Sveriges 100 mest populära podcasts

Hudspecialistpodden

Hudspecialistpodden

Podden för dig som älskar hudvård! Hudterapeuterna och bloggarna Sara och Yasemin delar med sig av sina allra bästa tips i ett nytt avsnitt varje fredag. Produceras i samarbete med Skincity.se

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

hudspecialistpodden.podbean.com

Avsnitt

TACK världens bästa lyssnare!

Sista avsnittet av Hudspecialistpodden, lite av en sorgens dag. Vi får höra om resan från start till nu, vad podden betytt och om roliga minnen. Vi får också en hint om att nya roliga projekt väntar! Yasemin och Emelie blir vi inte så lätt av med. Tack för allt till världens bästa lyssnare!

 

2023-08-17
Länk till avsnitt

Miras hudresa med akne

I veckans avsnitt får vi möta Mira som sedan tonåren tampats med besvärande akne. Hör hennes egna berättelse från hur hon gick från starkare behandlingar till en mer reparerande rutin och fick balans i huden. 

Alla produkter som nämns i podden hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 179: Miras hudresa med akne och Sapienic

2023-08-10
Länk till avsnitt

Sommaravsnitt - Per Svahnberg

Finns det någon som kan ingredienser bättre än Per? Vi tror inte det. Här har vi avsnittet för den som verkligen vill grotta ner sig i ingredienser och fantastisk kunskap. Vi skulle kunna lyssna på Per i timmar och allt som han kan och vet. Ni kommer förstå vad vi menar efter detta avsnitt. Håll i hatten och var beredda på ett avsnitt fyllt av nya insikter och aha-moments! 

2023-08-03
Länk till avsnitt

Sommaravsnitt - Therese Lindgren

Therese var en självklar sommarrepris för både mig och Yasemin. Att prata psykisk ohälsa är något som ligger oss båda varmt om hjärtat. Therese satte psykisk ohälsa på kartan genom sin Youtube kanal och är idag en av våra största influencers och profiler.  I med lurarna och lyssna på detta fantastiska möte mellan Yasemin och Therese. 

2023-07-27
Länk till avsnitt

Sommaravsnitt - Renè Voltaire

Sommarens första reprisavsnitt som var så himla självklart för oss att ha med. Lyssna på fantastiska Renè Voltaire och möts av en vilja att rensa ut och börja om. Har du även varit nyfiken på att juica och dess effekt så är detta avsnittet för dig. Lyssna och njut i sommarsolen. 

2023-07-20
Länk till avsnitt

Semestermål, scrollhets och sommarfavoriter

Planen är lagd, sommaren och semesterfeelingen är på topp. Emelie och Yasemin avslöjar sina sommarneccessärer och ger sina semestermål. Vi får också tips på hur du smartast lägger upp din sommar to get things done utan att slösa all ledig tid på måsten.

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 175: Semestermål, scrollhets och sommarfavoriter

2023-07-13
Länk till avsnitt

Pigmenteringar och aktiva ingredienser i solen, vad är det som gäller?

I veckans avsnitt har Emelie och Yasemin satt ihop ett ramverk för hur man använder AHA-syror och retinol på sommaren. Skiljer det sig om man är van retinolanvändare eller nybörjare och när är det ok att använda retinol på sommaren? Utifrån deras expertis som hudterapeuter får vi en lätt guide att förhålla oss till.

Alla produkter som nämns i podden hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 174: Pigmenteringar och aktiva ingredienser i solen, vad är det som gäller?

2023-07-06
Länk till avsnitt

Så fick Emma bort sina pigmenteringar med elementr?.

I veckans avsnitt möter vi Emma som gjort en helt fantastisk hudresa med Elementr?. Hon fick på väldigt kort tid super fina resultat på sin pigmentering och har fortsatt använda produkterna sedan dess.  Vi fördjupar oss också i Elementr?s filosofi, historia och potenta ingredienser. 

