Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Meditation och reflektion med Sanne

Meditation och reflektion med Sanne

Vad är det din kropp försöker att berätta för dig? Det är vad denna podcast handlar om. Att lära känna sin kropp på djupet och förstå sin kropps hemliga språk och tolka fysiska symtom. När vi kan detta så kan vi ge vår kropp vad den har behov för.

Jag tar dig igenom guidade meditationer och lätthypnoser som jag blandar med coaching tekniker och personliga reflektioner.

Instagram: www.instagram.com/sanne.lundblad

www.sannelundblad.com

Vill du vara supporter?

Jag hoppas att du uppskattar mina meditationer och kan se kanalen ett frirum där du får tid till att utforska ditt eget inre och bara vara i total ro. Du har nu möjlighet att donera en liten summa för att hjälpa mig att växa och fortsätta att spela in flera sköna meditationer, till dig och andra. 

Ps: Att donera är självklart frivilligt men på det sättet kan vi undvika reklamer och bara fokusera på det vi är bäst på. Att chilla!

https://supporter.acast.com/meditation-och-reflektion-med-sanne

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sannelundblad.com

Avsnitt

Total avslappning mitt i vardagen

Välkommen till en kort guidad meditation som du kan använda för återhämtning mitt på dagen. En paus där du riktar ditt fokus inåt och ger dig tid till att samla nya krafter och återfå den energi som behövs för att fortsätta dagen.


Använd den i din lunchpaus eller när du känner att du behöver centrering och en boost med energi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-09-24
Länk till avsnitt

En guidad resa igenom din kropp för total avslappning

#guidadmeditation #självhypnos #avslappning


Välkommen till ännu en skön meditation där jag guidar dig till avslappning, en lätthypnos där du ska få ta en resa igenom din fantastiska kropp, kanske har du spänningar eller smärtor du vill släppa taget om eller så vill du bara använda meditationen till just avslappning.

Ett tillstånd där du får lov att vara närvarande i din kropp och släppa taget om dina tankar. För i den vardag vi lever är det lätt att vi färdas mycket uppe i våra huvuden. För att få vardagen att gå runt så är vi tvungna att planera, ta beslut och analysera.

Det är viktigt att förstå att stress, rädsla och tankar föregår uppe i huvudet och manifesterar sig i kroppen när vi inte ger oss tid till att avbalansera stressbelastningen med avslappning.

För allt handlar om balansen. Balans mellan varmt och kallt, hårt och mjukt, kvinnligt och manligt, stress och avslappning. Stress är en livsviktig funktion som vi ska bevara och ta hand om, vi ska bevara den till de tillfällen då vi verkligen är i en situation när kroppen behöver hjälp att undkomma fara. Din kropp består av många fantastiska system som tillsammans ser till att du tar dig fram genom livet, tryggt och säkert.


Vill du hjälpa mig att få kanalen att växa?


Här är några sätt som du kan hjälpa min podd att växa och göra det lättare för mig att fortsätta spela in guidade meditationer.

Dela länken till podden på dina sociala medierBli supporter genom att donera till kanalen genom följande länk http://supporter.acast.com/meditation-och-reflektion-med-sanne.

Instagram: sanne.lundblad

kontakt: www.sannelundblad.com


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-08-06
Länk till avsnitt

Guidad meditation/lätthypnos för total avslappning och kontakt med din inre röst

#guidadmeditation

#självhypnos

#avslappning


Hej och välkommen till min podd Meditation och reflektion med Sanne. 

Jag heter Sanne och jag vill guida dig till avslappning. För när du är i ett avslappnat tillstånd, tyst och stilla så kan du lättare komma i kontakt med din inre röst och lära känna dig själv på djupet. Det är en befrielse att komma underfund med att alla svaren finns i oss. 


I din kärna vet du vad som är rätt för dig, vilken väg du ska välja, vad du mår bra av och vad du inte mår bra utav. Din inre kompass kan guida dig i rätt riktning hela livet och när du hittar tillbaka till den förmågan att lyssna på ditt inre kompass eller din inre röst så lever du med din bäste vän. 


När du är i kontakt med din inre röst så kan du bevara ro i kaos och ta de beslut du ska i vardagen helt i ro med att du är på din rätta väg.

