Sveriges 100 mest populära podcasts

Skogsforum Podcast

Skogsforum Podcast

Skogsforums podcast med avsnitt om skog, skogsbruk och skogsmaskiner direkt från skogsforum.se

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

skogsforum-podcast.simplecast.com

Avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 83 - GD mail, kartellmisstankar och sodapannor

Denna vecka har skiten träffat fläkten och vi pratar om Generaldirektörens raderade mail, kartellmisstankar om barrmassa och ställer oss frågan om sodapannor är vad som egentligen diskuteras i "Slaget om skogen". Vi pratar också olika versioner av violer.
2021-10-15
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 82 - SOS från älgpasset, skogsägaren minskar och kryphål i lagen

Idag sänder Torbjörn direkt från älgpasset eftersom dagens avsnitt sammanfaller med älgjaktspremiären i södra Sverige. Vi pratar idag om älgjakten, att ny statistik visar att privata skogsägare blir äldre, färre och äger allt mindre skogsareal i Sverige. Såklart pratar vi också om efterdyningarna av SVTs "Slaget om skogen".
2021-10-08
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 81 - Regn och blåst, 5 miljoner GBB-gran och pengar styr

Det tog 80 avsnitt men nu kom första podden i regn. Vi poddar ju alltid i skogen så idag får lyssnarna stå ut med lite extra vind- och regnljud. Vi pratar idag om att 5 miljoner kubikmeter gran kan ha dödats under året av granbarkborre samt att det kan vara bra att hela tiden ha med sig att det är pengar som styr nästan allt. Vi pratar också en hel del om SVT:s "Slaget om skogen" som tagit skogsbruket med storm.
2021-10-01
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 80 - Spruckna rutor, tjockolja och träskivor

I detta avsnitt pratar vi bland annat om sannolikheten för att oljeindustrin i framtiden kommer kräva betalt för ökad tillväxt i skogen, ett utsläpp av tjockolja i Husum som synliggjorde oljeförbrukningen inom massa- och pappersindustrin, träskivor - vad är det? Men också om rutor som går sönder och mycket annat.
2021-09-24
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 79 - 200 biljoner kronor och svensk OSB någon?

Hösten börjar komma och det friska men kyliga infinner sig i poddskogen. Vi pratar idag om debaclet kring granbarkborren, att skogsbruket förändras i allt snabbare takt och ställer oss frågan varför det inte finns någon skivindustri värd namnet i Sverige? Detta och en hel del till från veckan som varit i skogen finns i detta avsnitt.
2021-09-17
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 78 - Varför är det så tyst om biokol och när blir ett hygge ett hygge?

Vart var vi när 11 september-attacken skedde? Imorgon är det 20 år sedan och det får inleda detta poddavsnitt. Annars pratar vi biokol eller kanske mer varför vi inte pratar om biokol i skogsbruket i Sverige? Det finns mycket som talar för biokolet och därför är det konstigt att det är så tyst? Vi pratar annars om veckan som varit och blandar in marknadsläget i skogen, virkespriser och när blir ett hygge ett hygge?
2021-09-10
Länk till avsnitt

Skogsfredag avsnitt 77 - Miljöbalken på Wikipedia, returpapper och hur låter en älgfluga

Återigen poddar vi från skogen. I avsnitt 77 pratar vi om att det verkar som att Regeringen ganska lätt faller till föga för industrin men det kan vara tuffare för skogsägare. Hur låter en älgfluga? Vi pratar också returpapper och vad som kommer hända 1 januari 2022.
2021-09-03
Länk till avsnitt

Skogsfredag avsnitt 76 - besök hos Stihl och varför är finska timmerpriser högre?

