Sveriges 100 mest populära podcasts

VI AVSLÖJAR ALLT

VI AVSLÖJAR ALLT

Nessa Elie & Amelia Silowa har tillsammans podden Vi avslöjar allt där det pratas om allt mellan himmel och jord. Förvänta er allt från viktiga samhällsfrågor, djupa diskutioner till skrattfester tillsammans med välkända och okända gäster. Nytt avsnitt släpps varje måndag.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/vi-avslojar-allt-376897

Avsnitt

Amelia har ris i näsan!

I veckans avsnitt tar vi upp oroväckande detaljer om Nessas och Amelias privatliv? Vi pratar också om hur man kan hålla kärleken i liv med en partner. Missa inte!
2022-12-05
Länk till avsnitt

FRÅGOR DU ALDRIG STÄLLER

BONUS Idag är det dags för första bonuset på evigheter!!! Vi ställer varandra frågor som vi aldrig gjort förut: Hur många dagar har vi gått som mest utan att duscha? Vad skulle vi aldrig lägga pengar på? Och vilken typ av seriemördare hade Nessa varit? Detta och mycket mer. Trevlig helg!!
2022-12-02
Länk till avsnitt

VI ÄR TILLBAKA (Med botox i skallen)

Vi är tillbaka efter två veckors paus! Nessa är i Sverige igen och vi sågs för första gången sedan september. Nessa har gjort sitt första skönhetsingrepp och fått problem med något som växer på hennes ben... Och Amelia har äntligen vågat ringa sin tandläkare som hon fruktat sedan februari... Detta och mycket mer!
2022-11-28
Länk till avsnitt

När din vän inte är din vän!

I veckans avsnitt tar Nessa upp att många följare skrivit til henne om problem de har med sina vänskapsrelationer. Har du en vän som aldrig ger dig komplimanger? Som inte blir glad för din skull? Ses bara när det passar hen? Missa inte det här avsnittet!
2022-11-07
Länk till avsnitt

Våra tankar om nya Paradise??

Hej älskade älsklingar förlåt för ett försenat avsnitt!! Men det är Nessas fel som valt åka till Spanien! Idag pratas det Paradise.. Programmet har varit väldigt omtalat och nu är det vår tur att dela med oss om våra tankar.. Kan detta vara slutet för reality Sverige?
2022-11-01
Länk till avsnitt

Nessa har fått minnesförlust!

I veckans avsnitt sitter Nessa och får värmeslag i Spanien samtidigt som Amelia lider av kylan i Sverige. Vi pratar om att Nessa ska bli mer aktiv på poddens instagram, att Amelia vill fortfarande inte testa Nivea och mycket mer! Nessa har också fått problem med sitt minne? varför? Missa inte!
2022-10-24
Länk till avsnitt

Inget behov av socialt umgänge

Idag sitter Amelia ensam i studion och Nessa i.. Spanien ! (Så Nessas mic kan svaja lite och det ber vi om ursäkt för och ska lösa tills nästa avsnitt.) Amelia uppdaterar hur det går på hennes nya jobb och Nessa berättar om sin mentala resa hon gjort på sistone och kommit fram till att hon nu förstår varför Amelia knappt umgås med människor! Hur hennes flytt till Stockholm påverkade henne och vilken svensk tiktok kändis som överraskade Nessa i poolen..
2022-10-17
Länk till avsnitt

BORÅS HOTELL - Måste göra vadå innan samlag?

BONUS Idag diskuterar vi nya Paradise Hotel som bytt namn till PARADISE. Vad är de nya reglerna? Och vad är det man måste göra för att få ha sex?
2022-10-14
Länk till avsnitt

Svär på min mammas? bröd?

Vi är tillbaka! Nessa stör sig på att folk svär på saker höger och vänster, men enligt Amelia är det ingen stor grej? Är blod tjockare än vatten? En följare har skrivit tilll Nessa om en hemsk situation där hon behövt polisanmäla en familjemedlem. Vad ska man accpetera för beteende inom familjen? Missa inte!
2022-10-10
Länk till avsnitt

Rädd för telefonsamtal och igenkänd på akuten?

