Sveriges 100 mest populära podcasts

VI AVSLÖJAR ALLT

VI AVSLÖJAR ALLT

Nessa Elie & Amelia Silowa har tillsammans podden Vi avslöjar allt där det pratas om allt mellan himmel och jord. Förvänta er allt från viktiga samhällsfrågor, djupa diskutioner till skrattfester tillsammans med välkända och okända gäster. Nytt avsnitt släpps varje måndag.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/vi-avslojar-allt-376897

Avsnitt

Uppfinn livmoderhotell! - Kaeli Abdi Gästar

Efter en veckas uppehåll är vi äntligen tillbaka! I veckans avsnitt sitter Nessa själv i studion med Kaeli Abdi. Nessa har extrem mensvärk och Kaeli tycker att alla borde kunna skicka sin livmoder på hotell. Missa inte!
2023-02-27
Länk till avsnitt

Pizza i knät och fanta över handväskan!

I veckans avsnitt är Nessa missnöjd efter att en spaupplevelse inte levde upp till förväntan. Amelia undrar varför vi alltid frågar folk vad de jobbar med och vi får höra historier från när både Nessa och Amelia jobbat inom servicebranschen. Missa inte!
2023-02-13
Länk till avsnitt

Avföring i hudvårdsrutinen

Idag pratar vi om vad vi dömer människor mest på. En hel del av oss kan även ha avföring som en del av hudvårdsrutinen.
2023-02-10
Länk till avsnitt

Håll koll på er sylt!

I veckans avsnitt är Nessa tillbaka i studion med Amelia och det är dags för en catchup! Amelia har börjat med laserbehandligar och Shakira upptäckte att hennes man hade varit otrogen efter att hon såg att någon ätit av hennes sylt... Nessa berättar också om hur det gick med Cheras fördelsdagsfest. Missa inte!
2023-02-06
Länk till avsnitt

Åsikter är inte fakta

Idag har Amelia ett Ted talk. Varför Nessa inte är med får vi höra i avsnittet?
2023-01-30
Länk till avsnitt

Kan man dejta någon med onlyfans?

BONUS! Idag pratas det om man kan dejta någon med en onlyfans? Och vi reder ut skillnaden på sälja fötter och onlyfans ... om det ens är någon skillnad?
2023-01-27
Länk till avsnitt

Stjärnparet från Tiktok! - FoxyMamantower gästar

I veckans avsnitt har vi med oss två Tiktok-kändisar som blivit kända för sina roliga sketcher... Juliana och Peter! Mer kända som FoxyMamanTower. De avslöjar hur det gick till när de träffades, varför de började med Tiktok och berättar om lite planer inför framtiden. Missa inte!
2023-01-23
Länk till avsnitt

En oskuld man med rakade ben!

BONUS! Idag har vi med oss stjärnparet Foxymamantower från tiktok - Peter och Juliana! Det diskuteras stora turn offs och vilka krav som ställs på kvinnor.. När ska männen få mer skönhets krav? Och har du hört talas om ett punglyft?
2023-01-20
Länk till avsnitt

Cheras kamp mot cancern

Idag har vi med oss underbara Chera som berättar om sin kamp mot cancern. På bara en dag förändrades hennes liv då hon fick beskedet om att hon hade leukemi, 25 år gammal. 1 år har gått sedan hon fick sitt besked och hon berättar hur hon funnit lyckan och kärleken genom allt detta. Chera vill även uppmana alla till att gå med i Tobiasregistret då det kan rädda livet på någon.
2023-01-16
Länk till avsnitt

Nessas syster blir utfrågad! - Nicole Gästar

BONUS! Nessa har återigen med sig Nicole med sig i studion och vi får lära känna Nicole mer på djupet... Missa inte!
2023-01-13
Länk till avsnitt

