Sveriges 100 mest populära podcasts

TechRide: Utforska Framtidens Teknik

TechRide: Utforska Framtidens Teknik

Upptäck Framtiden med Linköping Science Park! ??? Dyk in i en spännande värld av teknologiska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcast-serie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sittandes i en självkörande buss styr vi mot en innovativ framtid. Varje avsnitt (exakt 21,5 minuter långt - den genomsnittliga pendlingstiden i Östergötland) tar dig genom ett teknikområde som cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Du får en lättillgänglig introduktion till tekniken och vi berättar hur tekniken påverkar samhället och dig. Du möter två nyfikna programledare och experter inom olika områden. Gör din pendling eller vardag mer inspirerande och lärorik med Linköping Science Park's Framtidspodcast! ?? #Framtidspodden #LinköpingSciencePark #TeknikOchSamhälle

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/lkpgsciencepark

Avsnitt

TechRide: Bonusavsnitt. Digital resilience med Carl Heath

Hur överlever demokratin i en digital värld? Hur kan vi motstå och återhämta oss efter störningar, kriser och hot? Det är en utmaning både för hela samhället, hur vi organiserar oss och inte minst alla de digitala system som finns runt oss i vardagen. I det här specialavsnittet av TechRide bjuder vi på en intervju med Carl Heath, senior forskare inom digital resiliens på RISE. Carl har även uppdrag för Myndigheten för Psykologiskt Försvar har varit särskild utredare av Regeringen för att leda en nationell satsning på medie- och informationskunnighet, samt värna det demokratiska samtalet. Hur lyssnar jag? Så var kan du lyssna på detta spännande avsnitt? Enkelt, där du vanligtvis hittar dina favoritpoddar eller på Spotify. Du kan också lyssna direkt här på sidan. Upptäck framtiden med Linköping Science Park! Det här är TechRide ??? Dyk in i en fascinerande värld av tekniska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcastserie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sätt dig bekvämt i en självkörande buss och följ med oss mot framtiden. Varje avsnitt tar dig genom olika teknikområden, tex cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Få en begriplig introduktion till tekniken och förstå hur den påverkar både samhället och dig. Möt våra nyfikna programledare och experter inom olika områden i varje avsnitt.
2023-12-19
Länk till avsnitt

TechRide #6 Hur blir ett digitalt samhälle säkert?

TechRide #6: Cybersäkerhet Vid FOI i Linköping finns en av Europas första och största cyberanläggningar. Anläggningen kallas för Crate och här bygger de upp komplexa IT-miljöer, såsom styrsystem för samhällsviktig verksamhet, som vi kan utsätta för cyberangrepp och andra cybersäkerhetsscenarier under kontrollerade former. I en autonom buss rakt in i framtiden lär vi oss mer om nya sårbarheter i samhället som uppstår när allt mer digitaliseras. Kommersiella och offentliga organisationer blir dagligen utsatta för attacker. Så hur gör vi i Sverige för att skydda oss? Föjl med på besök på träningsanläggningar, utbildningar vid Linköpings universitet och få några praktiska tips på vad du kan göra. Medverkande Jonas Hallberg, Enhetschef för enheten för cyberförsvar på FOI. Mikael Asplund, Biträdande professor vid Linköpings universitet. Forskar om säkerhet och pålitlighet för cyberfysiska system. Programledare Din guide genom denna tekniska djungel är programledaren Diana Saleh, en forskare från FOI och RISE som för närvarande doktorerar vid KTH, tillsammans med den mindre teknikinvigde Anders Hofvergård. Podden spelas in i Linköpings självkörande elektriska bussar som trafikerar Linköpings universitet. Hur lyssnar jag? Så var kan du lyssna på detta spännande avsnitt? Enkelt, där du vanligtvis hittar dina favoritpoddar eller på Spotify. Du kan också lyssna direkt här på sidan. Upptäck framtiden med Linköping Science Park! Det här är TechRide ??? Dyk in i en fascinerande värld av tekniska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcastserie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sätt dig bekvämt i en självkörande buss och följ med oss mot framtiden. Varje avsnitt tar dig genom olika teknikområden, tex cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Få en begriplig introduktion till tekniken och förstå hur den påverkar både samhället och dig. Möt våra nyfikna programledare och experter inom olika områden i varje avsnitt. Totalt kommer det att vara 6 avsnitt i den här säsongen.
2023-12-18
Länk till avsnitt

