Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

SWEET BUT PSYCHO

SWEET BUT PSYCHO

Två gamla Ex on the beach deltagare som återigen hittat tillbaka till TV rutan i den nya säsongen av Ex on the beach celebrity. Vi diskuterar avsnitten, delar med oss av behind the scenes material och kommer även bjuda in andra deltagare som kommer grillas. Filter existerar inte i den här podden och vi öppnar upp oss som aldrig förr.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sweetbutpsycho.podbean.com

Avsnitt

Nu finns vi exklusivt på SPOTIFY!

[]
2020-08-13
Länk till avsnitt

Vi är tillbaka och med världens nyhet!!!

VI ÄR TILLBAKA!!!!! Det är dags för en ny säsong av Sweet but Psycho med Woodie och Qvist och i första avsnittet droppar vi det största som har hänt oss hittills i vår karriär. Vi har jobbat med den här nyheten i månader och nu kan vi äntligen släppa vad det är! 

Hur går det med Jossans aktiva sexliv? Har Elin fått till det ännu? 

Vad hände under våran kaos resa till Stockholm och vad har vi haft för oss under våran podd paus? 

I dagens avsnitt tävlar vi mot varandra i en film quiz där det blir lite bråk men även massor av skratt samt kör dagens hiss&diss där vi båda går igång på något vi inte gillar. 

Välkommen tillbaka älsklingar och nu maxar vi säsong 2!!!!!

2020-08-11
Länk till avsnitt

Jossan har fått till de massa och Elin har varit med en tjej

Jossan har blivit frisk och är äntligen tillbaka i poddstudion! I detta avsnitt släpper vi 2 mega nyheter ni måste ta del av och vi kör en ny grej vi börjat med i podden, en QUIZ!!!!
Elin berättar om att hon för första gången i sitt liv gått ner på en tjej och Jossan droppar att hon just nu har väldigt mycket sex.
Vi pekar ut vilka årets drama queen, skitsnackare, sexbomb osv utav alla är deltagare i årets Ex on the beach och Elin berättar också om varför hon och hennes ex blockat varann.

2020-07-14
Länk till avsnitt

Diana Baban svarar på alla frågor

Världens bästa Diana gästar oss i avsnitt 26 och bjuder på ett smaskigt avsnitt! 

Hon delar med sig av hennes tid i Ex on the beach och outar bland annat en känd PH deltagare och en känd artist hon legat med. 

Detta är ett härligt avsnitt med mycket skratt och utan filter. Diana berättar vad hon tycker om årets deltagare från Ex on the beach och bland annat vem som är säsongens dramaqueen och säsongens snitch.  

I vanlig ordning grillas Diana i svara eller svälj och hon svarar på ALLA frågor så ni kan räkna med en hel del smaskig info!

2020-07-07
Länk till avsnitt

SEXAVSNITT och Jossans första ligg efter hennes breakup

Dags för SEX SNACK och alla känsliga lyssnare varnas! Vi snackar om anal sex, slicka/bli slickad i röven, svarar på era frågor som tex hur man går vidare från ett ex som man fortfarande ligger med? 

Jossan outar att hon haft sex för första gången efter hennes break-up, en av oss har även fått hem ett klamydia brev och en av oss berättar om när hon blev lämnad mitt i sexet för att killen inte fick komma i henne. Vi utlovar en jäkla massa skratt och glädje i detta avsnitt. Håll i hatten - nu kör vi SEXAVSNITT. 

2020-06-30
Länk till avsnitt

När man blockar ett ex på instagram

Vi har kommit till det allra sista avsnittet av Ex on the Beach och i detta avsnittet diskuterar vi såklart avsnitt 24 och bjuder på sjukt mycket behind the scenes material som ni tv tittare inte får se eller kanske lagt märke till. Efter helgens festligheter får vi även smaskigt skvaller om vem Elin blockade på fyllan och det leder oss in på ämnet att blocka sina ex men även vänner på instagram. Är det ens normalt att blocka ex och vänner på Instagram? I detta avsnittet diskuterar vi även Sweet but psycho dilemman som ni lyssnare skickat in till oss? ENJOY

2020-06-25
Länk till avsnitt

Vad hände egentligen på midsommar och har jossan en ny flört?

I dagens avsnitt berättar vi om hur vi firade midsommar, Elin svarar på om det något mellan henne och Adam nu och Jossan berättar om när hon träffade ingen mindre än One Direction hunken Niall Horan.
Vi diskuterar avsnitt 23 av Ex On the Beach, dissar en persons beteende i programmet och svarar på frågor ni ställt oss.
En av oss berättar om en ny flört???? Och Jossan börjar även tvivla på om hon verkligen kan ta med Elin till LA när Corona är över på grund av Elins tidigare beteende gentemot en kändis. Vem och varför berättar vi om i podden.

