Sveriges 100 mest populära podcasts

Vad? med IJustWantToBeCool

Vad? med IJustWantToBeCool

Problem? De kan vara stora? De kan vara små? Men det enda som är säkert är att alla har vi dem. Och nu kan ni äntligen höra vad humorgruppen I Just Want To Be Cool hade gjort för att lösa dem. I deras podd ?Vad? Med I Just Want To Be Cool? ställer dem varandra mot väggen med komplexa frågeställningar som hade fått även den mest kvicktänkte att ta sig en funderare. Det är en podcast med fokus på humor, men i slutändan kommer ni kanske också lära känna killarna lite bättre. Nytt avsnitt varje tisdag!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/327084/vad-hade-du-gjort

Avsnitt

Vi vill vara med i SQUID GAME

Victor blir rånad av sina grannar, Joel vill vara med i Squid Game och Emil... Ja Emil pratar om sin fantastiska luftballongs upplevelse
2021-10-19
Länk till avsnitt

JOEL LURAR EN BARNFAMILJ!

Victor vägrar att hjälpa till med städningen av sin förening, Joel lurar en barnfamilj och Emil, ja Emil har en kompis som dejtar en person som bor i samma hus som kompisens före detta partner, så det blir lite knasigt där :P
2021-10-12
Länk till avsnitt

JOEL BLIR TAGEN PÅ BAR GÄRNING

Joel blir tagen på bar gärning när han begår ett fruktansvärt brott, och Jennifer kör sin debut i podden!
2021-10-05
Länk till avsnitt

JOEL BLEV ATTACKERAD AV EN GET

Hur Joel blev attackerad av en get, Victor blir lurad att gå lång långt och Emil.. ja denna gång ljuger Emil om att något märkligt har hänt!
2021-09-28
Länk till avsnitt

KASSÖRSKAN RÅNAR EMIL

Emil blir rånad på ICA... igen. Joel hittar kantareller i skogen och gör allt för att behålla dom och Victor... Ja Victor går berserk i en biograf.
2021-09-21
Länk till avsnitt

VI BLIR UTSLÄNGDA UNDER INSPELNING

Vi blir utslängda från en inspelning, Emil blir utslängd från sitt hem, Joel blir inte utslängd någonstans, men däremot så är han HOV1. Ja ni hör ju, det är mycket som händer i dagens avsnitt av Vad!
2021-09-14
Länk till avsnitt

SKA VI DRICKA VÅRT PISS?

Emil är nära på att dö, Victor slarvar bort en brudklänning, och varför skulle någon vilja dricka sitt kiss?
2021-09-07
Länk till avsnitt

FLICKVÄN VS BÄSTA VÄN

Vad är viktigast? Ens bästa vän eller ens partner? Kommer Victor förstöra ett bröllop? Och vad gör man egentligen om ens barn är besatt?
2021-08-31
Länk till avsnitt

VICTOR BLIR RÅNAD PÅ GRÖNALUND

Victor blir rånad! Dag Tolstoy improviserar på Rockbjörnen! Och Joel sätter sig in i hur det skulle vara att vara Stefan Löfven
2021-08-24
Länk till avsnitt

VI ERKÄNNER VÅRT MISSBRUK

Victor fruktar en kommande klassåterträff, Joel undrar vart gränsen för stökighet går och om han kanske passerat den, och Emil har fastnat i ett djupt beroende.
2021-08-17
Länk till avsnitt

EMIL BLIR RÅNAD

Joel har gjort bort sig riktigt ordentligt, Victor ifrågasätter sig själv och Emil, ja Emil han blir rånad.
2021-08-10
Länk till avsnitt

EMIL GÖR BORT SIG PÅ BRÖLLOP

Joel råkar göra några ovetande nakenbadare lite obekväma, och Emil är påväg att göra bort sig riktigt ordentligt på ett bröllop.
2021-08-03
Länk till avsnitt

VICTOR LJUGER OM CORONA VACCINET

Victor är en riktigt liten lögnare och ljuger. Han vill dölja biverkningarna från corona vaccinet och Joel är en fara i trafiken.
2021-07-27
Länk till avsnitt

FESTAR VICTOR FÖR MYCKET?