 

Låt er inspireras av resultatinriktad hudvård på en ny nivå!

2023-06-29
Länk till avsnitt

Barrier Club - Håll hudbarriären intakt och njut av sommaren.

Hur gör vi om barnen eller någon av oss bränner oss och vad har vi för SOS kit med oss inför kommande semester?  Följ med in i världen av SOS produkter och lyssna på ett härligt samarbete med Skinceuticals och deras Phyto Corrective serie som inte är något annat än perfekt för den solsvedda, stressade och blossande huden. Vi båda lyfter även ett varsitt hack med dessa produkter som ni inte vill missa. 

 

Låt oss hålla hudbarriären intakt i sommar och NJUT! 

2023-06-22
Länk till avsnitt

Näringsterapeuten: Därför behöver vi D-vitamin

D-vitaminet är en viktig källa till vitamin D, likaså kosten. Men visste ni att det finns tider på dagen då huden lättare tar till sig av det viktiga vitaminet? Upptaget kan också bero på genetiska faktorer och hur är det nu, lagrar kroppen D-vitamin när man använder solskydd? Näringsterapeut Jessica Lake berättar allt vi behöver veta och mer därtill inför sommarsemestern!

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 171: Därför behöver vi vitamin D

2023-06-15
Länk till avsnitt

Stora foundationguiden

Nu går vi loss på en helgjuten guide i foundationvärlden. Allt från tips på hur man väljer rätt nyans till hur man hittar en foundation som passar den egna huden. Både Emelie och Yasemin sitter på en gedigen foundationgarderob och tipsen fullkomligt haglar i detta avsnitt!

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se

2023-06-08
Länk till avsnitt

Från ingrediens till produkt med Sarah Lidback

Vi välkomnar Sarah Lidback som är produktutvecklare för Skincity Skincare, MakeTheMake och Plantheque. Sarahs extremt långa erfarenhet i branschen har gett henne bred kunskap kring ingredienser och produktutveckling och idag får vi höra allt om varför hon valde att jobba med just dessa märken och vad som gör dom unika på marknaden. 

Följ med in i ingrediensernas och produktutvecklingens värld med en lyrisk trio. 

Produkterna som nämns i podden hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 169: Från ingrediens till produkt med Sarah Lidback

2023-06-01
Länk till avsnitt

Livscoach Emma Tyllström

Har du också känt att du varit vilse och överväldigad av känslor du inte kunnat hantera? Idag möter vi Emelies livscoach Emma Tyllström. Hon lär oss allt om vårat "ego", det där "skavet" och hur man lär sig att meditera. 

Vi får veta vilken produkt som Emma aldrig lämnar hemmet utan och Emelie blir lyrisk över en av Emmas favoritserum. 

Luta er tillbaka och reflektera till dagens avsnitt. Vi avslutar med en meditation tillsammans. 

2023-05-25
Länk till avsnitt

Skincare Priorities - Facemapping & Minimalistisk rutin

I veckans avsnitt hjälper vi Sofie som alltid upplever orenheter av solskydd. Vi pratar facemapping, hur ska man tänka när man har olika hudtillstånd i olika delar av ansiktet?  Vi går även igenom hur vi tänker kring minimalistisk rutin under sommaren och att ge huden en paus från 12-stegs rutiner och make-up.  I den minimalistiska rutinen lyfter vi båda varsin favorit produkt som gör oss lyriska! 

Alla produkter som nämns i avsnittet finns på Hudspecialisten: Poddavsnitt Skincare Priorities - Facemapping & Minimalistisk rutin.   

2023-05-18
Länk till avsnitt

Bröllopspanelen - Linda & Anna pratar bröllopsfeber och trender 2023.

Vi möter två hudterapeutskollegor i Linda och Anna. Linda är frisör som haft egen salong och Anna är makeup artist med mycket erfarenhet i branschen.  Hur ska man tänka när man har satt sitt datum för dagen D? När ska man börja preppa huden, håret och make-up samt vad kan man göra själv för att allt ska gå så smidigt som möjligt på bröllopsdagen? 

