Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Framåt Kamrater

Framåt Kamrater

En podcast om IFK Norrköping.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/framatkamrater

Avsnitt

4. Linus Wahlqvist

En podcast om IFK Norrköping. Dagens avsnitt gästas av nyanlände Linus Wahlqvist. Vi pratar om varför han kom hem igen, om galna supportrar i Tyskland, om Curva Nordahl och SM-guld 2015 samt om framtiden. Framåt Kamrater görs av IFK Norrköping och Marcus Thapper.
2020-08-06
Länk till avsnitt

3. Markus Krunegård

En podcast om IFK Norrköping. Dagens avsnitt gästas av Markus Krunegård. Vi pratar om låten Ett liv ett, ett lag, om vilka man verkligen vill slå, om Totte Nyman-låten och om supporterskap överlag. Dessutom myser rejält kring guldet 2015. Framåt Kamrater görs av IFK Norrköping och Marcus Thapper.
2020-07-23
Länk till avsnitt

2. Linus Hallenius

En podcast om IFK Norrköping. Dagens avsnitt gästas av Linus Hallenius. Vi pratar om hur det kom sig att han valde Snoka, om hur man handskas med motgångar, om effekten av enskilda tränare och om det där målet 2010. Dessutom testas Linus på östgötska ord och reagerar på ett nytt potentiellt smeknamn. Framåt Kamrater görs av IFK Norrköping och Marcus Thapper.
2020-07-18
Länk till avsnitt

1. Simon Thern

En podcast om IFK Norrköping. Dagens avsnitt gästas av Simon Thern. Vi pratar om succéformen samt supertalangerna i laget - men även tidigare kontroverser, psykisk ohälsa och vad som krävs för att han ska skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Framåt Kamrater görs av IFK Norrköping och Marcus Thapper.
2020-07-10
Länk till avsnitt

Trailer: Framåt Kamrater

På fredag är det premiär för IFK Norrköpings nya podcast Framåt Kamrater med Marcus Thapper. Första gäst blir Simon Thern. 

Tidigare tillgång till alla avsnitt på https://solidsport.com/ifknorrkoping/.
2020-07-05
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.