Har Emil fastnat i ett destruktivt beteende? Har Victor tappat bort hans flickväns familjs käraste ägodel? Men framför allt, festar Victor för mycket?
2021-07-20
Länk till avsnitt

VICTOR BLIR KNIVSKUREN AV SIN FRISÖR

Har du blivit lurad på pengar av ett stort ondskefull företag? Har du problem med dina svärföräldrar? Blir du anklagad av gamla tanter för saker du inte har gjort? Eller bryr du dig bara om hur Stefan Löven mår. Då är detta ett poddavsnitt för dig!
2021-07-13
Länk till avsnitt

SEX MED ÄLG-MANNEN

Vad ska man göra om man inser att ens regering har ljugit för mig. Vad man ska göra om man är en störig granne. Och vad man ska göra om... älg-mannen kommer...
2021-07-06
Länk till avsnitt

VICTOR HATAR DET SVENSKA LANDSLAGET

Victor försöker få sig själv att bry sig om Sverige. Emil vill ha pizza och Joel... Ja Joel vill tydligen göra om vårt sommarprat :O
2021-06-29
Länk till avsnitt

JOELS FLICKVÄN TVINGAR HONOM GÖRA SAKER HAN INTE VILL

Joel vill inte göra saker, men hans flickvän tvingar honom. Emil vill inte fira midsommar och Victor mobbar anime och människor.
2021-06-22
Länk till avsnitt

FÖRVÄNTNINGAR INFÖR NYA COVID-21

Victor diskuterar vad som väntas inför Covid 21, Joel ska tydligen köra ner sin bil i havet och Emil... Ja Emil är rädd för fiskmåsen på sin gata igen.
2021-06-15
Länk till avsnitt

Joel skäms för den han är

I detta avsnitt konfronterar Joel sin största rädsla i livet, nämligen sig själv. Dom tre härliga killarna startar även krig med rika barn, och har ett riktigt grymt samtal om hur lumpen påverkar dom som går det!
2021-06-08
Länk till avsnitt

Gullig Mördar Krokodil som Husdjur

Victor ska spöa ett barn... i schack. Ah vilken tur att det var det och inte i slagsmål. Aja, Joel vill äta en tårta och Emil vill tydligen importera krokodiler och släppa dom lösa i Sverige.
2021-06-01
Länk till avsnitt

VICTOR LÄMNAR IJWTBC

Vi firar ett år med podd och Victor berättar att han lämnar IJustWantToBeCool. Lyssna på avsnittet för att ta reda på vad han ska göra härnäst!
2021-05-25
Länk till avsnitt

HUR EMIL BLEV UTKASTAD FRÅN SYSTEMET!

Joel vill sno allt Emil äger och har. Emil blir tydligen utkastad från systembolaget och Victor... ja Victor vill bara träna hela tiden men samtidigt inte.
2021-05-18
Länk till avsnitt

Vi ljuger för att få vaccin

Vad hade ni gjort om ni gjort bort er riktigt mycket, men kunde skylla allt på ett barn? Eller om någon misstog er för att vara i riskgrupp och helt plötsligt blev erbjuden ett vaccin mot covid-19? Eller vad gör man egentligen när ens vaccinatör verkar väldigt osäker på vad den håller på med?
2021-05-11
Länk till avsnitt

IJUSTWANTTOBE - JLC!!!!

