Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Do you want to play a game?

Do you want to play a game?

I den här podden får du höra två skräckinjagande berättelser, där du som lyssnare ska försöka avgöra vilken historia som faktiskt har hänt i verkligheten och vilken som är påhittad. Det är både rysligt och läskigt, och i slutet får du reda på sanningen ? och om du gissade rätt eller fel.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/do-you-want-to-play-a-game

Avsnitt

När livsfarliga äventyr går fel

Äventyr som sätter livet på spel är bara för våghalsiga. I dagens avsnitt kommer du få höra två historier om personer som gett sig ut på livsfarliga äventyr. En av dem är i bergen och en av dem i regnskogen. Kontrasten är stor, men oj så många faror det finns på båda ställen. En av dessa berättelser är sann och en är falsk, kan du gissa vilken som är vad? Svaret får du i slutet av avsnittet. Stort tack till röstskådespelarna Li Persson och Stefan Hallgren. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
2020-04-03
Länk till avsnitt

Barn som mördar

Mördare är inte bara vuxna personer, utan det finns även barn som mördar. I detta avsnitt får du höra två olika berättelser där barn har mördat av olika anledningar, men bara en av historierna är sann. Kan du lista ut vilken som är sann och vilken som är falsk? Svaret får du i slutet av avsnittet. Stort tack till röstskådespelarna Cassandra Olandersson, Lise Johansson och Sebastian Windfeld. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
2020-03-27
Länk till avsnitt

Skjutningar bland människor

Att vara med om en skjutning är en av mina största rädslor, i dagen avsnitt ska du få höra två hemska berättelser där olika skjutningar äger rum. En sker på en klubb, och en sker på ett öppet torg. Vilken av dessa är den sanna? Först gissar du, sedan får du svaret. Stort tack till röstskådespelarna Caroline Olsson, Wilmer Olsson, Oliver Olsson, Lise Johansson och Sigrid Berg. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
2020-03-20
Länk till avsnitt

Instängd i ett trångt utrymme

Får du panik av tanken att sitta fast på ett trångt ställe utan att kunna ta dig därifrån? För det är exakt vad denna veckans läskiga avsnitt handlar om. Två berättelser om att vara instängd, men bara en är sann. Den ena historien bjuder på vattenmiljö och den andra på grottmiljö, men båda kommer garanterat trigga din klaustrofobi. Stort tack till röstskådespelarna Nadja Olsson och Klas Ingvarsson. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
2020-03-13
Länk till avsnitt

Djur som går till attack

Djur är inte alltid de där söta, oskyldiga varelserna. Ibland kan de bli riktigt aggressiva och gå till attack. I dagens avsnitt får du höra om en tjej som blev attackerad av en varg och en man som blev attackerad av en björn. Två brutala historier, men bara en av dem är sann, kan du gissa rätt? Stort tack till röstskådespelarna Linnéa Gadd och Alex Sandberg. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
2020-03-06
Länk till avsnitt

Att överleva en flygkrasch

Känner du någon som är flygrädd? Här får du höra två berättelser om personer som överlevt flygkrascherna där det är ett under att någon ens överlevde. Detta är deras otroliga, rysliga och hjärtskärande berättelser, men frågan är vilken som är sann och falsk. Stort tack till röstskådespelarna Johanna Berg, Rasmus Lindgren och Albin Brännström, samt en anonym. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
2020-02-28
Länk till avsnitt

Det som gömmer sig i mörkret

Mörkret skrämmer oss. Synen sviker, och alla andra sinnen får ta över. Det vi oftast är rädda för, är vad som gömmer sig i mörkret. I detta avsnitt får du höra två berättelser om otroligt läskiga saker som gömt sig i mörkret. En är sann, och den andra är falsk. Kan du gissa rätt? Stort tack till röstskådespelarna Stefan Hallgren, Cassandra Olandersson och Sebastian Windfeld. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
2020-02-21
Länk till avsnitt

Ett psyko-ex handlingar

Ett avsnitt dagen till ära; alla hjärtans dag. Kärlek kan ibland leda till hemska konsekvenser, speciellt om en person vill göra slut och den andra vägrar. Graden av obehaglighet och hisklighet är hög i båda historierna som presenteras idag. Vilken av dessa rysliga kärleksberättelser är sann och vilken är falsk? Stort tack till röstskådespelarna Li Persson, Stefan Hallgren, Kerstin Johansson, Lise Johansson och Nadja Olsson. Jag som berättar historierna heter Johanna Olandersson och går under mitt alias Joyj.
2020-02-14
Länk till avsnitt

Premiär!

Nästa vecka är det pemiär för "Do you want to play a game?" Kan du lista ut vilken av de två berättelserna är sann?
2020-02-06
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.