Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Vad? med IJustWantToBeCool

Vad? med IJustWantToBeCool

Problem? De kan vara stora? De kan vara små? Men det enda som är säkert är att alla har vi dem. Och nu kan ni äntligen höra vad humorgruppen I Just Want To Be Cool hade gjort för att lösa dem. I deras podd ?Vad? Med I Just Want To Be Cool? ställer dem varandra mot väggen med komplexa frågeställningar som hade fått även den mest kvicktänkte att ta sig en funderare. Det är en podcast med fokus på humor, men i slutändan kommer ni kanske också lära känna killarna lite bättre.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/327084/vad-hade-du-gjort

Avsnitt

Joel har sönder sin bästa väns bil

Joel påstår att han inte har haft sönder sin flickväns bästa väns bil, men man kan aldrig vara säker och i detta avsnitt pratar vi om vad man hade gjort om man gjort det. Victor vill ha ett ps5 och Emil varnar för dom förödande konsekvenserna som kan komma av att vara med på stock foton.
2020-11-17
Länk till avsnitt

Hur ska vi rädda Trump?

I det här avsnittet frågar vi oss själva vad vi hade gjort om: Vi avföljt någon på instagram och sedan bli konfronterad, Vad vi hade gjort om vi var i Trumps situation och Vad vi hade gjort om vi trott vi sett något som inte går att förklara!
2020-11-10
Länk till avsnitt

Victor och hans nya tesla!

I detta avsnitt disskuteras det om allt från Teslor till Fika!
2020-11-03
Länk till avsnitt

Konsten att Njuta av andras Olycka

I denna veckans avsnitt av VAD! med IJustWantToBeCool så diskuterar vi allt från att inte kunna sova, pannlampor och vad man ska göra om ens kompis blir ihop med ens ex. Ja som ni läser så har ni helt enkelt inget annat alternativ än att lyssna på detta avsnitt!
2020-10-27
Länk till avsnitt

Gösta Ekman mördade Olof Palme!

I det här avsnittet finns ingen tvekan om de olika dilemman som vi får! Vi besvarar frågor som: Vad hade du gjort om ditt hem var hemsökt? Vad hade du gjort om du blev skyldig en butik massa pengar? Eller om du blev insnöad i en stuga och fastnade där?
2020-10-20
Länk till avsnitt

Hur man stjäl från IKEA! (på låtsas)

I detta avsnitt diskuterar vi om vad man hade gjort om du: Gick vilse i skogen utan en mobiltelefon? "Råkat" få med dig en vara du inte betalat för från IKEA? Hamnade i en jobbig situation med Stefan Lövfen? Får din kundvagn stulen på ett varuhus?
2020-10-13
Länk till avsnitt

Byggarbetare skrämmer livet ur Emil

I dagens avsnitt får vi veta vad grabbarna hade gjort om en byggarbetare förstört ens badrum, om man själv förstört sitt badrum eller om man råkat se ett lik kastas ut ur en bil.
2020-10-06
Länk till avsnitt

Konsten att ockupera sin kompis toalett

Joel har överlevt sin förkylning och är tillbaka för att tillsammans med Emil och Victor komma fram till vad exakt man hade gjort om; ens flickvän fick för sig att se alla Adam Sandlers filmer i rad, om fyra personer gick till en restaurang men bordet bara var bokat för två, eller om man hade varit tvungen att göra något oförlåtligt i sin kompis lägenhet medan kompisen hade gäster.
2020-09-29
Länk till avsnitt

Hur man tvättar pengar med IjustWantToBeCool

Med Joel liggandes i sjuksäng (inte Corona) måste Emil och Victor ta sig an livets stora frågor alldeles själva! Veckans avsnitt ser grabbarna ta sig an huvudkliare som; Vad hade du gjort om du fick möjligheten att bli påve? Vad hade du gjort om du kom på att din flickvän är en knarkkung? Och vad hade du gjort om du lyckades förstöra din diskmaskin på grund av för stor självsäkerhet?
2020-09-22
Länk till avsnitt

Den gången Joel blev kidnappad

Nu kommer det ni har väntat på! Victors storslagna intro är nu kommen som därav följs av spännande frågor såsom: Vad hade du gjort om det stod fans utanför din toalett? Vad hade du gjort om en äldre man hade bett dig följa honom runt ett hörn? Vad hade du gjort om du var Mustiga Mauri? Eller vad du hade gjort om din kompis hade försökt kyssa dig?
2020-09-15
Länk till avsnitt

Min kompis fula partner

Vad hade du gjort om du kunde tjäna massor av pengar av en annan persons misär? Om du behövde offra ditt liv för din mobiltelefon? Eller om din kompis hade blivit tillsammans med en otroligt irriterande person?
2020-09-08
Länk till avsnitt

Dominerad Av Sin Granne

I detta avsnitt diskuterar vi om vi hade kunnat bestiga Mount Everest, om vi är psykopater, och om vi skulle bli dominerade av vår granne om tillfället dök upp. Svaret på alla dessa frågor förutom en är ja...
2020-09-01
Länk till avsnitt

Min Frisör Misshandlade mig

Emil blir misshandlad av sin frisör, och Victor vill mörda en oskyldig man som snarkar i hans rum. Detta och mer diskuteras i dagens avsnitt.
2020-08-25
Länk till avsnitt

Vi tackar vänligt och bestämt nej till Henrik Schyffert i 38 minuter

Victor har gett sig av till Kebnekaise och då passar Emil och Joel på att bränna alla framtida broar med Henrik Schyffert, för alltid! Det och en rimlig mängd annat i dagens avsnitt av Vad Hade Du Gjort?
2020-08-18
Länk till avsnitt

Spy På Lyx-Resturang?