TechRide #5: Ny teknik påverkar vår kunskap om kroppen och sjukdomar

Plåster som berättar exakt hur du mår. Hela tiden. Allt som är elektriska signaler på huden går att mäta, och med modern materialutveckling kommer våra stora träningsklockor snart vara helt obsoleta. Samtidigt tittar företag som Sectra på Medverkande Maria Jakobsson, Laboratoriet för organisk elektronik. Forskar kring komponenter och system som utnyttjar elektroniska och optiska funktioner i organiska molekyler och plaster. Claes Lundström, Forskningschef på Sectra och adjungerad professor på Center for Medical Image Science and Visualization (CMIV). Programledare Din guide genom denna tekniska djungel är programledaren Diana Saleh, en forskare från FOI och RISE som för närvarande doktorerar vid KTH, tillsammans med den mindre teknikinvigde Anders Hofvergård. Podden spelas in i Linköpings självkörande elektriska bussar som trafikerar Linköpings universitet. Hur lyssnar jag? Så var kan du lyssna på detta spännande avsnitt? Enkelt, där du vanligtvis hittar dina favoritpoddar eller på Spotify. Du kan också lyssna direkt här på sidan. Upptäck framtiden med Linköping Science Park! Det här är TechRide ??? Dyk in i en fascinerande värld av tekniska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcastserie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sätt dig bekvämt i en självkörande buss och följ med oss mot framtiden. Varje avsnitt tar dig genom olika teknikområden, tex cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Få en begriplig introduktion till tekniken och förstå hur den påverkar både samhället och dig. Möt våra nyfikna programledare och experter inom olika områden i varje avsnitt. Totalt kommer det att vara 6 avsnitt i den här säsongen.
2023-12-16
Länk till avsnitt

TechRide 4: Kvantasier

Finns månen när vi inte tittar på den? Inte inom kvantmekaniken i alla fall, om vi ska tro Jan-Åke Larsson, professor vid Linköpings universitet. I det här avsnittet av TechRide ger vi oss in kvantmekanikens värld och frågor oss vad som egentligen är Science Fiction och vad som är verklighet. Mycket av det du du ser i Star Trek från 70-talet finns på riktigt idag (fast vi sakner warp-drift...) och vi använder det i vår vardag. Att prata om kvantmekanik känns ofta som ren Science Fiction. Men vart befinner vi oss om 30 år? Och på vilket sätt har science fiction påverkat forskarna vad de utvecklar? Medverkande Jan-Åke Larsson, Professor, Linköpings universitet. Min forskning är främst inriktad mot kvantteknologi, kvantinformationsteori och kvantmekanikens fundamenta. Svante Lovén, Universitetslektor, Mittuniversitetet. Forskar inom Science fiction, Viktoriansk litteratur, Litteratur och andra medier. Fredrik Löfgren, robott-expert: Snackar om VR, empatiska robotar och hur tekniken förändrar vårt sätt att leva. Programledare Din guide genom denna tekniska djungel är programledaren Diana Saleh, en forskare från FOI och RISE som för närvarande doktorerar vid KTH, tillsammans med den mindre teknikinvigde Anders Hofvergård. Podden spelas in i Linköpings självkörande elektriska bussar som trafikerar Linköpings universitet. Hur lyssnar jag? Så var kan du lyssna på detta spännande avsnitt? Enkelt, där du vanligtvis hittar dina favoritpoddar eller på Spotify. Du kan också lyssna direkt här på sidan. Upptäck framtiden med Linköping Science Park! Det här är TechRide ??? Dyk in i en fascinerande värld av tekniska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcastserie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sätt dig bekvämt i en självkörande buss och följ med oss mot framtiden. Varje avsnitt tar dig genom olika teknikområden, tex cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Få en begriplig introduktion till tekniken och förstå hur den påverkar både samhället och dig. Möt våra nyfikna programledare och experter inom olika områden i varje avsnitt. Totalt kommer det att vara 6 avsnitt i den här säsongen.
2023-12-15
Länk till avsnitt

