Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Nours Poddelipodd. Och Henrik.

Nours Poddelipodd. Och Henrik.

Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det ännu större steget och skaffar podd ihop. Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/nourspoddelipoddochhenrik

Avsnitt

Avsnitt 11: En glad amatör

Henrik kastar om ordningen totalt när han tar över LISTAN, Nour funderar på om det verkligen är värt att göra allt för tv-underhållning, Henrik däremot tvekar inte och käkar gärna världens starkaste chilisås för konstens skull, på bekostnad av hans tarmar. Dessutom är det dags för de nyblivna föräldrarna att gå ut - blir det all night long eller kommer de ligga i sängen redan kl 21?
2020-09-16
Länk till avsnitt

Avsnitt 10: Kulissregissören

Nour blir påmind om sitt gamla festliv, Henrik har kommit till den fruktansvärda insikten om att han är det som kallas för ?kulissregissör? och Nour får traumatiska minnen från skolstarten när det är dags för hennes egen son att börja sin skolgång. Dessutom: hör allt om vad som egentligen hände när Nour blev stämd efter den ökända blottningen i Humlegården!

2020-09-09
Länk till avsnitt

Avsnitt 9: poeter.se

Henrik har varit i Göteborg och upplevt tävlingen ingen i Stockholm bryr sig om. Han har också varit och grävt långt ner i arkivet från en tid av litterära alster Nour helst vill glömma. Nour önskar mer engagemang från Henrik i förskolans app, och ordningen är återställd när hon är tillbaka och gör LISTAN.
2020-09-02
Länk till avsnitt

Avsnitt 8: Porrfotografen Henrik

Henrik är nyss hemkommen från Ukraina där han fått en riktig kalldusch av en stram journalist, medan Nour hemma i Stockholm fått uppleva brister i köstrukturen på lekplatsen i stan. Det är också dags för den spännande utgallringen: vem blir Henriks nya vän? Sami har hittat förbjudna foton från Henriks förflutna, och det populära segmentet LISTAN görs denna vecka av Schyffert.
2020-08-26
Länk till avsnitt

Avsnitt 7: Var är du, min Julio?

Det efterlängtade avsnitt 7! Där vi hänger ut Ivar Arpi som hemmabajsare, Henrik försöker ge Nour en linskomplimang, Nour avslöjar sitt användarnamn på Lunarstorm och vi gemensamt skriver en kontaktannons för Henriks nya kompis!

2020-08-19
Länk till avsnitt

Avsnitt 6: Ey, vi är män!

Henrik har fått kritik från riktiga män - är han en toffel? Nour om "tips" på instagram, ramslökens vara eller icke vara, vi diskuterar om Nour har "en typ", den där gången då Henrik ditchade Nicole Kidman och Nour är självklart redo med ännu en briljant LISTA!


2020-07-22
Länk till avsnitt

Avsnitt 5: Kotricket

Finbesök av poddens första gäst; Rasmus Arvidsson från bandet Avantgardet och tillika Henrik och Nours granne på Öland. Robotgräsklippare - cool or not cool? Det enda Henrik INTE får prata om i Renées brygga, vem som har rätt till kulturstöd, och vi går till botten med hur hög sanningshalt det egentligen var i Henriks harang i Skavlan om det numera berömda "kotricket". Välkomna till det mysiga semesteravsnittet direkt från Öland!
2020-07-15
Länk till avsnitt

Avsnitt 4: Bebisviskaren

Är Nours mamma en magisk trollmor? Hur framgångsrik är egentligen Alexander Bard? Griskris i Henriks lägenhet, Nours (eller Lalehs) möte med prinsen, listan över vad Nour vill köpa men som man inte kan köpa - allt detta och mycket mer i det fjärde avsnittet av poddelipodden!
2020-07-08
Länk till avsnitt

Avsnitt 3: Hatthyllan

Vad höll egentligen Henrik på med när han var med i Killinggänget? Kan man bli rädd för ordet Älskling och VAR sitter den där satans jävla f*ttknappen till hatthyllan?!?
Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.
2020-07-01
Länk till avsnitt

Avsnitt 2: Evig eld

Henrik har skrivit sitt testamente, Nour delar ut guldbaggar till olika ex, ?Han från Parlamentet? reder ut en viltolycka och VARFÖR är Guldfynd så jävla billigt? Ta vår hand och följ med till en ?Evig Eld?!
Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.2020-06-24
Länk till avsnitt

Avsnitt 1: Fredrik Lindström trummar naken

Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det ännu större steget och skaffar podd ihop. Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.
2020-06-17
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.