I avsnitt 76 av Skogsfredag är Fredrik hos hos Stihl i Stenkullen för att lämna tillbaka en batteriröjsåg som vi testat. Hos Stihl laddas det för Timbersports under helgen. Vi pratar också om finska timmerpriser och varför de är högre. Trots att Södra höjde timmerpriser idag och lite om hur den svenska skogen används.
2021-08-27
Länk till avsnitt

Skogsfredag Avsnitt 74 - 50 miljoner m3 gran borta sedan 2018 och är framtiden bulk?

Tillväxttappet efter torksommaren 2018 är oroande. Vad händer när detta tapp kommer samtidigt som vi troligtvis rekordavverkar? Vad kommer skogsindustrins rekordvinster att användas till och vart går vinstpengarna idag, glesbygden? Vi pratar också om grundvattnet och att det på vissa ställen i Sverige har sjunkit rejält under de senaste 60 åren. Som vanligt mycket mer om skog och skogsbruk.
2021-08-20
Länk till avsnitt

Skogsfredag Avsnitt 74 - Alarm om klimatkris och lågt virkespris

Fredag den 13:e. Är vi vidskepliga? Nja, kanske blir svaret men annars så har veckans dominerats av den alarmerade klimatrapport från IPCC släppte i måndags. Hur ska man tänka ur ett skogligt perspektiv? Som vanligt annars mycket mer av annat och en rapport från Skogsforum som visar på att virkespriserna kan vara extremt låga trots extremt höga priser på sågade trävaror.
2021-08-13
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 73 - Humlegården och granbarkborrens förbannelse

I avsnitt 73 poddar vi delvis från Humlegården i Stockholm och pratar en hel del om granbarkborren och det paradoxala att den härjar i en tid med rekordhöga priser på sågade trävaror.
2021-08-06
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 72 - bland löv, vatten, pionjärer och sekundärer

Vädret har gjort ett lappkast och vi poddar idag mellan regnskurarna. Du får en fullständig rapport från vårt lövskogsprojekt och vi pratar löv, vatten, och om sekundära lövträdslag kan användas vid kontinuitetsskogsbruk. Vi siar också om vad som kommer hända i höst, i skogsdebatten och på virkesmarknaden.
2021-07-30
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 71 - miljardregn över skogsindustrin och vikten av mångfald bland skogsägare

Vi pratar om miljardregnet hos skogsindustrin när de nu redovisar andra kvartalets siffror. Vad kommer de göra med alla pengar? Vi diskuterar också vikten av mångfald i skogsägarledet och att alla skogsägare, oavsett inriktning, borde hylla mångfald. Skogsstrategin från EU pratar vi också vidare om och frågar oss, varför släpper inte skogsindustrin och kooperationen inte sargen?
2021-07-23
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 70 - Om EU, värme, klimat och väder

Det är varmt i Sverige just nu, så också där vi poddar från idag. I avsnitt 70 pratar vi en hel del om klimatförändringar och väder men också om EU och skogen.
2021-07-16
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 69 - Vikten av att timmerpriset måste upp, granen har 40-årskris?

Vår tredje podd där vi faktiskt poddar tillsammans, med en mikrofon. Vi besöker Torbjörns ungdomsskog och pratar om tillväxt. Det känns slående över hur dåligt granen har mått sedan torksommaren 2018. Vi pratar också vikten av att timmerpriserna måste upp. Det är en ödesfråga.
2021-07-09
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 67 - Höga rundvirkespriser 2021 en myt och vem kan man lita på i skogen?

Varför kan du som skogsägare eller skogsentreprenör lite på att just vi står på din sida i skogsdebatten? Det är egentligen ganska krasst men viktigt att belysa i dagens heta skogsdebatt där var och en har sin sjuka moder. Vi pratar också att höga rundvirkespriser 2021 är en riktig myt och att sågverken höjda priserna på sågade trävaror igår, 1 juli.
2021-07-02
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 67 - midsommar och halvårsperspektiv och vad tror vi om framtiden?

