Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Bianca och Jonatan gifter dig judiskt

Bianca och Jonatan gifter dig judiskt

En podcast om kärlek, med Bianca Meyer och Jonatan Unge.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

biancaochjonatan.se

Avsnitt

När testosteronet sitter rätt

Jontan tar upp "det här med kropp", Bianca har kontaktat gamla partners. Måste man tycka om sig själv för att bli kär? Kan man använda sex för att bonda/connecta? Och vad ska man göra om man är kär i Jonatan?

******************

Producerat av Silverdrake Förlag för Samizdat Publishing 2020 Redaktör och klippare: Marcus Blomgren ([email protected])

******************

Danse of Questionable Tuning by Kevin MacLeod Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/3603-danse-of-questionable-tuning License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

2020-11-19
Länk till avsnitt

Sökes: Judisk socialistisk läkare

Jonatan pratar om barn som substitut, och Bianca har träffat sin sons blivande fru. Lyssnarna får svar på hur man träffar en judisk socialistisk läkare, om att flytta för någon annans skull, och mycket mer. ****************** Producerat av Silverdrake Förlag för Samizdat Publishing 2020 Redaktör och klippare: Marcus Blomgren ([email protected]) ****************** Danse of Questionable Tuning by Kevin MacLeod Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/3603-danse-of-questionable-tuning License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
2020-10-14
Länk till avsnitt

"Oj, vilka blommor, men du kan dra åt helvete"

Jonatan har sett några avsnitt av Törnfåglarna och Bianca har tagit ett kärleksbeslut. Det handlar om förlåtblommor, en bekant tinderdejt för några år sedan och lite om Jan Myrdal. Och svar på era frågor om kärlek!
2020-10-01
Länk till avsnitt

Sexuellt självförtroende

Bianca berättar om sin midsommar och om värdeökningen som kvinna och kärleksobjekt. Jonatan pratar om sexuellt självförtroende och om en sommar i Warszawa. Vem är trevligast mot sina ex och vad pratar man med män i sin pappas generation om? Och lite om föraktade karaktärsdrag.
2020-07-09
Länk till avsnitt

En kärleksfull vibration

Jonatan pratar om risken att vara creepy medan Bianca tycker att ingenting är obehagligt. Lite om killdiagnosen borderline. Och svar på era frågor om kärlek!
2020-06-25
Länk till avsnitt

Allvarligt talat men utan ambition

På torsdag har podden premiär. Ungefär såhär kommer det låta.
2020-06-24
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.