Idag gästar underbara älskade Nicole igen, Nessas syster. Det pratas om hur mycket våra röster berättar om oss och hur jobbigt det kan vara att ringa telefonsamtal, hur kan det vara så ångestframkallande? Det pratas om rädslan att gå till vården efter Nessa blivit igenkänd i receptionen och Nicole har bra verktyg att dela med sig av vid ångest.
2022-10-03
Länk till avsnitt

Lagligt, men känns olagligt? - Nicole Gästar

BONUS I veckans bonus har vi Nessas syster Nicole med oss i studion. Ni har frågat, och vi svarar på frågan: Vad är lagligt, men känns olagligt? Det blir diskussioner om säkerhetskontroller på flygplatser, köra bil med tofflor, lämna en butik utan att handla och mycket mer. Missa inte!
2022-09-30
Länk till avsnitt

Nessa öppnar upp sig

Idag är det dags för en catch up! Nessa har något hon vill berätta om vad som tyngt henne de senaste månaderna. Det har inte varit lätt på senaste med Nessa vill att ni ska veta hur saker ligger till. Amelia har även saker att berätta och vi kommer fram till att Amelia hade varit en grym kandidat för Robinson?
2022-09-26
Länk till avsnitt

Vi pratar mens! - Jonas Grentzelius gästar

BONUS Idag har vi återigen besök av Jonas Grentzelius. Den här gången diskuterar vi mens. Vad tycker han egentligen om menskydd borde få vara gratis eller inte? Vi ställer honom mot väggen!
2022-09-23
Länk till avsnitt

JONAS GRENTZELIUS - "Jag är en QUEEN!"

Idag har vi besök av glädjespridaren Jonas Grentzelius som har slagit ner som en bomb i Tiktok Sverige. Jonas berättar om sin uppväxt, hur han handskats mot mobbning och pratar om hur han alltid stått upp för sig själv. Det pratas om självförtroende, en misshandel Jonas blev utsatt för bara för han är sig själv och hade Jonas fått radera någon från instagram hade det varit ... Nessa? Detta och mycket mer! Missa inte!
2022-09-19
Länk till avsnitt

Sluta skräpa ned! - Kaeli Abdi gästar

BONUS Idag sitter vi med Kaeli Abdi och diskuterar allt om att skänga skräp i naturen, face-patches och hur hon nästan dog av järnbrist. Vilken influenser slänger skräp utomhus? Lyssnar Kaeli mycket på Benjamin Ingrosso??
2022-09-16
Länk till avsnitt

Kaeli Abdi - Om kärleken till kungen och DJ Khaled i vallokalen

Kaeli Abdi har idag 110.000 följare på tiktok och har blivit känd för sina roliga och underhållande videos. Hur började hennes resa? Vad är hennes bästa tips för de som vill lyckas på tiktok? Det pratas om hur vi gör våra vallokaler roligare - DJ KHALED och Magnus Uggla på plats? Glöm inte följa Kaeli på tiktok och instagram, du kommer inte ångra dig!
2022-09-12
Länk till avsnitt

Får man ha sociala medier i ett förhållande? - Alva gästar

BONUS Idag är det Amelia & Alva som diskuterar sociala medier och förhållande! Får man följa motsatt kön på instagram? Är det ok att gilla andras bilder? Var går gränsen???
2022-09-09
Länk till avsnitt

ALVIHALVI - Faller vi så reser vi oss starkare igen

Idag gästas vi ÄNTLIGEN av Alva! Och vi reder ut vem hon är... Hon klev in i den offentliga världen när hon och hennes pojkvän startade en youtube kanal tillsammans och fick över 100.000 prenumeranter. Det pratas om hur hon träffade sin fästman, rapparen Alex Ceesay och deras resa tillsammans. Vad hände när Alex åkte in och vad har hänt efter? Instagram: @alvihalvi
2022-09-05
Länk till avsnitt

ICKS BLAND VÄNNER OCH MER

BONUS (Tyvärr är Robins mic sönder vi har åter igen försökt lösta problemet) Vi pratar idag om icks bland vänner (och lite till...) Nessa har tydligen problem med folks fransar men använder handtvål i ansiktet...
2022-09-02
Länk till avsnitt

Skadligt att ha en stor plattform?

