Sveriges 100 mest populära podcasts

Älskade Psykopat

Älskade Psykopat

I ?Älskade psykopat? möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ?Älskade psykopat? är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra. Podden görs av Emilie Olsson. Följ @alskadepsykopat på instagram för att del av mer material och information om podden Nya avsnitt under säsong släppt varje tisdag, men 24 h innan kan man lyssna på nya avsnitt på Podplay.se eller i Podplay-appen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/294350/alskade-psykopat

Avsnitt

Ronja var tillsammans med en storbedragare

Ronja blir kontaktad av en kille på sociala medier. Han är intensiv i sin kontakt och snart inleder de en relation. Killen lurar Ronja på stora summor pengar och tar lån i hennes namn.

? Han har lurat mig och många fler tjejer på så mycket pengar, berättar hon.

Hela säsong nio finns att lyssna på Podplay eller på podplay.se. Följ också @alskadepsykopat på instagram.

2023-12-11
Länk till avsnitt

Att växa upp med två föräldrar som är narcissister

Molly berättar om sin uppväxt med båda sina föräldrar som är narcissister. Hon blev utsatt för både psykisk och fysisk misshandel. Bland annat tvingade mamman hennes pappa att slå henne.

? Mamma tvingade också tandläkaren att dra ut tänderna på mig när jag var liten och hon gömde knark i min väska som jag tvingades att smuggla som barn, berättar hon.

Hela säsong nio finns att lyssna på Podplay eller på podplay.se. Följ också @alskadepsykopat på instagram.

2023-12-04
Länk till avsnitt

Patricia träffade en livsfarlig psykopat på yogaresan

Patricia åkter på ett yogaretreat utomlands där hon träffar en kille som också är intresserad av yoga. De inleder snabbt en relation och killen flyttar snart även med till Sverige där han utsätter henne för fruktansvärda saker:

- När han jobbade som kock lade han sperma i maten. Han var även dömd för medhjälp till ett yxmord, berättar Patricia.

Hon utsätts för psykisk och fysisk misshandel men även eftervåld. Hennes syster har varit ett enormt stöd för henne, berättar Patricia.

Hela säsongen av Älskade Psykopat finns att lyssna på podplay.se eller i appen podplay. Följ också @alskadepsykopat på instagram.

2023-11-27
Länk till avsnitt

Kvinnliga narcissister - relationsexperten förklarar

Vad är en kvinnlig narcissist? Varför kan de vara svåra att upptäcka? Hur skiljer sig den kvinnliga från den manliga narcissisten? Relationsexperten Michael Larsen förklarar.

Hela säsong nio finns att lyssna på Podplay eller på podplay.se. Följ också @alskadepsykopat på Instagram.

2023-11-20
Länk till avsnitt

Sam: "Tjejen som jag anställde förstörde våra liv"

Sam anställer en ung tjej som är oerhört skarp och duktig. Han är mäktigt imponerad men snart börjar märkliga saker att hända på arbetsplatsen:

? Hur kunde den här unga tjejen, 20 år gammal, komma in och vända upp och ned på våra liv? Min familj och till och med folk som inte var kopplade till mig blev påverkade av henne - på det ena eller det andra sättet, berättar Sam.

Hela säsongen finns ute nu på podplay.se eller i appen podplay. Följ också @alskadepsykopat på instagram.

2023-11-13
Länk till avsnitt

Erikas ex-man jobbade inom rättsväsendet och levde ett totalt dubbelliv

Efter ett tio år långt äktenskap visar sig mannen som Erika lever med ha ett fullständigt dubbelliv med flera kvinnor. Han är även kriminell samtidigt som han jobbar inom rättsväsendet.

Hela säsong nio av Älskade Psykopat finns att lyssna på podplay.se eller i appen podplay. Följ också @alskadepsykopat på instagram

2023-11-06
Länk till avsnitt

"Hans familjemedlemmar dödade och grävde ned människor under marken"

Ella träffar en kille via gemensamma vänner. De inleder en relation och flyttar så småningom in i ett kollektiv. Relationen präglas av psykiskt våld och skrämmande sidor som pojkvännen visar upp.

? Han drömde om att döda en person i kollektivet och han berättade att han nästan hade dödat en människa tidigare. Inom hans familj fanns även personer som hade dödat och grävt ned människor under marken.