2020-06-23
Länk till avsnitt

Elin du är en sån f***a

I dagens avsnitt bjuder vi på skrattfest och även lite bråk mellan oss när vi eller rättare sagt Elin total grillar Jossan i svara eller svälj. Vilka kändiskillar har varit i Jossans DM senaste månaden? Vilka 3 killar låg Elin med senast? Varför har Elin bråkat med sitt ex och vilken känslig fråga väljer Jossan att inte svara på?
Vi diskuterar såklart också avsnitt 22 och svarar på frågor ni ställt oss tex hur vårat kärleksliv ser ut just nu och vad våra framtidsplaner är.

2020-06-18
Länk till avsnitt

Anna-Lisa öppnar upp sig för första gången om EOTB

Äntligen har vi fått efterlängtade Anna-Lisa till studion och för första gången efter Ex on the Beach öppnar hon upp sig om hur allt varit mellan henne och Adde efter programmet och vart dom står i dagsläget. Hon berättar om hur hon försökt hoppa av årets säsong in det sista och hur en av tjejerna i programmet sagt saker till henne innan hon klev in i huset som hon inte lyckades hålla. Vi diskuterar såklart avsnitt 20 av Ex on the Beach och grillar Anna-Lisa i svara eller svälj med frågor hon absolut inte vara beredd på att få?

2020-06-11
Länk till avsnitt

Allt om Jossans dejt

Det är dags att prata om Jossans hemliga dejt!!! Som vi alla väntat. 

Inte nog med att det blev en karatefylla så dök Elin upp på dejten och blev tredje hjulet och det hela slutade med att en av oss däckade i sängen och en onanerande i badkaret bredvid. Kan ni gissa vem? Någon av oss ringde även ett ex och hånglade med en gammal chef på stan.

Vi svarar även på en del Sweet or psycho frågor ni skickat in, diskuterar såklart avsnitt 19 av Ex on the beach och bjuder på en hel del skratt!

2020-06-09
Länk till avsnitt

Lisa Anckarman gästar äntligen podden

I dagens avsnitt bjuder vi på en hel del inside information då programledaren, stylisten och influencern Lisa Anckarman gästar oss och öppnar upp sig! Lisa har tagit influencer världen med storm och var en av dom som växte snabbast på youtube förra året. 

Vi får reda på vad som egentligen hände i Studio Paradise när Lisa stoppade bråket mellan Adam och Mccuze, hur går man vidare från ett förhållande så snabbt? och vad tycker Lisa egentligen om årets Ex on the beach och alla deltagare? 

I dagens avsnitt bjuds det på en hel del skratt, pepp och girl power!

2020-06-04
Länk till avsnitt

Avslutade med ett ex, sov med ett ex och låg med ett ex

I avsnitt 17 får ni inte bara höra om programmet och bortklippta scener från Ex on the beach utan vi löser era problem ni skickat in till oss. Skulle vi hantera era problem på ett SWEET eller PSYCHO sätt? Vi delar med oss om vad som hände under vår vistelse i Sthlm när vi spelade in Exen berättar allt och vi hade vårat första stora bråk. Varför blev Jossan så arg? 

Ni får även veta lite mer om Elin och Adams relation och varför Elin avslutat med ett ex, sovit med ett ex och legat med ett ex nyligen. 

Vi pratar även om det faktum att Jossan äntligen ska på sin första dejt, den rätta för Jossan har alltså tagit fart på riktigt.

2020-06-02
Länk till avsnitt

Nina Glimsell öppnar upp sig som aldrig förr

Som vi längtat och som vi kämpat för att få henne till studion! I avsnitt 16 gästar äntligen Nina Glimsell oss. Vi får höra om hennes tidigare tid i tv rutan men såklart också om hennes medverkan i årets Ex on the beach. 

Nina berättar om hennes och Dennis relation i och utanför huset, hon delar med sig av hennes bild av vad som hände på valborg och öppnar upp sig om saker hon inte ens berättat om på sina egna sociala medier. 

Vem är den kändaste Nina legat med? Vilket ligg ångrar hon? Vem frågade ut henne på dejt, lämnade henne i sin lägenhet medans han pratade med sitt ex? ALLT detta och mer får ni reda på i detta fantastiska avsnitt med ingen mindre än Nina Glimsell.

2020-05-28
Länk till avsnitt

Varför ångrar Alexandra trekanten i huset?