Idag har vi besök av Nessas högra hand - Robin! (Tyvärr blev det ett tekniskt fel med Robins mikrofon men vi har gjort vårt bästa för att reparera det)  Det pratas om bakdelarna av att ha en stor plattform vid tidig ålder. Är det bra att det blivit enklare att få en stor plattform? Är det verkligen RÄTT människor som har det... om inte, vems fel är det? Och kommer det finnas läkare i framtiden när alla vill bli youtubers eller influencers?
2022-08-29
Länk till avsnitt

Lämna direkt efter otrohet?

Sommaren är snart över! Många följare har skrivit till Nessa och frågat om de ska lämna sin partner efter att den varit otrogen. Nessa kan inte förstår hur det är något att tveka på? Amelia däremot är mer förstående? Har Nessa förresten slutat helt att dricka alkohol? Missa inte!
2022-08-22
Länk till avsnitt

Folk byter lakan för sällan!

BONUS! I veckans bonus är det allvar? Vi pratar vi om hygien. Vad gör man om det är bajs i toaletten hos en person man dejtar? Vad gör man om någons säng luktar som en gammal trasa? Missa inte!
2022-08-19
Länk till avsnitt

Vi pratar om självkänsla!

I veckans avsnitt har Amelia och Nessa flytt värmen in i studion! Nessa vet inte vad hon ska tro när Amelia avslöjar vad hon brukar laga för mat? Vad var hon så upptagen med att hon glömde sina kycklingpinnar på spisen? Folk är mer rädda för att tala inför publik än inför att dö! Efter att Amelia berättar om en presentation hon har hållt i, glider vi in på en diskussion om självkänsla och bekräftelsebehov. Missa inte!
2022-08-15
Länk till avsnitt

Riskera att bli dödad första dejten??

BONUS Idag pratas det åter igen om dejter! Bör man ha en första dejt i hemmet? Nessa och Amelia är inte överens ? och hur mycket pengar kan vi förvänta oss att någon ska spendera en första dejt?
2022-08-12
Länk till avsnitt

Amelia fick sparken som telefonförsäljare!

I veckans avsnitt är vi på plats igen i studion med ny energi! Vi bad er skicka in den snålaste och hemskaste dejten ni varit på... och ni levererade! Det visar sig att våra lyssnare tyvärr har råkat ut för några väldigt hemska dejter... Vi pratar också lite om vad som händer i våra liv just nu, Nessa mår bättre efter att hon brutit svanskotan, och Amelia avslöjar hur det gick till när hon jobbade om telefonförsäljare. Missa inte!
2022-08-08
Länk till avsnitt

Stelt att dejta en främling??

I veckans bonus har Nessa och Amelia svårt att komma överens. Är det nice att gå på dejt med någon man inte känner? Det visar sig inte vara helt lätt att reda ut? Missa inte!
2022-08-05
Länk till avsnitt

Vad är det som har hänt?

Idag är vi äntligen tillbaka med ett färskt avsnitt! Det har varit tuffa veckor och Nessa väljer att berätta vad som påverkat hennes frånvaro från sociala medier. Det pratas om rädsla för att åldras men även en längtan. Amelia har varit i Grekland och är inte imponerad av 5 stjärniga hotell, det var första och sista gången! Vi reder även ut om det blev något ligg i den privata poolen.
2022-08-01
Länk till avsnitt

KAN TJEJER OCH KILLAR BARA VARA VÄNNER?

BONUS Idag fortsätter Amelia & Max svara på era relationsfrågor... Blir en hel del skratt, privata frågor och vi reder ut om tjejer och killar BARA kan vara vänner? Och vad gör man om ens kille vill att man ska gå ner på honom men han vägrar gå ner på dig?!
2022-07-22
Länk till avsnitt

Ligger Amelia i Poolen på Grekland??

I veckans avsnitt är det sommarvibbar i studion. Amelia ska åka på semester till Grekland tillsammans med Max och Nessa undrar vad de kommer göra i sin privata pool... Amelia pratar också om varför hon aldrig svarar på dolda nummer och om ett creepy sms hon fått. Avsnittet tar en allvarlig vändning efter att Amelia ger en update på hennes kontakt med psykiatrin, det visar sig att både hon och Nessa har haft många dåliga erfarenheter med svensk psykvård. Detta och mycket mer. Missa inte!
2022-07-18
Länk till avsnitt

Vill man att sin partner ska ligga runt eller få känslor för någon annan?