Hela säsong nio av Älskade Psykopat finns att lyssna på podplay.se eller i appen Podplay. Följ även @alskadepsykopat på instagram.

2023-10-30
Länk till avsnitt

"Min ex- man lurade mig på hela sin identitet"

Josefine berättar om hur mannen som hon var gift och hade barn med visade sig ha lurat henne på hela sin identitet. Efter ett chockerande telefonsamtal rasar hela hennes verklighet samman. Josefine visste inte vem mannen var, varifrån han kom, hur gammal han var och vad han hette.

? Hela hans liv var uppbyggt på lögner och fiktiva historier, berättar hon.

Hela säsong nio av Älskade Psykopat finns att lyssna på på podplay.se eller i appen podplay. Följ även @alskadepsykopat på instagram.

2023-10-23
Länk till avsnitt

Trailer Älskade Psykopat säsong 9

Älskade Psykopat har premiär för säsong nio måndag den 23:e oktober. Då kommer hela säsongen att finnas att lyssna på, bara på Podplay. Ladda ner appen Podplay eller lyssna på podplay.se Följ @alskadepsykopat på instagram.


2023-10-18
Länk till avsnitt

Adam: "Pappa utsatte mig för sexuella övergrepp som barn"

Adam var två år gammal när hans pappa utsatte honom för sexuella övergrepp. I det här avsnittet berättar Adam sin historia om hur han påverkats av sina erfarenheter och hur han försöker att hjälpa andra i liknande situation idag.
2023-10-02
Länk till avsnitt

Så får du stöd och hjälp - intervju med Mansjouren

Var kan män få hjälp och stöd om de utsätts för våld i en nära relation? Vilken typ av våld är mest förekommande där männen utsätts? I det här avsnittet möter vi Peter Svanborg som är ordförande för Mansjouren. Han berättar mer om organisationen och vilken typ av stöd och hjälp man kan få.

2023-09-25
Länk till avsnitt

"Min första pojkvän ville köra ihjäl mig"

Annie var i sena tonåren när hon träffade en tio år äldre kille på nätet. Allt går väldigt fort fram och ter sig mycket intensivt. Snabbt blir Annie infångad i en fälla av destruktivitet som präglar förhållandet. Hon har också mycket svårt att ta sig ut ur detta då ex-pojkvännen hotar med att ta livet av sig. Annie vill lyfta fram hur lätt det är att hamna fel när man är ung och när man varken har kunskap eller erfarenheter kring hur en bra relation ska se ut.

2023-09-18
Länk till avsnitt

Så får du stöd och hjälp - intervju med Unizon

På vilket sätt kan man få hjälp om man utsätts för våld i nära relation som kvinna? Vem vänder man sig till i första hand? Vilket stöd har man rätt till att få? I det här avsnittet möter vi Olga Persson som är ordförande för Unizon. Kontakta Unizon på www.unizonjourer.se

2023-09-11
Länk till avsnitt

"Hur gör jag för att inte falla tillbaka i en skadlig relation? Terapisamtal med Relationsexperten"

Hur gör man för att inte falla tillbaka i en destruktiv relation? I det här avsnittet möter klienten Carola relationsexperten Michael Larsen. Här ger han konkreta råd i hur hon ska göra för att stärka sin självkänsla. Michael ger även tips på hur man gör för att inte falla tillbaka i en skadlig relation.

2023-09-04
Länk till avsnitt

"Älskade Narcissist"- Del 2

Carola har kommit fram till att mannen hon är tillsammans med lever dubbelliv. I det här avsnittet fortsätter Carola att berätta om relationen med narcissisten som mot slutet eskalerar till en händelse där Carola är nära att mista sitt liv.

2023-08-30
Länk till avsnitt

"Älskade Narcissist"- Del 1

I det här avsnittet möter vi Carola som berättar om en relation som hon hade med en narcissist. Carola möter den här mannen i ett stadie i livet där hon är i djup sorg efter sitt barns bortgång. Hon belyser hur det är att utsättas för manipulation i en relation, psykisk misshandel, sexuellt våld och att hamna i ett starkt medberoende till sin partner. Mannen, som hon till en början tror är hennes själsfrände, visar sig även leva dubbelliv.