Dom knasiga grabbarna med hjärta av guld är tillbaka, och idag diskuterar dom om vad man ska ge sin flickvän i födelsedagspresent. Om det är okej att spy på lyx-resturang och om Teletubbies är skapat av satan själv.
2020-08-11
Länk till avsnitt

Nudist javisst

Är du rädd för att en nudist ska vandra in i ditt hem och att du inte vet hur du ska förhålla dig till hens nakenhet? Eller att du rekommenderar din bästa vän till ett jobb som hen visar sig vara fruktansvärt dålig på? Eller att du blir terroriserad av barn som skriker på din innergård? Då är detta det perfekta avsnittet av Vad Hade Du Gjort för dig!
2020-08-04
Länk till avsnitt

Konsten att somna i duschen

Vad hade du gjort om du klättrat upp i ett träd och en ovetandes stackars man ställer sig och kissar på just det trädet du sitter i? Om du vaknar upp i din dusch och får veta att du orsakat en vattenskada i hela lägenhetshuset? Och om du lagt ner miljontals kronor på ett projekt som sedan totalfloppar? Det diskuterar vi i dagens avsnitt!
2020-07-28
Länk till avsnitt

Naken På Kontoret

Vad Hade Du Gjort om din chef fann dig naken på kontoret en svettig Augustidag? Om ett fint fiskepar lagt ögonen på ditt kön när du badat naken på en strand? Och om självaste Joakim Lundell krossat ditt hjärta när han avföljt dig på det sociala mediet Facebook? Det diskuterar vi i dagens avsnitt av... Vad Hade Du Gjort!
2020-07-21
Länk till avsnitt

Dålig i magen på första dejten

Vad hade du gjort om du förstörde riktigt hårt för alla på ditt jobb? Skulle du använt dina antikroppar för att få ligga? Och vad gör man om man blir dålig i magen på första dejten? Detta tar vi upp i dagens avsnitt av Vad Hade Du Gjort. Men framför allt så har det blivit Joels tur att köra introt
2020-07-14
Länk till avsnitt

Jag tänker på dig <3

Om 5000 fåglar attackerar ditt hem, ska du bara flytta då? Eller om du råkar ha ihjäl din flickväns hamster, räcker det med att säga förlåt? Är det värt att hamna i drama för publicitet? Dessa frågor får du svar på i dagens avsnitt av Vad Hade Du Gjort!
2020-07-07
Länk till avsnitt

Joels nära döden upplevelse

Joel har haft en nära döden upplevelse (nästan) och undrar var Emil och Victor hade gjort i hans situation. Victor och Joel får också svara på om dom hade kunnat tänka sig sitta i Talang juryn, och Victor har en vän vars flickvän har fått en väldigt dålig andedräkt.
2020-06-30
Länk till avsnitt

Våra drömpartners

Vad hade du gjort annorlunda om du fick börja om ditt liv från att du var 19? Och hur beter man sig egentligen när man är ny på jobbet? Och om du hade fått reda på att du kunde få träffa din drömpartner, hade du gjort slut med din nuvarande då? Det pratar vi om i dagens avsnitt av Vad Hade Du Gjort?
2020-06-23
Länk till avsnitt

Tre killar som älskar Elon Musk - Med Simon Lussetti

Elon Musk lyckas på något sätt leta sig in i alla svar när vi pratar om personer vi önskar vi var, framtidens teknik och att möta en stor idol. Vi har också våran första gäst, youtubern Simon Lussetti med i avsnittet!
2020-06-16
Länk till avsnitt

Vår stora skägg-längtan

I dagens avsnitt av Vad Hade Du Gjort pratar vi om vilket reality program vi varit med i om vi blev tvingade, en jobbig granne och våran stora skägg-längtan.
2020-06-09
Länk till avsnitt

Victors flickväns-dilemma

Vad hade du gjort om du fick möjligheten att åka ut i rymden, hade botat corona och kände hela världens förväntning på vad din nästa sak skulle bli, eller hade satt dig i en knivig situation med din partner? Det pratar vi om i det andra avnittet av Vad Hade Du Gjort?
2020-06-02
Länk till avsnitt

FÖRSTA AVSNITTET! - Framtidsångest?

Det första avsnittet är äntligen här. Här diskuteras allt från vad vi hade gjort med en framtids-iPad, till vad vi skulle gjort om vi vaknat upp i Anders Tegnells kropp.
2020-05-26
Länk till avsnitt

Trailer - Vad hade du gjort?

Problem? dom kan vara stora? dom kan vara små? men det enda som är säkert? är att alla har vi dom. Och nu kan ni äntligen få höra vad humorgruppen IJustWantToBeCool hade gjort för att lösa dom. I deras nya podd Vad Hade Du Gjort? ställer dom varandra mot väggen med komplexa frågeställningar som hade fått även den mest kvicktänkte att ta sig en funderare. Det är en podcast med fokus på humor, men i slutändan kanske ni också kommer lära känna killarna lite bättre.
2020-05-19
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.