Är Nessa en bra syster?? - Nicole gästar

I veckans avsnitt hoppar Nessas syster Nicole in istället för Amelia. Tillsammans med Nessa pratar de om hur de ser på 2023 och ger tips på hur du kan få ut det bästa av det nya året. Däremot när blir det nästa dålig stämning när Nicole ska dela med sig av hur det är att ha Nessa som lillasyster? Missa inte!
2023-01-09
Länk till avsnitt

Skägg eller könshår? - Matilda Strömstedt svarar på era frågor

BONUS! Idag har vi med oss underbara Matilda igen som berättar vad kändisarna beställer på krogen och pratar om sina drömmars man.
2023-01-06
Länk till avsnitt

HUR MAN BLIR STJÄRNA PÅ TIKTOK! - Matilda Strömstedt gästar

Idag har vi med oss Matilda Strömstedt! Hon berättar om sin väg till succé på Tiktok... Varför började hon göra drinkar? Vad tycker hennes barn om att deras mamma blir igenkänd på stan? Missa inte!
2023-01-02
Länk till avsnitt

Lägg av med dina nyårslöften

BONUS! Vi diskuterar året som varit och våra största icks på nyårslöften...
2022-12-30
Länk till avsnitt

Sömnparalys öppnade dörrarna för Yervant Youssef!

Idag har vi med oss grundaren av HIMS - Yervant Youssef! Det är ett väldigt inspirerande avsnitt om att följa sina drömmar och våga släppa rädslan. Yervant berättar om sin resa från bankman till att släppa allt för att följa sina drömmar efter sin brors bortgång.
2022-12-26
Länk till avsnitt

Ok att lägga upp bilder på sina barn? + JULBONUS - Pontus Skattberg gästar

BONUS Vi har återigen Pontus Skattberg i studion. Folk postar bilder på sina barn i sociala medier, är det okej? Kommer man undan om man täcker ansiktet med en emoji? Vi har inte glömt av att det är snart jul och bjuder på julstämning? Missa inte! Vi önskar er alla en riktigt god jul!
2022-12-23
Länk till avsnitt

Legalisera?! - Pontus Skattberg gästar

I veckans avsnitt har vi en gäst med oss i studion, Pontus Skattberg! Vi diskuterar legalisering av droger i Sverige, och vad det skulle kunna innebära. Har våra politiker rätt prioriteringar när de tar beslut om vårt samhälle? Missa inte!
2022-12-19
Länk till avsnitt

Ex-kriminella på arbetsplatsen

I dagens avsnitt har Nessa en fundering efter ha varit på event... Kan man anställda en fd kriminell? Vill man det? Ska man göra det?
2022-12-16
Länk till avsnitt

VARFÖR ÄR DITT EX SÅ SEXIG?

Idag pratas det om man ska hämnas.... på ett ex? Eller gammal vän? Och varför blir ditt ex så jävla snygg efter det tagit slut?! Varför bryr vi ens oss om vad våra ex tycker och tänker... eller gör vi det?
2022-12-12
Länk till avsnitt

SKA VI BOJKOTTA GUCCI??

BONUS Idag diskuterar vi det senaste dramat runt Balenciaga. Vad är det för sjuka människor som ligger bakom deras senaste kampanj? Kommer Amelia behöva slänga sin Gucciväska?
2022-12-09
Länk till avsnitt

Amelia har ris i näsan!

I veckans avsnitt tar vi upp oroväckande detaljer om Nessas och Amelias privatliv? Vi pratar också om hur man kan hålla kärleken i liv med en partner. Missa inte!
2022-12-05
Länk till avsnitt

FRÅGOR DU ALDRIG STÄLLER

BONUS Idag är det dags för första bonuset på evigheter!!! Vi ställer varandra frågor som vi aldrig gjort förut: Hur många dagar har vi gått som mest utan att duscha? Vad skulle vi aldrig lägga pengar på? Och vilken typ av seriemördare hade Nessa varit? Detta och mycket mer. Trevlig helg!!
2022-12-02
Länk till avsnitt

VI ÄR TILLBAKA (Med botox i skallen)

Vi är tillbaka efter två veckors paus! Nessa är i Sverige igen och vi sågs för första gången sedan september. Nessa har gjort sitt första skönhetsingrepp och fått problem med något som växer på hennes ben... Och Amelia har äntligen vågat ringa sin tandläkare som hon fruktat sedan februari... Detta och mycket mer!
2022-11-28
Länk till avsnitt

När din vän inte är din vän!