I dagens bonus hör ni Amelia & Max svara på era relationsfrågor. Föredrar man hellre att sin partner legat runt eller fått känslor för någon annan under ett break up? Bör man konfrontera sina svärföräldrar? Och hur ska man prioritera sin partner?!
2022-07-15
Länk till avsnitt

Amelia och Max gjorde slut

Idag är det Amelia & Max som poddar... Det avslöjas att de gjorde slut under en längre period och varför det tog slut.. och vad hände sen? Ett väldigt ärligt och öppet avsnitt.
2022-07-11
Länk till avsnitt

Amelia har fått onda ögat!

I veckans avsnitt berättar Amelia att hon har fått onda ögat av någon, då hon bara haft otur på sistone. Förhoppningsvis ska allt bli bättre efter att hon gjort en ägg cleansing, men Vanessa är skeptisk till att det funkar. Vanessa är inte heller på topp då hon har en infektion i kroppen efter att hon bränt sin fot? men hon hajar ändå till när när Amelia berättar att hon försökt klippa bort sin ***** Detta och mycket mer. Missa inte!
2022-07-04
Länk till avsnitt

Han är en 10a, MEN..

BONUS! Idag läser vi vad ni tycker är ett minus hos killar! Får han inte dig att komma? Otrevlig mot servicepersonal? ... Tvingar dig betala ?! Nessa & Amelia håller inte med om allt idag..
2022-07-01
Länk till avsnitt

KAN INFLUENCERS SLUTA GNÄLLA????!!!!

Hoppas ni haft en underbar midsommar! Idag pratas det om hur telefoner gör oss dummare och att vi bör läsa mer böcker, för att bli rika säger Amelia? Vi är trötta på influencers som gnäller över minsta lilla och ska hänga ut stackars små företagare när de är missnöjda. Detta och mycket mer!
2022-06-27
Länk till avsnitt

JÄMSTÄLLDA CYKELBANOR?

Glad midsommar älskade ni! Idag diskuteras det jämställda cykelbanor då cykelbanorna i Stockholm fått DAMCYKLAR på cykelbanorna. Ett idiotiskt uttalande har gjorts av en politiker och Nessa är på otroligt dåligt humör ?. Önskar er en underbar midsommar ändå!
2022-06-24
Länk till avsnitt

SPELA IN SINA VÄNNER I SMYG?? - Nu är det kaos

Idag är Nessa & Amelia äntligen återförenade! Och en välkänd person i podden gör även comeback ? Det är fullständig kaos på Tiktok och vi diskuterar om det är ok att spela in sina vänner i smyg? Nessa har fått nytt jobb och Amelia väljer för första gången att berätta varför Max inte synts till på hennes sociala medier den senaste tiden. Missa inte!
2022-06-20
Länk till avsnitt

Nessa sätter sin syster i heta stolen - Melissa gästar

I veckans avsnitt har Nessa med sig sin lillasyster Melissa i studion. Vi får lära känna Melissa och de båda glider in på hur de hanterat sin pappas bortgång på olika sätt. Melissa behöver också svara på frågor som ni lyssnare skickat in när hon sätts i heta stolen! Missa inte!
2022-06-13
Länk till avsnitt

Spring för livet! - Melissa gästar

BONUS! Idag är Amelia på semester och Vanessa sitter med sin syster Melissa i studion. Melissa löser problem ni lyssnare har skickat samtidigt som hon avslöjar lite om sig själv... Missa inte!
2022-06-10
Länk till avsnitt

Sluta umgås med era vänners ovänner

Idag är det Max & Amelia ännu igen som håller i dagens avsnitt. Det diskuteras vilka krav man kan ha på en nära vän? Är det okej att vara vän med din väns ovänner? Och var går gränsen för otrohet mot sin nära vän?! Detta reder vi ut i dagens avsnitt!
2022-06-06
Länk till avsnitt

GÖRA SLUT MED EN VÄN? - Max gästar

BONUS Idag pratar vi om hur man på bästa sätt gör slut med en nära vän, hur undviker man konflikt och bara låter relationen rinna ut i sanden på ett snyggt sätt? Slutligen går vi in på en diskussion om man kan ligga med en vän och BARA vara vänner?
2022-06-03
Länk till avsnitt

Blockade familjemedlemmar och låt oss prata psykisk ohälsa

Idag är vi tillbaka och saker blev inte som vi tänkt oss... men oroa er inte för det! Nessa berättar vad hon fått för första gången på flera år och Amelia berättar om en utredning hon påbörjat. Det pratas psykisk ohälsa och Amelia berättar vad som gjorde henne så arg att hon bad folk **** och blockade folk i sin egen familj.
2022-05-30
Länk till avsnitt

Vilka influencers är mest och minst pålitliga?