Den omtalade trekanten i Ex on the beach huset och dramat kring den har varit något vi alla undrar över. I avsnitt 15 bjuder vi in Alexandra Nord som berättar vad som egentligen hände den natten och hade verkligen hon och Adde sex första kvällen hon kom in i huset? Alexandra berättar vilka 2 ligg hon ångrar, vilken influenser hon tycker borde byta jobb och den kändaste hon legat med. Vi firar även att vi fått över 1 miljon nedladdningar (WOW) och introducerar ?Den rätta för Jossan? i podden. ENJOY!

2020-05-25
Länk till avsnitt

Är Elin och Adam tillsammans? 

I avsnitt 14 får ni reda på det ni alla väntat på. Hur gick det på Elins blind dejt med Adam? Är dom tillsammans idag? Varför grät Elin hysteriskt på festen hos Jasse och vad hände egentligen på festen hos Jasse? Vi diskuterar avsnitt 14 och vi svarar även på frågor ni ställt oss om vår medverkan i Ex On The Beach.

2020-05-21
Länk till avsnitt

Varför är Jossan singel?

Det här avsnittet får ni inte missa, det är det bästa avsnittet hittills. 

I avsnitt 13 öppnar Jossan äntligen upp sig om sitt break up, vad hände egentligen? Hur tar man sig igenom ett break up? 

Vi svarar på break up frågor ni ställt oss och grillar varandra EXTREMT hårt i svara eller svälj. Vilka ligg ångrar vi? Vad är det för sex historia Elin skäms över som får Jossan att bryta ihop?  Vilken känd influencer dissar Jossan och vad är det för frågor Elin vägrar att svara på? 

I det här avsnittet bjuder vi på så mycket skratt, tårar och öppnar upp oss som ALDRIG förr.

2020-05-19
Länk till avsnitt

Jasse talar ut

I avsnitt 12 gästar youtube, reality och skönhets drottningen Jasmine Gustafsson oss. Det blir ett hett avsnitt med mycket åsikter, skvaller och skratt. Jasse delar med sig av sina åsikter om saker som hänt i huset, tex vad hennes ex har för sig. Vi pratar även om bortklippta scener och varför Jossan skickade ett ångest meddelande till Jasse när hon kom hem efter Brasilien. Jasse svarar såklart på era frågor och slipper såklart inte undan svara eller svälj! Det här får ni inte missa!

2020-05-14
Länk till avsnitt

Lisas ångest ni inte fick se på tv

I dagens avsnitt av Sweet But Psycho gästas vi av den fantastiska sångaren, Paradise hotell vinnaren och nu Ex on the beach deltagaren Lisa! Lisa berätta om sin tid i rutan och hur de kändas att kliva in i Ex on the beach huset. Vi får även veta hur Lisa kände över att hon legat med Adrian och om ångesten hon hade dagen efter och bad produktionen flyga hem henne så hon kunde berätta för Jasse. Vi grillar hennes såklart i svara eller svälj med där vi får höra hennes starka åsikter om en annan känd profil och en sex historia ingen av oss var bredd på att hon skulle berätta??

2020-05-12
Länk till avsnitt

Vem kom in när Alex fick ett blowjob?

I avsnitt 10 av Sweet But Psycho gästar Alex Drosso oss som är igenkänd som DJ, Ex on the beach deltagare, Paradise hotell deltagare, Mr Universe vinnare och den första i Sverige att samla alla Pokémon! Och nu även en gäst av denna fantastiska podd! I det här avsnittet pratar vi om Alex tid i TV och såklart hans medverkan i årets Ex On The Beach. Han berättar om han och Saras historia, hur de kändes att träffa henne igen i Ex on the beach och såklart grillar vi Alex i svara eller svälj. Ni får även höra om Elins karatefylla på valborg och hur hon ändå lyckades vakna bredvid en kille. Allt detta och massa mer får ni reda på i avsnitt 10?

2020-05-08
Länk till avsnitt

Varför bajsade Ida ner sig?

I avsnitt 9 gästar en gammal Ex on the beach deltagare oss! Och det är ingen mindre än den fantastiska Ida Österberg Lidamo! Ida var med i säsong 2 & 7 av Ex on the beach och i detta avsnittet får vi ta del av hennes upplevelser i TV rutan och såklart vad hon tycker om året säsong av ex on the beach! Hon berättar även vem hon tycker är falskast och ogillar mest från hennes säsong idag, vem den kändaste hon legat med är och är verkligen hon och Kevin ett par idag? I detta avsnittet får ni även äntligen reda på allt om Elins blind date och varför hon hamnade i en bubbelpool och varför någon hotade med att slå henne i annsiktet!?

Det här får ni bara inte missa då det är ett av våra bästa avsnitt i podden!

2020-05-05
Länk till avsnitt

Varför är Emma så upprörd?

