Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

SWEET BUT PSYCHO

SWEET BUT PSYCHO

Två gamla Ex on the beach deltagare som återigen hittat tillbaka till TV rutan i den nya säsongen av Ex on the beach celebrity. Vi diskuterar avsnitten, delar med oss av behind the scenes material och kommer även bjuda in andra deltagare som kommer grillas. Filter existerar inte i den här podden och vi öppnar upp oss som aldrig förr.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sweetbutpsycho.podbean.com

Avsnitt

Avslutade med ett ex, sov med ett ex och låg med ett ex

I avsnitt 17 får ni inte bara höra om programmet och bortklippta scener från Ex on the beach utan vi löser era problem ni skickat in till oss. Skulle vi hantera era problem på ett SWEET eller PSYCHO sätt? Vi delar med oss om vad som hände under vår vistelse i Sthlm när vi spelade in Exen berättar allt och vi hade vårat första stora bråk. Varför blev Jossan så arg? 

Ni får även veta lite mer om Elin och Adams relation och varför Elin avslutat med ett ex, sovit med ett ex och legat med ett ex nyligen. 

Vi pratar även om det faktum att Jossan äntligen ska på sin första dejt, den rätta för Jossan har alltså tagit fart på riktigt.

2020-06-01
Länk till avsnitt

Nina Glimsell öppnar upp sig som aldrig förr

Som vi längtat och som vi kämpat för att få henne till studion! I avsnitt 16 gästar äntligen Nina Glimsell oss. Vi får höra om hennes tidigare tid i tv rutan men såklart också om hennes medverkan i årets Ex on the beach. 

Nina berättar om hennes och Dennis relation i och utanför huset, hon delar med sig av hennes bild av vad som hände på valborg och öppnar upp sig om saker hon inte ens berättat om på sina egna sociala medier. 

Vem är den kändaste Nina legat med? Vilket ligg ångrar hon? Vem frågade ut henne på dejt, lämnade henne i sin lägenhet medans han pratade med sitt ex? ALLT detta och mer får ni reda på i detta fantastiska avsnitt med ingen mindre än Nina Glimsell.

2020-05-28
Länk till avsnitt

Varför ångrar Alexandra trekanten i huset?

Den omtalade trekanten i Ex on the beach huset och dramat kring den har varit något vi alla undrar över. I avsnitt 15 bjuder vi in Alexandra Nord som berättar vad som egentligen hände den natten och hade verkligen hon och Adde sex första kvällen hon kom in i huset? Alexandra berättar vilka 2 ligg hon ångrar, vilken influenser hon tycker borde byta jobb och den kändaste hon legat med. Vi firar även att vi fått över 1 miljon nedladdningar (WOW) och introducerar ?Den rätta för Jossan? i podden. ENJOY!

2020-05-25
Länk till avsnitt

Är Elin och Adam tillsammans? 

I avsnitt 14 får ni reda på det ni alla väntat på. Hur gick det på Elins blind dejt med Adam? Är dom tillsammans idag? Varför grät Elin hysteriskt på festen hos Jasse och vad hände egentligen på festen hos Jasse? Vi diskuterar avsnitt 14 och vi svarar även på frågor ni ställt oss om vår medverkan i Ex On The Beach.

2020-05-20
Länk till avsnitt

Varför är Jossan singel?

Det här avsnittet får ni inte missa, det är det bästa avsnittet hittills. 

I avsnitt 13 öppnar Jossan äntligen upp sig om sitt break up, vad hände egentligen? Hur tar man sig igenom ett break up? 

Vi svarar på break up frågor ni ställt oss och grillar varandra EXTREMT hårt i svara eller svälj. Vilka ligg ångrar vi? Vad är det för sex historia Elin skäms över som får Jossan att bryta ihop?  Vilken känd influencer dissar Jossan och vad är det för frågor Elin vägrar att svara på? 

I det här avsnittet bjuder vi på så mycket skratt, tårar och öppnar upp oss som ALDRIG förr.