I veckans avsnitt tar Nessa upp att många följare skrivit til henne om problem de har med sina vänskapsrelationer. Har du en vän som aldrig ger dig komplimanger? Som inte blir glad för din skull? Ses bara när det passar hen? Missa inte det här avsnittet!
2022-11-07
Länk till avsnitt

Våra tankar om nya Paradise??

Hej älskade älsklingar förlåt för ett försenat avsnitt!! Men det är Nessas fel som valt åka till Spanien! Idag pratas det Paradise.. Programmet har varit väldigt omtalat och nu är det vår tur att dela med oss om våra tankar.. Kan detta vara slutet för reality Sverige?
2022-11-01
Länk till avsnitt

Nessa har fått minnesförlust!

I veckans avsnitt sitter Nessa och får värmeslag i Spanien samtidigt som Amelia lider av kylan i Sverige. Vi pratar om att Nessa ska bli mer aktiv på poddens instagram, att Amelia vill fortfarande inte testa Nivea och mycket mer! Nessa har också fått problem med sitt minne? varför? Missa inte!
2022-10-24
Länk till avsnitt

Inget behov av socialt umgänge

Idag sitter Amelia ensam i studion och Nessa i.. Spanien ! (Så Nessas mic kan svaja lite och det ber vi om ursäkt för och ska lösa tills nästa avsnitt.) Amelia uppdaterar hur det går på hennes nya jobb och Nessa berättar om sin mentala resa hon gjort på sistone och kommit fram till att hon nu förstår varför Amelia knappt umgås med människor! Hur hennes flytt till Stockholm påverkade henne och vilken svensk tiktok kändis som överraskade Nessa i poolen..
2022-10-17
Länk till avsnitt

BORÅS HOTELL - Måste göra vadå innan samlag?

BONUS Idag diskuterar vi nya Paradise Hotel som bytt namn till PARADISE. Vad är de nya reglerna? Och vad är det man måste göra för att få ha sex?
2022-10-14
Länk till avsnitt

Svär på min mammas? bröd?

Vi är tillbaka! Nessa stör sig på att folk svär på saker höger och vänster, men enligt Amelia är det ingen stor grej? Är blod tjockare än vatten? En följare har skrivit tilll Nessa om en hemsk situation där hon behövt polisanmäla en familjemedlem. Vad ska man accpetera för beteende inom familjen? Missa inte!
2022-10-10
Länk till avsnitt

Rädd för telefonsamtal och igenkänd på akuten?

Idag gästar underbara älskade Nicole igen, Nessas syster. Det pratas om hur mycket våra röster berättar om oss och hur jobbigt det kan vara att ringa telefonsamtal, hur kan det vara så ångestframkallande? Det pratas om rädslan att gå till vården efter Nessa blivit igenkänd i receptionen och Nicole har bra verktyg att dela med sig av vid ångest.
2022-10-03
Länk till avsnitt

Lagligt, men känns olagligt? - Nicole Gästar

BONUS I veckans bonus har vi Nessas syster Nicole med oss i studion. Ni har frågat, och vi svarar på frågan: Vad är lagligt, men känns olagligt? Det blir diskussioner om säkerhetskontroller på flygplatser, köra bil med tofflor, lämna en butik utan att handla och mycket mer. Missa inte!
2022-09-30
Länk till avsnitt

Nessa öppnar upp sig

Idag är det dags för en catch up! Nessa har något hon vill berätta om vad som tyngt henne de senaste månaderna. Det har inte varit lätt på senaste med Nessa vill att ni ska veta hur saker ligger till. Amelia har även saker att berätta och vi kommer fram till att Amelia hade varit en grym kandidat för Robinson?
2022-09-26
Länk till avsnitt

Vi pratar mens! - Jonas Grentzelius gästar

BONUS Idag har vi återigen besök av Jonas Grentzelius. Den här gången diskuterar vi mens. Vad tycker han egentligen om menskydd borde få vara gratis eller inte? Vi ställer honom mot väggen!
2022-09-23
Länk till avsnitt

JONAS GRENTZELIUS - "Jag är en QUEEN!"