2023-08-28
Länk till avsnitt

"Min mamma är psykopat"

Angelica berättar om en mycket svår och smärtsam uppväxt med en mamma som var psykopat och som utsatte henne för psykiskt och fysiskt våld. - Mamma lämnade mig och min lillasyster i en olåst bil i skogen mitt i natten när vi var barn medan hon själv gick ut och festade, berättar Angelica. Mamman möter senare en man som utsätter Angelica för sexuella övergrepp.

2023-08-21
Länk till avsnitt

Vera hamnade i en sexsekt

Vera var tonåring på 70-talet. Hon längtade efter frihet och att få utlopp för sin kreativitet. Att leva som alla andra upplevde hon som enformigt och tråkigt. En dag läser Vera och hennes vän en artikel i tidningen om ett kollektiv som är placerat i ett annat land. Här utlovas allt det Vera hade drömt om - när hon väl är på plats blir hon infångad i en sexsekt. Följ @alskadepsykopat på instagram.

2023-08-14
Länk till avsnitt

Trailer Älskade Psykopat säsong 8

Älskade Psykopat har premiär för säsong åtta måndag den 14:e augusti. Då kommer hela säsongen finnas att lyssna på, bara på Podplay. Ladda ner appen Podplay eller lyssna på podplay.se Följ @alskadepsykopat på instagram.
2023-08-09
Länk till avsnitt

Jasmine Kara levde dubbelliv som strippa i tio år

Artisten Jasmine Kara visste redan i tonåren att hon ville syssla med musik. Som 18-åring åker hon till New York för att förverkliga sin dröm. Hon sjunger på tunnelbanan, i barer och försöker att komma in på skivbolag. Livet i New York visar sig att vara tufft, inte minst när pengarna börjar att ta slut. För att ha råd att vara kvar och satsa på det hon älskar; musiken, så får hon av en slump jobb på en strippklubb. Avsnittet handlar om att kämpa för sin dröm, att hamna i ett destruktivt liv och hur det påverkar en som person. Det handlar också om att tillslut våga att berätta och att genom det få styrkan att lämna. Följ @alskadspsykopat på instagram. Hela säsongen finns att lyssna på Podplay: https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/alskade-psykopat-294350
2023-07-24
Länk till avsnitt

Prästen levde dubbelliv med kvinnor varav med en som han har vigt

Eva träffar en man på en dejtingsida som är präst. Han arbetar även med att förebygga mäns våld mot kvinnor. Prästen är mycket omtyckt som person och han är duktig på sitt arbete. Vad Eva får reda på när hon sålt sitt hus och de ska flytta ihop är att prästen är gift. Under relationen utsätter han Eva för våld i hemmet och är otrogen mot henne med en kvinna han tidigare vigt i kyrkan. Mannen arbetar trots detta fortfarande kvar som präst.

Följ @alskade psykopat på Instagram.

2023-07-17
Länk till avsnitt

"Min bästa vän var narcissist"

När Linda påbörjar en utbildning på en Folkhögskola så får hon en tjejkompis som snart blir till hennes bästa vän. Redan tidigt ser Linda att tjejen söker mycket uppmärksamhet och att hon har många kortvariga relationer. Snart upptäcker Linda hur manipulativ och kontrollerande hennes vän är. - Hon tvingade mig att prata i telefonen I tolv timmar varje dag. Jag fick varken sova, titta på film själv eller äta. När jag ville ta distans till henne så hotade hon att ta livet av sig, säger Linda. Följ @alskadepsykopat på instagram
2023-07-10
Länk till avsnitt

Fredriks ex-flickvän var en mytoman

Fredrik berättar om en relation som han hade med en tjej under ett års tid. De träffades på en fest och relationen gick snabbt framåt. Snart märker Fredrik att tjejen ljuger brutalt mycket och manipulerar honom. - Jag tvingades att att säga upp mig från jobbet och jag blev polisanmäld för falska och hemska uppgifter. I efterhand har det även uppdagats att hon utsatt flera andra killar för exakt samma behandling, berättar Fredrik.
2023-07-03
Länk till avsnitt