Midsommarpodden 2021, givetvis från skogen. Vi väljer att anamma ett litet större perspektiv och blickar både framåt och bakåt i tiden, delvis kanske ur ett mer holistiskt synsätt? Vi går också djupare i lönsamhet och vikten av att den samma inte är dålig.
2021-06-25
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 66 - coronan kom och med en 90-kubikare och marknadsläget i skogen

Delar av redaktionen har drabbats av corona och vi pratar om detta. Under veckan har annars flera lanseringen inom skogsbruket genomförts. Vi pratar en ny 90-kubiks motorsåg och ett nygammalt skördaraggregat. Givetvis fortsätter vi vår ständiga analys av marknadsläget. Priserna på sågtimmer har långt ifrån ännu nått några rekordnivåer.
2021-06-18
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 65 - Artskydd, Dunning-Kruger effekten och trivialt ädellöv

Studenttider och ingen av oss hittade nog långt ut i skogen för att inte nås av studentfirandet. Vi pratar artskydd och utredningen i ärendet som kom igår. Dunninger-Kruger effekten, vad är det? Eller det kanske du redan visste? :) Vi gör också en djupdykning i ädellöv, samt brukade och stödberättigande av dito.
2021-06-11
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 64 - Rekordlåga rundvirkespriser i ett astronomiskt trävaruperspektiv och tjena chaga

Vårt fokus på rundvirkespriser fortsätter i den, minst sagt, konstiga situation som just nu trävarubranschen är i. En sak tror vi är säker - priset på sågtimmer inte bli lägre i framtiden. Det kan vara bra att ha med sig om virkesköpare nu står i farstun och säger att det definitivt är dags att hugga nu. Men vi pratar inte bara rundvirkespriser utan gör en revy av veckan som varit och pratar chaga. En träplugg för 15 kr kan efter sex år vara värd upp till 10.000 kr. Skaplig förräntning i skogen.
2021-06-04
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 62 - Varför minskar tillväxten i skogen? Vad planterar vi efter gran och de unga är framtiden

I avsnitt 63 pratar vi om den nya Riksskogstaxeringen och varför tillväxten i Sveriges skogar minskar. Vi pratar också lite fågel men ingen fisk, masur och vad ska vi plantera efter granen? Naturligtvis tar vi som vanligt ett grepp om virkesmarknaden men också ett slag för framtidens skogsälskare - våra unga!
2021-05-28
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 62 - Panikläge i barkborreskogen

Barkborresäsongen har startat. Det började inte bra men det kan se bättre ut i och med regn och relativt kallt väder. Vi pratar om det verkar finnas ett panikläge i skogen med avseende på granbarkborren. Vi pratar vidare om lite klimatfrågor, virkespriser och att det går ypperligt att såga torrt timmer.
2021-05-21
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 61 - Naturens CCS är startad och sågning, även av bocken

Årets koldioxidinfångning har startat i skogen och det är imponerande krafter när naturen drar igång sin egen CCS-anläggning. Det blir en rapport från vårt lövskogsprojekt och så pratar vi om projektet med ihopskruvande och test av en bandsåg. Vi blev tagna på sängen. Vi pratar också om skogskonsultation och att man får vara på sin vakt så man inte får in en bock som trädgårdsmästare.
2021-05-14
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 60 - Risker med riskindexkartor och italienska satellitanalyser

Vi pratar mycket om granbarkborre i avsnitt 60 av Skogsfredag. Granbarkborreveckan pågår hela veckan och vi ställer oss frågan om formatet är det bästa för att få spridning? Vi pratar också om riskindexkartor för barkborre och de i sig kan innebära en risk för skogsägare - använd dem ihop med förändringsanalysverktyget! Att det nu satsar på forskning om lövträd och lövskog är givetvis bra men frågan är om det inte är 20 år för sent? JRC och skogstaxering har också dominerat veckan, vi säger Bravissimo Italia!
2021-05-07
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 59 - Missar skogsägarna pengaregnet från världens stater?