Idag har vi besök av glädjespridaren Jonas Grentzelius som har slagit ner som en bomb i Tiktok Sverige. Jonas berättar om sin uppväxt, hur han handskats mot mobbning och pratar om hur han alltid stått upp för sig själv. Det pratas om självförtroende, en misshandel Jonas blev utsatt för bara för han är sig själv och hade Jonas fått radera någon från instagram hade det varit ... Nessa? Detta och mycket mer! Missa inte!
2022-09-19
Länk till avsnitt

Sluta skräpa ned! - Kaeli Abdi gästar

BONUS Idag sitter vi med Kaeli Abdi och diskuterar allt om att skänga skräp i naturen, face-patches och hur hon nästan dog av järnbrist. Vilken influenser slänger skräp utomhus? Lyssnar Kaeli mycket på Benjamin Ingrosso??
2022-09-16
Länk till avsnitt

Kaeli Abdi - Om kärleken till kungen och DJ Khaled i vallokalen

Kaeli Abdi har idag 110.000 följare på tiktok och har blivit känd för sina roliga och underhållande videos. Hur började hennes resa? Vad är hennes bästa tips för de som vill lyckas på tiktok? Det pratas om hur vi gör våra vallokaler roligare - DJ KHALED och Magnus Uggla på plats? Glöm inte följa Kaeli på tiktok och instagram, du kommer inte ångra dig!
2022-09-12
Länk till avsnitt

Får man ha sociala medier i ett förhållande? - Alva gästar

BONUS Idag är det Amelia & Alva som diskuterar sociala medier och förhållande! Får man följa motsatt kön på instagram? Är det ok att gilla andras bilder? Var går gränsen???
2022-09-09
Länk till avsnitt

ALVIHALVI - Faller vi så reser vi oss starkare igen

Idag gästas vi ÄNTLIGEN av Alva! Och vi reder ut vem hon är... Hon klev in i den offentliga världen när hon och hennes pojkvän startade en youtube kanal tillsammans och fick över 100.000 prenumeranter. Det pratas om hur hon träffade sin fästman, rapparen Alex Ceesay och deras resa tillsammans. Vad hände när Alex åkte in och vad har hänt efter? Instagram: @alvihalvi
2022-09-05
Länk till avsnitt

ICKS BLAND VÄNNER OCH MER

BONUS (Tyvärr är Robins mic sönder vi har åter igen försökt lösta problemet) Vi pratar idag om icks bland vänner (och lite till...) Nessa har tydligen problem med folks fransar men använder handtvål i ansiktet...
2022-09-02
Länk till avsnitt

Skadligt att ha en stor plattform?

Idag har vi besök av Nessas högra hand - Robin! (Tyvärr blev det ett tekniskt fel med Robins mikrofon men vi har gjort vårt bästa för att reparera det)  Det pratas om bakdelarna av att ha en stor plattform vid tidig ålder. Är det bra att det blivit enklare att få en stor plattform? Är det verkligen RÄTT människor som har det... om inte, vems fel är det? Och kommer det finnas läkare i framtiden när alla vill bli youtubers eller influencers?
2022-08-29
Länk till avsnitt

Lämna direkt efter otrohet?

Sommaren är snart över! Många följare har skrivit till Nessa och frågat om de ska lämna sin partner efter att den varit otrogen. Nessa kan inte förstår hur det är något att tveka på? Amelia däremot är mer förstående? Har Nessa förresten slutat helt att dricka alkohol? Missa inte!
2022-08-22
Länk till avsnitt

Folk byter lakan för sällan!