Elin råkade ut för en kvinnlig stalker

Elins karriär blomstrade och hon var på en bra plats i livet när hon träffade sin dåvarande pojkvän. Parallellt dyker en okänd kvinna upp. Det börjar med trakasserier på nätet för att sedan stegra sig till allt värre händelser. Kvinnan visar sig snart vara mannens ex-flickvän. - Vid flera tillfällen ringde kvinnan till polisen så att insatsstyrkan kom med vapen och västar och tog sig in i mitt hem, berättar Elin.
2023-06-26
Länk till avsnitt

Att vara barn till en psykopat - Relationsexperten förklarar

Hur är det vara barn till en psykopat eller narcissist? Hur vet man om man har en förälder som är psykopat eller narcissist? Hur ska man hantera en narcissistisk förälder som vuxen? Kan en psykopat eller narcissist ändra sig? Relationsexperten Michael Larsen förklarar och besvarar dessa frågor och berättar mer om ämnet. Följ @alskadepsykopat på Instagram. Hela säsong 7 finns ute nu på Podplay: https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/alskade-psykopat-294350
2023-06-19
Länk till avsnitt

"Gynekologen våldtog mig på arbetsplatsen"

I det här avsnittet möter vi Sofia och Melina som berättar om en gynekolog som arbetade på deras klinik. Gentemot sin personal och sina patienter betedde han sig på många sätt gränslöst, nedvärderande och utövade härskartekniker. En eftermiddag blir Sofia våldtagen av honom på arbetsplatsen. Trots anmälan tystas det hela ner och gynekologen fortsätter än idag att arbeta inom sitt yrke.
2023-06-12
Länk till avsnitt

Frida Farrell blev neddrogad, inlåst och såld som sexslav

Skådespelerskan Frida Farrell berättar om när hon kom till London i 20-årsåldern för att gå på Scenskola. En dag blir hon stoppad av en modellfotograf på en gata i centrala delarna av staden. Han frågar henne om hon vill komma på en casting. När Frida kommer dit visar det sig snart vara något helt annat än en casting. Mannen låser in henne, drogar ner henne och säljer henne som sexslav. Frida Farrell spelar huvudrollen i filmen Apartment 407 som baseras på hennes historia, finns att se på SF anytime. Hela säsong 7 finns ute på Podplay: https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/alskade-psykopat-294350 Följ @alskadepsykopat på instagram
2023-06-05
Länk till avsnitt

Trailer Älskade Psykopat säsong 7

Den 5:e juni är det premiär för säsong 7 av Älskade Psykopat Hela den nya säsongen finns att lyssna på den 5/6, bara på Podplay. Gå in och lyssna på podplay.se eller ladda ned Podplay-appen.
2023-06-01
Länk till avsnitt

"Jag blev pappas fru när jag var 14 år"

Miranda berättar om en fruktansvärd uppväxt med en pappa som utsatte henne, bröderna och mamman för psykisk och fysisk tortyr. - Pappa borrade hål i sänggaveln och band fast mig framför mina bröder och mamma. När jag fyllde 14 år så tvingade han mig till att bli hans fru, berättar Miranda.
2022-12-13
Länk till avsnitt

Ulla, 80, utsattes för sexuella övergrepp av adoptivpappan

I det här avsnittet möter vi Ulla som berättar om hur hon som barn tvingades att flytta till Sverige från ett annat land och hamnade hos en adoptivfamilj. Tidigt utsattes hon för sexuella övergrepp av adoptivpappan. Hon berättar om trauman från barndomen och hur det här har påverkat henne destruktivt som vuxen: "Jag har mått dåligt ett helt liv", berättar Ulla.
2022-12-05
Länk till avsnitt

Moa: "Mitt ex levde dubbelliv"

Moa berättar om en relation med en kille som bröt ned henne psykiskt och fysiskt. Under relationens gång hade han dessutom en flickvän. Det här blev en period för Moa där hon pendlade mellan hopp och förtvivlan. I avsnittet berättar Moa också hur rädd hon var för att göra slut och hur svår tiden efter var.
2022-11-28
Länk till avsnitt

Markus: "Jag kan inte släppa henne"

Markus träffar en tjej över nätet och snart inleder de ett förhållande med varandra. Kvinnan är på honom till en början och så snart som de flyttar ihop börjar Markus successivt brytas ned både psykiskt och fysiskt. När de gjort slut faller han återigen in i den destruktiva relationen och har svårt att släppa henne.
2022-11-21
Länk till avsnitt