2020-05-18
Länk till avsnitt

Jasse talar ut

I avsnitt 12 gästar youtube, reality och skönhets drottningen Jasmine Gustafsson oss. Det blir ett hett avsnitt med mycket åsikter, skvaller och skratt. Jasse delar med sig av sina åsikter om saker som hänt i huset, tex vad hennes ex har för sig. Vi pratar även om bortklippta scener och varför Jossan skickade ett ångest meddelande till Jasse när hon kom hem efter Brasilien. Jasse svarar såklart på era frågor och slipper såklart inte undan svara eller svälj! Det här får ni inte missa!

2020-05-13
Länk till avsnitt

Lisas ångest ni inte fick se på tv

I dagens avsnitt av Sweet But Psycho gästas vi av den fantastiska sångaren, Paradise hotell vinnaren och nu Ex on the beach deltagaren Lisa! Lisa berätta om sin tid i rutan och hur de kändas att kliva in i Ex on the beach huset. Vi får även veta hur Lisa kände över att hon legat med Adrian och om ångesten hon hade dagen efter och bad produktionen flyga hem henne så hon kunde berätta för Jasse. Vi grillar hennes såklart i svara eller svälj med där vi får höra hennes starka åsikter om en annan känd profil och en sex historia ingen av oss var bredd på att hon skulle berätta??

2020-05-12
Länk till avsnitt

Vem kom in när Alex fick ett blowjob?

I avsnitt 10 av Sweet But Psycho gästar Alex Drosso oss som är igenkänd som DJ, Ex on the beach deltagare, Paradise hotell deltagare, Mr Universe vinnare och den första i Sverige att samla alla Pokémon! Och nu även en gäst av denna fantastiska podd! I det här avsnittet pratar vi om Alex tid i TV och såklart hans medverkan i årets Ex On The Beach. Han berättar om han och Saras historia, hur de kändes att träffa henne igen i Ex on the beach och såklart grillar vi Alex i svara eller svälj. Ni får även höra om Elins karatefylla på valborg och hur hon ändå lyckades vakna bredvid en kille. Allt detta och massa mer får ni reda på i avsnitt 10?

2020-05-07
Länk till avsnitt

Varför bajsade Ida ner sig?

I avsnitt 9 gästar en gammal Ex on the beach deltagare oss! Och det är ingen mindre än den fantastiska Ida Österberg Lidamo! Ida var med i säsong 2 & 7 av Ex on the beach och i detta avsnittet får vi ta del av hennes upplevelser i TV rutan och såklart vad hon tycker om året säsong av ex on the beach! Hon berättar även vem hon tycker är falskast och ogillar mest från hennes säsong idag, vem den kändaste hon legat med är och är verkligen hon och Kevin ett par idag? I detta avsnittet får ni även äntligen reda på allt om Elins blind date och varför hon hamnade i en bubbelpool och varför någon hotade med att slå henne i annsiktet!?

Det här får ni bara inte missa då det är ett av våra bästa avsnitt i podden!

2020-05-04
Länk till avsnitt

Varför är Emma så upprörd?

I avsnitt 8 av Sweet But Psycho gästar äntligen Emma Hellström oss. De är så många frågor vi och ni haft till Emma som ni får svar på i detta avsnittet. Emma berättar sin sida av de situationer som uppstått i huset och berättar om hur hennes relationer med andra deltagare är i dagsläget. Vi grillar Emma såklart i svara eller svälj och ni får svar på vem Emma låg med senaste, vilka reality killar hon vill ligga med och MASSA mer. Detta vill ni inte missa???

2020-04-30
Länk till avsnitt

Antys ligg från Paradise hotell?