I avsnitt 8 av Sweet But Psycho gästar äntligen Emma Hellström oss. De är så många frågor vi och ni haft till Emma som ni får svar på i detta avsnittet. Emma berättar sin sida av de situationer som uppstått i huset och berättar om hur hennes relationer med andra deltagare är i dagsläget. Vi grillar Emma såklart i svara eller svälj och ni får svar på vem Emma låg med senaste, vilka reality killar hon vill ligga med och MASSA mer. Detta vill ni inte missa???

2020-05-01
Länk till avsnitt

Antys ligg från Paradise hotell?

I avsnitt 7 av Sweet But Psycho bjuder vi för första gången in en gäst som inte varit med i Ex on the beach. Men de är ingen mindre än den kända Youtubern, influencern och big brother deltagaren Antonia(Anty). I detta avsnittet får vi höra vad Antonia tycker om ex on the beach hittills och såklart diskuterar vi avsnitt 7. Vi kommer även ställa era frågor till Antonia och såklart grillar vi henne i svara eller svälj. Vilken deltagare från Paradise hotell har hon legat med? Vem från Ex on the beach skulle hon vilja ligga med? Och hur är hennes och Alex relation idag? Allt detta och massa mer får du svar på i avsnitt 9 av Sweet But Psycho?

2020-04-28
Länk till avsnitt

VARNING FÖR SEXSNACK

Lets talk about sex! Er önskan är vår lag, så här kommer vårt första sex-avsnitt. Vi pratar såklart om Ex on The beach avsnitt 6 men efter de är de rent sexsnack. Ni har fått ställa era frågor om sex till oss och inte nog med att vi svarar på era frågor så får ni höra sexhistorier som ingen av oss egentligen hade tänkt dela med oss av. Vem är den kändaste Elin legat med egentligen? Varför fick Jossan bajsa ut en butt plug och varför var de på håret att Elin fick åka till akuten och berätta att hon hade en butt plug långt upp i fiffi? Allt detta och MASSA mer i avsnitt 6 av Sweet but Psycho??

2020-04-23
Länk till avsnitt

Fuckboys

Ni har önskat och vi har lyssnat! Så i detta avsnitt är de endast Woodie och Qvist i studion och ni har fått ställa era frågor och som vanligt existerar inte filter och ni får reda på massa behind the scenes material och hemligheter om oss båda. Vi diskuterar även avsnitt 5 såklart av ex on the beach och presenterar en nyhet i podden som heter ?Den rätta för Woodie? där vi kommer följa Elins dejtingresa tills hon hittar den rätta. Hur många realitykillar har Elin egentligen legat med? Måste man verkligen testa sig för konssjukdomar innan man kliver in i huset och hade Jossan kille eller inte när hon var med i ex?Allt detta och mycket mer får ni svar på i avsnitt 5 av Sweet but Psyko?

2020-04-21
Länk till avsnitt

Gosa med mens och sperma...

I dagens avsnitt gästas vi av Bella som klev in i ex on the beach med oss avsnitt 1 och William som kommit in som ex till Monalisa.  Vi diskuterar avsnitt 4 av ex on the beach, ställer frågor från lyssnarna till dom och avslutar såklart med svara eller svälj! Hur är Bella och Arvids relation idag? Visste Bella om Emma och Arvid hade legat eller inte? Är de något mellan Elin och William? Låg dom i helgen? Och vilka svenska reality människor vill William och Bella ligga med? Allt detta och massa mer får ni reda på i avsnitt 4!

2020-04-16
Länk till avsnitt

Oralsex i Thailand med MonaLisa?

I dagens avsnitt gästar MonaLisa oss. Tjejen med skinn på näsan och igenkänd från säsong 6! 

Hon bröstade ALLA svara eller svälj frågor så ni kommer få ta del av riktigt smaskig info och så diskuterar vi såklart avsnitt 3. Vad håller Haidar på med egentligen, varför är MonaLisa och Dennis inte vänner idag? Vad är det för scen produktionen klippt bort som är ?för sexuell? ? ALLT hör ni på Sweet but psycho!???

2020-04-14
Länk till avsnitt

Ölballe

I avsnitt 2 pratar vi bland annat om Elins misslyckade sex försök och jobbiga situationer i Ex on the beach celebrity, avsnitt 2. Vi svarar även på en del frågor ni tidigare ställt och bjuder på många skratt!

2020-04-10
Länk till avsnitt

Premiäravsnitt!

Vi har på något sätt lyckats hamna i TV rutan igen, denna gång i Ex on the beach celebrity. Vi reagerar på första avsnittet, delar med oss av saker som klipps bort och berättar smaskiga stories vi aldrig delat med oss av innan. Vem låg Elin med senast? Och vem är den mest kända personen Josephine har legat med? Allt får ni reda på i första avsnittet av Sweet but psycho.

2020-04-09
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.