TechRide #3: Teknik och trygghet - ett tveeggat svärd

Kvinnor känner sig inte lika trygga som män på offentliga platser. Kan teknik bidra till att öka tryggheten och ge fler tillgång till olika miljöer? I det här avsnittet utforskar Diana och Anders hur tekniken kan bidra till att öka tryggheten och skapa tillgänglighet för alla i olika miljöer. Vi granskar världen av fysiska och virtuella sensorer, står inför etiska dilemman och diskuterar gränsen för övervakningssamhällets roll för att säkerställa den trygghet vi alla strävar efter. Vi får ta del av insikter från experter inom en rad områden. Medverkar gör: Annika Granath, Polis Fredrik Gustavsson, professor vid Linköpings universitet Joakim Falkäng, projektledare för "Testarena Trygghetsskapande Teknologier" vid Linköping Science Park Programledare Din guide genom denna tekniska djungel är programledaren Diana Saleh, en forskare från FOI och RISE som för närvarande doktorerar vid KTH, tillsammans med den mindre teknikinvigde Anders Hofvergård. Podden spelas in i Linköpings självkörande elektriska bussar som trafikerar Linköpings universitet. Hur lyssnar jag? Så var kan du lyssna på detta spännande avsnitt? Enkelt, där du vanligtvis hittar dina favoritpoddar eller på Spotify. Du kan också lyssna direkt här på sidan. Upptäck framtiden med Linköping Science Park! Det här är TechRide ??? Dyk in i en fascinerande värld av tekniska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcastserie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sätt dig bekvämt i en självkörande buss och följ med oss mot framtiden. Varje avsnitt tar dig genom olika teknikområden, tex cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Få en begriplig introduktion till tekniken och förstå hur den påverkar både samhället och dig. Möt våra nyfikna programledare och experter inom olika områden i varje avsnitt. Totalt kommer det att vara 6 avsnitt i den här säsongen.
2023-12-08
Länk till avsnitt

Uppkopplade grejer bidrar (kanske) till en hållbar värld

En femåring med en stor legolåda kan bygga många roliga saker. Men de stora nyskapande grejerna ligger en bit in i framtiden. Så är det med IoT-teknik. Dvs möjligheten att koppla upp fysiska prylar mot internet. Det finns många möjligheter, men vi har inte sett vad det kommer leda till ännu. Beräkningar visar att rätt använt skulle Sverige kunna sänka sin växthuseffekt med upp till 25%. Hur kan lampor, kameror,dörrar, vattenmättare under diskhon och uppkopplade kattlådor göra det? Våra programledare Diana Saleh och Anders Hofvergård dyker ner i ett nytt teknikområde. Medverkande Ulrika Johansson jobbar i Linköping Science Park med IoT World (www.iotworld.se). IoT world gör samhället mer effektivt med hjälp av IoT. Nätverket består av engagerade projektpartners från forskning, näringsliv och offentlig verksamhet. Ulrika har en bakgrund som lärare och har i många år arbetat med NTA, ett skolutvecklingsprogram inom naturvetenskap, teknik och matematik. Tomas Westlund, är expert på uppkopplad hårdvara. Han jobbar på Sveriges forskningsinstitut, RISE och förestår bland annat Linköpings stora IoT-labb. Thomas har en bakgrund från företag som Actia, Flextronics och Sony Ericsson. Fredik Löfgren, expert inom VR, empatiska robotar och smarta AI-lösningar inom vården. Välkänd från TV-program som robotkampen, Talang och ofta anlitad föreläsare. Nu ägnar sig Fredrik åt att studera hur teknologi, digitalisering och AI påverkar samhället. Han tror starkt på robotars potential att effektivisera olika yrkesområden, frigöra tid för livets viktiga aspekter och minska trafikolyckor genom förarlösa bilar. Programledare: Diana Saleh har forskat på FOI och RISE och är nu doktorand på KTH. Tillsammans med den inte lika teknikbevandrade Anders Hofvergård guidas vi genom ny teknik, spännande innovationer och intressanta människor. Podden spelas in i Linköpings självkörande elektriska bussar som trafikerar Linköpings universitet. Upptäck Framtiden med Linköping Science Park! ??? Dyk in i en spännande värld av teknologiska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcastserie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sittandes i en självkörande buss styr vi mot en innovativ framtid. Varje avsnitt (exakt 21,5 minuter långt - den genomsnittliga pendlingstiden i Östergötland) tar dig genom ett teknikområde som cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Du får en begriplig introduktion till tekniken och vi berättar hur tekniken påverkar samhället och dig. Du möter två nyfikna programledare och experter inom olika områden. Varje avsnitt avhandlar ett område. Totalt blir det 6 avsnitt i den här säsongen. Gör din pendling eller vardag mer inspirerande och lärorik med Linköping Science Park's Framtidspodcast! ?? #Framtidspodden #LinköpingSciencePark #TeknikOchSamhälle www.linkopingsciencepark.se/podcast
2023-12-01
Länk till avsnitt

