Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Vi måste snacka

Vi måste snacka

Följ Amanda Strand och Felicia Aveklew i denna nya heta podd. Målet med denna podcast är att du ska känna dig som den tredje bästa vännen och en i gänget. Följ tjejerna på Instagram: @amandaastrand och @feliciaaveklew . Vi hoppas att du kommer gilla det du hör!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/vi-maste-snacka

Avsnitt

Tafsande killar, studentångest och näsblod

I veckans VMS berättar Felicia och Amanda om sin egna skolgång, student, skolbal och allt som hör plugget till. Är tjejerna street-smarta eller bok-smarta, hur upplevde de vänskap, kärlek, rivalitet och populäritet i läroverkets korridorer? Amanda och Felicia minns tillbaka till vissa obehagliga händelser som stannat kvar hos dem och som de aldrig har berättat om tidigare. Det blir också svar på lyssnarfrågor om deras skolgång och sist men inte minst: ?Veckans Problem?, där ni lyssnare står i fokus. Välkomna!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-06-01
Länk till avsnitt

Slopa sexförbrytarens spagetti!

Amanda har blivit stoppad av en piketpolisbil och Felicia har shoppat möbler till sitt nya kontor. Ja, det är dags för våra favorit-influencers att ta plats framför micken och berätta vad som har hänt sen sist! I veckans VMS pratar Felicia och Amanda om hur de ser på kost- och träning och betydelsen av njutningsbar mat. På tal om mat, tar de också upp den stora frågan: hur ska en snabbmats-pommes egentligen se ut och smaka för att hålla måttet? It-girlsen ger ris och ros till årets Eurovirsion Song Contest och kommenterar också den aktuella sex-skandalen som uppdagats i Sverige där en känd svensk tv-personlighet och entreprenör visade sig vara en av förövarna. Det blir också som vanligt ?Veckans Problem?!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-25
Länk till avsnitt

Vi svarar på rykten om oss!

Äter Felicia och Amanda bara grisig mat, vägrar de ställa upp på på bilder med sina följare, klarar Felicia inte av att vara singel, är Amanda ihop med sin kille bara för att han är känd, är Felicia en miljöförstörare och är Amanda en diva? I veckans avsnitt av VMS går Amanda och Felicia till botten av ryktena om dem, och avslöjar vilka som är sanna och vilka som är påhittade! Det blir också, i vanlig ordning, ?Veckans problem?.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-18
Länk till avsnitt

SLUTA SPELA SPELET!

I veckans avsnitt av ?Vi måste snacka? läser Felicia och Amanda upp lite av den feedback som ni lyssnare delat med er av efter premiären av podden. Det blir givetvis också lite svar på tal! Felicia berättar hur det har utvecklat sig med ?killen? sedan sist och tjejerna pratar också om vad de insett att det viktigaste är om man vill bygga upp ett stabilt och hållbart förhållande. Det bjuds även på ?Veckans problem? som innebär att Amanda och Felicia ger sina bästa tips till lyssnare som skickat in olika problem som de tampas med. 

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-11
Länk till avsnitt

ALLA våra ex...

I veckans avsnitt av ?Vi måste snacka? berättar Felicia och Amanda allt (ok, nästan allt) om sina gamla förhållanden, både de som var korta och flyktiga men också om pojkvännerna som verkligen fångade deras hjärtan. Och, gamla förhållanden som ledde till världens finaste vänskap. Vi får även veta vad för lärdomar Amanda och Felicia har fått med sig från tiden med sina ex och hur man kan vända hjärtesorg till någonting som faktiskt gynnar en i framtiden.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-04
Länk till avsnitt

Hatet på TikTok och önskan om en bajs-spray

Amanda Strand och Felicia Aveklew är framgångsrika Youtubers, Influencers och ?It-girls?. Men jobbet framför digitala skärmar kan ibland bli lite ensamt så vad passar då bättre än att starta en podd ihop? Välkomna till det första avsnittet av ?Vi måste snacka? som denna vecka bland annat tar upp frågan om Felicia är ihop med killen hon dejtar, varför finns det så mycket hat på TikTok, vad ska man göra i sommar egentligen nu när vi lever i dessa märkliga tider och hur ser dagarna numera ut för Felicia och Amanda? Dessutom: varför önskade sig Felicias dejt en ?bajs-spray? i present? Detta och mycket mer i premiäravsnittet av ? Vi måste snacka?! 

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-04-27
Länk till avsnitt

Trailer till Vi måste snacka - premiär 28/4

Trailern för den nya podcasten "Vi måste snacka" är nu här! I denna podcast får du följa två bästavänner, Amanda Strand och Felicia Aveklew där din enda uppgift är att luta dig tillbaka och lyssna. Det kommer pratas om allt möjligt från vardagliga ting, kärlek, relationer, drömmar och mycket andra snaskigheter. Vi hoppas att du är lika taggad som vi är för varje tisdag släpps det ett rykande nytt avsnitt där poddar finns.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-04-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.