BONUS!! Idag löser vi upp vilka ni anser vara de mest pålitliga och minst pålitliga influencers, och slänger in vilka vi själv anser ...
2022-05-27
Länk till avsnitt

Amelia var häxa i tidigare liv

Idag pratas det om HUDVÅRD. Amelia har börjat gå till specialist och Nessa fortsätter med att kriga för att bli ansiktet utåt för NIVEA. Amelia delar med sig av sina senaste kunskaper inom hudvård och berättar om sin auraläsning. Vad fick hon veta av mediumet? Och Amelia avslöjar att hon fick veta att hon varit häxa i tidigare liv vilket inte förvånade henne. Nessa har nytt jobb och väljer att lämna mitt i avsnittet ....
2022-05-23
Länk till avsnitt

Ragga på killar som har flickvän?

Idag diskuterar vi om det är okej att ragga på killar som man vet har flickvän? Amelia och Nessa hållar inte med varandra! Är det fel av en tjej att ens skriva? eller är det fel av killen om han svarar? Missa inte!
2022-05-20
Länk till avsnitt

Amelia får inte gymma ifred

I veckans avsnitt avslöjar vi hur mycket våra följare kan betyda för oss i svåra stunder. Nessa har flyttat och har fullt upp med att ordna i hennes nya lägenhet... men varför är hon så trött dagen när vi spelar in?? Amelia berättar att en man på gymmet har stirrat ut henne och vi glider in på hur konstigt det är med äldre män som blir intresserade av yngre tjejer... Usch! Detta och mycket mer!
2022-05-16
Länk till avsnitt

Hur accepterar man en viktuppgång? Bonus och TW

Idag är frågan ?Hur accepterar man en viktuppgång?? Och har Amelia kvar sin ätstörning? TW!!! Vikt och anorexi. Amelia öppnar om sig om sin tid med anorexia och hur hon vände viktuppgång till något positivt som hon idag strävar efter.
2022-05-13
Länk till avsnitt

Vad händer i Dubai???

Idag öppnar Amelia upp sig om vad som sätter stopp för henne i arbetslivet, hennes förflutna jagar henne helt enkelt. Det pratas om vikten av att inte döma andra och ge alla en ny chans i livet, F**kboy Island vilket är det nya problematiska programmet som känns som något som hade sänds 2003. Och slutligen? VAD HÄNDER I DUBAI?? Vad är det folk är villiga att göra för pengar??.
2022-05-09
Länk till avsnitt

FOTBILDER VS ONLYFANS?

Idag står 3 saker på listan: ? Johnny Depp VS Amber Heard rättegången - Vad håller Ambers advokater på med? ? En kille får reda på att hans morfar hängts ut på Dumpen.se - är det ok att hänga ut människor på detta sättet? ? SÄLJA FOTBILDER - Är det samma sak som onlyfans? Amelia och Nessa är inte helt överrens.
2022-05-06
Länk till avsnitt

HUR MAN HANTERAR KONFLIKTRÄDDA PERSONER - Bonus

I veckans avsnitt har vi Max med oss i studion! Tillsammans hjälps vi åt att reda ut hur man på bästa sätt tar konflikter med andra människor. Det kan handla om allt från chefer på jobbet, vänner eller ens partner. Hur gick det egentligen till när Amelia och Nessa redde ut sitt stora bråk som nästan gjorde att podden lades ned?
2022-05-02
Länk till avsnitt

DÅLIG ANDEDRÄKT - Bonus

Idag är frågan: Hur berättar man för en kollega eller chef att de har dålig andedräkt? Vi är mycket kreativa i våra svar.
2022-04-29
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.