#1 Hur självständig ska egentligen en förarlös bil vara?

Självkörande bilar är ett hett område inom teknikutvecklingen, och de första förarlösa bilarna är redan ute på vägarna. I första avsnittet av TechRide dyker Diana och Anders ner i sin egen poddstudio: den självkörande bussen. De flesta fordon i trafiken är bemannade, men vad händer med trafiken och samhället när fler och fler fordon agerar självständigt? Hur länge kommer det ens att vara tillåtet för människor att köra bil? Vem ska en förarlös bil offra i en nödsituation och vem är ansvarig vid en eventuell olycka? Är det biltillverkaren eller passageraren som sitter passivt med i bilen? Träffa några av Sveriges ledande experter på hur framtiden för fordon och trafiken i samhället kommer att se ut. MEDVERKANDE Christian Sahlén, VD för ACTIA Nordic AB. Köper du en ny bil idag är chansen stor att den innehåller hårdvara eller mjukvara från Linköping. Christian Sahlén är en av de personer som är ansvariga för det: Actia kopplar upp fordon. När du till exempel startar kupévärmaren i bilen på distans är det Actias teknik som möjliggör det. Deras teknik möjliggör också för SOS alarm att automatiskt få reda på hur många personer som sitter i en bil som just har krockat, och att de därmed kan skicka rätt antal ambulanser till olycksplatsen. Oscar Bjurling, doktorand på RISE och forskare inom kognitionsvetenskap vid Linköpings universitet, fokuserar på hur människor interagerar med autonoma system, särskilt drönarsvärmar. Han identifierar användarbehov och designar system och gränssnitt för att möjliggöra för operatörer att styra och samverka med dessa svärmar. Utöver sitt huvudprojekt på RISE bidrar Oscar även med expertis inom områden som Human Factors, Cognitive Systems Engineering, gränssnittsdesign och user experience (UX) design, vilket omfattar interaktion med självkörande fordon, flygtrafikledning och integrering av artificiell intelligens (AI) i olika verksamheter. Fredrik Löfgren, expert inom VR, empatiska robotar och smarta AI-lösningar inom vården. Välkänd från TV-program som robotkampen, Talang och ofta anlitad föreläsare. Nu ägnar sig Fredrik åt att studera hur teknologi, digitalisering och AI påverkar samhället. Han tror starkt på robotars potential att effektivisera olika yrkesområden, frigöra tid för livets viktiga aspekter och minska trafikolyckor genom förarlösa bilar. Programledare: Diana Saleh har forskat på FOI och RISE och är nu doktorand på KTH. Tillsammans med den inte lika teknikbevandrade Anders Hovergård guidas vi genom ny teknik, spännande innovationer och intressanta människor. Podden spelas in i Linköpings självkörande elektriska bussar som trafikerar Linköpings universitet. Upptäck Framtiden med Linköping Science Park! ??? Dyk in i en spännande värld av teknologiska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcastserie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sittandes i en självkörande buss styr vi mot en innovativ framtid. Varje avsnitt (exakt 21,5 minuter långt - den genomsnittliga pendlingstiden i Östergötland) tar dig genom ett teknikområde som cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Du får en begriplig introduktion till tekniken och vi berättar hur tekniken påverkar samhället och dig. Du möter två nyfikna programledare och experter inom olika områden. Varje avsnitt avhandlar ett område. Totalt blir det 6 avsnitt i den här säsongen. Gör din pendling eller vardag mer inspirerande och lärorik med Linköping Science Park's Framtidspodcast! ?? #Framtidspodden #LinköpingSciencePark #TeknikOchSamhälle www.linkopingsciencepark.se/podcast
2023-11-24
Länk till avsnitt