I avsnitt 7 av Sweet But Psycho bjuder vi för första gången in en gäst som inte varit med i Ex on the beach. Men de är ingen mindre än den kända Youtubern, influencern och big brother deltagaren Antonia(Anty). I detta avsnittet får vi höra vad Antonia tycker om ex on the beach hittills och såklart diskuterar vi avsnitt 7. Vi kommer även ställa era frågor till Antonia och såklart grillar vi henne i svara eller svälj. Vilken deltagare från Paradise hotell har hon legat med? Vem från Ex on the beach skulle hon vilja ligga med? Och hur är hennes och Alex relation idag? Allt detta och massa mer får du svar på i avsnitt 9 av Sweet But Psycho?

2020-04-27
Länk till avsnitt

VARNING FÖR SEXSNACK

Lets talk about sex! Er önskan är vår lag, så här kommer vårt första sex-avsnitt. Vi pratar såklart om Ex on The beach avsnitt 6 men efter de är de rent sexsnack. Ni har fått ställa era frågor om sex till oss och inte nog med att vi svarar på era frågor så får ni höra sexhistorier som ingen av oss egentligen hade tänkt dela med oss av. Vem är den kändaste Elin legat med egentligen? Varför fick Jossan bajsa ut en butt plug och varför var de på håret att Elin fick åka till akuten och berätta att hon hade en butt plug långt upp i fiffi? Allt detta och MASSA mer i avsnitt 6 av Sweet but Psycho??

2020-04-22
Länk till avsnitt

Fuckboys

Ni har önskat och vi har lyssnat! Så i detta avsnitt är de endast Woodie och Qvist i studion och ni har fått ställa era frågor och som vanligt existerar inte filter och ni får reda på massa behind the scenes material och hemligheter om oss båda. Vi diskuterar även avsnitt 5 såklart av ex on the beach och presenterar en nyhet i podden som heter ?Den rätta för Woodie? där vi kommer följa Elins dejtingresa tills hon hittar den rätta. Hur många realitykillar har Elin egentligen legat med? Måste man verkligen testa sig för konssjukdomar innan man kliver in i huset och hade Jossan kille eller inte när hon var med i ex?Allt detta och mycket mer får ni svar på i avsnitt 5 av Sweet but Psyko?

2020-04-21
Länk till avsnitt

Gosa med mens och sperma...

I dagens avsnitt gästas vi av Bella som klev in i ex on the beach med oss avsnitt 1 och William som kommit in som ex till Monalisa.  Vi diskuterar avsnitt 4 av ex on the beach, ställer frågor från lyssnarna till dom och avslutar såklart med svara eller svälj! Hur är Bella och Arvids relation idag? Visste Bella om Emma och Arvid hade legat eller inte? Är de något mellan Elin och William? Låg dom i helgen? Och vilka svenska reality människor vill William och Bella ligga med? Allt detta och massa mer får ni reda på i avsnitt 4!

2020-04-16
Länk till avsnitt

Oralsex i Thailand med MonaLisa?

I dagens avsnitt gästar MonaLisa oss. Tjejen med skinn på näsan och igenkänd från säsong 6! 

Hon bröstade ALLA svara eller svälj frågor så ni kommer få ta del av riktigt smaskig info och så diskuterar vi såklart avsnitt 3. Vad håller Haidar på med egentligen, varför är MonaLisa och Dennis inte vänner idag? Vad är det för scen produktionen klippt bort som är ?för sexuell? ? ALLT hör ni på Sweet but psycho!???

2020-04-14
Länk till avsnitt

Ölballe

I avsnitt 2 pratar vi bland annat om Elins misslyckade sex försök och jobbiga situationer i Ex on the beach celebrity, avsnitt 2. Vi svarar även på en del frågor ni tidigare ställt och bjuder på många skratt!

2020-04-10
Länk till avsnitt

Premiäravsnitt!

Vi har på något sätt lyckats hamna i TV rutan igen, denna gång i Ex on the beach celebrity. Vi reagerar på första avsnittet, delar med oss av saker som klipps bort och berättar smaskiga stories vi aldrig delat med oss av innan. Vem låg Elin med senast? Och vem är den mest kända personen Josephine har legat med? Allt får ni reda på i första avsnittet av Sweet but psycho.

2020-04-08
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.