Sveriges 100 mest populära podcasts

Distriktsveterinärernas podd

Distriktsveterinärernas podd

Följ med veterinären och träffa djuren som behöver hjälp dygnet runt. Vi luktar ladugård, vi bär tulluniform och är på plats när olyckan är framme. Ena dagen är inte den andra lik. En podcast av och med Distriktsveterinärerna.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

distriktsveterinarerna.se/podd

Avsnitt

Kattens tänder

Kattens tänder by Distriktsveterinärerna
2019-12-18
Länk till avsnitt

Hundens tänder, tandlossning

Hundens tänder, tandlossning by Distriktsveterinärerna
2019-12-18
Länk till avsnitt

Den unga hunden och kattens tänder

Den unga hunden och kattens tänder by Distriktsveterinärerna
2019-12-18
Länk till avsnitt

Den unga hästen | HÄSTENS TÄNDER

Under de första åren i hästens liv händer det som allra mest i munnen, och då finns det saker som är viktiga att hålla koll på. När får fölen sina första mjölktänder? När tappar unghästen sina tänder, och vilka problem kan uppstå i samband med detta? Hur ska man tänka när det gäller bett och huvudlag? Allt detta, och mycket mer, kommer vi att prata om i det här avsnittet.
2019-04-24
Länk till avsnitt

Den vuxna ridhästen | HÄSTENS TÄNDER

Förr var hästarna vilda och gick ute och betade gräs på savannen. Det är mycket som har ändrat sig sedan dess om man jämför med dagens moderna hästhållning. Hur ska vi tänka när många av våra hästar inte längre har tillgång till grovfoder dygnet runt? Vilka är de vanligaste problemen i våra ridhästars munnar? Och vad kan man som hästägare själv hålla koll på när det gäller hästarnas tänder? Allt detta, och mycket mer, kommer vi att diskutera i det här avsnittet.
2019-04-24
Länk till avsnitt

Den äldre hästen | HÄSTENS TÄNDER

I detta avsnitt kommer vi att fokusera på våra gamla hästar. Hästens tänder slits med åren, och därför är det vanligt att det uppstår tandproblem när hästen börjar bli gammal. Hur kan man som hästägare se om ens häst har problem med tänderna? Vilka är de vanligaste problemen som upptäcks i samband med munhåleundersökningen av den gamla hästen? Och hur ska man tänka med foder när hästen har svårt att tugga sitt hö? Välkommen att lyssna med!
2019-04-24
Länk till avsnitt

Det nyfödda fölet

Det här är en poddserie från Distriktsveterinärerna, som handlar om föl. Detta avsnitt handlar om det nyfödda fölet. Vi pratar om hur ett normalt nyfött föl beter sig och vad det har för normalvärden, varför råmjölken är så viktigt för fölet och hur man kan kontrollera att fölungen fått i sig tillräckligt med råmjölk, samt tidiga tecken på att fölet inte är helt friskt.
2017-04-10
Länk till avsnitt

Fölningen

Det här är en poddserie från Distriktsveterinärerna, som handlar om föl. Detta avsnitt handlar om själva fölningen, hur en normal förlossning går till och vilka varningstecken det finns på att saker inte står rätt till vid förlossningen.
2017-04-10
Länk till avsnitt

Inför fölning

Det här är en poddserie från Distriktsveterinärerna, som handlar om föl. Detta avsnitt handlar om vad man ska tänka på inför fölningen, och hur man på bästa sätt förbereder sig själv och stoet inför fölning.
2017-04-10
Länk till avsnitt

Fölets första år

Det här är en poddserie från Distriktsveterinärerna, som handlar om föl. Detta avsnitt handlar om fölets första år och vad man bör tänka på angående exempelvis vaccinationer, avmaskning, benställningar.
2017-04-10
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.