Så häll upp ett glas med valfri dryck och mys med oss i bröllopsfeberns värld! 

2023-05-11
Länk till avsnitt

Säsongsfavoriter under 500kr

Nu är det dags att prata produkter inför sommaren och vi går igenom våra bästa budgettips inför sommaren. Emelie tipsar om C-vitamin serumet som ingrediensmässigt är bland de bästa men som ligger under 500-lappen och Yasemin visar kosttillskottet som hjälper huden att bygga upp sin tolerans mot solen och kan även förhindra och reducera soleksem. 

 

Produkter som nämns i avsnittet hittar ni på hudspecialisten.se; Avsnitt 165- säsongsfavoriter under 500kr

2023-05-04
Länk till avsnitt

Välkommen Emelie

Sara går på mammaledighet och Emelie tar över. Idag sätter vi oss ner alla tre och tar tempen på den nya hudspecialistpoddaren Emelie. Vi går igenom hennes hud, favorit produkter och vilken ingrediens som absolut inte fungerar för henne. Sara och Yasemin får lära sig mer om Emelies stora intresse för personlig utveckling.  Välkommen Emelie! 

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar du på hudspecialisten.se; Avsnitt 164 - Välkommen Emelie 

2023-04-27
Länk till avsnitt

Maskbonanza, missad 3-årsdag och nyhet från PC

Sara och Yasemin har missat 3-års dagen och det dåliga samvetet infinner sig. Veckans avsnitt bjuds på den ultimata vardagslyxen = Ansiktsmasken. Vad vill man ha ut av sin ansiktsmask och vad ska man välja? Finns det långsiktiga effekter? Det bjuds på tips i olika kategorier, allt från favoritmasken till budgettips.

Alla produkter som nämns i podden hittar du på Hudspecialisten: Poddavsnitt 163: Maskbonanza, missad 3-årsdag och nyhet från PC

2023-04-20
Länk till avsnitt

Trender och makeupmåsten

Sara och Yasemin har stannat beauty marknaden på de senaste och har tagit ut guldkornen till er denna vecka. Allt från blekta bryn till varför "underpainting" är ett måste för alla makeupnördar.

Alla produkter som nämns i podden finns på Hudspecialisten: Poddavsnitt 162: Trender och makeupmåsten

2023-04-13
Länk till avsnitt

SPF is your BFF

Nu är våren här och det är dags att påminnas om solskyddet och hur viktigt det är att skydda sig efter hudens långa och mörka vinterdvala. Vi haffar hudläkare Margareta Frohm Nilsson och Pär Svahnberg som är expert på kemikalielagstiftning. Margareta svarar på frågor kring hudcancer och hur ofta hon tycker att man ska kolla upp sina hudförändringar. Pär guidar oss i solfiltrens värld och svarar på frågan som många ställer sig varje vår: Kan solskydd vara skadligt?

Produkterna som nämns i podden hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 161: SPF is your BFF

2023-04-06
Länk till avsnitt

Vårens bästa produktnyheter

Vårens produktnyheter har landat ? och duon har självfallet plockat ut de bästa av de bästa för att dela med er! De där produkterna som verkligen står ut och som redan blivit omtalade favoriter!

 

Alla produkter som nämns i podden finns på Hudspecialisten: Poddavsnitt 160: Vårens bästa produktnyheter

2023-03-30
Länk till avsnitt

Michaela Forni om graviditet, välmående och bolagsbyggande

Denna vecka välkomnar duon Michaela Forni till podden. För er som inte känner till henne sen tidigare så är hon entreprenör, influencer och författare. Det blev ett fullmatat poddavsnitt med allt från författarskap, hennes app @baby journey, hur "gravidglowet" lyster med sin frånvaro och hennes makeupfavoriter. 

