Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Nours Poddelipodd. Och Henrik.

Nours Poddelipodd. Och Henrik.

Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det ännu större steget och skaffar podd ihop. Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/nourspoddelipoddochhenrik

Avsnitt

Avsnitt 4: Bebisviskaren

Är Nours mamma en magisk trollmor? Hur framgångsrik är egentligen Alexander Bard? Griskris i Henriks lägenhet, Nours (eller Lalehs) möte med prinsen, listan över vad Nour vill köpa men som man inte kan köpa - allt detta och mycket mer i det fjärde avsnittet av poddelipodden!
2020-07-08
Länk till avsnitt

Avsnitt 3: Hatthyllan

Vad höll egentligen Henrik på med när han var med i Killinggänget? Kan man bli rädd för ordet Älskling och VAR sitter den där satans jävla f*ttknappen till hatthyllan?!?
Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.
2020-07-01
Länk till avsnitt

Avsnitt 2: Evig eld

Henrik har skrivit sitt testamente, Nour delar ut guldbaggar till olika ex, ?Han från Parlamentet? reder ut en viltolycka och VARFÖR är Guldfynd så jävla billigt? Ta vår hand och följ med till en ?Evig Eld?!
Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.2020-06-24
Länk till avsnitt

Avsnitt 1: Fredrik Lindström trummar naken

Efter att ha gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det ännu större steget och skaffar podd ihop. Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.
2020-06-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.