Om du ska kunna höra din inre röst tydligt så bör du kunna skilja på det ditt huvud, det din mage och det ditt hjärta säger. I situationer du känner dig osäker så fråga dig själv vad ditt hjärta säger. Ditt hjärta analyserar inte en situation eller tänker rationellt. Ditt hjärta ger dig ett ärligt, svar, ibland obekvämt men ärligt. 


Förmålet med den här meditationen är inte att pressa fram något svar utan endast låta den informationen som kommer till dig komma.


Önskar du att donera?

Du har nu möjlighet att donera en liten summa för att hjälpa mig att växa och fortsätta att spela in flera sköna meditationer, till dig och andra. 

Ps: Att donera är självklart frivilligt men på det sättet kan vi undvika reklamer och bara fokusera på det vi är bäst på. Att chilla!


https://supporter.acast.com/meditation-och-reflektion-med-sanne


För kontakt:


www.sannelundblad.com


Instagram:


www.instagram.com/sanne.lundblad


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-06-25
Länk till avsnitt

Avsnitt 2: Att våga vara operfekt och att misslyckas

Hej


Välkommen till andra avsnittet i min podcast Meditation och Reflektion med Sanne. En podcast om att lära känna sin kropp på djupet.

Detta avsnitt handlar om att våga vara operfekt. Att öppna upp och våga stå för den man är också när det innebär att vara operfekt.


Jag tänker på hur många fantastiska människor det finns med enorm potential till att inspirera andra som gör precis det jag gjorde i många år. Höll tillbaka i rädsla för att misslyckas. Det är så lätt att vara kvar i gamla mönster eftersom vi vill att det vi företar oss ska vara perfekt och det är läskigt att riskera att misslyckas.

Men perfekt är en illusion och det att misslyckas är en naturlig del av livet och tillväxt och eftersom det inte finns något som är perfekt så kommer vi att misslyckas med vårt försök.


När vi gjort det tillräckligt många gånger så har vi programmerat i vårt undermedvetna att vi misslyckas så vi låter bli att testa på nytt. Det här är också anledningen till att människor misslyckas med att skapa en ny hälsosam livsstil. Om man vet med sig att man har det här problemet så ska man alltid ta det försiktigt fram och inte göra för stora förändringar på en gång då det kommer att ge en backlash . Ingen är född för att vara perfekt men för att vara mänsklig.


Om vi vågar erkänna våra fel och brister så blir det lättare för oss att möta människor på ett själsligt plan. Vi alla är intresserade av att möta människor på ett mänskligt plan där vi kan skapa meningsfulla relationer. Vi vill alla bli sedda som dem vi är eller åtminstone att någon försöker att se oss och förstå oss. Försöker du framstå som perfekt så är det också vad du försöker se hos andra och att lägga över det ansvaret på andra, inte minst dina barn är ett tungt ansvar som ingen är värd.


Vi kan välja att gå på kompromiss med oss själva i rädsla för att bli klassade som märkliga eller vi kan vara sanna mot oss själva och stå för den vi är även när vi inte är perfekta.


Kontakta mig på:

www.sannelundblad.com


Följ min instagram:

www.instagram.com/sanne.lundblad


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-06-10
Länk till avsnitt

Avsnitt 1 Att följa sin sanning och använda kroppens symtom som vägvisare

#guidadmeditation

#självhypnos

#avslappning

#spiritualitet

Välkommen till mitt första poddavsnitt i min egen lilla podcast "meditation och Reflektion med Sanne"

Detta är en introduktion till min podd och vad den kommer att handla om. Vi dyker in lite i viktigheten att lära känna sin kropps hemliga språk för att kunna arbeta med kroppens symtom och ej emot.

Detta är viktigt eftersom vi annars riskerar sjukdom.

Jag berättar en personlig histora om när jag började att ta min kropps symtom på allvar.

Vi slutar av med en kort kroppsscanning där vi scannar efter blockeringar som bör arbetas med.

Följ kanalen för att inte missa nästa avsnitt.