 

Alla produkter som nämns i podden finns på Hudspecialisten: Poddavsnitt 159: Michaela Forni om graviditet, välmående och bolagsbyggande

2023-03-23
Länk till avsnitt

Sanningen om kemikalier i hudvård med Pär Svahnberg

En spännande och extremt kunnig gäst besöker podden denna vecka. Sara och Yasemin får besök av Pär Svahnberg som har doktorexamen i organisk Kemi. Med över 25 års erfarenhet utbildar han inom kemikalielagstiftning och har ett förtrollande sätt att förklara ingredienser som gör det både lätt, informativt och oerhört intressant. Detta är ett avsnitt fullspäckat med matnyttig info där vi slår hål på vissa myter och lyfter ingredienser som delar hudvårdsvärlden mitt i tu. 

 

2023-03-16
Länk till avsnitt

What you eat is what you see

Skönheten kommer inifrån, visst? Det är exakt vad veckans avsnitt handlar om så därför guidas vi igenom kosttillskottens vara eller icke vara och vad det finns för val utifrån vilka behov man har. Det är minst sagt en buffé av alternativ!

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 157: What you eat is what you see

2023-03-09
Länk till avsnitt

Vi öppnar frågelådan

Tänk er ett helt avsnitt med frågor och svar från våra lyssnare och följare.  Q&A-avsnitten är omåttligt omtyckta och veckans avsnitt slår nog någon form av rekord, det är helt fullmatat med frågor om allt som rör hudvård. Dessutom får vi lära känna några nya produkter i Skincity Skincare-familjen.

Alla produkter som nämns i podden hittar du på HUdspecialisten.se: Poddavsnitt 156: Vi öppnar frågelådan

2023-03-02
Länk till avsnitt

Frida - vår expert på doft och parfym

Denna vecka bjöd Sara in kollegan Frida till podden för att prata om dofter och parfymer. Frida är hudterapeuten med ett stort intresse och kunskap i ämnet. De är henne man vänder sig till med kluriga funderingar kring doftmolekyler och noter. Sån lyx med en alldeles egen doftexpert och självfallet är ni inbjudna till avsnittet där de djupdyker i allt från hur en doft speglar din personlighet till skillnaderna på EdP och EdT och parfym-layering. Lyssna in! 

Alla produkter som nämns i podden finns på Hudspecialisten: Poddavsnitt 155: Frida - vår expert på doft och parfym

2023-02-23
Länk till avsnitt

Neostrata - allt din hud behöver

Länge har ni önskat ett avsnitt med en djupdykning i Neostrata. Därför är det extra roligt att denna vecka gästas av Sophie Gustavii som är hudterapeut, produktexpert och utbildare hos både Exuviance och Neostrata. De är inte ofta man träffar på en så otroligt kunnig person som Sophie. Hennes stora passion för hudvården lyser verkligen igenom och duon gick igenom allt från hudtillstånd, ingredienser och formuleringar. 

Alla produkter som nämns i podden finns på Hudspecialisten: Poddavsnitt 154:  Neostrata - allt din hud behöver

2023-02-16
Länk till avsnitt

Therese Lindgren om psykisk ohälsa

Sveriges största influencer Therese Lindgren gästar podden och vi pratar om ett väldigt viktigt ämne. Therese berättar öppet om sin sociala fobi och psykiska ohälsa, hur det påverkat hennes vardag, hur hon fått ökad förståelse från omgivningen och hur hon tagit sig upp när det varit som jobbigast. Vi får också höra om Therese engagemang och ambassadörskap i Suicide Zero och självklart kikar vi in i hennes hudvårdsrutin och spanar in hennes favoritprodukter.

