på Flashback gick under namnet "Roger Persson".

2020-03-17
Länk till avsnitt

#7 ? Hare krishna-kameler och drönarpattar

Hare Krishna-kameler och drönarpattar

Äntligen är det tisdag och ett nytt avsnitt av Flashback Forever ligger ute. Emma går igenom den stora Mello-tråden samt avslöjar vad hon inte fick skämta om som Mello-fluffer. Ina har hittat bevis för att Coronaepidemin kommer rädda världen och Scroll-Mia har kastat sig djupt ner i själslivet på Flashbacks foliehattsking.

2020-03-10
Länk till avsnitt

#6 ? "Håll fan inte på med Nitroglycerin på fyllan!"

"Håll fan inte på med Nitroglycerin på fyllan!"

? Om grismjölk, Giegermätare och gammal mat I veckans avsnitt har Emma Knyckare dykt ner bland Flashbacks mjölktrådar för att leta Soyboys, grismjölk och priset på kokosgrädde. Ina tar sig an en sann Flashbackklassiker som innehåller en potent blandning av radioaktiva ämnen och visar på Flashback när det är som allra bäst. Scroll-Mia surar över gamla livsmedel och den goda stämningen i en av Flashbacks mastodonttrådar.

2020-03-03
Länk till avsnitt

#5 ? Höll Olof Palme på att utveckla Aids?

Höll Olof Palme på att utveckla Aids?

Scroll-Mia har tagit tag i Flashbacks hjärta och själ ? Mordet på Olof Palme och hon ber en stilla bön för att brottet aldrig någonsin ska klaras upp. Emma Knyckare förkovrar sig i vett och etikett i semmeltider och rapporterar från förberedelserna till Flashback Awards. Och Ina Lundström utser Flashbacks sämsta tråd, samt undrar varför tjejer älskar fetaost.

2020-02-25
Länk till avsnitt

#4 ? Merci for being a sliddjur

I veckans avsnitt har Scroll-Mia lärt sig om det täckta könet och droghandel på Darknet medan Ina tar reda på vem världens mest perfekta människa någonsin är. Men vad spelar det för roll? När hela Flashback är korrupt och säljer ut sina medlemmar till PK-media enligt tråden som Emma Knyckare tar med sig till veckans avsnitt.

2020-02-18
Länk till avsnitt

#3 ? "MEMES HAR INTE FEL!"

I veckans avsnitt söker Emma Knyckare på Flashback efter Coronavirusets ursprung: Kan det vara judejihadister, vänsterpartister eller Donald Trump som ligger bakom? Ina Lundström har grävt ner sig i den stora NoFap2020-tråden där killar tävlar om hur länge de kan låta bli självbefläckelse. Och Scroll-Mia hittar trådar om ångest över handstorlekar och ifall det där med ben verkligen är något som människan behöver.

2020-02-11
Länk till avsnitt

#2 ? "Fåglar dör som flugor!"

"Fåglar dör som flugor!"

Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia hittar överallt i Flashbacks vrår tecken på civilisationens undergång. 5G, fika och feminiseringen lurar i varje hörn. Men om lösningen är att avskaffa mikropenisgenen eller att skaffa barnbarn vet som vanligt bara visdomens källa självt: Flashback forum.

2020-02-04
Länk till avsnitt

#1 ? Recept på napalm och carbonara

Recept på napalm och carbonara ? och hur man absolut inte ska bete sig på hotell.

Öppna snuslocket på full gavel och stretcha scrolltummen för nu är det första avsnittet av Flashback Forever här ? podden där Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia dyker ner i Flashbacks gytter i jakt på guld. I premiäravsnittet avhandlas bland annat nackdelarna med att köpa 150 kg pasta i stöten, hur man skrämmer slag på hotellreceptionister och vad man gör om ens granne är uppenbar psykopat "mellan raderna".

2020-01-23
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.