Vi ska bli jlc okej?! Och så pratar vi lite om en stålbalk som är på väg rakt mot ditt huvud. Ja du som läser detta. Det kommer en balk mot dig okej! Och så pratar vi om hur man kan hänga med i MEME kulturen!
2021-05-04
Länk till avsnitt

VICTORS KRIMINELLA DUBBELLIV

I dagens avsnitt får ni höra sanning om Victor och hans kriminella dubbelliv han levt under en lång tid. Det är ett mycket känslosamt avsnitt och vi är otroligt stolta över att Victor var modig nog att öppna upp sig.
2021-04-27
Länk till avsnitt

Hur vi lurade våra föräldrar på 10 miljoner kronor

...och hur vi kom undan med det. Idiotsäker plan som alla kan göra redan idag!
2021-04-20
Länk till avsnitt

Jesus stora misstag

Vad var egentligen Jesus stora misstag när han återuppstod? Och hur skulle vi hanterat att själva återuppstå. Och hur konfronterar man en ljugande vän på bästa sätt?
2021-04-13
Länk till avsnitt

Jag dödade min kompis husdjur

Både Emil och Joel har hamnat i sina livs jobbigaste situationer, och ber varandra om hjälp och råd för att få höra hur dom hade valt att lösa situationen.
2021-04-06
Länk till avsnitt

Mina grannar trakasserar mig

Vad ska man egentligen göra om en random granne i ens trapphus bestämmer sig för att trakassera en på daglig basis? Det och mycket mer tas upp i dagens avsnitt av Vad? Med IJustWantToBeCool
2021-03-30
Länk till avsnitt

HUR DU VIA MORD VINNER ROBINSON OCH LET'S DANCE!

Är det okej att aldrig någonsin tvätta sina lakan? Får man parkera in något för att man känner för det? Och vad hade vi tagit med oss till robinson??? Det är dagens diskussionsämnen i... VAD!?!?!!?!?!?!?!?!?!
2021-03-23
Länk till avsnitt

PARADISE MELODIFESTIVAL! (gone wrong?)

VAD hade vi gjort om vi fått ta över ledningen av Melodifestivalen. VAD hade vi gjort... om vi påkommits nakna i vårtat trapp hus och VAD! hade vi gjort om vi gjort bort oss totalt inför en miljonpublik?!?!
2021-03-16
Länk till avsnitt

CORONA ÄR EN LÖGN!!!

Vad hade vi demonstrerat emot om vi fick chansen? Vad hade vi gjort om vi blev... utelåsta från vårt eget hem. Och VAD hade vi gjort om vi.. lyssna på det här.... kanske, glömt spisen på :(
2021-03-09
Länk till avsnitt

Instagram för ens Anus?

I dagens avsnitt av... VAD!?!?!?!?!!! Så diskuterar vi Vad vi hade gjort om vi hamnat i en koma i hela 3 månader. VAD vi hade gjort om vi var Billie Eilish och om vi hade fått lansera en egen produkt samt... program likt Benjamin Ingrosso!
2021-03-02
Länk till avsnitt

MÖRDA NÅGON I DIREKTSÄNDNING

VAD ( :P ) skulle vi gjort om vi mördag någon i direktsändning. VAD (fattar ni ;) ) hade vi gjort om det fanns någon som var klädd som Jack Sparrow i vårt gymnasium? och... VAD ( namnet på vår podd :P ) hade vi gjort om vi var tvungna att prata med någon. Det och inget annat får ni reda på i dagens avsnitt.
2021-02-23
Länk till avsnitt

Vem bajsa i hissen?

I detta avsnitt så svarar vi som vanligt på frågor, såsom: Vad hade du gjort om: Du blev anklagad för någon annans brott? Om du fick möjlighet att få reda på allt som var fel på dig? Eller om du råkat räcka upp handen i fel "Clubhouse"?
2021-02-16
Länk till avsnitt

Misshandla en 5-åring för pengar?

Vad hade du gjort om du fick en arbetsskada? Om du hade misshandlat en 5 åring för lite pengar? Eller vad du hade gjort om någon tog ett foto på dig medans du kollade på något oförlåtligt?
2021-02-09
Länk till avsnitt

Jag tar på dina bröst

IJustWantToBeCool är tillbaka med ytterliggare problem. Denna gång går vi igenom gamla sms, vad gör man om ens bästa vän köper samma jacka som en själv och Emil har också en fråga som handlade om något som ni får reda på om ni lyssnar på podcasten OKEJ!
2021-02-02
Länk till avsnitt

Göra en Vlad?