Promotion! TechRide: Utforska Framtidens Teknik

Nu kommer den snart: Podcasten TechRide som utforska framtidens teknik. Upptäck Framtiden med Linköping Science Park! ??? Dyk in i en spännande värld av teknologiska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcast-serie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sittandes i en självkörande buss styr vi mot en innovativ framtid. Varje avsnitt (exakt 21,5 minuter långt - den genomsnittliga pendlingstiden i Östergötland) tar dig genom ett teknikområde som cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Du får en lättillgänglig introduktion till tekniken och vi berättar hur tekniken påverkar samhället och dig. Du möter två nyfikna programledare och experter inom olika områden. Gör din pendling eller vardag mer inspirerande och lärorik med Linköping Science Park's Framtidspodcast! ?? #Framtidspodden #LinköpingSciencePark #TeknikOchSamhälle
2023-11-24
Länk till avsnitt

#10 Arbetsmiljö hemma och rehabilitering Linko?ping Science Park Podcast

Vilket ansvar har arbetsgivaren för arbetsmiljön när alla anställda uppmanas att arbeta hemifrån, och vilka risker uppstår psykosocialt och fysiskt? AIR-konsulterna är ett nystartat konsultbolag med fokus på arbetsmiljö och rehabilitering. I det här samtalet delar de med sig av tips och råd för arbetsgivare som står inför en helt ny situation. Både med medarbetare som är fullt friska men arbetar hemma, och med medarbetare som drabbats av pandamin och kanske kommer tillbaka ganska medtagna.
2020-07-03
Länk till avsnitt

Ha?llbar Och Innovation Fo?r Livsmedel Och Beso?ksna?ring

Östergötland är ett av Sveriges kornbod med stor produktion av råvaror för livsmedelsproduktion. Besöksnäringen och de gröna näringarna går hand i hand för att utveckla attraktiva besöksmål och långsiktig hållbar livsmedelsproduktion. Hör Therese Rahnel, Visit östergötland, Louise Ridderström, Östgötamat och Helene Oscarsson från Vreta kluster om hur Corona-krisen har förändrat förutsättningarna, innovation inom näringen och inte minst varför Svensk mat, närproducerad i Östergötland är att föredra.
2020-06-08
Länk till avsnitt

#8 Digital Kompetensförsörjning

Kompetens är en viktig resurs för företag - men också en färskvara. Idag djupdyker vi i hur digitaliseringen påverkar kompetensutvecklingen. Hur ska medarbetare fortsätta utvecklas i spåren av Corona? Tilda Rubin Berthilsson har ställt frågor till företag i Linköping Science Park och skrivit en rapport i ämnet. På linkopingsciencepark.se finns hela rapporten att läsa samt en sammanställning över möjliga utbildningar: https://mjardevi.se/podcast-digital-kompetensforsorjning/
2020-05-06
Länk till avsnitt