Alla produkter som nämns i podden hittar ni på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 153: Therese Lindgren om psykisk ohälsa

2023-02-09
Länk till avsnitt

Medicintekniska produkter med BIOpH

En spännande kategori som vi ser på framfart är medicintekniska produkter men hur skiljer de sig från annan hudvård? Sara och Yasemin har denna vecka bjudit in Petra från de svenska märket BIOpH som har alla svaren. 

De pratar även om varför det är så viktigt för huden att läka och reparera sig själv och vad antibiotikaresistens kan göra med huden. Så alla ni hudnördar, de här är ett avsnitt som du bara inte vill missa! 

Alla produkter som nämns i podden finns på Hudspecialisten: Poddavsnitt 152: Medicintekniska produkter med BIOpH

2023-02-02
Länk till avsnitt

Vad är well ageing?

Från och med nu slutar vi säga anti-ageing och byter ut det helt till well ageing! Vad menas med well ageing och mogen hy? Sara och Yasemin går igenom olika stadier i hudens åldrande och väljer ut en hudvårdsrutin som är idealisk till en mogen hy. Ni kanske är nyfikna på hur man förebygger hudens åldrande på bästa sätt? I så fall ska ni in och lyssna bums!

Alla produkter som nämns i podden finns på Hudspecialisten: Poddavsnitt 151: Vad är well ageing?

2023-01-27
Länk till avsnitt

Allt om elementr? med grundaren Lucas Dikkers

Elementr? är den nya storspelaren när de kommer till hudvård och duon vill såklart veta allt! Ett fullmatat avsnitt där Sara och Yasemin djupdyker i allt från ingredienser, hudtillstånd och produkter tillsammans märkets grundare Lucas Dikkers som flög in direkt från Schweiz. Psss under fredagen får du inte missa tävlingen på instagram där DRÖMtrion från elementr? kan bli din!

Produkterna som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 150: Allt om elementr? med grundaren Lucas Dikkers

2023-01-19
Länk till avsnitt

Den tredje hudvårdsrutinen

Hur gör man med creme och rengöring efter träningen och innan middag eller om man ska ut med hunden på förmiddagen och hela hudvårdsrutinen regnar bort? Sara och Yasemin tar upp frågorna de ofta får om hur man lättast orienterar sig under dagen mellan jobb, aktiviteter,  träningspass och AW´s. 

Alla produkter som nämns i podden finns samlade på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 149: Den tredje hudvårdsrutinen

2023-01-12
Länk till avsnitt

Renée Voltaire om kostens stora inverkan

Årets första gäst utmanar i kategori efter kategori med tankesättet Peace, love & sustainable food. Varmt välkommen till Renée Voltaire! Ett samtal som bjöd på allt från kostens påverkan på vårt mående till varför renée peelar kroppen med matcha. Detta avsnitt vill du inte missa!

 

Produkterna som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 148: Renée Voltaire om kostens stora inverkan 

2023-01-05
Länk till avsnitt

Hudterapeuternas Top Picks 2022

Nyår står runt knuten och årets bästa produkter är korade! En diger lista med favoriter som vunnit Skincitys hudterapeuters hjärtan och som de valt ut till årets produkter. Listan är lång men Sara och Yasemin har valt ut 5 av stjärnorna. Nyårsfeelingen är på topp i avsnittet och snart firar vi in det nya året!

Produkterna som nämns i podden finns på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 147: Hudterapeuternas Top Picks 2022

2022-12-29
Länk till avsnitt

BONUSAVSNITT - Så använder du Skincitys The Skincare Calender

Välkomna in till detta bonusavsnitt där idén kom från ett lyssnarmail. "Kan ni inte gå igenom produkterna från The Skincare Calender från Skincity. Hur man använder produkterna? Vilka innehåller syra osv"

Så bra ide -  Lyssna in när duon produkt för produkt tar dig igenom denna otroligt härligt hudvårdande adventskalender. 

2022-12-26
Länk till avsnitt

Julpepp, recept och quickfix

Dagen innan självaste julafton och duon intar studion för årets sista julsnack. De blir allt från klappar, rim, recept och självfallet avslöjar Sara och Yasemin deras bästa quickfix innan jul. 

