Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

EFN Marknad

EFN Marknad

Din dagliga dos av investeringar, placeringar, aktier och fonder. EFN Marknad ger dig möjlighet att hålla koll på ditt långsiktiga sparande.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

efn-marknad.libsyn.com/website

Avsnitt

13. Två hållbara aktiecase

Vilka investeringsmöjligheter uppstår när hållbarhetskraven skärps? Det svarar Philip Ripman från SPP på i dagens avsnitt. Dessutom intervjuas NCAB:s vd Hans Ståhl med anledning dagens kvartalsrapport.

2020-02-19
Länk till avsnitt

12. Bolaget som prickat in hälsovårdstrenderna

Coronaviruset forstätter att påverka marknaderna och vad passar då bättre än hälsovårdsspecial i EFN Marknad? Astrid Samuelsson från Handelsbanken pratar om de senaste hälsovårdstrenderna och bjuder på några case.

2020-02-18
Länk till avsnitt

10. Läkemedelsförvaltarens två aktiefavoriter

På Alla hjärtans dag visar EFN Marknad hälsovårdssektorn lite extra kärlek. Mikael Svensson, förvaltare på C Worldwide, bjuder på aktiecase och svarar på tittarfrågor. Programledare: Ara Mustafa

2020-02-17
Länk till avsnitt

11. Analytikerns bästa bettingtips

I dag blir det betting för hela slanten i EFN Marknad. Hjalmar Ahlberg från Kepler Cheuvreux svarar bland annat på om Kambi, Kindred och Evolution Gaming är köpvärda aktier.

2020-02-17
Länk till avsnitt

9. Bolaget som levererar defensiv tillväxt

EFN Marknad tittar på värderingar av verkstadssektorn och bjuder på ett antal aktiecase. Gäst är Mattias Eriksson, aktiestrateg på Coeli.

Programledare: Albin Kjellberg

2020-02-13
Länk till avsnitt

8. Strateg: Aktier är fortsatt huvudspåret

Hur mår världsekonomin egentligen och hur borde det påverka dina investeringsbeslut? Det berättar Johanna Högfeldt, investeringsstrateg på Swedbank, i dagens EFN Marknad.

2020-02-12
Länk till avsnitt

7. Olavi: ?Konjunkturen är inte död än även om den småsover lite?

Vilka konjunktursignaler kan vi hitta i den pågående floden av kvartalsrapporter? Det och mycket mer svarar Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg, på i EFN Marknad.

2020-02-11
Länk till avsnitt

6. Svahn och Syding om att våga gå mot strömmen

I dagens EFN Marknad är det fokus på aktier och alternativa investeringar. Anna Svahn, författare och investerare och Karl-Mikael Syding, investerare och före detta hedgefondförvaltare, diskuterar bland annat guld, valutor och Tesla.  
2020-02-10
Länk till avsnitt

5. Börshajens tips till investeringssugna kvinnor

Hur ligger det till med kvinnors kunskap och självförtroende när det gäller investeringar? Det pratar Andra Farhad, vd för Börshajen, och Lennart Vaara, marknadschef på JP Morgan Asset Management, om i EFN Marknad.

2020-02-07
Länk till avsnitt

4. Bolaget som inte behöver ändra på något

Rapportperioden står i zenit och EFN Marknad djupdyker i några intressanta bolag tillsammans med Börsveckans Lars Frick.

2020-02-06
Länk till avsnitt

3. Är Intrum det nya Tesla?

För dagens rapportanalys och aktiecase står Christina Lundmark från Handelsbanken och Fredrik Skoglund från Länsförsäkringar. Dessutom besvaras en tittarfråga om kursrusaren Tesla.

2020-02-05
Länk till avsnitt

2. Branscherna som påverkas mest av coronaviruset

I dagens EFN Marknad står Kepler Cheuvreuxs chefsstrateg Martin Guri för rapportanalysen. Dessutom delar han med sig av några makrospaningar.

2020-02-04
Länk till avsnitt

1. ?Den som är mest passiv vinner?

Behöver man som långsiktig investerare bry sig om kvartalsrapporter? I premiären av EFN Marknad pratar vi med Spiltans vd Per H Börjesson om hur han agerar under rapportsäsongen.

2020-02-03
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.