Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Flashback Forever

Flashback Forever

Varje vecka söker Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia svaren på livets stora frågor genom att dyka rätt ner i visdomens källa: Flashback forum Tippsa oss om trådar och diskutera veckans avsnitt i poddens facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/flashbackforever/ Och glöm inte: Svaren på allt finns på Flashback.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

facebook.com/groups/flashbackforever/

Avsnitt

#4 ? Merci for being a sliddjur

I veckans avsnitt har Scroll-Mia lärt sig om det täckta könet och droghandel på Darknet medan Ina tar reda på vem världens mest perfekta människa någonsin är. Men vad spelar det för roll? När hela Flashback är korrupt och säljer ut sina medlemmar till PK-media enligt tråden som Emma Knyckare tar med sig till veckans avsnitt.

2020-02-18
Länk till avsnitt

#3 ? "MEMES HAR INTE FEL!"

I veckans avsnitt söker Emma Knyckare på Flashback efter Coronavirusets ursprung: Kan det vara judejihadister, vänsterpartister eller Donald Trump som ligger bakom? Ina Lundström har grävt ner sig i den stora NoFap2020-tråden där killar tävlar om hur länge de kan låta bli självbefläckelse. Och Scroll-Mia hittar trådar om ångest över handstorlekar och ifall det där med ben verkligen är något som människan behöver.

2020-02-11
Länk till avsnitt

#2 ? "Fåglar dör som flugor!"

"Fåglar dör som flugor!"

Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia hittar överallt i Flashbacks vrår tecken på civilisationens undergång. 5G, fika och feminiseringen lurar i varje hörn. Men om lösningen är att avskaffa mikropenisgenen eller att skaffa barnbarn vet som vanligt bara visdomens källa självt: Flashback forum.

2020-02-04
Länk till avsnitt

#1 ? Recept på napalm och carbonara

Recept på napalm och carbonara ? och hur man absolut inte ska bete sig på hotell.

Öppna snuslocket på full gavel och stretcha scrolltummen för nu är det första avsnittet av Flashback Forever här ? podden där Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia dyker ner i Flashbacks gytter i jakt på guld. I premiäravsnittet avhandlas bland annat nackdelarna med att köpa 150 kg pasta i stöten, hur man skrämmer slag på hotellreceptionister och vad man gör om ens granne är uppenbar psykopat "mellan raderna".

2020-01-23
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.