Produkterna som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 145: Julpepp, recept och quickfix

2022-12-23
Länk till avsnitt

Sara är gravid!

Great news! Sara är gravid så nu får vi ett riktigt gravidavsnitt med allt vad det innebär! Hur påverkas huden av graviditeten, Saras berg och dalbana, vad kommer få följa med i BB-väskan och vi får självklart Saras hudvårdshjältar nu när huden inte är sig lik.

Produkterna som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 144: Sara är gravid!

2022-12-15
Länk till avsnitt

Så väljer du klapparna

Julen är duons allra käraste högtid och denna vecka är det gick Sara och Yasemin all in på allt som hör julen till. Julkalendern, maten, julotta och självfallet pratas de klappar också. Vad som är viktigt för dem är ett välja sina julklappar med omtanke och verkligen tänka ett extra varv innan man slår till. De har tipsen för hur du kan tänka för en hållbar hudvårdande jul.??

Produkterna som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 143: Så väljer du klapparna

2022-12-08
Länk till avsnitt

Ingredienserna du behöver

I veckans avsnitt lotsas vi genom vilka ingredienser man bör kika efter i sina produkter och vilka Sara och Yasemin tycker att man ska satsa lite extra på. Vi får veta ingrediensernas effekt, verkan och vilka som är favoriterna. Julfeelingen fortsätter, Sara maxar julborden och vi får en nostalgitripp i julkalendrarna genom åren.

Produkterna som nämns hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 142: Ingredienserna du behöver

2022-12-07
Länk till avsnitt

Must-Haves under 300kr

Sara och Yasemin fick en fråga om att göra ett avsnitt med de BÄSTA produkterna under 300kr. Sagt och gjort - marknaden är scannad och i veckans avsnitt berättar duon om de produkter som hamnar allra högst upp på den hudvårdande prispallen.

 

Produkterna som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 141: Must-Haves under 300kr 

2022-11-24
Länk till avsnitt

Skin Rehab

Nu är vintern här och huden behöver all hjälp den kan få för att hållas i balans. Sara och Yasemin har fått många frågor om man hur man egentligen gör de - huden står ju inför så många hudutmaningar under årets kalla månader.

Så i veckans podd går duon igenom olika tillstånd som kan uppkomma - torrhet, känslighet, eksem, plitor, keratosis pilaris, eksem m.f.l och vad man kan göra åt de. Det här behövs redas ut! De checkar in sig på ett skin rehab helt enkelt och du är såklart inbjuden!

Produkterna som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 140: Skin Rehab

2022-11-17
Länk till avsnitt

Efva Attling om livet, hudvård och karriären

Veckans avsnitt gästas av en ikon. Efva Attling berättar öppenhjärtligt om hur hon blev smyckesdesigner och vägen dit, sångkarriären och tiden då hon var modell och vi får såklart också höra mer om de egna hudvårdsfavoriterna. Ett härligt och inspirerande avsnitt om livet, hur man ser på hudens åldrande och om glädjen och balansen i livet!

Produkterna som nämns i avsnittet hittar du på Hudspecialisten.se: Efva Attling

2022-11-10
Länk till avsnitt

Produkter vi köper om och om igen

Ett lyssnarmail har trillat in med önskan om produkter som duon köper om och om igen. Liksom favoriter som man inte kan leva utan och exakt de innehåller veckans avsnitt! Har ni samma favoriter? 