BONUS! I veckans bonus är det allvar? Vi pratar vi om hygien. Vad gör man om det är bajs i toaletten hos en person man dejtar? Vad gör man om någons säng luktar som en gammal trasa? Missa inte!
2022-08-19
Länk till avsnitt

Vi pratar om självkänsla!

I veckans avsnitt har Amelia och Nessa flytt värmen in i studion! Nessa vet inte vad hon ska tro när Amelia avslöjar vad hon brukar laga för mat? Vad var hon så upptagen med att hon glömde sina kycklingpinnar på spisen? Folk är mer rädda för att tala inför publik än inför att dö! Efter att Amelia berättar om en presentation hon har hållt i, glider vi in på en diskussion om självkänsla och bekräftelsebehov. Missa inte!
2022-08-15
Länk till avsnitt

Riskera att bli dödad första dejten??

BONUS Idag pratas det åter igen om dejter! Bör man ha en första dejt i hemmet? Nessa och Amelia är inte överens ? och hur mycket pengar kan vi förvänta oss att någon ska spendera en första dejt?
2022-08-12
Länk till avsnitt

Amelia fick sparken som telefonförsäljare!

I veckans avsnitt är vi på plats igen i studion med ny energi! Vi bad er skicka in den snålaste och hemskaste dejten ni varit på... och ni levererade! Det visar sig att våra lyssnare tyvärr har råkat ut för några väldigt hemska dejter... Vi pratar också lite om vad som händer i våra liv just nu, Nessa mår bättre efter att hon brutit svanskotan, och Amelia avslöjar hur det gick till när hon jobbade om telefonförsäljare. Missa inte!
2022-08-08
Länk till avsnitt

Stelt att dejta en främling??

I veckans bonus har Nessa och Amelia svårt att komma överens. Är det nice att gå på dejt med någon man inte känner? Det visar sig inte vara helt lätt att reda ut? Missa inte!
2022-08-05
Länk till avsnitt

Vad är det som har hänt?

Idag är vi äntligen tillbaka med ett färskt avsnitt! Det har varit tuffa veckor och Nessa väljer att berätta vad som påverkat hennes frånvaro från sociala medier. Det pratas om rädsla för att åldras men även en längtan. Amelia har varit i Grekland och är inte imponerad av 5 stjärniga hotell, det var första och sista gången! Vi reder även ut om det blev något ligg i den privata poolen.
2022-08-01
Länk till avsnitt

KAN TJEJER OCH KILLAR BARA VARA VÄNNER?

BONUS Idag fortsätter Amelia & Max svara på era relationsfrågor... Blir en hel del skratt, privata frågor och vi reder ut om tjejer och killar BARA kan vara vänner? Och vad gör man om ens kille vill att man ska gå ner på honom men han vägrar gå ner på dig?!
2022-07-22
Länk till avsnitt

Ligger Amelia i Poolen på Grekland??

I veckans avsnitt är det sommarvibbar i studion. Amelia ska åka på semester till Grekland tillsammans med Max och Nessa undrar vad de kommer göra i sin privata pool... Amelia pratar också om varför hon aldrig svarar på dolda nummer och om ett creepy sms hon fått. Avsnittet tar en allvarlig vändning efter att Amelia ger en update på hennes kontakt med psykiatrin, det visar sig att både hon och Nessa har haft många dåliga erfarenheter med svensk psykvård. Detta och mycket mer. Missa inte!
2022-07-18
Länk till avsnitt

Vill man att sin partner ska ligga runt eller få känslor för någon annan?

I dagens bonus hör ni Amelia & Max svara på era relationsfrågor. Föredrar man hellre att sin partner legat runt eller fått känslor för någon annan under ett break up? Bör man konfrontera sina svärföräldrar? Och hur ska man prioritera sin partner?!
2022-07-15
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.