Grattis Kungen! Vi förärar Sveriges nuvarande konungs 75-årsdag med ett spännande poddavsnitt, naturligtvis med skoglig karaktär. Heta tips och information om virkesmarknaden just nu och vi ställer oss frågan om skogsägarna riskerar att missa det pengaregn som nu formligen hälls över oss när världens stater vill rädda ekonomin i coronans spår.
2021-04-30
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 58 - Tillfället man bara får en gång i livet

Ett unikt poddavsnitt då vi för andra gången i historien sitter bredvid varandra och poddar. Torbjörn är på besök i Säffle och vi skruvar ihop sågverk. Vi pratar om vårt sågverksprojekt men fokuserar mest på tesen att dagens efterfrågan på sågade trävaror kan vara ett tillfälle för ökade intäkter för skogsägaren och att det kan vara tillfället man bara får en gång i livet.
2021-04-23
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 57 - Om förädling av skogen och lågt till tak i avverkningsvolymen

I avsnitt 57 poddar vi strålande vårväder och pratar om vikten av förädling av skogens produkter samt det faktum att vi i princip avverkar tillväxten i Sverige idag. Negativa bilder av ungskogen i norr och såklart så pratar vi också om att du borde gå med i tusenklubben i år - det är något att berätta för dina barnbarn!
2021-04-16
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 56 - Fokus på virkespriser, konsolidering och lönsamhet i återväxten

Ett blåsigt avsnitt där vi poddar i kulingbyar. Vi pratar denna gång mycket om virkespriser som har fått ett enormt fokus på Skogsforum senaste veckan - ett trendbrott! Vi fortsätter prata om att det finns möjligheter att nå ett timmerpris på minst 1000 kr per kubikmeter under 2021. Men som vanligt pratar vi också om mycket annat, bland annat konsolidering i skogsindustrin och statistik om skogsplantor och lönsamhet i föryngringen.
2021-04-09
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 55 - 1000 kr kubiken, aprilskämt, Google gillar KL-trä och grönt stål

Långfredag till trots. I avsnitt 55 av Skogsfredag så pratar vi om hur du borde få tusen kronor kubiken nu, att Google gillar KL-trä och vi borde vara glada över det. Dessutom pratar vi aprilskämt från igår och att grönt stål kan bli en tuff konkurrent för skogen men kanske kan det hjälpa oss?
2021-04-02
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 54 - Utbyte av trävaror vid sågverket, Stubbhult och styrelseuppdrag

I avsnitt 54 så diskuterar vi om hur mycket trävaror som det blir ur vårt sågtimmer. En djupdykning finns på iSkogen. Recap Stubbhult(!), fåglar, självförtroendet och styrelseuppdrag hinner vi också få med.
2021-03-26
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 52 - Om fiske på ett storhygge

I avsnitt 53 av Skogsfredag så luktar det skit och fisk. Dessutom från ett hygge på +20 hektar. Intressant med andra ord, förhoppningsvis som vanligt. Men fisk och lukt är långt från det enda vi pratar om idag. Vi får med både strålande vårvinterväder, biokol och Pulp Fiction.
2021-03-19
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 52 - Ettårsjubileum med inga och alla typer av hyggen

Vi firar idag ett års poddande. Avsnitt 52 sluter årscirkeln och vi siktar vidare mot ytterligare ett spännande år. Idag pratar vi mycket om inga och alla typer av hyggen. Vi pratar också mycket om tillgång och efterfrågan och att det aldrig funnits några gratisluncher
2021-03-12
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 51 - Helvetesgapet, Vänersborg och Slaget om Skogen

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om Vänersborgs Tingsrätt som tagit hjälp av EU-domstolen i frågan om tjädrar i Härryda. Vi pratar också motorsågar och vår illustration om Slaget om Skogen. Fredrik poddar idag från klassisk mark. Helvetesgapet där Ronja Röverdotter spelades in. Sörknattens naturreservat i Dalsland.
2021-03-05
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 50 - Hård vardag för skogsentreprenörer, biokol och skogsfilmer speglar inte verkligheten