"Han förändrades till en främling efter bröllopet"

Veronica träffar en man när hon är ung. Hon beskriver honom som en svärmorsdröm. De har en relation i fem års tid innan de gifter sig och under de här åren framkommer inga varningstecken. Det är först efter bröllopet som något hemskt sker som Veronica aldrig hade kunnat ana: "Han blev en helt förändrad person, som en främling", berättar hon. Det här avsnittet sponsras av Anyfin: https://anyfin.com/sv_SE
2022-11-15
Länk till avsnitt

"Styvpappan hotade att döda min mamma"

I det här avsnittet berättar 19-åriga Felicia om hur det var att växa upp med en styvpappa som var psykopat. Han utsatte både Felicia, hennes syster och mamman för våld, psykisk misshandel, tortyr, sadism och hot. "Han hotade att jag skulle få se min mamma död vid hennes bil", berättar Felicia. Det här avsnittet sponsras av Anyfin: https://anyfin.com/sv_SE
2022-11-08
Länk till avsnitt

Hon träffade en kärlekshealer - var nära att bli mördad

Nina blev kär i en man som var en kärlekshealer. Han påstod sig hjälpa kvinnor med deras kärleksliv och utlovade att mirakel skulle ske bara man lyssnade på hans råd. En intensiv passion uppstår och Nina beskriver deras kemi som unik. Snart dras Nina in i en relation som kom att bli till en livsfarlig mardröm.
2022-10-31
Länk till avsnitt

"Jag tvingades att gifta mig när jag 12 år" - del 2

Det här är andra delen av Ranjas berättelse om hur hon blev bortgift som 12-åring. I slutet av avsnittet hör vi Sabina Landstedt, stödsamordnare på GAPF, berätta mer om hedersrelaterat våld och förtryck.
2022-10-25
Länk till avsnitt

"Jag tvingades att gifta mig när jag var 12 år? - del 1

I det här avsnittet möter vi Ranja som berättar hur det var att leva under hedersförtryck och att tvingas att gifta sig som 12-åring. Den här sanna berättelsen är uppdelad i två avsnitt där även Sabina Landstedt som är stödsamordnare på GAPF gästar podden och berättar mer om hedersrelaterat våld och förtryck.
2022-10-18
Länk till avsnitt

Vad är skillnaden mellan kärlek och besatthet? Relationsexperten förklarar

I det här avsnittet berättar relationsexperten Michael Larsen om romantisk stress och vad det kan leda till. Vi talar om rädslan för ensamhet, varför endel stannar i en dålig relation och hur träffar man rätt partner? Senare i avsnittet kommer vi även att beröra kärlek och besatthet och vad skillnaden är mellan dessa begrepp. Slutligen berättar relationsexperten om separationer och hur man går vidare efter en relation som har tagit slut.
2022-10-11
Länk till avsnitt

"Mamma ville slänga sig framför tåget och ta livet av oss båda"

Maja berättar om en mycket sorglig barndom med en mamma som är psykiskt sjuk. Avsnittet handlar dels om hur mamman hamnar i utanförskap och inte får den hjälp som hon behöver. Det handlar också om Majas uppväxt som kantades av hot, psykisk misshandel, nedbrytning och försummelse. Maja berättar och ger sina råd om hur man finner kraften att gå vidare trots det förflutna och hon hoppas att genom sin historia kunna hjälpa andra.
2022-10-04
Länk till avsnitt

"Chefen tryckte sig in på toaletten och ofredade mig sexuellt"

Natalie är i 30-årsåldern och arbetar i byggbranschen. I det här avsnittet berättar hon om en platschef som hon hade på sin dåvarande arbetsplats. Han utövade härskartekniker, kontroll och utsatte henne för sexuellt ofredande.
2022-09-26
Länk till avsnitt

Robin: "Hon stal min bil och körde sönder halva staden"

Robin träffar en tjej och de inleder en intensiv relation. Tillsammans får de två barn och efter sju år gifter de sig. Under den här tiden får Robin utstå fysiskt våld, psykisk misshandel och falska anklagelser till polisen. När äktenskapet tar slut eskalerar saker ytterligare: - Hon bröt sig in i mitt hem på natten, stal min bil och körde sönder halva staden, berättar Robin.
2022-09-20
Länk till avsnitt

Varför stannar man i en skadlig relation?