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar ni på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 138: Produkter vi köper om och om igen 

2022-11-03
Länk till avsnitt

Hudvårdens do´s and dont´s

Ett av de första poddavsnitten var hudvårdens Do´s and dont´s och de var ett väldigt uppskattat avsnitt. Så himla roligt! Vad passar då bättre än att göra en fortsättning. De finns ju faktiskt en hel del att ta upp på ämnet. Varför duschar Sara kallt och vill mixa banan och lax och varför har Yasemin tre olika nyanser av sin concealer - svaren hör du i veckans podd: Hudvårdens do´s and dont´s

 

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar ni på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 137: Hudvårdens do´s and dont´s

2022-10-27
Länk till avsnitt

Vi gästas av hudvårdsgurun Ole Henriksen

Det är en legend i studion! Ole Henriksen som är grundare till det lekfulla, effektiva och innovativa märket Ole Henriksen Skincare gästar och genast fylls hela studion av energi, dans och glädje! Vi får en resa genom Danmark, Hollywood, hudvård, glamour, wellness och positive thinking.

Alla produkter som nämns i avsnittet hittas på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 136: Vi gästas av hudvårdsgurun Ole Henriksen

2022-10-20
Länk till avsnitt

Möt en face yoga guru

Denna vecka hoppade Frida från hudspecialisten in i studion med Sara för att prata om face yoga, något som de båda är helt hooked på. Och vad vi förstår är de många av er som också upptäckt de många fördelarna med face yoga då frågorna ökar - så himla roligt!

För att riktigt kunna grotta ner sig och lära sig allt om face yoga ringde duon upp Pia Airaskorpi som är skinfluencer @piakorpia, sjuksköterska och grundare av KORPIA Face Yoga. En så härlig och inspirerande kvinna som gjorde att vi ville göra face yoga pronto. Hoppas och tror ni kommer bli lika peppade!

 

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar ni på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 135: Möt en face yoga guru

2022-10-13
Länk till avsnitt

Aromaterapi med Decléor

Denna vecka välkommas vi in i aromaterapins värld! Sara och Yasemin gästas av Linda från Decléor som lär oss allt om aromatiska växtessenser och dess effekt på huden. Visste du att Decléor har erbjudit förstklassig aromaterapi i över 35år - direkt från hudvårdsmeckat Paris. Så spännande eller hur! 

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar ni på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 134: Aromaterapi med Decléor

2022-10-07
Länk till avsnitt

Kompletta A-vitaminskolan med Madde

Det var längesen Sara och Yasemin riktigt djupdykte i den fantastiska ingrediensen A-vitamin. Vad säger senaste forskningen och hur skiljer de olika formerna av A-vitamin åt?

Såklart benar duon också ut vilken typ som passar just din hud och till deras hjälp har de denna vecka en gäst i studion - hudterapeut kollega Madelene så är grymt vass på A-vitamin. Ladda upp med en ansiktsmask och ta del av avsnittet. 

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar ni på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 133: Kompletta A-vitaminskolan med Madde

2022-09-29
Länk till avsnitt

Möt nästa generations natureceuticals - Plantheque

Vi får lära känna ett helt nytt märke på marknaden i detta avsnitt. Vi snackar nästa generations natureceuticals! Plantheque heter märket som bygger på effektiva och aktiva ingredienser, genomtänkta formulas med ett stort hållbarhetstänk som genomsyrar hela märket. Podden gästas av Carolin som är utbildningsansvarig på Plantheque och som guidar oss genom nya spännande ingredienser och produkter. 

Alla produkter som nämns i podden finns på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 132: Möt nästa generations natureceuticals - Plantheque

2022-09-22
Länk till avsnitt

Allt om Mantle och cannabeauty

Har i hört talas om hudvårdsmärket mantle? Vet ni vad cannabeauty är? Sara och Yasemin gästas idag av grundarna till hudvårdsmärket Mantle, Josefin och Stina, som öppenhjärtligt berättar allt om Mantles framgångssaga. Vi får oss en lektion i vad CBD är, hur det utvinns och vilka fördelar det har för huden. 

Alla produkter som nämns i avsnittet hittar man på Hudspecialisten.se: Poddavsnitt 131: Allt om Mantle och cannabeauty

2022-09-15
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.