Nu har vi levt en vecka med vår nya satsning iSkogen. Hur går det? Vi pratar också om en hård vardag för skogsentreprenörer i Mellansverige just nu. Vi funderar också varför dagens skogsfilmer inte återspeglar verkligheten. Biokol kommer också bli en fokusfråga framöver, på iSkogen börjar vi fokusera idag.
2021-02-26
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 49 - Vi snackar vår nya satsning iSkogen och säger hej till Armas

Kylan har släppt sitt grepp och dagens podd blev en blöt tillställning. I detta avsnitt pratar vi om vår nya lansering iskogen.se och vårt senaste tillskott Armas som du kommer bli bekant med på vår nya sajt. Vi hinner också prata om Södras bokslut, gjorde de en förlust egentligen 2020? Och lite att annat smått och gott.
2021-02-19
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 48 - Stora saker på gång, rotposter och massaflis i fjärrvärmepannan

I avsnitt 48 tar vi upp heta ämnen under veckan i skogen. Mellanskog har rapporterat sitt bokslut, vintern gör att värmeverken slukar bioenergi men kanske hålls priset nere med hjälp av massaflis? Skogsindustrins tilltro till avsalumassa är stor och vi pratar om satsningen i Kemi. Vi hinner också med att prata om skogsdebatten som fortsatt går het och vi utlyser en tävling i podden, känner du igen fågelsången i dagens podd?
2021-02-12
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 47 - Debattklimat i skogen, sågtimret regerar och campingintäkter

Även om det är kallt ute så är det många heta frågor som diskuteras om skogen just nu. Vi tar i detta avsnitt upp om skogsindustrin påverkat skogsforskningen, om att sågtimret verkar gå en ljus framtid till mötes, nya digitala tjänster för att identifiera skogsbränder och nya möjligheter för skogsägare att tjäna pengar på campinglivet.
2021-02-05
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 46 - Varg, skotare, 400 kr massavedpris och staten och kapitalet

I avsnitt 46 poddar vi från ett vintrigt skogslandskap och pratar om skogsbolagens rapporter för 2020, vargfrågan som diskuteras flitigt, får man idag på vissa ställen 400 kr per kubikmeter för massaveden? Vi tipsar också om en tråd med en text som anser att Staten och skogsindustrin på 70-talet började göra gemensam sak mot skogsägarna.
2021-01-29
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 45 - Vad händer med Sveaskog, Skogens sexighet, kalhygge och resistografen

Avsnitt 45 av Skogsfredag går till historien, det är första avsnitt där det regnar under inspelning. Vi pratar mycket om Sveaskog och vad som kommer hända nu när Hannele Arvonen sparkades. Vi pratar också om skogens attraktionskraft som kanske inte är så stor och kalhyggen i stort och smått. Vi hinner även få med resistografen!
2021-01-22
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 44 - Skogsnäringen fast i diket och digital skogsmätning

Ett kallt poddavsnitt i strålande sol. I avsnitt 44 pratar vi om skogsindustrin framtid och forskning. Är vi på rätt spår ur ett globalt konkurrensperspektiv? Vi tipsar också om att jobba i skogen dessa vintertider och vi har fått en inblick i de tjänster som finns för att mäta skog digitalt. Vi fokuserar också som vanligt på sågtimret och vikten att skogsägarna arbetar på rätt sätt för att höja lönsamheten.
2021-01-15
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 43 - En krigsförklaring, sork, skogsvärdering och lönsamhet

I avsnitt 43 så blir det en uppdatering från lövskogshägnet där vi nu förklarat krig mot sorken. Vi gör också en vidareutveckling i skogsägarnas lönsamhet och pratar om stöd, virkespriser, med mera.
2021-01-08
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 42 - Nytt år, sverigebilden och vad händer i skogen 2021?