#7 Säljfabrik På Distans

Så kan du arbeta systematiskt med ditt sälj i distansläge. Corona ställer nya krav på hur vi interagerar med kunder. Vi djupdyker med Magnus H Johansson och Tomas Tränkner i säljprocesser, Linkedin och varför man ibland måste köpa en ny fax. Magnus och Tomas driver bland annat podden Entreprenörsdriv, som du hittar här: https://entreprenorsdriv.se
2020-05-06
Länk till avsnitt

#6 TaxiCaller - Global digital försäljning

?Om vårt system går ner en timme missar någon i världen sitt flyg?. Utan att träffa sina kunder säljer Taxicaller sin produkt över hela världen. Idag omsätter de 16 miljoner på att sälja lösningar till Taxibolag på alla kontinenter. Grundaren Eero Piitulainen berättar en spännande historia om hur de med bas i Linköping tagit sig ut på en global marknad helt digitalt och vad de gör för att tackla den nya situation Coronaviruset skapar för resebranchen.
2020-05-06
Länk till avsnitt

#5 Prodelox: Innovationskraften i en kris

?Det går inte att sluta jobba bara för att det är kris? Prodelox är produktutvecklingsbyrån som mitt i Mjärdevi hjälper företag att ta fram hårdvarulösningar och kopplar ihop den med mjukvara. De är experter på att snabbt utveckla för en dynamisk marknad och arbetar både med startups och globala företag. Men vilken innovationskraft finns i den situation som uppstår av en global pandemi? VD Robert Armerö berättar om hur de tacklar en unik situation - och varför Corona kan komma att kasta oss flera år in i framtiden. Läs mer om Prodelox arbete med Imafor här: https://prodelox.se/aktuellt-prodelox-imafor/
2020-05-06
Länk till avsnitt

#4 Eva Vestlie Kastensson: Personlig utveckling och Yoga

Corona-situationen har satt många i hemarbete. På distans ska du hantera förväntningar från jobbat, kanske en partner och barn och andra du har runt omkring dig. Powerpointen måste blir klar och rapporten till Düsseldorf ska skrivas och du inte har en aning om hur man egentligen uttalar epediomolgo ?.. epedimoo ?. EPIDEMIOLOG! När stressen ökar och osäkerheten är det enda som är konstant kanske yoga och mindfulness vara en väg till att både hantera situationen här och nu. Men framförallt ett första steg i en personlig utveckling där du får ifrågasätta vad som egentligen är viktigt för dig. I det här avsnittet delar Eva Vestlie Kastensson med sig av sina tankar kring yoga, personlig utveckling och medveten närvaro. Eva driver sen flera år Yogaträningscentret Yoga Group i Norrköping och har en bakgrund inom bank och finansvärlden.
2020-04-23
Länk till avsnitt

#3 Torbjörn Kronander, VD för Sectra. Rätt människor i organisationen är avgörande för framgången

Tack vare deras system kan läkare från hela världen dela kunskap och ställa diagnoser oberoende av plats, världens ledare tala avlyssningsfritt med varandra och läkarstudenter utbilda sig på distans. Med huvudkontoret placerat i Mjärdevi i Linköping Science Park omsätter de över en miljard per år. Företaget har sitt ursprung i forskningen vid Linköpings Universitet, och det är även där deras VD Torbjörn Kronander har sin bakgrund. I den här intervjun berättar Torbjörn om hur företaget agerade när 60% av försäljningen försvann på en vecka, hur man riggar en organisation för att klara en kris och varför segling är en av de bästa indikatorerna på vem som växer som ledare när det blåser snålt.
2020-04-17
Länk till avsnitt

Pod #2 - Linköping Science Park Podcast-Azadeh Pendari - Kraften finns framåt

Pod #2 - Linköping Science Park Podcast-Azadeh Pendari - Kraften finns framåt by Linköping Science Park
2020-04-01
Länk till avsnitt

#1 Linköping Science Park Podcast - Camilla Dahlgren - Så ska du tänka kring ditt kassaflöde

#1 Linköping Science Park Podcast - Camilla Dahlgren - Så ska du tänka kring ditt kassaflöde by Linköping Science Park
2020-03-27
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.