Vad hade du gjort om du trodde du var ensam i skogen men sedan insåg att du inte var det? Om du gjorde en Vlad? Eller om du ville bli ett modelejon?
2021-01-26
Länk till avsnitt

Konsten Att Hugga Sin Bästa Vän I Ryggen

Vad hade du gjort om: Du fick chansen att dricka 3 månader gammal öppen läsk? Om du fick prata med dig 50 år i framtiden? Om du behövde göra en syssla som du verkligen inte orkar göra?
2021-01-19
Länk till avsnitt

Vi tänker storma Lidingö!

Kommer vi göra det som står i titeln? Lyssna på detta avsnitt för att ta reda på det!
2021-01-12
Länk till avsnitt

Att överhöra onani

Vad hade du gjort om någon fuskat i monopol? Om din kompis glömt stänga av mikrofonen och du började höra saker som du inte borde höra? Om du bara hade haft 1 år kvar tills du fyller 30?
2021-01-05
Länk till avsnitt

En Intervention för Joel

I dagens avsnitt frågar vi oss själva vad vi hade gjort om: Haft en bästa vän som bröt mot sina egna nyårslöften? Om en kompis inte swishat för en middag han lovat han skulle swisha för? Om du inte hade något annat val än att bryta mot lagen?
2020-12-29
Länk till avsnitt

Pappa spöar Jultomten

Emil, Victor och Joel möts igen för att diskutera intressanta problem. Vad gör man om man köpt en för dyr present. Vad gör man om man köpt en för billig klapp (ja, jag skrev fel förra meningen stäm mig, det heter klapp inte present på julafton). Och framför allt... Hur blir man egentligen alpha på julafton?
2020-12-22
Länk till avsnitt

Emil äter sopor

I dagens avsnitt frågar vi oss själva vad vi hade gjort om vi: Hade gillat något som alla andra sedan också hade börjat gilla? Om någon hade lämnat två pizzor utanför vår dörr? Om vi hade varit tvungna att skicka våra barn till Alaska?
2020-12-15
Länk till avsnitt

Vad gjorde Lucas Simonsson med Kevin Hart?

En ny dag vilket betyder ett nytt avsnitt av "Vad?"! Idag frågar vi oss vad vi hade gjort om vi blev bedragna av en internet-bedragare, om du var tvungen att bli den populäraste i ditt kompisgäng eller om du helt plötsligt blev en hollywood-kändis? Välkommen till "Vad?"
2020-12-08
Länk till avsnitt

Joel och Siracha

I dagens avsnitt av "Vad?" diskuterar vi saker som: Vad vi hade gjort om något vi älska skulle förbjudas? Om vi var tillsammans med någon som älskar göra något vi hatar? Eller om vi kunde bli världsmästare i en sport vi inte tyckte om?
2020-12-01
Länk till avsnitt

Sätter störiga ungdomar på plats

Störiga ungdomar på bussen som inte vet vart dom ska? Alla dina kollegor förrutom du får ett PS5? Folk betraktar det vi skapat om 100 år? Alla dessa situationer diskuterar vi i dagen avsnitt av "Vad?"
2020-11-24
Länk till avsnitt

Joel har sönder sin bästa väns bil

Joel påstår att han inte har haft sönder sin flickväns bästa väns bil, men man kan aldrig vara säker och i detta avsnitt pratar vi om vad man hade gjort om man gjort det. Victor vill ha ett ps5 och Emil varnar för dom förödande konsekvenserna som kan komma av att vara med på stock foton.
2020-11-17
Länk till avsnitt

Hur ska vi rädda Trump?

I det här avsnittet frågar vi oss själva vad vi hade gjort om: Vi avföljt någon på instagram och sedan bli konfronterad, Vad vi hade gjort om vi var i Trumps situation och Vad vi hade gjort om vi trott vi sett något som inte går att förklara!
2020-11-10
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.