Årets första podd! Vi siar om det kommande året och pratar mycket om lönsamhet, fokus på slutkunden och vilken makt skogsägarna faktiskt sitter med. Vi ger också en förklaring till varför vi diskuterar de frågor vi gör. Det blir ett spännande år i skogen!
2021-01-01
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 41 - ÅSP och gyllene läge för en skogsägarförening?

ÅSP - Årets Sista Podd. I denna juldagspodd summerar vi året som gått och tar upp några intressanta spaningar inför framtiden. Kanske har en skogsägarförening ett gyllene läge? Vi pratar också om en omvälvande tid i skogen med två K, Kol och Klimat.
2020-12-25
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 40 - Nakenkalendrar, klimatanpassning och arborister

I avsnitt 40 pratar vi om trenden att plantera skog globalt och att syftet verkar vara att binda kol för klimatet. Vi pratar också om nakenkalendrar som återigen har diskuterats på Skogsforum under veckan. Musikhjälp, Alstor och arborister och en önskan om en God Jul hinner vi också med.
2020-12-18
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 39 - Paulownia, ståndortskartor och biodiesel eller toapapper

Nya mycket intressanta kartor från SLU som visar markfuktighet kan nog användas för ståndortsanpassning. Bioenergi från skogen genom reduktionsplikten skapar ett nytt "slag om skogen" och mer information om det spännande trädet Paulownia. Det är vad vi tar upp i detta avsnitt.
2020-12-11
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 38 - Om unga lyssnare, kranspetsstyrning och björkproduktion

I avsnitt 38 pratar vi bland annat om att vi har unga lyssnare av podden och att det hänt en hel del inom skogsmaskiner under veckan. Kranspetsstyrning och Eco Log och SP Maskiner gör gemensam sak. Vi får även med att björken börjar(?) leverera och att slutnotan för barkborreangreppen nu kommit.
2020-12-04
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 37 - Taxfree-biotoper och om att få betalt för kolsänkan i skogen

Skogsutredningen presenteras på måndag men har redan läckt ut. Vi pratar om de mest intressanta punkterna men också om elefanten i skogen som just nu kan vara det faktum att vi har en elefant i rummet när vi inte diskuterar hur skogsägare kan komma att ta betalt för kolinbindningen i sin skog.
2020-11-27
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 36 - Pipkrake och gott Svenskt självförtroende

Vintern har kommit! I alla fall temporärt. Vi pratar pipkrakar i strålande solsken och någon minusgrad. Utöver detta tar vi upp om OSB- och kanske skivindustrin hittar tillbaka till Sverige framöver. Sedan frågar vi oss om vårt Svenska skogsbruk är så pass bra att det förhindrat barkborrens framfart i skogarna. Detta efter en artikel i Handelsbankens tidning Tillväxt. Vi pratar också Norge, olja och bioenergi i kommande taxonomi från EU.
2020-11-20
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 35 - Lönsamhetsjakt i skogen

Huvvaligen! Det är fredag den 13:e! Skrock eller inte så poddar vi vidare från skogen och dagens avsnitt pratar vi lönsamhet för skogsägare och det faktum att det kanske är dags att släppa kostnadsjakten och börja jaga lönsamhet istället. Vi är övertygade om att ju mer pengar skogsägaren tjänar, desto bättre mår glesbygd, samhälle och skogsbruket (och även Svensk skogsindustri på sikt).
2020-11-13
Länk till avsnitt

Skogsfredag, Avsnitt 34 - Reaktioner på mekanisk fällkil, barkborrar och timmer

I avsnitt 34 så poddar vi i strålande solsken och 15 grader varmt. Vi reflekterar över vädret och hur det påverkar skogen men också det intressanta med att en produkt vi nyligen testat totalsågas av användarna på Skogsforum. Vi frågor oss också om barkborrebekämpningen och vikten av att skogsägare fokuserar på timret!
2020-11-06
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.