Varför stannar många kvar i relationer som är nedbrytande och skadliga? Hur gör man för att överge hoppet om att en psykopat eller narcissist kommer att ändra på sig? När ska man lämna en destruktiv relation och hur lyhörd ska man vara på varningssignaler? I den här livepodden får vi svar på dessa och många andra frågor när programledaren Emilie Olsson möter den tidigare gästen Petra och Relationsexperten Michael Larsen.
2022-09-14
Länk till avsnitt

Ex-pojkvännen sålde henne till över 50 män

Det här är en sann berättelse om hur Carina i tidiga 20-årsåldern utsätts för hemska sexuella övergrepp och tortyr när ex-pojkvännen sålde henne till över 50 män.
2022-09-13
Länk till avsnitt

Trailer Älskade Psykopat säsong 6

Den 12:e september har sjätte säsongen av Älskade Psykopat premiär. Ladda ner appen Podplay - där kan du lyssna på avsnittet 24 timmar tidigare. https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/alskade-psykopat-294350
2022-09-05
Länk till avsnitt

Adriana levde med en diagnostiserad psykopat

Adriana var ung när hon träffade en kille via gemensamma vänner. Han var väldigt intensiv och trots att Adriana inte alls var intresserade fångades hon in i en farlig relation. - Han hämtade en elpistol och började att elpistola mig - därefter hämtade han en kniv. Jag tänkte att han kommer att döda mig, berättar Adriana. Hela säsong 5 finns redan nu på Podplay: https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/alskade-psykopat-294350
2022-06-20
Länk till avsnitt

Mia: "Vi gifte oss första gången vi sågs"

Mia berättar om hur hon matchade med en man på en dejtingapp som bodde utomlands. De första månaderna har de kontakt via nätet och tillsammans planerar de att starta ett projekt som går ut på att bygga en skola i mannens hemlandet. När Mia träffar mannen för första gången gifter det sig. Arbetsprojektet faller mellan stolarna och istället kantas äktenskapet av våld, sexuella övergrepp och psykisk misshandel. Idag lever Mia i ett konstant eftervåld. Hela säsong fem finns redan nu på Podplay: https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/alskade-psykopat-294350
2022-06-18
Länk till avsnitt

Pernillas ex levde dubbelliv med fem kvinnor samtidigt

I det här avsnittet möter vi Pernilla som berättar om en relation hon hade med en bedragare. Han lurade henne på stora summor pengar men inte bara henne - det visade sig i efterhand att han levt dubbelliv med minst fem kvinnor och bedragit samtliga. Idag har Pernilla skulder på över en miljon på grund av denna relation.
2022-06-06
Länk till avsnitt

Elisabets pappa var psykopat: "Han utövade sexuella övergrepp och våld"

Elisabet berättar om en fruktansvärd uppväxt med en pappa som är psykopat. - Under hela min tonår levde jag under psykisk misshandel. Jag bodde ensam med min pappa som pratade illa om min mamma och han fick mig att inte vilja träffa henne, berättar hon. Pappan utsatte även sina barn för sexuella övergrepp. Hela säsong fem finns redan nu på Podplay: https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/alskade-psykopat-294350
2022-05-30
Länk till avsnitt

Marie levde med en psykopat: ?Han klädde ut sig till ett monster?

Marie träffade en män som var hennes tidigare bekant. Mycket obehagliga och sjukliga saker utspelar sig från mannens sida under relationen. - Han filmade mig när jag var skräckslagen i samband med en tågolycka som vi råkade ut för, berättar Marie. Hela säsongen finns redan nu på Podplay: https://www.podplay.com/sv-se/podcasts/alskade-psykopat-294350
2022-05-23
Länk till avsnitt

Hur gör man för att inte falla tillbaka i en destruktiv relation?

Här är avsnittet med Älskade psykopat live på Poddfest 2022. Temat är destruktiva relationer. Hur utmärker sig en relation med en psykopat eller narcissist? Hur gör man som närstående om man ser att någon lever i en farlig relation? Hur gör man för att inte falla tillbaka i en destruktiv relation? Relationsexperten Michael Larsen förklarar.
2022-05-19
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.