 

För fem tips till ro som får dig att stråla inifrån och ut, registrera dig här: https://sannelundblad.simplero.com/page/156009

www.instagram.com/sanne.lundblad

www.sannelundblad.com

 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-06-01
Länk till avsnitt

Guidad meditation/lätthypnos för avslappning och ökad självka?nsla

#guidadmeditation

#självhypnos

#avslappning

Hej och välkommen tillbaka till dig som varit här tidigare. För dig som inte känner mig så heter jag Sanne och jag är här för att guida dig till avslappning och idag ligger vårt fokus också på att öka självkänsla. Detta är en meditation eller lätt hypnos som vi också kan kalla det som passar dig med oro, prestationsångest eller dålig självkänsla generellt. Du kan också använda avslappningen till just avslappning och en energiboost. Ofta sätter en dålig självkänsla käppar i hjulet för att vi ska kunna leva vår fulla potential och det är det som är målet. Att vi ska kunna leva fullt ut, på alla områden i livet. När du befinner dig I det avslappnade tillståndet som uppstår mellan vakenhet och sömn är du totalt fri ifrån orostankar om framtiden och känslor kopplade till ditt förflutna. Samma tillstånd kan du uppnå genom djup avslappning och meditation. I denna stund befinner du dig i nuet och i nuet finns varken rädsla eller oro. Däremot finns en möjlighet att fylla den stunden av total närvaro med ny energi och nya positiva intentioner om dig själv inte minst. Lägg dig nu tillrätta eller sätt dig bekvämt i den position du önskar att befinna dig i när du går in i ett avslappnat och skönt tillstånd. Ta en djup inandning och håll luften lite. Andas sedan ut ljudligt och vet att var gång du nu andas in och ut, samtidigt som du lyssnar på min röst och fokuserar på din andning så ger du dig lov till att vara i total ro.Du kan stänga dina ögon.Ta en till djup inandning, håll den och andas ut?. Precis så?----------------------------------

För gratiswebinarium "Strålande hud" följ denna länk:https://sannelundblad.simplero.com/page/154333

För stabilare humör och ro i din cykel (kvinna) följ denna länk:https://sannelundblad.simplero.com/page/152786


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-28
Länk till avsnitt

Guidad meditation/hypnos för avslappning och minskad oro

#guidadmeditation
#självhypnos
#avslappning


Hej
Jag heter Sanne och är här för att guida dig till avslappning, ett tillstånd där du kan tillåta dig att vara utan att prestera för dig själv eller andra utan att bara vara i total ro.
Innan vi sätter igång vill jag be dig om att hämta upp en tanke över en situation du är i nu eller har varit som skapar en känsla av oro hos dig. En situation du känner att du inte kan kontrollera. Du får gärna göra den här situationen eller händelsen till en bild. Om du vill kan du sätta en färg på bilden och samtidigt sätta en siffra på hur jobbig den här känslan är ifrån 1-10 där 10 är jättejobbig och 1 är endast lite obehaglig.
Om du inte har någon situation du vill jobba med nu är det också ok att använda avslappningen till just bara avslappning.

Den bästa gåva du kan ge dig själv när saker runt dig känns okontrollerbara är att ge dig själv tid till centrering och möjlighet att luta dig på ditt eget fundament, din inre kärna som står fast förankrat i jorden. Ett fundament som består av trygghet och tillit. Orubbat och oförändrat oavsett yttre faktorer. Vet att det avslappnade tillstånd du snart ska få vara i är en del av dig och du har själv möjligheten att vända tillbaka dit när du känner att du tappar jordförbindelsen.


--------------------

Den guidade hypnos jag delar med dig här är en 10 minuters lätthypnos som tar dig ned i ett avslappnat tillstånd med möjlighet att släppa oro och ångest. Hypnosen passar bäst att lyssna på dagtid eller på morgonen.
Den kan också användas som en guidad meditation till avslappning.


-------------------------------------------------------

Fem tips till ro som får dig att stråla inifrån och ut (Registrera dig för att få detta skickat till din mail):

https://sannelundblad.simplero.com/page/156009


För Online workshop: "Mer ro och stabilitet i din cykel"...!
Folj denna länk:
https://sannelundblad.simplero.com/page/152786-time-limited-offer-sales-page


För min E-bok om LUST och motivation, folj denna länk:
https://sannelundblad.simplero.com/products/106219-E-bok-LUST


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-28
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.